لایحه رایگان شدن آب و برق مدارس در مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا به تصویب رسید
ولی الله بیاتی نماینده مردم تفرش آشتیان فراهان:

لایحه رایگان شدن آب و برق مدارس در مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا به تصویب رسید

«بیاتی» نماینده مجلس بیان داشت که یکی از معضلات مدارس، سرانه پایین در مدارس و پرداخت قبوض آب و برق و گاز است.لایحه رایگان شدن آب و برق مدارس در مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا به تصویب رسید.
واکنش وزیر به معدل پایین دانش‌آموزان + آقای رضا مراد صحرایی، ماست مالی نکن، از اقدامات اصلاحی خودت بگو
تقصیر دولت قبل است! توجیه یا واقعیت؟

واکنش وزیر به معدل پایین دانش‌آموزان + آقای رضا مراد صحرایی، ماست مالی نکن، از اقدامات اصلاحی خودت بگو

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در واکنش به معدل پایین دانش‌آموزان بیان داشته اند که برخی اعلام کردند، میانگین معدل رشته علوم انسانی ۸.۷۵ است. شفاف به مردم گفتیم این وضعیت آموزش کشور در دولتی است که آن را تحویل گرفتیم. رئیس‌جمهور نسبت به معدل دانش‌آموزان حساس هستند و چندین جلسه درباره معدل برگزار کردند. کدام رئیس‌جمهوری این رفتار پدرانگی را دارد؟ و ... . خدمت این مدیر عزیز عرض می شود که فرمایش متین، اما ماست مالی نکن و بگو شما چه برنامه ها و اقدامات اصلاحی در این دو سال ، برای رفع یا کاهش این معضل در پیش گرفته اید؟ نکند قصد دارید سطح سوالات را آسان تر کنید تا معدل بالاتر رود؟ منتظر پاسخ هستیم جناب وزیر.
آقای احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی، خودت را به خواب نزن ؟ + به اسم مشارکت ،اضافه شهریه زورکی را گرفته اند بعضا بالای ۵۰درصد
تهدیدات تو خالی آموزش و پرورش یا خود را به تجاهل زدن؟

آقای احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی، خودت را به خواب نزن ؟ + به اسم مشارکت ،اضافه شهریه زورکی را گرفته اند بعضا بالای ۵۰درصد

احمد محمودزاده رئیس سازمان مدارس غیردولتی درخصوص اخذ شهریه اضافه توسط مدارس غیرانتفاعی گفت، با مصوبه مجلس هر مدرسه‌ای خارج از چارچوب شهریه تعیین‌شده، هزینه‌ای دریافت کند از حسابش برداشت خواهد شد و ... . خدمت این مدیر عزیز عرض می شود که به اسم مشارکت، اضافه شهریه زورکی بعضا تا بالای ۵۰درصد ، اخذ شده است. خودت را به خواب نزن. این تخلف اشکار متاسفانه از برخی مدارس تراز اول تهران واقع در مناطق ۱-۳ هم گزارش شده است. توصیه مشفقانه داریم که با صدور بخشنامه ، هشدارهای لازم را بدهید و درخواست استرداد و بازگرداندن کنید( مطمئن باشید که ما هم به روش های عدیده در اختیار هم متوجه صدور و عدم صدور بخشنامه شما می شویم و هم توان رصد مدارس از طریق اولیا مورد وثوق را داریم. در واقع ، اگر کار با منطق و عقلانیت جلو نرفت،آماده ورود به میدان حقوقی و پیگیری کیفری و حقوقی تا سر حد تعیین وضعیت شخص شما هستیم). به روابط عمومی محترم وزارت اموزش و پرورش، موضوع را منعکس کرده ایم. اگر لازم است به دفتر وزارتی هم مکاتبه کنیم؟ کاری نکنید که با افشاگری، رسوایی ملی را رقم بزنیم و ابرو برای کسی نماند. ما به دنبال جنجال نیستیم، اما هشدار دادن هم حدی دارد. توصیه داریم خودتان را از اتهام های چهارگانه قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال مبرا کنید.سربسته عرض شد.
زنگ خطر تشدید فقر آموزشی + اتل متل توتوله حال سیاسی بازی در انتخاب وزیر چطوره؟!
نمودار افت تحصیلی دانش‌آموزان پایه دوازدهم در چهار سال چه می‌گوید؟

زنگ خطر تشدید فقر آموزشی + اتل متل توتوله حال سیاسی بازی در انتخاب وزیر چطوره؟!

گزارش وزارت آ‌موزش‌وپرورش از نتایج امتحانات نهایی نشان می‌دهد که نمرات دانش‌آموزان در بازهٔ زمانی چهارساله یعنی از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ با اُفت همراه بوده است و وضعیت اغلب استان‌های مرزی و جنوبی نسبت به مرکز طوری وخیم است که میانگین آن حتی به نمرهٔ ۱۰ هم نمی‌رسد. بر این اساس کارشناسان حوزهٔ آموزش مواضعی گرفته و بعضی از آن‌ها دربارهٔ وضعیت آموزشی، نظام آموزش‌وپرورش و احتمال افزایش فقر آموزشی هشدار داده‌اند. در این رابطه، اما «مسعود کبیری»، دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش می‌گوید: «امتحان نهایی به‌علت یکپارچه‌نبودن، معیار خوبی برای سنجش عملکرد دانش‌آموزان در سطح ملی نیست.» در مقابل این نظر، «احمد میدری»، اقتصاددان، این گزارش را شروع خوبی برای شفاف‌شدن عملکرد دستگاه آموزش‌وپرورش می‌داند و معتقد است که همپوشانی فقر آموزشی با فقر اقتصادی با توجه به گزارش میانگین معدل امتحانات نهایی به تفکیک استان‌ها باید مورد توجه سیاست‌گذاران قرار گیرد. نقشه میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ نشان می‌دهد؛ که میانگین معدل برای علوم ریاضی و تجربی ۱۱.۵-۱۲.۵ و برای علوم انسانی کمی پایین‌تر تخمین زده شده است. اما این میانگین را به تفکیک استان‌ها ببینیم، فاجعه آموزش در کشور قابل رصد شده و وضعیت معدل استان‌ها هم منطبق با نقشه فقر کشور است. نکته پایانی اینکه، برخی از منتقدین، سیاسی بازی در انتخاب وزیر آموزش و پرورش و کم توجهی به سطح توانمندی ها، صلاحیت‌ها و شایسته گزینی‌ها در ۵-۶ سال اخیر را عامل مهم درون سازمانی موثر بر وقوع این گونه فجایای مصیبت بار می‌دانند.
تعداد شهدای دانش‌آموز کرمان به ۲۳ تن رسید+ بیش از ۲۰ دانش‌آموز بستری هستند
زهرا مظفر مشاور وزیر آموزش و پرورش:

تعداد شهدای دانش‌آموز کرمان به ۲۳ تن رسید+ بیش از ۲۰ دانش‌آموز بستری هستند

بنا بر اعلام زهرا مظفر مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش تعداد شهدای دانش آموز انفجار تروریستی کرمان به ۲۳ تن افزایش یافته است و بیش از ۲۰ دانش آموز در بیمارستان‌ها بستری هستند.به گفته مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش، تا کنون ۹ تن از خانواده‌ «سلطان آبادی» بر اثر انفجار تروریستی کرمان به شهادت رسیدند که از این میان ۴ شهید، دانش آموزند.
ترک تحصیل چندصدهزار نفری دانش آموزان در یک سال + لالایی برای کمیسیون آموزش و تحقیقات و نمایندگان مجلس یازدهم
ترک تحصیل ،صرفا موضوع درون نهادی آموزش و پرورش نیست، می فهمید؟

ترک تحصیل چندصدهزار نفری دانش آموزان در یک سال + لالایی برای کمیسیون آموزش و تحقیقات و نمایندگان مجلس یازدهم

طبق گزارش مرکز آمار، سال گذشته صدها هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و متوسطه‌ترک تحصیل کرده‌اند.روزنامه اطلاعات نیز این موضوع را تیتر ترک تحصیل چندصدهزار نفری دانش آموزان در یک سال ، منتشر کرد. مسلما همه دلسوزان نظام و متخصصان حوزه تعلیم و تربیت می دانند که موضوع ترک تحصیل ،صرفا موضوع درون نهادی آموزش و پرورش نیست. این موضوع پیامدهایی شدید بر نهادهای اقتصاد، خانواده ، سیاسی، دینی و حوزه فرهنگی- اجتماعی کشور در سال های آتی دارد. برای خودمان متاسفیم که در کشورمان مجلسی کم تفاوت به وزن مجلس یازدهم وجود دارد که چوب در آستین نهادهای مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت و در گام بعدی، ریشه یابی برون مدرسه ای مشکل نمی کند. رضامراد خان را به مجلس بکشانید و طرح سوال کنید. شنیدن دفاعیات و توضیحات ایشان اولین گام ورود به مسئله است. راستی یادتان می آید برای نوری و صحرایی، چطور دست بالا و پائین می کردید ؟ یاد قسم نمایندگی تان افتادیم؟! لازم به توضیح است که درحال‌حاضر حدود ۱۰.۵ میلیون دانش‌آموز در کشور داریم که تنها حدود ۷۰ درصد آنها محصل‌اند و به گفته جامعه‌شناسان، آمار ۷۰ درصدی تحصیل در این رده سنی، بسیار پایین است و قابل قبول نیست.
ممنوعیت نمایشی مدرسه‌داری مسئولان! + کاسبی جدید طبقه خواص؟! وزیر را به مجلس بکشید
مسئولان مدرسه دار و خاکی که باید بر سر نظارت و بازرسی ریخت:

ممنوعیت نمایشی مدرسه‌داری مسئولان! + کاسبی جدید طبقه خواص؟! وزیر را به مجلس بکشید

تا امروز هیچ آماری وجود نداشته که نشان دهد چند نفر از مسئولان کشور در سطوح و حد و اندازه‌های مختلف، صاحب مدرسه غیردولتی‌اند؛ با این حال مصادیقی از مدرسه‌داری مسئولان دردست است که غالبا نیز درزمره مدارس لاکچری محسوب می‌شوند. از طرف دیگر، با توجه به شهریه های دریافتی ، فضای دولپی خوردن خوبی برای برخی از ما بهتران در پوششی موجه بنام سنگر تعلیم و تربیت و ارتباطات گسترده ای که بواسطه اولیا برخی از دانش آموزان ایجاد می شود، برای خواص مهیا می شود. در قیاسی مع الفارق، یاد عبدالله‌بن‌زبیر در سریال «مختارنامه» با بازی رضا کیانیان افتادیم. الزامی است که رضا مراد صحرایی در این خصوص اقدام به شفاف سازی نموده و سازمان بازرسی ورود موثر برای رانت زدایی داشته باشد. سربسته از ما بشنوید که وقتی همسر یکی از وزرای وقت آموزش و پرورش ، سردسته باند غیر انتفاعی داران یک منطقه تهران محسوب می شد، سکوت کردن حرمت شرعی پیدا می کند و باید اصلاح را مطالبه نمود.
تعیین سقف شهریه فوق برنامه مدارس غیر دولتی، حداکثر تا ۴۰ درصد شهریه  رسمی و مصوب + وزیری که خودش و روابط عمومی اش خود را به نشنیدن می زنند ( برسد بدست کمیسیون آموزش مجلس)
مصوبه جدید مجلس برای مدارس غیر انتفاعی:

تعیین سقف شهریه فوق برنامه مدارس غیر دولتی، حداکثر تا ۴۰ درصد شهریه رسمی و مصوب + وزیری که خودش و روابط عمومی اش خود را به نشنیدن می زنند ( برسد بدست کمیسیون آموزش مجلس)

نمایندگان مجلس در جریان بررسی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی در ماده ۹، مصوب نمودند که سقف شهریه فوق برنامه مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی نباید در هیچ حالتی از ۴۰ درصد شهریه مصوب (برنامه درسی رسمی) بیشتر باشد. این در حالی است که گزارش‌های عدیده از مدارس تراز اول تهران وجود دارد که بالغ بر ۵۰ درصد شهریه را به اسم کمک به مدارس (کمک زورکی) اخذ نموده اند. همانگونه که در خبری در روز پیش مطرح کردیم، وزیر و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، ده روز کاری فرصت دارند که به این مهم رسیدگی کنند. در غیر این صورت، افشاگری رسانه‌ای انجام شده و مسئولیت و تبعات هرگونه سو استفاده احتمالی یا زیان وارد شده، برعهده شخص وزیر (جناب آقای رضا مراد صحرایی) خواهد بود. در صورت نیاز، پایگاه تحلیلی خبری شعار سال آماده همکاری با سازمان تعزیرات، سازمان بازرسی کل کشور، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و سایر نهاد‌های ذی ربط در خصوص افشای اسامی مدارس مورد ادعا می‌باشد.
حساسیت آموزش و پرورش به تنبیه بدنی و ادعای معرفی خاطیان به هیات رسیدگی به تخلفات و لغو ابلاغ آن‌ها + مشارکت ستانی زورکی مدارس غیرانتفاعی تا سرحد ۵۰ درصد شهریه مصوب چطور جناب مثلا وزیر؟
«تنبیه بدنی» خط قرمز آموزش و پرورش:

حساسیت آموزش و پرورش به تنبیه بدنی و ادعای معرفی خاطیان به هیات رسیدگی به تخلفات و لغو ابلاغ آن‌ها + مشارکت ستانی زورکی مدارس غیرانتفاعی تا سرحد ۵۰ درصد شهریه مصوب چطور جناب مثلا وزیر؟

آموزش و پرورش ضمن غیرواقعی و جعلی خواندن ویدئو‌های منتشره در فضای مجازی درخصوص تنبیه بدنی دانش اموزان ایرانی بیان داشته است که این ویدئو‌ها یا تصاویر مربوط به گذشته بوده و یا مربوط به کشور ایران نیست. اموزش و پرورش نسبت به این موضوع حساسیت داشته و تنبیه بدنی به هر نحوی، خط قرمز وزارت آموزش و پرورش قلمداد گردیده و در کمتر از ۲۴ ساعت بررسی و افراد خاطی به هیات رسیدگی به تخلفات معرفی شده و لغو ابلاغ شده‌اند. ضمن تشکر از وزارت اموزش و پرورش از دوستان خوبمان (با تاکید بر شخص وزیر جناب دکتر رضا مراد صحرایی) می‌پرسیم که آیا خبر دارید بعضی از مدارس غیر انتفاعی شهر تهران تا ۵۰ درصد مبلغ شهریه مصوب، پول زورکی به اسم مشارکت می‌گیرند (تاکید می‌گردد، مجزا از هزینه‌های احتمالی غذا و سرویس و غیره)؟ مسلما خبر دارید. سوال اینجاست که چرا خود را به خوابیدن می‌زنید؟ اگر ظرف ده روز کاری، اقدام اصلاحی یا اطلاع رسانی عمومی صورت نپذیرد، برای برخی از مدارس صاحب نام شهر تهران رسوایی بوجود آمده و با افشاگری صورت داده چالش‌های جدی برای جناب وزیر بدلیل اهمال ایجاد خواهد شد. در صورت تمایل به دریافت اطلاعات، با ما در تماس باشید.
تائید توزیع شیر در مدارس ابتدایی ۲۷ استان و استخدام ۷۰ هزار معلم و مربی پرورشی
سخنگوی آموزش و پرورش:

تائید توزیع شیر در مدارس ابتدایی ۲۷ استان و استخدام ۷۰ هزار معلم و مربی پرورشی

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: توزیع شیر را از استان‌های محروم آغاز کردیم و در ۲۱ استان حداقل یکبار در هفته شیر توزیع می‌شود و در ۶ استان نیز ۲ روز در هفته‌ شیر توزیع می‌شود اما ۷۰ درصد مدارس تحت پوشش قرار دارند و ۳۰ درصد مناطق تحت پوشش نیستند.