پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۰۶۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
منع حضور خارجی‫ها در تیم‫‫های لیگ برتری نه تنها رقم بازیکنان داخلی را افزایش داده که فرصت استفاده از پتانسیل نیرو‌های خارجی در لیگ برتر را از بین برده است.
شعار سال: امروز اگر باشگاهی بخواهد بازیکنانی مثل آن‌ها را به خدمت بگیرد، نمی‫تواند و این به دلیل قانون تازه‌ای است که وضع شده است. این قانون نشان می‫دهد نظارت و الزام به اجرای تعهدات تا چه اندازه برای فوتبال ایران سخت است.
حالا و به دنبال تصویب قانون منع حضور خارجی‫ها در لیگ برتر بازیکنان داخلی پیشنهاد‌هایی می‫دهند که علامت سوال بزرگی را بالای سر خیلی از تیم‫ها به وجود می‫آورد؛ همان اتفاقی که سال‫ها قبل و به دنبال وضع قانون منع ورود دروازه‫بان‫های خارجی افتاد و شرایط به گونه‫ای پیش رفت که سازمان لیگ این مصوبه را باطل کرد. بدون شک بهترین تصمیم در این مورد، نظارت بر قراردادها، الزام باشگاه‫ها به پرداخت دستمزد‌ها و البته خصوصی سازی باشگاه‫های دولتی بود. نکته‌ای که فوتبال ایران سال‫هاست از آن فرار می‫کند و مسئولان به جای حل مسئله به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستند.
این صحبت‫ها همه را به یاد قانون سقف قرارداد و منع حضور گلر‌های خارجی در تیم‫های لیگ برتر انداخت. همه به خوبی می‫دانند دستاورد قانون اولی تبدیل شدن سقف قرارداد به کف قرارداد شده بود و ستاره‫ها ما به ازای درخواستی که از باشگاه‫ها داشتند را در قالب آپارتمان، ماشین، حواله میله گرد و ... دریافت می‫کردند. وقتی قانون دوم هم تصویب شد دروازه‫بانان ایرانی دستمزد‌های خود را نجومی کردند. هوشنگ نصیرزاده حقوقی فوتبال و مدیرعامل اسبق ماشین سازی درباره قانون منع حضور بازیکنان و مربیان خارجی در ایران گفت: «فوتبال ما چند سال است قهرمان آسیا نشده است و در المپیک حضور ندارد. به خاطر عملکرد بد در یک قرارداد، صورت مسئله را پاک کرده‫اند. اگر کسی با یک مربی قرارداد بدی را منعقد کرده باید پاسخگو باشد. به عنوان یک آدم فوتبالی خیلی اعتقادی به این قانون ندارم. آن‌ها فقط روی اجرا شدن این طرح در امسال دارند. این یک مصوبه قانونی نیست.»
او می‫گوید: «سازمان لیگ جذب بازیکن خارجی را ممنوع کرده و همین موضوع باعث می‫شود تا رقم درخواستی بازیکنان هم نجومی شود و هضم آن سخت می‫شود. بازیکنان هم قراردادشان را با نرخ ارز معادل می‌کنند. باشگاه‫ها هم با مشکلات زیادی مواجه هستند. همه منابع درآمدی باشگاه‌ها بسته است. ما رقم‌های ۱۰، ۱۲ و ۱۵ میلیاردی از بازیکنان برای یک فصل شنیدیم. اگر بازیکنی به فیفا شکایت کرده و توانسته حکم علیه باشگاه‫ها بگیرد مشکل از مدیران است نه قوانین. این قوانین به فوتبال ما ضربه خواهد زد. بعضی مدیران می‫دانند برای اینکه حضورشان در تیم‫ها به یک سال نمی‫رسد، فقط می‫خواهند نامی از خودشان باقی بگذارند و برای همین هر رقمی بازیکن تعیین کند، قبول می‌کنند. تا حالا دیده اید یک مدیر به خاطر یک قرارداد یا عملکردش مورد مواخذه قرار بگیرد؟»
سعید آذری مدیرعامل فولاد خوزستان درباره قانون عدم حضور مربیان و بازیکنان خارجی گفت: «تصویب هر قانونی و تصمیم‫گیری در هر زمینه‫ای نیاز به بررسی دارد و برای تصویب و اجرای آن باید به معایب و مزایای آن نگاه کرد. مخصوصا افرادی که مسائل اقتصادی ورزش فعالیت می‫‫کنند باید متوجه این می‫بودند که این قانون تصویب بشود چه عواقبی در بر خواهد شد. شما دیدید که در کم‌ترین زمان ممکن با یک تورم صددرصدی در دستمزد‌ها روبه‫رو شدیم. متاسفانه علی رغم اینکه خواستیم بازار را کنترل کنیم، اما نشد.»
آذری در ادامه درباره اینکه چطور حاضر می‫شود قراردادی میلیاردی با یک فوتبالیست معمولی امضا کند، گفت: «اگر این قانون از فصل پیش یا از نیم‫فصل به باشگاه‌ها اعلام میشد، امکان این وجود داشت که کنترل بیشتری روی بازار و مارکت فوتبال داشته باشند، اما این اتفاقی است که افتاده و باید تمکین کنیم. در همان روز‌های اول شروع نقل و انتقالات ما با یک رقم‫های عجیبی روبه‫رو شدیم و همان روز‌ها هم من مصاحبه‫هایی انجام دادم، اما بعضی مدیران که ورزشی نیستند به هر پیشنهادی راضی می‫شوند و این برای مارکت فوتبال سم است.»

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه ابتکار، تاریخ انتشار ۲۶ شهریور ۹۹، کد خبر: ۱۶۲۸۲۱، www.ebtekarnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۷
0
0
قانون احمقانه ای محسوب میشه و همه اش به ضرر فوتبال
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین