پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۳۹۸۰
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۲
تصاویر زشت جوجه کشی در چند هفته پیش را یادمان نرفته. اختلال در بازار نهاد‌های دامی با وجود فریاد‌های مکرر مرغداران را یادمان نرفته. سکوت معنادار و رفتار غیر مسئولانه وزیر را یادمان نرفته. ارتقای یکی از مدیران ارشد مرتبط با فاجعه جوجه کشی را یادمان نرفته. آیا با این حجم چالش‌ها و مشکلات، انتظار سامان دهی بازار مرغ توسط دکتر خاوازی و مدیران تحت امر، می‌تواند انتظار معقولی باشد؟ جهت درک علت گرانی، پیشنهاد می‌کنیم صحبت‌های دبیر کانون مرغداران کشور را مطالعه بفرمائید.
شعارسال:دبیر کانون مرغداران کشور گفت: افزایش بی‌حد و حصر قیمت نهاده ها باعث شد ۶تا ۷هزار مرغدار از چرخه تولید خارج شوند که اینها عاملی برای افزایش قیمت تولید مرغ شده است.
 
قیمت مرغ طی یک هفته حدود 8 هزار تومان در هر کیلو افزایش قیمت داشته و امروز هم ستاد تنظیم بازار کیلویی 15 هزار تومان را تصویب کرد. این در حالی است که قیمت در بازار تهران به کیلویی 17.5 تا 19.5 هزار تومان رسیده است.
 
«پرویز فروغی» دبیر کانون مرغداران کشور، با بیان اینکه سیاست‌های اشتباه دولت باعث افزایش قیمت مرغ در بازار شده است، گفت: با افزایش شدید قیمت خوراک دام در ماه‌های گذشته حدود 6 الی 7 هزار مرغدار از چرخه تولید خارج شد و در حقیقت آنها ورشکسته شدند و همین عاملی شده تا میزان تولید کاهش و قیمت در بازار افزایش یابد.
 
فروغی با بیان اینکه با این کاهش تولید، قیمت از این هم بدتر خواهد شد، گفت: سیاست اشتباه دیگر این بود که سال گذشته مرغداران را مجبور کردند میزان جوجه‌ریزی را به 130 میلیون قطعه برسانند که این رقم بسیار زیادی بود. متأسفانه پس از آن هم بیماری کووید 19 باعث کاهش تقاضا شد و در مجموع، بازار شاهد افزایش تولید و کاهش تقاضا بود که قیمت را به شدت کاهش داد.
 
وی افزود: در کنار این مسائل، قیمت نهاده‌ها هم سرسام‌آور افزایش یافت و باعث شد در کنار افزایش تولیدی که مرغداران داشتند، هزینه‌های بسیار زیادی را متحمل شوند و در ادامه باعث ورشکستگی و خروج آنها از چرخه تولید شد.
 
دبیر کانون مرغداران کشور همچنین گفت: متأسفانه در ستادهای تصمیم‌گیری هم از تشکل‌ها هیچ دعوتی به عمل نمی‌آید تا آنها هم نظرات تخصصی حوزه خود را مطرح کنند و تصمیم‌های یکطرفه گرفته می‌شود.
 
فروغی افزود: سازمان حمایت هم به محلی برای چانه‌زنی تبدیل شده و به جای آنکه به اقدامات کارشناسی توجه کند، نظرات کارشناسی و قیمت‌های اعلام‌شده را با چانه‌زنی پائین می‌آورند.
 
 اگرچه امروز ستاد تنظیم بازار قیمت مرغ را تصویب کرده، اما نرخ این محصول در بازار از سه چهار روز پیش افزایش یافته بود و به نظر می‌رسد ستاد تحت فشار مرغداران قیمت را افزایش داده است. این اقدامات که ستاد پس از افزایش قیمت در بازار نرخ تصویب می‌کند مورد جدیدی نیست و بارها در حوزه لبنیات و صنعت مرغ تکرار شده است.
 

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر  ،تاریخ انتشار: 5  تیر 1399،کدخبر:58177   ،www.hakimemehr.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین