دیدار سردار رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اژه ای
به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه؛

دیدار سردار رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اژه ای

سردار سرتیپ احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با حضور در دفتر حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با وی دیدار کرد. اژه ای در این دیدار تاکید کرد: مواجهه و برخورد حکیمانه و مدبرانه نیرو‌های فراجا با مردم در ایجاد آرامش در دل‌ها و افزایش اعتماد به حاکمیت و رضایت عمومی نقش بسزایی دارد. سردار رادان نیز گزارشی از آخرین وضعیت نیروی انتظامی کشور، توضیحاتی درباره برنامه‌ها و اهداف این مجموعه در دوره جدید ارائه کرد.
هشدار محسن برهانی به خبرگزاری «فارس»: اگر عذرخواهی نکنید، در دادگاه ملاقات‌تان می‌کنم
غضب رسانه های اصولگرا نسبت به برهانی؛

هشدار محسن برهانی به خبرگزاری «فارس»: اگر عذرخواهی نکنید، در دادگاه ملاقات‌تان می‌کنم

محسن برهانی حقوق‌دان و وکیل دادگستری در توییتی به یک خبرگزاری اصولگرا هشدار داد که در صورت عدم اصلاح و عذرخواهی این سایت، دست به اقدام قضایی خواهد زد. گفتنی است، محسن برهانی پس از انتشار توییت‌هایی در مخالفت با برخی اعدام‌ها با عنوان «محاربه» مورد غضب رسانه‌های اصولگرا قرار گرفته است.
فوت محسن جعفری‌راد به علت مصرف قرص برنج بوده است
مدیرکل دادگستری البرز:

فوت محسن جعفری‌راد به علت مصرف قرص برنج بوده است

حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با فوت محسن جعفری راد توضیح داد که: جعفری راد ۱۴ آبان یعنی بیش از دوماه قبل از بازداشتگاه آزاد شده و فوت وی به جهت مسمومیت بوده است. محسن جعفری بالنگاه معروف به جعفری راد ساکن مهرشهر کرج در تاریخ چهارم آبان در کرج با توجه به حضور در اغتشاشات دستگیر شده بود. رئیس کل دادگستری استان البرز درباره علت فوت جعفری راد، گفت: حسب تحقیقات انجام شده از خانواده، محسن جعفری راد بعد از فوت پدر و مادرش دچار افسردگی بوده و داروی اعصاب مصرف می‌کرد و به جهت مسمومیت (خوردن قرص برنج) از سوی خانواده به یکی از بیمارستان‌های کرج انتقال داده شد و متاسفانه فوت شده است.
چرا محسن برهانی مغضوب طرفداران وضع موجود شده است؟
عباس عبدی:

چرا محسن برهانی مغضوب طرفداران وضع موجود شده است؟

آقای دکتر محسن برهانی در اصل حوزوی است که درس حقوق را در دانشگاه خوانده و استاد حقوق دانشگاه تهران است. تخصص وی حقوق جزا و جرم‌شناسی است. او در این مدت کاری جز التزام به آموخته‌های فقهی و حقوقی خود نکرده است. همه ارجاعات او بر فقه متعارف و حقوق مدون شامل آیین دادرسی کیفری و قانون مجازات است. او حتی رفتار حکومت در برابر حجاب را مطابق آنچه در قانون آمده نقد می‌کند و منکر وضعیت جرم‌انگاری شده آن نیست.چنین نقدی برای جامعه‌ای که میان قانون مدون آن و آنچه در عمل اجرا می‌شود، شکاف بزرگی وجود دارد و به عبارت دیگر حاکمیت قانون مشهود نیست، نقدی رادیکال و بدون تردید موثر است.
بر آتش تندروی ندمید جناب آیت الله محسن حیدری، اساتید شما هم حکم بغی بجای محاربه را تائید می‌کنند؟
تکرار تندروی های کم خاصیت و پر پیامد و تحمیل هزینه بر نظام؛

بر آتش تندروی ندمید جناب آیت الله محسن حیدری، اساتید شما هم حکم بغی بجای محاربه را تائید می‌کنند؟

در آشوب زمانه انتظار ما از زعما و فضلا، آرام سازی جریان و ارایه توصیه‌های منجر به تقویت نظام است، نه دمیدن در آتش اختلافات و تندروی ها. لطفا برای اذهان عمومی و صاحب نظران فقه تبیین کنید که بر چه اساسی قاضی القضات را توصیه به استفاده از بغی بجای محاربه در احکام صادره برای افراد دستگیر شده در ناآرامی‌ها می‌کنید؟ می‌گویند شما شاگرد آیات عظامی نظیر محمد کرمی، سید محمدحسن مرعشی، سید اسماعیل مرعشی، حسین راستی کاشانی، محمدحسن قدیری، سید حسن طاهری خرم‌آبادی، غلامرضا صلواتی، محمد تقی ستوده، احمد پایانی، محمدعلی مدرس افغانی، سبحانی، فاضل لنکرانی، وحید خراسانی، میرزا جواد تبریزی، ناصر مکارم شیرازی، محمود شاهرودی، سید محمدعلی موسوی جزایری، عبدالله جوادی آملی، محمد هادی معرفت، محمدتقی مصباح یزدی، حسین مظاهری، علی مشکینی، ابوالقاسم خزعلی، جلال طاهر شمس گلپایگانی، سید علی محقق داماد، علی احمدی میانجی، حسین شب زنده‌دار بوده اید. رفتگان را خدا رحمت کند، کدامیک از اساتید در قید حیات شما، این حرف را تائید می‌کنند؟ روایت شده که حضرتعالی از دانشجویان ممتاز وارد شده به دانشگاه هم بودید، کدام محیط دانشگاهی چنین برخورد تندی را تائید و تجویز می‌کند؟ مشفقاته عرض می‌شود که انتظار ما از شما بشدت بالاتر از تجویز به برخورد تند و تائید تندروی هاست. با تقویت سیاست و درایت، ان شاالله امور به صلاح خواهد شد.
حمله کیهان به محقق داماد و تکفیر غیرمستقیم نویسنده نامه
نامه شما نه فقهی است نه حقوقی؛

حمله کیهان به محقق داماد و تکفیر غیرمستقیم نویسنده نامه

کیهان نوشت: آقای محقق‌داماد نامه سرگشاده‌ای را که خطاب به جامعه قضات کشور نوشته‌بود، منتشر کرد. این نامه که بلافاصله بعد از انتشار با استقبال گسترده رسانه‌های تابلودار دشمن و سایت‌ها و شبکه‌های ضدانقلاب روبه‌رو شد، اگرچه از جایگاه یک روحانی حقوقدان و ظاهراً خطاب به قضات کشور نوشته شده است، ولی مروری بر متن نامه و زمان انتشار آن به وضوح نشان می‌دهد، که در آن از مباحث فقهی و حقوقی خبر چندانی نیست و متاسفانه به نظر می‌رسد نویسنده نامه با وام گرفتن از جایگاه خود به عنوان یک روحانی حقوقدان و با استفاده از چند واژه فقهی، سمت و سوی واقعی نامه را پوشانده است! کیهان چند نکته را به محقق داماد تذکر می دهد که در ادامه می خوانید. لازم به ذکر است که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال هیچگونه جهت گیری نسبت به این مسئله ندارد و صرفا در راستای رسالت رسانه ای خود این جوابیه را منتشر نموده است.
اصغر جهانگیر: نباید نقد مسئولین به پای نظام گذاشته شود
صادقانه مسائل با مردم در میان بگذاریم؛

اصغر جهانگیر: نباید نقد مسئولین به پای نظام گذاشته شود

اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه الان وقت آن است که ما نسبت به عملکرد خود شفافیت داشته باشیم و صادقانه مسائل با مردم در میان بگذاریم گفت: اگر مسئولی جایی ضعف دارد این ضعف نباید به پای نظام گذاشته شود و باید تلاش کنیم افراد اگر چه در نظام به عنوان مسئول هستند و در جایگاه‌های مختلف فعالیت می‌کنند، اما عملکردشون به خودشون بر میگردد و نباید نقد مسئولین به پای نظام گذاشته شود. وی افزود: باید اجازه داده شود که مردم نقد‌های سازنده و منصفانه انجام دهند تا با کمک خودشان از این پیچ تاریخی به خوبی عبور کنیم.
اجرای حکم پنج سال حبس محمد زارع فومنی و تبعید به زندان کرمان
حکم دادگاه ویژه روحانیت:

اجرای حکم پنج سال حبس محمد زارع فومنی و تبعید به زندان کرمان

حجت الاسلام «محمد زارع فومنی»، فعال سیاسی، با حکم قطعی به اجرای پنج سال حبس و تبعید به زندان کرمان محکوم شده است. آقای فومنی در گذشته در جریان سیاسی اصلاحات فعالیت می‌کرد، اما در سال‌های پس از ۱۳۸۸ مواضعی متفاوت اتخاذ کرد و در انتخابات سال ۱۴۰۰ از حامیان ابراهیم رئیسی بود. او در ماه‌های اخیر مواضع منتقدانه‌ای اتخاذ کرده بود.
۴