پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۶۶۷۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۴
سرهنگ جمشید محبت خانی گفت: برای مهار کامل شکار غیرمجاز پرندگان نیاز به ورود شورای تامین استان مازندران و یک هم افزایی است. این یک معضل خاص است و نیاز به رسیدگی جدی تر دارد.

شعار سال: طی سال‌های اخیر بار‌ها و بار‌ها کارشناسان و فعالان محیط زیست از ضعف مقابله با متخلفان صید پرندگان مهاجر در استان‌های مازندران و خوزستان به ویژه در فریدونکنار انتقاد کرده و از مسئولان خواسته‌اند مانع از تداوم این روند نگران کننده شوند. بیش از ۹۰ درصد پرندگان مهاجر توسط دام‌های هوایی در فریدونکنار در آسمان صید و معدود پرندگانی که به سطح زمین می‌رسند نیز به روش‌های مختلف صید می‌شوند. برخی علت مهار نشدن این نسل کشی را کمبود نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست و برخی نیز وجود مافیای گسترده‌ای می‌دانند که محیط زیست به تنهایی قادر به مهار آن نیست.

سرهنگ جمشید محبت خانی، فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست در این خصوص به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: سه سال متوالی است که کشتار پرندگان در فریدونکنار شدت گرفته است و یگان حفاظت محیط زیست نیز در حد توان با این پدیده مقابله می‌کند. حجم تخلف در این حوزه به قدری بالا است که محیط زیست به تنهایی نمی‌تواند مانع آن شود.

او افزود: ۲ سال پیش مکاتباتی در این خصوص انجام شد و مقرر شد تا شورای تامین استان مازندران ورود کند، اما پس از این نامه نگاری‌ها اقدامی در عمل رخ نداد. محیط زیست در این زمینه با افرادی که صرفا به دنبال معیشت خود هستند مشکلی ندارد.

این مقام مسئول در سازمان محیط زیست خاطرنشان کرد: در این میان برخی با نصب تور‌های هوایی هر شب میلیون‌ها تومان تجارت غیرقانونی از این طریق انجام می‌دهند و سود نامشروع به دست می‌آورند. امری که تجارت غیرقانونی پرندگان است و امروز ۸۰ درصد شکار‌ها نیز به این شکل است.

سرهنگ محبت خانی ادامه داد: هدف اصلی ما مبارزه با این افراد سودجو است و چند نفر نیز دستگیر شده اند، اما برای مهار کامل این پدیده نیاز به ورود شورای تامین استان مازندران و هم افزایی است. این یک معضل خاص است و نیاز به رسیدگی جدی تری دارد.

فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: عرضه و طبخ پرندگانی که به صورت غیرقانونی شکار شده اند، جرم است و حتی قرار گرفتن آن‌ها در منو رستوران‌ها نیز غیرمجاز است.

او در پایان افزود: این موارد همگی جرم است و با آن برخورد می‌شود. معضل اصلی ما کمبود نیروی انسانی است، اما در مازندران در نقاط دیگر نیز تخلفات در حوزه شکار چهارپایان رخ می‌دهد و نمی‌توان صرفا نیرو‌ها را در یک نقطه متمرکز کرد. ما پای کار هستیم، اما به کمک سایر دستگاه‌ها نیاز داریم.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار 27 مهر    99، کد خبر:   1073738، www.borna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
0
0
حمایت باید بشه از محیط بانان و جنگلبانان و کلا عوامل محیط زیست در برخورد با متخلفان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
0
0
واقعا نميدونم چرا مساله به اين سادگي در شمال كشور تبديل به يك فضاي امنيتي سياسي شده و بهش پايان نميدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
0
واقعا اين مساله كه سالهاست داره اتفاق ميفته رو نميشه با اعمال قوانين سخت گيرانه تري از بين برد؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین