ممکن است ضایعات نان در کشور بدلیل ضعف (بخوانید نبود نظارت) بسیار بالا باشد و نانواییها با نوعی ولنگاری در روند پخت نان، بستر این زیان ملی را رقم زده و ذائقه نان گرم پسند شهروندان ایرانی، آن را تشدید کنند. اما حضور این میزان ضایعات نان در جیره غذایی دام ها، بیشتر شبیه یک تخیل احمقانه از فکری مریض یا گروه دارای نیت سو مسلم است. چرخه جمع آوری نان خشک در کشور تقریبا از بین رفته است. بهداشت، آگاه سازی لازم و برخورد موثر با بحث کپک نان و سرطان زایی آن داشته است. نظارتهای موردی در دامداری ها، استفاده از ضایعات نان را به حداقل رسانده است. حال با گرم شدن تنور چالش نان، بشکل احمقانهای قصد انحراف افکار عمومی وجود دارد. خجالت بکشید.
شعار سال: نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات معتقد است که ضایعات نان در برخی از استانها به بیش از ۷۰ درصد هم میرسد.
شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از ایران آنلاین، تاریخ انتشار:۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، کد خبر: ۷۷۵۴۲۱، www.ion.ir