پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۶۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۷
کارشناسان پخش خبر عدم تخصیص اعتبار برای پروژه‌هایی که مجوز زیست محیطی ندارند توسط سلاجقه را با دو رویکرد خوشبینانه اقدام بنیادین سازمان محیط زیست برای اثرگذاری روی نظام برنامه ریزی کشور و رویکرد منفی گروگان گیری طرح‌ها و برنامه‌ها توسط سازمان محیط زیست تفسیر کرده اند. بر اساس سوابق عملکردی سلاجقه، بنظر می‌رسد که باید با رویکردی مثبت به این اقدام نگریست
شعار سال: علی سلاجقه درباره صدور برخی مجوز‌ها برای اجرای پروژه‌های عمرانی با وجود آسیب‌زا بودن برای محیط زیست گفت: اگر در مواردی حتی در فاز اجرایی به این نتیجه برسیم که پروژه از نظر محیط زیستی مشکل دارد، بی‌تردید مجوز‌های صادر شده را باطل می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم اجرای طرح با همان شکل ادامه پیدا کند، چون طبق تأکید رئیس جمهور برای ما توسعه فرع بر محیط زیست است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست لازمه حفظ محیط زیست در کنار توسعه کشور را رعایت قوانین موجود و در صورت نیاز اصلاح آنان دانست و گفت: اگر قرار است توسعه اتفاق بیفتد باید استاندارد‌هایی را از نظر محیط زیستی رعایت کنیم، این وظیفه ماست که استاندارد‌ها و آیین‌نامه‌ها را به نحو مطلوب بازبینی و در صورت نیاز به‌روز کنیم. ضمن این که اگر همه دستگاه‌ها عینا طبق قانون عمل کنند مشکلی پیش نمی‌آید.

سلاجقه با تاکید بر این که این سازمان در نظارت‌ها به هیچ وجه کوتاه نمی‌آید، بیان کرد: حتما آیین‌نامه‌های حفاظتی و نظارتی را بر اساس شرایط بازبینی می‌کنیم. معتقدم آیین‌نامه‌ها برای استان‌های مختلف باید بر اساس شرایط اقلیمی و جمعیتی و منطبق بر هر استان یا حوضه آبخیز باشد. لازم است آیین‌نامه‌های محیط زیستی در کشور مطابق با شرایط هر منطقه متفاوت باشد و به شکلی متفاوت تدوین شود.

وی تصریح کرد: قطعا نگاه حفاظتی و نظارتی بر جنگل‌های هیرکانی با جنگل‌های مرکزی ایران متفاوت است؛ بنابراین باید استاندارد‌های متفاوتی در بحث توسعه داشته باشیم که این کار را حتما انجام خواهیم داد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: ما سعی می‌کنیم با دستگاه‌ها تعامل داشته باشیم، اما اگر قرار است توسعه اتفاق بیفتد باید استاندارد‌هایی را رعایت کنیم و این وظیفه ماست که استاندارد‌ها و آیین‌نامه‌ها را به نحو مطلوب بازبینی کنیم.

سلاجقه ضمن تاکید بر تشدید نظارت روی فعالیت‌های توسعه‌ای با هدف جلوگیری از آسیب به محیط زیست و رسیدن به راهکاری برای تعامل بین انسان و محیط زیست در فرآیند توسعه ادامه داد: ما نمی‌توانیم همه فعالیت‌های توسعه‌ای را به طور کامل تعطیل کنیم و بگوییم هیچ کاری نباید انجام شود. اتفاقا باید حتی در مناطق خاص محیط زیستی نیز رابطه درست انسان و طبیعت تعریف شود.

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: مردم در اکوسیستم‌های مختلف زندگی می‌کنند و طبیعت اطراف‌شان را می‌شناسند، ولی ما مسئولان باید فرهنگ‌سازی کنیم که رابطه انسان با طبیعت ارتباطی مبتنی بر حفظ منابع‌مان باشد و در عین حال بهره‌برداری هم انجام شود. باید از لحاظ فرهنگسازی و استفاده از تکنولوژی‌های برتر و فناوری‌هایی که آلایندگی‌های حداقلی دارند به این سمت و سو برویم که صنعت استقرار پیدا کند، اما آلایندگی نداشته باشد.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پرسون، تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰، کدخبر: ۳۷۲۸۶۴، purson.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
0
0
به این امید که تا آخر به همین گونه باشد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۸
0
0
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین