پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۲۵۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۴
صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از نبود آمار و اطلاعات کافی در خصوص وجود اشیا ارزشمند در پسماندهای شهری خبر داد.
شعار سال:مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از نبود آمار و اطلاعات کافی در خصوص وجود اشیا ارزشمند در پسماندهای شهری خبر داد.

شاید بارها و بارها از اطرافیان‌تان شنیده‌اید که «به صورت اشتباهی وسایل گرانبها خود را به همراه زباله‌های دیگر در سطل انداخته‌ام و مرد خانواده زباله‌ها را به بیرون انتقال داده است.» شاید این اتفاق برای خیلی از ما رخ بدهد به اشتباه طلا یا اشیا گرانبها را دور انداخته باشیم و همیشه  از این موضوع ناراحت باشیم چراکه دیگر نمی‌توانیم وسایل خود را برگردانیم و در میان زباله‌های شهری مفقود شده است. لذا با توجه به این که پسماندها هر روزه از سوی شهرداری تفکیک می‌شود سرمایه گرانبهایی در اختیار سازمان پسماند قرار خواهد گرفت اما سوالی که همواره مطرح است، اشیا با ارزش در کجا نگهداری می‌شود و هزینه آن صرف چه اموری خواهد شد؟ آیا دستورالعملی در این رابطه وجود دارد؟ اساسا اشیا گرانبها که در زباله‌ها ریخته شده‌اند چه سرنوشتی دارند؟ صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران، از سرنوشت اشیا گرانبها در حوزه پسماند ابراز بی‌اطلاعی کرد و گفت تاکنون با این موارد برخورد نکرده است.

سرنوشت نامعلوم اشیا گرانبها در پسماند

صدرالدین علیپور در پاسخ به این سوال که گاهی مردم فلزات گرانبها و یا مواد با ارزش خود را به اشتباه در سطل زباله می‌اندازند، این وسایل چگونه احصا و در کجا جمع‌آوری می‌شود؟ گفت: اولین بار است که با این پرسش مواجه می‌شوم. نمی‌توان روزانه 7 هزار تن زباله، که در همان روز باید پردازش شود، را با این جزئیات بررسی و جداسازی کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران اضافه کرد: در این زمینه من گزارشی نداشته‌ام. بعید می‌دانم  این قدر قابل توجه باشد تا چیزهای گرانبها جایی جمع شود. به نظر می‌رسد تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

لزوم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پسماند الکترونیک

علیپور در ادامه با اشاره به وجود فلزات گرانبها که در قطعات الکترونیکی وجود دارد، گفت: در حال حاضر چندین مجموعه به صورت تخصصی روی پسماند الکترونیک و فلزات گرانبها کار و سعی می‌کنند این فلزات گرانبها جمع‌آوری شود ولی در ابتدای راه هستیم.

وی افزود: نیازمند این هستیم استراتژی درستی برای پسماند الکترونیک داشته باشیم و هم اینکه در بخش خصوصی سرمایه‌گذاری صورت بگیرد که مقدمات آن در حال انجام است و امیدواریم طی ماه‌های آینده این امر ساماندهی شود.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا،تاریخ انتشار:21شهریور1398،کد خبر:896362،www.borna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
0
0
مشکل بزرگی که هست افرادی هستند که شب ها تو آشغال ها سرک میکشن که هم آشغال ها ریخته میشن و هم اینکه اشیا گرانبها رو میدزدن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین