وام قرض الحسنه فرزند آوری هم آمد
تشویق های ازدیاد جمعیت؛

وام قرض الحسنه فرزند آوری هم آمد

بعد از مرخصی نه ماهه به مادران، معافیت پدران دارای دو فرزند، زمین رایگان برای خانواده‌های بالای سه فرزند، ارایه خودروی بدون قرعه کشی برای خانواده‌های دارای دو فرزند به بالا، وام ۶۰ میلیون به بالا (پله کانی تا ۱۵۰ میلیون) برای خانواده‌های دارای فرزند دوم به بالا، رایگان کردن هزینه زایمان، بیمه شدن هزینه نازایی و مواردی همانند، شاهد آمدن وام قرض الحسنه ۲۰-۱۰۰ میلیون تومانی فرزندآوری هستیم. برخی از کارشناسان از احتمال تعلق سهمیه دانشگاه، ارایه وام مسکن بدون نیاز به خرید اوراق، کارت شیرخشک و پوشک، بیمه تکمیلی یک ساله و مواردی همانند برای تشویق فرزندآوری بحث می‌کنند.
نشست «سیر تحولات و هویت امروزی خانواده»
دانشگاه طباطبایی برگزار کرد؛

نشست «سیر تحولات و هویت امروزی خانواده»

نشست «سیر تحولات و هویت امروزی خانواده» از ســلسلــه نشست‌های تخصصی هویت و خانواده ایرانی به همت واحد ارتباط خانواده و دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با سخنرانی دکتر احمد برجعلی رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی در روز یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار شد.
چرا خشونت خانگی علیه مردان بیشتر شده است؟
سلامت مردان؛

چرا خشونت خانگی علیه مردان بیشتر شده است؟

رفتار‌های آزاردهنده زنان در قالب کلامی، رفتاری، جنسی، اقتصادی و در مواردی جسمی از جمله خشونت‌های خانگی علیه مردان است که به باور کارشناسان از دگرگونی‌های زندگی، بن‌بست‌های خانوادگی و اجتماعی و ناکارآمدی برخی قوانین نشات می‌گیرد و در مواردی به جنایت هم کشیده می‌شود. فربد فدایی روانپزشک و مشاور خانواده در هفته ملی سلامت مردان ایران (سما ۱۴۰۰) گفت: بیشتر موارد، زن و فرزند قربانی پرخاشگری همسران و پدران هستند تا آنجا که بر اساس آمار‌های پزشکی قانونی و بررسی‌های میدانی، خشونت مرد نسبت به زن حدود ۱۰ برابر خشونت زن نسبت به مرد است، اما به میزان کمتری، مرد نیز ممکن است آماج پرخاشگری همسر یا فرزندان قرار گیرد.
ضرورت پرهیز از تماشای فیلم‌های پورن و افزایش سواد جنسی
سلامت جنسی؛

ضرورت پرهیز از تماشای فیلم‌های پورن و افزایش سواد جنسی

مدیر تیم تخصصی سلامت جنسی انجمن ازدواج و خانواده کشور می‌گوید: برای داشتن یک رابطه جنسی موفق شناخت از آناتومی و کارکرد جنسی زنان و مردان ضروریست، مثلا افراد باید بدانند که سرعت رابطه جنسی و آمیزش در مردان زودتر اتفاق می‌افتد، اما این زمان در زنان طولانی‌تر بوده و دیرتر برانگیختگی یا ارگاسم در آنان رخ می‌دهد.
جلسات «صوری» مشاوره‌های طلاق
راهنمای جدایی!

