پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۹۵۷۸
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۳
معاون توسعه و بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: ۱۶ شهر این استان با یک میلون و ۴۴۵ هزار و ۹۱۷ نفر جمعیت با توجه به کاهش شدید بارش‌ها طی پاییز و زمستان سال جاری در معرض تنش آبی قرار دارد.
شعار سال: عباس سلطانی روز سه شنبه در نشست شورای اطلاع رسانی کرمان افزود: همچنین ۷۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان با جمعیت ۱۳۴ هزار و ۸۳۲ نفر دسترسی به آب آشامیدنی سالم ندارند و به ۷۵۰ روستا نیز آبرسانی به صورت سیار انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: شاخص بهره مندی از آب آشامیدنی روستایی در استان کرمان ۶۶.۳ درصد می‌رسد که این میزان در کل کشور ۷۶ درصد و نشان دهنده پایین بودن میزان دسترسی مردم روستا‌های این استان به آب آشامیدنی از حد متوسط کشوری است.

معاون توسعه و بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان کرمان بیان کرد: نیاز آبی در بخش شهری این استان ۱۱ هزار و ۳۶۴ لیتر بر ثانیه است، اما در حال حاضر هشت هزار و ۹۸۶ لیتر بر ثانیه، توان تولید از منابع قابل برداشت آبی را داریم که در نتیجه ۲ هزار و ۳۸۷ لیتر برثانیه کسری تراز داریم.

وی با بیان اینکه بدترین شرایط تنش آبی در شهر کرمان وجود دارد اظهار داشت: مصرف آب در این شهر یک هزار و ۹۶ لیتر بر ثانیه است که حدود ۳۰ درصد کمبود تامین آب داریم که اگر برای آن چاره اندیشی نشود شهر کرمان بحرانی‌ترین منطقه این استان در تابستان سال آینده خواهد بود.

سلطانی ادامه داد: برای حل مشکل میان مدت آب شهر کرمان ۱۳ حلقه چاه حفر و ۱۵ حلقه چاه نیز بازسازی شده و همچنین ساماندهی انشعابات غیرمجاز، شناسایی مشترکین پرمصرف و جداسازی آب فضای سبز ادارات از آب آشامیدنی و ... در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: در تابستان سال گذشته تعداد روز‌های پیک مصرف آب ۳۲ روز بود، اما با توجه به گرمای هوا در مرداد امسال تعداد روز‌های پیک آب به ۴۷ روز رسید و مشکلاتی برای مردم بوجود آورد.

معاون توسعه و بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان کرمان تاکید کرد: کیفیت آب در بسیاری از شهر‌ها و روستا‌های این استان مطلوب نیست که با اجرای طرح‌های کیفی سازی و خرید و راه اندازی حذف سامانه‌های نصب آرسنیک کیفیت آب به سمت بهبود حرکت کرده است.

وی با اشاره به لزوم اصلاع رسانی رسانه‌ها در رابطه با کاهش مصرف و صرفه جویی آب تصریح کرد: کاهش آب سفره‌های زیرزمینی و برداشت بی رویه از منابع آبی، کاهش کیفیت آب منابع زیرزمینی، استفاده از آب آشامیدنی برای آبیاری فضای سبز شهرها، فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و متناسب نبودن هزینه آب بها از مشترکان با خدمات ارائه شده از مهمترنی معضلات حوزه آب شهری و روستایی کرمان است.

سلطانی ادامه داد: فرهنگ سازی در اصلاح الگوی مصرف آب و استفاده از لوازم کاهنده مصرف، پرداخت به موقع هزینه آب مصرفی، تبیین مصارف آب در کولر‌های آبی در تابستان و تاثیر نصب سایبان بر روی عملکرد آن‌ها و ... از جمله مسائلی است که باید به جامعه منتقل شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از ایرنا، تاریخ انتشار:۵ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر:۸۴۲۴۰۵۸۴، www.irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین