سند موسیقی یا سند تهی از موسیقی؟ رونمایی از سندی کم توان جهت پاسخگویی به نیازهای موسیقی
نقد سند ملی موسیقی از دیدگاه چند فعال موسیقی:

سند موسیقی یا سند تهی از موسیقی؟ رونمایی از سندی کم توان جهت پاسخگویی به نیازهای موسیقی

الزام به تهیه و تدوین «سند ملی موسیقی» ایران از سال‌ها پیش مطرح بودو پس از فراز و نشیب‌های زیاد، بالاخره این سند اواسط سال ۱۴۰۲ منتشر شد، سندی که به گواه بسیاری از هنرمندان این حوزه، کلی و مبهم بوده و قابلیت تفسیرپذیری دارد. در سند به جای تعاریف تخصصی و دقیق، اصطلاحات ابهام‌برانگیز، غیرشفاف و به تعبیر بعضی از کارشناسان «عوامانه» به کار برده شده است. از سویی بسیاری از مطالبات جامعه موسیقی همچنان بی‌پاسخ مانده است؛ در واقع، سند فاقد توان پاسخگویی به راست ذاتی تدوین شدن خودش است. درباره این سند گفتگو‌های مفصلی انجام گرفته که در ادامه، چکیده پاسخ‌های سه نفر از هنرمندان موسیقی در خصوص این موضوع ارایه شده است.
جشنواره موسيقی نواحی ایران
اساتید روی صحنه:

جشنواره موسيقی نواحی ایران

امروز و در روز پایانی جشنواره موسيقی نواحی ایران، نامخاص صیادی (سرنا و دهل ـ کردی)، عبدالعزیز احمدی (آواز و دوتار ـ تربت جام)، مرتضی کریمی (عود ـ هرمزگان)، علی محولاتی (دوتار ـ کاشمر)، هوشنگ کردستانی (گروه‌نوازی ـ کرمان)، عبدقلی شهبازی و روزه عباسی (آواز و نی ـ بلال‌خوانی بختیاری) و احمد الوان یوسف، عمر عبدالکریم حمید (موسیقی ریفی ـ عراق) در تالار رودکی تهران روی صحنه رفتند.
رونمایی سمفونی ویژه سردار سلیمانی در تالار وحدت
قدقامت یاران در تالار وحدت:

رونمایی سمفونی ویژه سردار سلیمانی در تالار وحدت

در آستانه چهارمین سالگشت شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی، سمفونی با عنوان «به قدقامت یاران» به رهبری نصیر حیدریان با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود سالاری معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی و زینب سلیمانی فرزند شهید سلیمانی ، جمعی از مقامات لشکری و کشوری ، در تالار وحدت رونمایی شد.آهنگسازان این سمفونی میلاد آقایی و امیرحسین سمیعی هستند. محمدمهدی سیار شاعر این اثر است و سیدمحسن حسینی و امیرحسین سمیعی به عنوان خواننده حضور دارند. بخش اول سمفونی حاج قاسم با عنوان دفاع مقدس، بخش دوم با عنوان دفاع از حرم و بخش سوم با عنوان شهادت اجرا شد.
پشت‌پرده آهنگ «برادران لیلا» ساسی مانکن! + حمله به سومین پایه تمدنی کشور یعنی جوانان و نوجوانان
سلام به بی خاصیت های فرهنگی و بی غیرت های بودجه بگیر دولتی:

پشت‌پرده آهنگ «برادران لیلا» ساسی مانکن! + حمله به سومین پایه تمدنی کشور یعنی جوانان و نوجوانان

ساسان حیدری، معروف به ساسی مانکن که چند سالی است با موزیک ویدئوهای خود تخریب باورهای دینی و فرهنگی کودکان و نوجوانان ایران اسلامی را هدف قرار داده است، این بار با موزیک ویدئویی به نام خاله لیلا و یا برادران لیلا دوباره مورد توجه قرار گرفته است. ساسی مانکن خواننده ایرانی مقیم لس انجلس پس از ازدواجش و دو سال دوری از دنیای موسیقی با موزیک ویدئوی جدیدی به نام خاله لیلا یا برادران لیلا به صحنه بازگشت. قطعاتی که بنظر می رسد گروه نوجوان و جوان کشور را بعنوان سومین پایه تمدنی ( بعد از زن و خانواده)، هدف قرار داده و قصد تکمیل چرخه تخریب را دارد( هر تمدنی را که می خواهید نابود کنید، سه پایه تمدنی زن ، خانواده و جوان را هدف بگیرید). باید تاسف خورد به حال بی خاصیت های فرهنگی کشور و بی غیرت های بودجه بگیر دولتی که با تولیداتی در سطح شعور خودشان، مثلا قصد مقابله با تهاجم فرهنگی را دارند. شکایت و درخواست به پیش خداوند می بریم از شر چهار گروه متعصب دارای جهل دینی ، متنفعین معامله کننده با انقلاب و تمدن ، منافقین و نفوذی ها در گام دوم انقلاب.
درگذشت شاهرخ ،خواننده پاپ لس آنجلسی در سن  ۷۴ سالگی بر اثر سرطان
مرگ شاهرخ شاهید:

درگذشت شاهرخ ،خواننده پاپ لس آنجلسی در سن ۷۴ سالگی بر اثر سرطان

شاهرخ شاهید با اسم هنری شاهرخ خواننده قدیمی پیش از انقلاب ساکن لس آنجلس آمریکا بر اثر بیماری سرطان در سن ۷۴ درگذشت. شاهرخ در دهم آذرماه ۱۳۲۸ در شهر تهران متولد شد و ترانه «شبا بی‌تو»، «راه بیفت» و «غریبه» از جمله آثار وی بود. برخی از صاحب نظران ، بین سبک ترانه های شاهرخ و جهان ، شباهت هایی را بیان داشته اند. شاهرخ در ده سال اخیر ، بشدت از حجم آثار و تولیدات هنری خود بدلیل بیماری کم کرده بود.
واکنش عمو پورنگ به آهنگ ساسی مانکن + جوابیه ساسی و همسرش
کجایند مدیران مثلا فرهنگی کشور؟

واکنش عمو پورنگ به آهنگ ساسی مانکن + جوابیه ساسی و همسرش

داریوش فرضیایی معروف به «عمو پورنگ» در پستی اینستاگرامی با انتشار تصویری از قطعه جدید ساسی مانکن، خواننده جوان حاشیه ساز نوشت:به اندازه کافی این روزا داغون و پریشون هستم، ولی با دیدن این کلیپ بیشتر دلم گرفت ..! نمیدونم چی تو سرتون می گذره، ولی لااقل به بچه‌های بیگناه و معصوم رحم کنید. باید از نهاد‌های متولی در کشور پرسید که آیا زمان طراحی برنامه‌های موثر برای راهبری راهبردی و دوری از برنامه‌های دو ریالی مقابله با تهاجم فرهنگی فرا نرسیده است؟ صداسیمای فشل، میلی و نون دونی بعضی‌ها، چه چاره اندیشی در این خصوص نموده است؟ خاک بر سر مدیران بی خاصیت منافق صفت مدعی پاسداری از آرمان‌های انقلاب. دین و دنیایتان را با هم سوزاندید ، بیچاره های قابل ترحم. بعد از حمله به زن و خانواده، سومین پایه تمدنی یعنی کودکان و جوانان، مورد حمله قرار گرفته است و مشتی بی خاصیت حقوق بگیر ماهیانه، با لپ نوچ نوچ می‌کنند و کله می‌جنبانند. بی زاریم از این حد بی خاصیتی شما.
انتخاب حسین براتی به دبیری هفتمین دوسالانه ملی خوشنویسی ایران
هفتمین دو سالانه ملی خوشنویسی:

انتخاب حسین براتی به دبیری هفتمین دوسالانه ملی خوشنویسی ایران

بعد از اجرای شش جشنواره ملی موفق دو سالانه خوشنویسی در کشوز، برنامه ریزی برای اجرای هفتمین جشنواره در اواخر پائیر 1402 در شهر قزوین صورت پذیرفته و حسین براتی سرپرست اداره کل ارشاد قزوین بعنوان دبیر جشنواره انتخاب گردید. لازم به توضیح است که قزوین بدلیل پیشکسوتان خوشتویسی کشور در ادوار تاریخ، بعنوان پایتخت خوشنویسی کشور، نامگذاری شده است.
بازداشت مدیر مارکتینگ برند «دافی» + همه چیز درباره آهنگ دافی
بازداشت سپهر علیخانی مدیر مارکتینگ برند:

بازداشت مدیر مارکتینگ برند «دافی» + همه چیز درباره آهنگ دافی

سپهر علیخانی مدیر مارکتینگ برند «دافی» در محل کار خود بازداشت شد. پیشتر خواننده آهنگ «دافی» نیز بازداشت و پس از یک روز آزاد شده بود. نگاهی به بازدید صفحه تالک داون در قبل از بازداشت و بعد از بازداشت، نشان دهنده افزایش بازدید ۱۹ میلیون به ۴۴ میلیون بازدید است. سوال اینجاست که چند درصد دختران ایرانی معنای واقعی عبارت دافی را می دانند؟
۴۰ نوازنده جدید در ارکستر سمفونیک تهران؛ اخراج اعضای قبلی تایید شد
حضور در ارکستر، حق پذیرفته‌شدگان آزمون نوازندگی است؛

۴۰ نوازنده جدید در ارکستر سمفونیک تهران؛ اخراج اعضای قبلی تایید شد

چند وقت قبل بود که نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران اعلام کردند که ۴۰ نفر از آن‌ها به‌خاطر مشکلاتی که با منوچهر صهبایی (رهبر مهمان ارکستر) داشتند و البته به علت شرکت نکردن در آزمون نوازندگی ارکستر اخراج شده‌اند.پس از آن بود که مهدی سالم در گفت‌وگویی با ایسنا، اخراج این نوازندگان را نادرست خواند و علت خروج این تعداد از نوازندگان از ارکستر سمفونیک تهران را، شرکت نکردن در آزمون نوازندگی عنوان کرد. اما با ادامه‌دار شدن حواشی، بنیاد رودکی این بار طی بیانیه‌ای اعلام کرده که هیچ نوازنده‌ای اخراج نشده است. این بنیاد می‌گوید این افراد در آزمون شرکت نکرده‌اند و حضور در ارکستر حق پذیرفته‌شدگان آزمون نوازندگی است.