جلسات «صوری» مشاوره‌های طلاق

«طلاق توافقی نباید به سهولت انجام شود، نباید مشاوره به سمت جدایی باشد، بلکه مشاوران باید مشکل را حل کنند» این‌ها تاکیدات رئیس جمهوری پیرامون کیفیت مشاوره‌های پیش از طلاق توافقی است. اگرچه دادگاه پیش از صدور رای طلاق توافقی با هدف افزایش بازگشت به زندگی مشترک و به اجبار تمام زوجین خواهان طلاق توافقی را مکلف به شرکت در این جلسات مشاوره می‌کند، اما کیفیت و تاثیر خدمات مشاوره که یا از سوی مرکز امور مشاوران وابسته به قوه قضاییه و یا مراکز تحت نظر سازمان بهزیستی ارائه می‌شوند، همچنان مورد سوال است.
چطور با همسر افسرده‌ام برخورد کنم؟
اختلالات روانی؛

چطور با همسر افسرده‌ام برخورد کنم؟

افسردگی یکی از شایع‌ترین مشکلات بهداشتِ روان در دنیا است، تا جایی که به آن سرماخوردگی روان می‌گویند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، افسردگی عامل اصلی ناتوانی در سراسر دنیا بوده و بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در تمامی سنین از این اختلال رنج می‌برند.
۶ روش موثر برای ترمیم روابط عاطفی شکست خورده و ممانعت از جدایی و طلاق
پرورش و رشد ازدواج؛

۶ روش موثر برای ترمیم روابط عاطفی شکست خورده و ممانعت از جدایی و طلاق

اگر در رابطه عاطفی با همسرتان دچار مشکل شده‌اید و یا ازدواجتان آنگونه که می‌خواهید نیست، یک خبر خوب وجود دارد: این رابطه با چند روش کاربردی قابل ترمیم است. جان گاتمن، روانشناس برجسته آمریکایی که بیش از چهار دهه بر روی پیش‌بینی طلاق و ثبات ازدواج کار کرده، به روش‌های مؤثری برای بهبود و حفظ ازدواج دست یافته است.
بالای ۶۰ درصد طلاب درآمد بسیار ناچیز دارند و زندگی سختی می‌گذرانند
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم؛

بالای ۶۰ درصد طلاب درآمد بسیار ناچیز دارند و زندگی سختی می‌گذرانند

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: تا جایی که من خبر دارم بالای ۶۰ درصد طلاب درآمد بسیار ناچیز دارند و زندگی سختی می‌گذرانند، حتی یکی از مقامات دادگاه ویژه روحانیت به من می‌گفت به خاطر مسائل اقتصادی اختلافات خانوادگی در طلاب زیاد شده و زندگی هایشان رو به فروپاشی و طلاق رفته است.
برگزاری نشست‌های تخصصی آسیب‌های صیغه بر خانواده توسط معاونت زنان و خانواده نهاد
چندهمسری؛

برگزاری نشست‌های تخصصی آسیب‌های صیغه بر خانواده توسط معاونت زنان و خانواده نهاد

«انسیه خزعلی» معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که یکی از موضوعاتی که در حوزه زنان به عنوان آسیب مطرح می‌شود بحث صیغه است، آیا معاونت زنان امکان ورود به این موضوع را دارد و آیا برنامه‌ای برای حل این معضل دارید؟ گفت: بررسی یک سری از آسیب‌ها که از طریق سوءاستفاده از قوانین متوجه خانواده است از برنامه‌های ما است.
حرف‌زدن نوجوان با والدین از طریق
مشاور خانواده:

حرف‌زدن نوجوان با والدین از طریق "چت کردن" نگران کننده است؟

یک مشاور با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌های گفت‌وگوی والدین و نوجوانان به دلیل اهمیت ارتباط مستقیم اعضای خانواده با یکدیگر، گفت: گاهی درون خانواده‌ها گفتگو به معنای واقعی شکل نمی‌گیرد و از این رو نوجوان می‌ترسد با مادر یا پدر خود مستقیم صحبت کند و با توجه به اینکه امروزه فضای مجازی در تمام ابعاد زندگی ما رخنه کرده است، نوجوان برای بیان خواسته‌ها و احساسات خود به والدین از طریق فضای مجازی اقدام می‌کند. از این رو والدین باید ابتدا مهارت‌های گفتگو را بیاموزند و سپس این مهارت‌ها را به نوجوانان آموزش دهند.
۳