پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۸۸۶۹
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۴
هرچند تا ساعات پایانی امروز داوطلبان مهلت دارند با مراجعه به ستادهای انتخابات نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی شوند، ‌ با این حال نگاهی به اسامی ثبت‌نام کنندگان در روزهای اخیر سایه روشن‌های مجلس یازدهم را نشان می‌دهد.

شعار سال:هرچند تا ساعات پایانی امروز داوطلبان مهلت دارند با مراجعه به ستادهای انتخابات نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی شوند، ‌ با این حال نگاهی به اسامی ثبت‌نام کنندگان در روزهای اخیر سایه روشن‌های مجلس یازدهم را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار سیاسی مستقر در ستاد انتخابات کشور، امروز شنبه آخرین روز ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس یازدهم است. سید اسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور جمعه شب پس از ششمین روز ثبت نام داوطلبان با حضور در جمع خبرنگاران از نهایی‌شدن ثبت‌نام ۹ هزار و ۸۰۶ داوطلب نمایندگی مجلس یازدهم تا ساعت ۱۸ خبر داد و گفت: هشت هزار ۷۵۳ نفر از این داوطلبان مرد و یک هزار و ۵۳ نفر زن هستند.

به گفته وی، استان‌های تهران با دو هزار و ۴۱۰ داوطلب، اصفهان با ۷۵۲، خراسان رضوی با ۶۴۷، خوزستان با ۵۷۴ و فارس با ۵۳۲ و آذربایجان شرقی با ۴۶۰ نفر داوطلب به ترتیب بیشترین میزان ثبت‌نام را داشته‌اند.

چه کسانی آمدند؛ سایه روشن‌های مجلس یازدهم

اصولگرایان؛ همچنان پیشگام نهضت ثبت‌نام

 در ساعت‌های ابتدایی روز پایانی ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس یازدهم ستاد انتخابات کشور میزبان چهره ای مختلفی است؛ «حسن ونایی» نماینده ادوار ملایر، «عبدالحسین روح الامینی» رئیس خانه احزاب، «علی شاهرخی قبادی» نماینده ادوار کوهدشت، «حسین مظفر» نماینده ادوار تهران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، «مجید امیدی شهرکی» مدیرعامل پیشین ایرنا، «ابراهیم کارخانه‌ای» نماینده همدان در دور نهم مجلس شورای اسلامی، «سعید زیباکلام» استاد دانشگاه، «محمد جواد ابطحی» نماینده مردم خمینی شهر، «محمد خون چمن» عضور شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، «الیاس نادران» نماینده مجلس هفتم، ‌ «محمد حسین محمدی» نماینده سابق گلپایگان، «ابراهیم رسولی» فعال اصولگرا، «سید حسین موسوی تبریزی» فعال سیاسی اصلاح طلب «احمد حکیمی پور» دبیر کل حزب اراده ملت و حجت الاسلام و المسلمین موسی غضنفرآبادی نماینده پیشین بم در مجلس شورای اسلامی و رییس دادگاه انقلاب تهران، حشمت الله فلاحت پیشه چهره‌هایی هستند که نامشان در میان ثبت نام کنندگان آخرین روز مشاهده می‌شود.
«قاسم میرزایی نکو» نماینده مردم دماوند، «موسی قربانی» نماینده پیشین مردم قائنات در مجلس، «قدرت علیخانی» نماینده ادوار بویین زهرا و قزوین از دیگر چهره‌هایی بودند که حوالی ظهر امروز با مراجعه به ستاد انتخابات کشور داوطلب نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شدند.
سهراب گیلانی نماینده شوشتر، محمدعلی پورمختار نماینده بهار و کبودرآهنگ، علی صوفی فعال اصلاح طلب، محمد مهدی برومند عضو کمیسیون امنیت ملی، الیاس حضرتی رییس کمیسیون اقتصادی و قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی، محمد علی افشانی شهردار پیشین تهران از دیگر چهره‌هایی هستند که امروز با حضور در ستاد انتخابات داوطلب نمایندگی مجلس یازدهم شدند.
شهیندخت مولاوردی عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان، مجید انصاری معاون پیشین رییس جمهوری، فاطمه راکعی فعال اصلاح طلب، محمدجواد جمالی نوبندگانی، زهرا ساعی، احمدی لاشکی، نمایندگان کنونی مجلس هم با مراجعه به ستاد انتخابات نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شدند.

چهره هایی که در فرمانداری تهران ثبت نام کردند

«فاطمه سعیدی»، «طیبه سیاوشی»، «سیده فاطمه ذولقدر»، «سهیلا جلودار زاده»، «فریده اولاد قباد»، «علیرضا محجوب»، «پروانه مافی»، «محمد رضا بادامچی» نمایندگان کنونی تهران، «حسن بیادی» فعال اصولگرا، «الهام امین زاده» معاون حقوقی دولت یازدهم، «علی عباسپور تهرانی فرد»، نماینده سابق، «محمد حسین مقیمی» معاون پیشین وزیر کشور و استاندار تهران، «عباس جدیدی» عضو پیشین شورای شهر هم امروز با حضور در فرمانداری تهران داو طلب نمایندگی مجلس یازدهم شدند.
«سید شمس الدین حسینی» وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد، «شاهین محمدصادقی» نماینده دو دوره مجلس و رییس دانشگاه، «ابراهیم اصغر زاده» فعال سیاسی اصلاح طلب و «محمود محمدی» سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و نماینده ادوار مجلس هم امروز داوطلب انتخابات مجلس شدند.

امروز همچنین حجت الاسلام و المسلمین محمد زارع فومنی دبیر کل حزب مردمی اصلاحات و حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده رباط کریم برای نمایندگی خبرگان رهبری ثبت نام کردند.

به اصرار همسرم ثبت نام کردم

عبدالحسین روح الامینی رییس اصولگرای خانه احزاب که امروز برای ثبت نام در ستاد انتخابات کشور حضور یافته بود، دلیل عمده حضورش برای نامنویسی را همسرش عنوان کرد و ادامه داد: مهمتر از همه اینکه همسرم با وجود مخالفت در همه این سال‌ها، در این دوره اصرار به ثبت نامم در انتخابات داشت.

این فعال سیاسی تصریح کرد: « انگیزه فردی برای حضور نداشتم و تاکنون هم نماینده مجلس نبودم اما دومین بار است که برای ثبت نام مراجعه می‌کنم.»

چه کسانی آمدند؛ سایه روشن‌های مجلس یازدهم

مرزهای سیاسی فروریخته است

«حسین مظفر» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم بعد از ثبت نام برای داوطلبی یازدهمین دوره انتخابات مجلس اظهار داشت: گرایش‌های سیاسی جامعه معنا ندارد و مرزهای سیاسی فروریخته است. من اصول انقلاب را با جان قبول دارم و حاضرم برای این اصول جان داده و شهید شوم. در عین حال من عضویت اصلاح‌طلب و اصولگرایی نداشته و حزبی نیستم. هرکس از من حمایت کند، استقبال می‌کنم البته گرایش من اصولگرایی است ولی اصولگرای حزبی نیستم و اگر اصولگرایان مرا در لیست خود قرار دهند، استقبال می‌کنم.

چه کسانی آمدند؛ سایه روشن‌های مجلس یازدهم

برای مجلس نقشه کشیده‌اند

«حشمت الله فلاحت پیشه» نماینده مردم کرمانشاه در دور دهم مجلس شورای اسلامی هم که برای ثبت نام در ستاد انتخابات حضور یافته بود، ‌گفت: بسیاری از افرادی که برای مجلس یازدهم نقشه کشیدند می‌خواهند مجمع تشخیص مصلحت نظام لوایح مرتبط با FATF را به مجلس بازگرداند. نباید وارد افضای افراطی شویم.

وی با بیان اینکه نباید مجلس آینده مجلسی افراطی باشد، گفت: معتقدیم عصر ترامپیسم می گذرد و این یک عصر مقطعی است و ما نباید وارد فضای افراطی شویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: بسیاری از افرادی که برای مجلس آینده نقشه کشیدند، نخستین کارشان به محض ورود به مجلس این است که از مجمع تشخیص می‌خواهند سی‌اف‌تی و پالرمو را به مجلس بازگرداند.

نماینده مردم اسلام‌ آباد غرب در مجلس این اقدام را شروع سلسله نوسانات چالشی برای کشور و شبیه آن چیزی دانست که در مجلس هفتم شکل داده‌اند. البته در آن مجلس نگاه توام با حسن نیت بود. به طور مثال مجلس می‌خواست قانون برنامه چهارم را برگردانند. اما در شریط فعلی که کشور نیازمند شفافیت است، این اقدام به ضرر کشور خواهد بود و مجمع تشخیص مصلحت باید رای مصلحتی بدهد.

چه کسانی آمدند؛ سایه روشن‌های مجلس یازدهم

خط و نشان نادران با یادآوری سابقه مجلس هفتم

الیاس نادران استاد دانشگاه و نماینده ادوار تهران با بیان این که برای سامان بخشی به بلبشوی اقتصادی که به دلیل بی‌تدبیری‌های ممتد و مکرر دولت اتفاق افتاده است، تصمیم گرفتم در صحنه حضور یابم، گفت: مجلس در سال‌های اخیر بازی گرفته نمی‌شود و مقصر اصلی این مسئله قبل از همه، ریاست مجلس و بعد از آن عدم وجود ظرفیتی در مجلس برای دفاع از حقوق مردم و دفاع از حقوق نمایندگان مردم است.

نماینده نماینده مردم تهران در مجلس هفتم، هشتم و نهم شورای اسلامی با بیان اینکه با دوستان مشورت کرده و تصمیم گرفته وارد عرصه انتخابات شود، گفت: سابقه مجلس هفتم نشان می‌دهد تناوب و تقارن مجالس و دولت‌ها موجب می‌شود ظرفیت ها بهتر به کار گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: مجلس هفتم حدود یک سال با دولت هشتم مشترک بود و از همه ظرفیت خود برای کمک به دولت در راستای خدمت گذاری به مردم استفاده کرد.

نادران اظهار داشت: مجلس هفتم از همه ظرفیت خود برای کمک به دولت و جلوگیری از انحرافات از برنامه چهارم استفاده کرد. امروز سربلند هستیم که در مجلس هفتم، در آن فرصت کوتاه، همکاری‌های خوبی با دولت انجام دادیم.

نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه باید از حقوق و آزادی‌های مردم دفاع کنیم، افزود: سابقه مجلس هفتم به ما نشان داد که اگر وزرای دولت همراهی لازم را برای تامین حقوق مردم نداشته باشند، ابایی از استیضاح وزرا نداریم. اما امیدواریم تعامل با دولت به آن جاها کشیده نشود.

پیدا کردن سرلیست کار سختی نیست

الیاس حضرتی عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی که به گفته خود به درخواست تشکیلاتی حزب و دبیرکل ثبت نام کرده است، درباره سرلیست اصلاح طلبان در تهران در نبود عارف هم گفت: ثبت نام و سایر مراحل انتخابات صورت بگیرد و مراحل آن انجام شود به جایی برسد سرلیست پیدا کردن کار سختی نیست.

این عضو فراکسیون امید در پاسخ به این پرسش که چرا فکر می کنید مردم دوباره به شما رای می دهند، گفت: مردم هر تصمیمی بگیرند، بالای سر ما هستند. ما خود را عرضه می‌کنیم و تصمیم نهایی با مردم است.

حضرتی درباره عملکرد مجلس دهم هم گفت: عملکرد این دوره از مجلس از چند دوره قبل بهتر است.

آیا مجلس دست تندروها می‌افتد؛ بستگی به نظر عقلا و مردم دارد

«قاسم میرزایی نیکو» نماینده مردم دماوند و عضو فراکسیون امید هم که در ستاد انتخابات کشور حضور یافته بود، گفت:‌ اگر قانون اساسی و بندهای قانون اساسی مورد احترام، پاسداشت و صیانت قرار بگیرد، حتما مجلس تغییر ویژه ای خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس آینده مجلس تندروها خواهد شد، گفت: به عوامل فراوانی بستگی دارد اول باید اعتماد عمومی ویژه ایجاد شود و اگر اعتماد عمومی و امید باشد و تحول این چنینی پیش بیاید، اصلا مجلس یازدهم اینگونه نمی‌شود؛ این به مجلس عقلا و به نظر مردم برمی‌گردد.

میرزایی نیکو افزود: اما ابتدا باید رای مردم مود حمایت قرار بگیرد و بعد نظارت تنگ استصوابی کمی باز شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس در پاسخ به این پرسش که اگر نظارت هم باز شود مجلس دهم کارکرد خوبی نداشته است، گفت: درست است خیلی از کارها را در مجلس تمام نکردیم اما از انجام خیلی از کارها هم جلوگیری کردیم.

مشخص نیست این حجم پول را از کجا می‌آورند

موسی غضنفرآبادی نماینده ادوار مجلس هم که در ستاد انتخابات کشور حضور یافته بود، با تاکید بر شفافیت هزینه‌های انتخاباتی گفت: اگر نماینده‌ای با هزینه دیگران وارد انتخابات شود و وامدار سرمایه داران باشد دیگر نمی‌تواند به مردم توجه کند، بنابراین نباید وامدار کسی باشد.

وی همچنین درباره شفافیت هزینه های انتخاباتی گفت: من با شفافیت هزینه‌های انتخاباتی به شدت موافق هستم، متاسفانه یکی از گرفتاری‌ها این است که مشخص نیست نامزدهای انتخابات چگونه از پس هزینه‌های آن بر می آیند و مشخص نیست که این حجم از پول را که برای انتخابات خرج می‌کنند از کجا آوردند.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: وقتی عده‌ای از نمایندگان به وسیله هزینه‌های دیگران وارد انتخابات می شوند وامدار سرمایه‌داران می شوند و اگر هم بخواهند نمیتوانند به مردم توجه کنند. ضمن اینکه اگر نماینده‌ای وامدار جریان و یا سرمایه‌داری شود باید فاتحه مجلس انقلابی را خواند.

قالیباف از مسیر ویژه وارد ستاد انتخابات شد

محمد باقر قالیباف شهردار پیشین تهران هم بالاخره در ساعات پایانی مهلت پیش بینی شده در ستاد انتخابات کشور حضور یافت و داوطلب انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شد.
شهردار پیشین تهران که با وجود شلوغی و انتظار داوطلبان از مسیر ویژه وارد ستاد انتخابات شد، ‌در بیانیه ای که ساعتی قبل در رسانه های نزدیک به وی منتشر شد، هم و غم خود را کنترل دولت و وادار کردن آن به کار در این یک سال و نیم باقیمانده از عمرش عنوان کرد.

وی در این بیانیه اعلام کرد:‌ ما نیاز به یک دولت جهادی و کارآمد داریم تا چرخ اجرایی این کشور پر از منابع و ذخایر مادی و انسانی را به حرکت درآورد و امید را به مردم برگرداند. بعنوان پیش درآمدی بر این اتفاق ما باید شاهد ایجاد مجلسی نو با حضور چهره های نو، رویکرد نو و ایده های نو باشیم لذا تلاش کردم با طرح مجلس نو فضایی را برای این مساله ایجاد کنم و به جوان‌ترها کمک کنم تا با ورود به مجلس، چنین اتفاقی را رقم بزنند.

شهردار پیشین تهران در این بیانیه افزود: تصمیم گرفتم به دور از مصلحت اندیشی‌های شخصی وارد عرصه انتخابات مجلس شوم با این امید که بتوانم با وارد کردن جمعی از چهره‌های نو، مومن و متخصص در تهران و برخی دیگر از شهرهای کشور به مجلس، در یک سال و نیم باقیمانده این دولت خسته را مجبور به حرکت کنیم.

درخواست خاتمی برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات

علی صوفی فعال اصلاح طلب و وزیر تعاون دولت هشتم هم که در ستاد انتخابات کشور حضور یافته بود، گفت: میزان شرکت مردم در انتخابات بستگی به سیاستی که هیات‌های نظارت در تایید یا رد صلاحیتها اتخاذ میکنند، خواهد داشت.

به گفته صوفی اگر حاکمیت به این نتیجه برسد در راستای مشارکت حداکثری که استراتژی اعلام شده از طرف مقام معظم رهبری در همه انتخابات‌ها است، حرکت کند و سعی کند که کاندیداهای بیشتری از جریان‌های مختلف تایید صلاحیت بشوند، فکر می‌کنم فضا در جهت حضور گسترده تر مردم، مقداری تغییر خواهد کرد.

عضو شورای عالی اصلاح طلبان با اشاره به دعوت شورای هماهنگی اصلاح طلبان بر ثبت نام در انتخابات گفت: در دیداری که اخیرا شخصا با رئیس دولت اصلاحات داشتم، ایشان درخواست داشتند تا اصلاح طلبان توانمند در انتخابات ثبت نام کنند. در عمل هم شاهد هستیم افرادی مانند آقای شکوری راد و خانم آذر منصوری ثبت نام کرده اند و به نظر می رسد اصلاح طلبان به صورت گسترده در میدان حاضر هستند.

صوفی در پاسخ به سوالی درباره انصراف عارف از حضور در مجلس یازدهم هم گفت: در مورد انصراف آقای عارف هم تا جایی که بنده مطلع هستم، هیچ تصمیم جمعی از سوی اصلاح طلبان برای این موضوع گرفته نشده و این تصمیم فردی ایشان بوده است.

بازدید دادستان کل کشور در ستاد انتخابات

حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشورهم که برای بازدید از ستاد انتخابات در وزارت کشور حضور یافته بود، گفت: اگر اعتماد مردم جلب شود، مشارکت آنها بیشتر می‌شود و این مساله در تحکیم یک مجلس مقتدر، اثرگذار و نقش‌آفرین مثمرثمر می‌باشد.

دادستان کل کشور با اشاره به جایگاه رفیع مجلس بیان کرد: عزیزانی برای انتخابات مجلس ثبت نام کردند و خود را در معرض ارزیابی قرار دادند اما با توجه به کثرت ثبت نام آنانی که در خود این توانایی را نمی‌بینند برای تسهیل کار گزینش خودشان انصراف دهند تا هم شورای نگهبان و هم هیات نظارت بتوانند با کیفیت بهتر کار را انجام دهند.

منتظری با اشاره به مساله سلامت انتخابات گفت: افرادی که ثبت‌نام کرده‌اند خودشان اهتمام لازم را برای برگزاری یک انتخابات سلامت داشته باشند تا نیروهای مسئول به این موضوع ورود کنند.

وی همچنین درباره استعلاماتی که در دادستان کل انجام می‌شود، گفت: برخی استعلامات در دادستانی کل انجام می‌شود در دادستانی کل ستاد استعلامات فعالیت می‌کند و همکاران بنده از روز نخست در حال انجام وظیفه هستند.

منتظری اضافه کرد: پس از ۵ روز از پایان ثبت نام ستاد استعلامات در دادستانی کل کشور وظیفه دارد نتیجه را به هیات‌های اجرایی و نظارت اعلام کند.

چه کسانی آمدند؛ سایه روشن‌های مجلس یازدهم

«چه کسانی می‌آیند» این روزها سوال رایج هر جمع و گروهی است؛ هرچند تا روشن نشدن فرایند احراز صلاحیت داوطلبان نمی‌توان درباره ترکیب مجلس یازدهم اظهار نظر متقنی کرد با این وجود استقبال داوطلبان منتسب به گروه‌ها و احزاب سیاسی سایه روشن‌های مجلس‌آینده را روشن می‌کند.

«سید محمد سادات ابراهیمی» نماینده دوره‌های هشتم و نهم از حوزه انتخابیه شوشتر، «محمد حسن قدیری ابیانه» سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک از حوزه انتخابیه تهران، «محسن علیجانی» عضو فراکسیون امید و نماینده مردم تهران از حوزه انتخابیه تهران، «سیدهادی مقدسی» نماینده مردم بروجرد در دور هشتم مجلس شورای اسلامی از حوزه بروجرد و «توحید نوبخت» فرزند رئیس سازمان برنامه و بودجه از حوزه انتخابیه رشت در روز نخست داوطلب انتخابات مجلس شدند.
«محمد عباسپور» نماینده دوره چهارم، ششم و هفتم مجلس از ماکو ، «حمیدرضا پشنگ» نماینده مردم خاش و میرجاوه در دوره های هفتم، هشتم و نهم، «محمدسعید احدیان» مدیرمسئول روزنامه خراسان و عضو حزب پیشرفت و عدالت از حوزه تهران، «سلیمان فهیمی گیگلو» نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار و اصلان‌دوز در دور هفتم از همین حوزه، «وهاب عزیزی» دبیرکل جبهه جهادگران ایران اسلامی از حوزه تهران، «ولی آذروش» ‌نماینده سابق مردم اردبیل در مجلس از همین حوزه، «محمود احمدی بیغش» نماینده ادوار از حوزه شازند، «محمد شاهی عربلو» نماینده مردم رباط کریم در دوره‌های پنجم، ششم و هفتم از حوزه تهران، حجت‌الاسلام «عبدالحمید خدری» نماینده دور دهم بوشهر از حوزه بوشهر، «حسین رضازاده» نماینده مردم کازرون و کوه‌چنار در مجلس دهم در دومین روز به ستادهای انتخابات مراجعه کردند

«کامل عابدین زاده» نماینده دوره های نخست، چهارم و پنجم از خوی، «عسکر جلالیان» نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه عسلویه و کنگان، «نصرالله جهانگرد» رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور در دولت یازدهم، «علیرضا دهقان» گوینده سابق خبر ورزشی و نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام «رحمت الله بیگدلی» عضو شورای مرکزی و رئیس دفتر سیاسی حزب جمهوریت اسلامی و «سید ابوالقاسم رئوفیان» دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین، «ارسلان فتحی پور» نماینده پیشین مجلس، «حجت الله دمیاد» استاندار اسبق کرمانشاه، «زهره الهیان» نماینده تهران در دوره هشتم، حجت الاسلام «محمدرضا امیری کهنوجی» نماینده کهنوج در دوره های هشتم و نهم، «علیرضا رحیمی» نماینده تهران، «سید قاسم جاسمی» نماینده کرمانشاه، «محمد سلیمانی» عضو جبهه پایداری وزیر ارتباطات پیشین از حوزه انتخابیه تهران، «محمد حسن طریقت منفرد» وزیر پیشین بهداشت دهم از حوزه انتخابیه تهران و «علی خضریان» عضو جبهه پایداری از حوزه انتخابیه تهران هم روز گذشته با حضور در ستاد انتخابات ثبت نام کردند.

«کارن خانلری» نماینده ارامنه شمال در دور دهم مجلس شورای اسلامی، ‌ «مجید فهمیده» برادر شهید حسین فهمیده، «علی ادیانی» نماینده مردم قائمشهر در مجلس دهم، «علیرضا منادی» نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، حجت الاسلام «حمید رسایی» نماینده تهران در دوره های هشتم و نهم مجلس، حجت الاسلام «مهدی شیخ» نماینده تهران در مجلس دهم، «داوود محمدی» نماینده تهران در دوره دهم، «علی یعقوبی» نماینده بهار و کبودرآهنگ، «مهرداد لاهوتی» نماینده لنگرود، «محمدرضا راه چمنی» دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی، «جلال میرزایی» عضو فراکسیون امید، «هادی غفاری» عضو مجمع نیروهای خط امام، «معصومه آقاپور علیشاهی» نماینده شبستر، «محسن کوهکن» نماینده لنجان از حوزه انتخابیه تهران، «علی جلیلی شیشوانی» نماینده مراغه از حوزه انتخابیه مراغه، «احمد کرمی» دبیرکل حزب جامعه اسلامی کارگران از حوزه تهران، «جمشید ایرانی» رئیس فراکسیون اعتدالگرایان خانه احزاب و دبیرکل حزب فرزندان ایران از حوزه تهران، حجت الاسلام «محمدمهدی پورفاطمی» نماینده مردم دشتی و تنگستان در دوره‌های ششم، هفتم، هشتم و نهم هم داوطلب انتخابات مجلس شدند.

از مهمترین آنان می توان به همایون سامه یح نجف آبادی رئیس انجمن کلیمیان تهران، شهاب الدین صدر رئیس جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت، لاله افتخاری نماینده دوره های هفتم، هشتم و نهم تهران، علیرضا محجوب نماینده دوره دهم مجلس، مرتضی آقا تهرانی دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی، »محمدرضا خباز» استاندار سابق سمنان، «رضا تقی پور» وزیر سابق ارتباطات، «مهدی دادفر» دبیر انجمن وارد کنندگان خودرو، «عزت الله اکبری تالارپشتی» نماینده ادوار مجلس، «محمدصادق کوشکی» کارشناس مسائل سیاسی، «ابوالفضل سروش» نماینده اصلاح طلب دور دهم تهران، «بهروز بنیادی» نماینده کاشمر در دور دهم، «سیدمحمود نبویان» نماینده ادوار، «ابوالفضل ظهره وند» دیپلمات سابق و «داریوش قنبری» نماینده ایلام در دور هشتم مجلس شورای اسلامی، اشاره کرد.
«علی مطهری» نماینده مردم تهران، «صادق خلیلیان» وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم، «حسین سبحانی نیا» نماینده پیشین نیشابور، «محمد عباسی» نماینده سابق مردم گرگان و آق قلا و وزیر دولت دهم، «سید مهدی هاشمی» نماینده اصولگرای دور نهم، «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت نهم، «محمد علی وکیلی» نماینده فعلی مردم تهران در مجلس، «ابوذر (ایرج) ندیمی» نماینده لاهیجان در دوره‌های ششم، هفتم و نهم مجلس، «محمد رضا نجفی»، «محمود صادقی»، «سید فرید موسوی»، «علی گلمرادی» «غلامرضا حیدری طیب»، «مصطفی کواکبیان»، «بهروز نعمتی» نمایندگان کنونی مجلس، «فاطمه رهبر» و «حسین گروسی» نماینده پیشین مجلس در ششمین روز ثبت نام با حضور در ستاد انتخابات کشور داوطلب نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شدند.
تا عصر دیروز ۹ هزار و ۸۰۶ نفر ثبت نام کردند و امروز تا ساعت ۱۸ داوطلبان نمایندگی مجلس می‌توانند با مراجعه به ستاد انتخابات کشور و فرمانداری‌ها در استان‌های مختلف اقدام به ثبت نام کنند. هرچند ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است که بنای تمدید مهلت ثبت نام را ندارد با این حال طبق روال سالهای گذشته بعید نیست زمان ثبت نام تمدید شود. در هر صورت تا ساعات پایانی امروز شنبه پرونده ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته می شود و می توان تصویر روشنتری از مجلس آینده ارائه کرد هرچند داوطلبان تا دوم اسفندماه باید از چندخوان دیگر عبور کنند تا بتوانند راهی بهارستان شوند.

۱۳ هزار و ۸۹۶ نفر، ‌ داوطلب نمایندگی مجلس شدند؛ آمار نهایی یکشنبه اعلام می‌شود

سید اسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان مهلت ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس، با ارائه‌آماری از نهایی شدن نام‌نویسی ۱۳ هزار و ۸۹۶ داوطلب در انتخابات مجلس یازدهم خبر داد و گفت: آمار نهایی داوطلبان قبل از ظهر فردا(یکشنبه) اعلام می‌شود.
بر اساس اظهارات موسوی یک‌هزار و ۶۰۵ نفر از داوطلبان زن و ۱۲ هزار و ۲۹۱ نفر مرد هستند. همچنین ۶۰۱ نفر از داوطلبان یعنی ۴درصد دارای تحصیلات حوزوی، ۱۴درصد با تحصیلات در مقطع دکترا، ۷۷ درصد دارای مدرک کارشناسی ارشد و بقیه دارای مدرک کارشناسی و پایین‌تر هستند.
علاوه بر این ۴درصد از داوطلبان سابقه نمایندگی مجلس دارند و ۲۳درصد در گذشته دست کم یک بار داوطلب شدند.
استان‌های تهران با ۳ هزار و ۱۳۸، اصفهان با هزار و ۹۹، خراسان رضوی با ۹۸۰، خوزستان با ۸۰۰ و فارس با ۷۳۹ داوطلب بیشترین داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی را به خود اختصاص داده اند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه امروز دومین روز نام نویسی از داوطلبان نمایندگان مجلس خبرگان رهبری هم بود، گفت: ۵۷ نفر در این دو روز برای نمایندگی خبرگان رهبری ثبت نام کردند که ۳۱ نفر برای حوزه انتخابیه تهران، ۱۷ نفر قم، و فارس، خراسان رضوی و خراسان جنوبی هر کدام ۲ نفر هستند

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا،تاریخ انتشار:16آذر1398،کد خبر:83583762،www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین