پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۰۳۲۹
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۶
یک فعال سیاسی اصولگرایان گفت: آقای رئیسی در مدت مسئولیت اخیرشان تمام تمرکزش بر قوه قضائیه بوده است و برداشت من این است که او در شورای انتخاباتی اصولگرایان در انتخابات۱۴۰۰ حضور نخواهد داشت و فعالیتی نخواهد کرد.
شعار سال: انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده شفاف‌تر شده است و باتوجه به اخبار رسیده که ابراهیم رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد نخواهد شد، می‌توان راحت‌تر درباره آنچه در عالم سیاست رقم می‌خورد، پیش‌بینی کرد. البته هنوز یک نکته روشن نیست؛ آنکه آیا در صورت عدم نامزدی سیدابراهیم رئیسی در انتخابات او نقش تشکیلاتی در شورای انتخاباتی اصولگرایان خواهد داشت یا نه؟ به عبارت دیگر آیا او همان کارکردی را ایفا می‌کند که در ابتدای تشکیل شورای وحدت داشت یا خیر؟

محسن کوهکن فعال سیاسی اصولگرا درباره جایگاه رئیسی در راهبردی اصولگرایان در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: «آقای رئیسی به محض آنکه مسئولیت قوه قضائیه را بر عهده گرفت، دیگر در جلسات شورای وحدت شرکت نکرد و عملا از شورا خارج شد و اداره جلسات برعهده آقای حداد گذاشته شد. آقای رئیسی در مدت مسئولیت اخیرشان تمام تمرکزش بر قوه قضائیه بوده است و برداشت من این است که او در شورای انتخاباتی اصولگرایان در انتخابات۱۴۰۰ حضور نخواهد داشت و فعالیتی نخواهد کرد؛ از سوی دیگر خود ایشان هم نامزد انتخابات نمی‌شوند و تمرکزش همچنان صرفا بر اداره قوه قضائیه است».

او درباره انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هم اظهار کرد: «بعد از اصلاح قانون اساسی چالشی که تا امروز با آن مواجه شدیم و همچنان هم درگیر آن هستیم، نداشتن سازوکاری درست در تعیین نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری است. خاصه از سال۷۶ آقایان خاتمی، احمدی‌نژاد و روحانی، هر سه با طی مسیری نادرست به مردم معرفی شدند. در کشور‌های توسعه‌یافته دو یا سه حزب قوی وجود دارند که نیرو‌های سیاسی را انتخاب و آن‌ها را به مردم معرفی می‌کنند و نیرویی که رأی می‌آورد هم مورد اعتماد حزب متوبعش است هم مورد اعتماد مردم نه آنکه مانند ایران افراد به صلاحدید شخصی خود وارد انتخابات شوند و بدون دادن هیچ برنامه‌ای و با تبلیغات کاذب رأی مردم را ازآنِ خود کنند و در نهایت هم در دولتشان از دوستان و همکارانشان استفاده کنند».

این فعال سیاسی در پایان گفت: «مردم باید به برنامه‌های احزاب رأی بدهند. چه در دوره آقای خاتمی، چه دوره آقای احمدی‌نژاد و چه دوره آقای روحانی هیچگاه خرد جمعی این افراد را به مردم معرفی نکرد؛ از سوی دیگر رؤسای‌جمهور همیشه از اطرافیان خود در دولت استفاده می‌کنند یا آنکه از افرادی بهره می‌جویند که اصلا در عمر خود نمی‌دیدند که وزیر شوند؛ طبیعی است که چنین فردی بی، چون و چرا مطیع رئیس‌جمهور خواهد بود و هیچ نظری از خود نخواهد داشت. البته شخصیت آقای هاشمی طوری بود که باتوجه به شناختی که مردم از او داشتند و داشتن سابقه طولانی در مبارزات انقلاب اسلامی و بعد مسئولیت‌های متعدد در دهه۶۰ وضعیتش با سه‌رئیس‌جمهور اخیر تفاوت داشت».

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری اعتمادآنلاین، تاریخ انتشار: 25 شهریور 1399، کد خبر: 432930،  www.etemadonline.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین