سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
ضرورت تصویب قانون تعارض منافع و ممانعت از واگذاری اختیار نظارتی هیات وزیران بر مناطق آزاد به دبیرخانه مناطق آزاد وفق ماده 4 قانون اداره مناطق آزاد تجاری و صنعتی
عبدالملکی دوباره پست گرفت؟

ضرورت تصویب قانون تعارض منافع و ممانعت از واگذاری اختیار نظارتی هیات وزیران بر مناطق آزاد به دبیرخانه مناطق آزاد وفق ماده 4 قانون اداره مناطق آزاد تجاری و صنعتی

به موجب تصویب نامه هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ حجت‌الله عبدالملکی، دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان «نماینده ویژه رییس‌جمهور در امور اجرایی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی» تعیین شد. این در حالی است که رئیس سازمان بازرسی کل کشور در تاریخ ۲۹ آذر ۱۴۰۲ در نشست تخصصی «ظرفیت‌ها و قابلیت‌های شفافیت و تعارض منافع در تحول اداری» که در سالن شیخ فضل اله نوری مجلس شورای اسلامی برگزار شده بود، بیان کرده بود که ماده ۴ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری و صنعتی نمونه ای آشکار از تعارض منافع می تواند قلمداد شود. در این ماده آمده که نظارت بر این مناطق بر عهده هیات وزیران است و مصوبه هیات وزیران این موضوع را به دبیرخانه مناطق واگذار کرده است، در آمد دبیرخانه مناطق از همان مناطق است، بنابراین اینجا تعارض منافع ایجاد می‌شود. باید پرسید که چرا با وجود تعلل در تصویب قانون تعارض منافع، سازمان بازرسی کل کشور، هشدارهای لازم برای ممانعت از اجرای چنین شرایطی را به دستگاه های اجرایی و نهادهای متولی نمی دهد؟
افشاگری احسان تحیری از قرارداد محمد ذوالفقاری و علیرضا پیمان پاک در شرکت مدیریت زنجیره تامین رضوی
فساد ۲۲ میلیون دلاری قرارداد واردات لاستیک :

افشاگری احسان تحیری از قرارداد محمد ذوالفقاری و علیرضا پیمان پاک در شرکت مدیریت زنجیره تامین رضوی

احسان تحیری، مدیرعامل شرکت «تضامنی تحیری و شرکا» بدلیل آنچه که می توان آن را مبرا سازی خود از پرونده فساد بزرگ نامید ، جزئیات جدیدی از یک فساد ۲۲ میلیون دلاری در حوزه واردات لاستیک را افشا کرده است. وی بیان داشته است که اواخر دی‌ماه امسال یکی از روزنامه ها، از فساد ۲۲ میلیون دلاری قرارداد واردات لاستیک که در سال ۱۳۹۸ رخ داده، پرده برداشت؛ بر اساس این قراداد، علیرضا پیمان‌پاک، مدیرعامل وقت شرکت مدیریت زنجیره تامین رضوی ۸۰ میلیون دلار ارز دولتی را در اختیار "محمد ذوالفقاری"، مدیرعامل شرکت توسعه تجارت دلفین قرار می‌دهد تا ۲۰۰ هزار حلقه لاستیک وارد کشور کند، اما سرنوشت ۲۲ میلیون دلار آن هنوز مشخص نشده است.
ریشه‌های اقتصاد سیاسی توزيع رانت در ایران و مقاومت در برابر فسادزدایی
علی سعدوندی :

ریشه‌های اقتصاد سیاسی توزيع رانت در ایران و مقاومت در برابر فسادزدایی

غالب کشورهای توسعه‌یافته‌ای که توانسته‌اند در کنار کارایی اقتصادی، رشد و بهره‌وری، فساد را به حداقل برسانند از ابزارهایی استفاده کرده‌اند که انجام فساد را پرهزینه کرده است. رفتن به سمت شفافیت اقتصادی و تکیه بر توانمندی رسانه ها، گزارشگران و سوت‌زنان فساد ازجمله ابزارهای رایجی است که سال‌هاست جای خود را در دنیا باز کرده است. دکتر علی سعدوندی اقتصاددان معتقد است که در ایران به دلایل متعدد مقاومت‌ها در برابر سیاست‌های ضد‌فساد جدی است و در عین حال برخی سیاست‌ها مثل صنعت‌زدایی زمینه‌های بروز فساد را فراهم آورده است.
جزئیات جدید از متواری شدن مالک ۲۷ ساله کوروش کمپانی و نقش تبلیغات چی بودن سلبریتی ها + پیامدهای کم حساسیتی منجر به ایجاد مشکلات امنیتی
همه چیز درباره «امیرحسین شریفیان» و کوروش کمپانی:

جزئیات جدید از متواری شدن مالک ۲۷ ساله کوروش کمپانی و نقش تبلیغات چی بودن سلبریتی ها + پیامدهای کم حساسیتی منجر به ایجاد مشکلات امنیتی

شرکت «کوروش کمپانی» که با ادعای فروش آیفون ۲۰ میلیونی نام خود را بر سر زبان‌ها انداخته بود، این روزها تعطیل شده و مالک این شرکت متواری است . شرکت کوروش کمپانی که در حوزه فروش موبایل فعالیت داشت، مدعی بود که گوشی موبایل آیفون را که بین ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان در بازار داد و ستد می‌شود را از طریق حذف واسطه ها به قیمت ۲۰ میلیون تومان به دست مصرف کننده می‌رساند و در این رابطه در ماه های گذشته نیز تبلیغات گسترده ای را در فضای مجازی کلید زد.«امیرحسین شریفیان» متولد ۱۳۷۵ مالک اصلی مجموعه «کوروش کمپانی» است که با ۱۸۰ روز غیبت اولیه اقدام به تکمیل دفترچه سربازی می‌کند اما از رفتن به سربازی خودداری کرده و از سال ۱۴۰۰ تا به امروز سرباز فراری است.سؤال اصلی از نهادهای نظارتی این است که چگونه یک سرباز فراری می‌تواند یک شرکت تاسیس کند و به راحتی با کمک تبلیغات گسترده سلبریتی‌ها بتواند سرمایه مردم را بالا بکشد؟!بر اساس قانون ثبت شرکت‌ها، اگر فردی بخواهد مدیرعامل، عضو هیئت مدیره یا بازرس یک شرکت باشد باید حتما کارت پایان خدمت داشته باشد. برخی از افراد مدعی هستند که ایشان را در یک مرکز تفریحی آبی در دبی دیده اند.
دلایل به وجود آمدن فساد اقتصادی و راهکار مبارزه با آن از نگاه دکتر موسی غنی نژاد
فسادهایی با منشا نئولیبرالسیم گرایی جناح چپ تا الیگاریشی اقتصادی مورد توجه جناح راست؟

دلایل به وجود آمدن فساد اقتصادی و راهکار مبارزه با آن از نگاه دکتر موسی غنی نژاد

حدود سه‌دهه است که کشور ما فسادهای اقتصادی متعددی را تجربه می‌کند که ابعاد آن بعضا سر به میلیارد دلار می‌زند؛ اما ظاهرا مسوولان ذی‌ربط ابزار یا روش کارآمدی برای ریشه‌کن کردن آن هنوز نیافته‌اند.انگیزه موجد فساد دست یافتن به درآمد و ثروت آسان‌یاب است که در میان افراد هر جامعه‌ای کم و بیش وجود دارد؛ اما آنچه در شیوع و گستره فساد تعیین‌کننده است، زمینه‌های دستیابی به چنین درآمد و ثروتی است. در جامعه‌ای که قانون به معنای حقیقی خود حاکمیت دارد، نظام اقتصادی از شفافیت برخوردار است یعنی دسترسی به اطلاعات برای عموم مردم، به‌ویژه رسانه‌های همگانی، فراهم است و حامی‌پروری سکه رایج در نظام سیاسی نیست، امکان بروز فساد به حداقل می‌رسد.
اخلال‌گری عظام در اقتصاد ایران
بازخوانی پرونده تخلفات شرکت قطعه‌سازی عظام :

اخلال‌گری عظام در اقتصاد ایران

اقتصاد متاسفانه رانتی ایران با‌ ابربدهکاران بانکی، قاچاق‌های سنگین، ‌انحراف در پرداخت ارزهای دولتی و تخلف‌های گسترده، روبه‌رو بوده حاصل سهل‌انگاری، تبانی و زیاده‌خواهی برخی از مدیران بخصوص مدیران وابسته به قدرت است. یکی از مجموعه‌هایی که برای اقتصاد ایران حاشیه‌سازی کرد، ‌گروه عظام است. اما این مجموعه اتهامات خود را قبول ندارد و گزارش‌هایی که درباره عملکرد آن عنوان می‌شود را زیر سؤال می‌برد. گروهی که شاید ضرورت داشته باشد، از لایه دوم آن عبور کرده و نورافکنی بر لایه سوم و چهارم ان انداخته شود. بنظر دوستان گروه عظام، ضرورت دارد یا خیر؟ ضمنا هشدار می دهیم که ما رسانه دولتی یا پولکی نیستیم که کار شروع شده را نا تمام رها کنیم. با شروع پروژه نیز، هاشم و شهرام ، سرمان نمی شود. همان چیزی که با کلاس های امروزی، تحفظ می نامند.
۵ پیام یک جریمه +چرا تبلیغاتچی ها نیمه خالی لیوان بهمن خودرو را تشریح نمی کنند؟
کارزار تبلیغاتی بهمن خودرو یا دوستان لواسانی مثل ماجرای دادگاه آقای خاص:

۵ پیام یک جریمه +چرا تبلیغاتچی ها نیمه خالی لیوان بهمن خودرو را تشریح نمی کنند؟

بهمن خودرو در گام اول موفق شد با انواع لابی‌ها و ارتباطات و بهره گیری از ابزار قانونی و شاید غیرقانونی، جریمه ۱۴ همتی خود بدلیل گران فروشی را به ۵ همت تقلیل دهد. موردی که می‌تواند موضوع بحث و بررسی و پیکیری مجدد قانونی در قاعده طرح دعوی ثالث بوده که محور بحث حاضر ما نیست. موضوع و محور بحث این است که کارزار احتمالی بهمن خودرو یا دوستان کاسه داغ‌تر از آش، چرا از نیمه بزرگ خالی لیوان حرف نمی‌زنند و تنها تاکیدشان بر مقایسه بهمن خودرو با دو خودروساز فشل و بی قاعده داخلی بنام ایران خودرو و سایپا است؟ چرا به چند موضوع قیمت محصولات وارداتی در کشور‌های همسایه و مقایسه با قیمت تمام شده در ایران؟ کمبود قطعات و گرانی لوازم یدکی محصولات بهمن خودرو؟ میزان تسهیلات بانکی ریالی و ارزی استفاده شده توسط این گروه صنعتی؟ تمایل اندک به افشای شاخه سهامداران اصلی این مونتاژ کار و وارداتچی، نمی‌پردازند؟ چرا تاکید‌های تبلیغاتی صرفا بر پیشرو بودن ظاهری این گروه صنعتی قرار گرفته است؟ مجددا تاکید می‌کنیم که نقد ما در معنای نفی قابلیت‌های این گروه صنعتی نبوده، اما سیاست‌های تولیدی، فنی، اقتصادی و رسانه‌ای دنبال شده توسط این گروه صنعتی، از دیدگاه ما بشدت با توسعه گرایی ریشه دار، فاصله دارد. برای قضاوت توسط خوانندگان، عین متن با تیتر " ۵ پیام یک جریمه" منعکس شده در روزنامه وزین دنیای اقتصاد، منعکس می‌گردد.
فساد میلیارد دلاری تکرار خواهد شد+ فرآیند تجاری مملکت به‌گونه‌ای است که خلق فساد در ذات این فرآیند جاخوش کرده است
پویا جبل‌عاملی، اقتصاددان:

فساد میلیارد دلاری تکرار خواهد شد+ فرآیند تجاری مملکت به‌گونه‌ای است که خلق فساد در ذات این فرآیند جاخوش کرده است

فرآیند تجاری ما، به گونه‌ای است که بوروکرات‌های دولتی به جای مردم تصمیم می‌گیرند که چه کالایی وارد شود، چقدر وارد شود و حتی چه کسی این واردات را انجام دهد. به جای مردم تصمیم می‌گیرند خودرو وارد نشود. به جای مردم تصمیم می‌گیرند خانواده‌ها از لوازم خانگی خارجی استفاده نکنند. به جای مردم تصمیم می‌گیرند فلان برند گوشی تلفن همراه در ایران به فروش نرسد. به جای مردم تصمیم می‌گیرند چقدر ارز برای چای تخصیص یابد. به جای مردم تصمیم می‌گیرند که قیمت ارز برای واردات و صادرات چقدر باشد. جالب آن است که دولت برای جلوگیری از تبعات و فساد این «به جای مردم تصمیم گرفتن» از خود مردم مالیات می‌گیرد تا نهادهای نظارتی عریض و طویلی را به‌وجود آورد که در نهایت آنان مانع فساد نیز نمی‌شوند. سوال اما این است که چرا مردم باید مالیات دهند تا بوروکرات‌های دولتی جای آنان تصمیم بگیرند و در نهایت فساد هم رخ دهد؟
افشاگری جدید رشیدی کوچی از جزییات فساد ۳/۵ میلیارد دلاری چای دبش:

بعد از نامه دستور منع وزیر، باز هم ۶۰۰ میلیون دلار به چای دبش ارز دادند!

جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس گفت ارز برای واردات خودرو داریم، همانطور که برای چای دبش ۳ میلیارد دلار داریم، برای خودرو هم داریم. فقط امسال ۱.۱ میلیارد دلار ارز دادند که ماشین‌آلات چای وارد کنند! ۶۰۰ میلیون دلار بعد از اینکه وزیر نامه زد ارز ندهید، باز هم به آنها دادند!وقتی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال می گوید از رئیس کل وقت بانک مرکزی تا ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی وقت، باید زیر تبغ بازپرسی قرار گیرند، بی راه نمی گوید.
ادعای مدیریت غیرقانونی سعید شیرزادی بر گروه مالی بانک مسکن + لزوم شفاف سازی
حاشیه داری یا حاشیه سازی در گروه مالی بانک مسکن:

ادعای مدیریت غیرقانونی سعید شیرزادی بر گروه مالی بانک مسکن + لزوم شفاف سازی

پایگاه خبری رصد روز مدعی است که بررسی های صورت گرفته توسط ان پایگاه خبری نشان می دهد که سعید شیرازدی مدیرعامل گروه مالی بانک مسکن با دارا بودن 21 درصد از سهام شرکت سبدگردانی تصمیم نگار ارزش آفرینان ، به صورت ویژه با محدودیت قانونی برای ادامه مدیریت در گروه مالی بانک مسکن روبروست. ورای تائید یا رد این گزارش و نظر به اهمیت موضوع ، منتظر دریافت توضیحات بانک مسکن یا گروه سرمایه گذاری برای تنویر افکار عمومی هستیم.
کاسبان احتکار خودرو در جاده مخصوص
وعده های فراموش شده خودروسازان؛

کاسبان احتکار خودرو در جاده مخصوص

طی یک هفته اخیر مسئولان سازمان ملی استاندارد، تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت، بر احتکار خودرو توسط ایران خودرو صحه گذاشتند زمانی که مدیران ایران‏ خودرو و سایپا منصوب شدند، تأکیدشان این بود که برای نزدیک شدن قیمت کارخانه و بازار و کاهش التهاب بازار، برنامه دارند و می‏خواهند در تولید رکورد بزنند. اما گویا این صحبت‏ ها در ماه‏ های اول فعالیت است و بعد از آن مدیران خودروسازی فراموش می‏کنند که چه مسئولیتی دارند. مدیران خودروسازی به جای افزایش تولید و ارتقای کیفیت محصولات خود به سمت ساخت‏ و‏ساز، تسهیل شرایط برای حضور شرکت‏های خصوصی در مجموعه ‏های خود و... می‏ روند. بد نیست مدیرعامل سایپا و ایران‏ خودرو یکبار دیگر پرونده کاری خود را بررسی کنند و همچنین به جای ارسال جوابیه و توجیه عملکرد، برای افزایش تولید خودرو برنامه ‏ریزی کنند و مانع از عرضه خودرو به مردم نشوند. به‏ خصوص اینکه سال‏جاری از سوی مقام معظم رهبری، سال مهار تورم و رشد تولید، نامگذاری شده است.
نقدی بر شنیده‌های غیرتحلیلی باهنر؛

آزادسازی واردات خودرو، دلار را تا ۸۰ هزار تومان بالا نمی‌برد باهنر جون، طمع به تامین کسری بودجه ۱۴۰۲ این کار رو می‌کنه + آدرس نانوایی رو درست بده اخوی

محمدرضا باهنر، نائب رئیس مجالس هفتم، هشتم و نهم، بر این باور است که در صورت آزادسازی واردات خودرو، نرخ دلار تا ۸۰ هزار تومان بالا می‌رود. باید خدمت این برادر عزیز عنوان کرد که آزادسازی واردات قیمت خودرو را بالا نمی‌برد (دولت و مجلس اگر در این خصوص دغدغه داشت، می‌توانست واردات را مشروط به تامین ارز از منبع و منشا خارج از کشور می‌کرد). آنچه که باعث بالا رفتن احتمالی قیمت دلار از برج ۹ سال ۱۴۰۲ می‌شود، طمع به رفع کسری بودجه ۱۴۰۲ از طریق افزایش نرخ ارز است. آدرس نانوایی را درست بده اخوی. بسیاری از تحلیل گر‌های اقتصادی، شما‌ها را در جیب کوچک می‌گذارند. گذشت دوران یکه گویی و یکه شنوی عزیز بزرگوار. یک چیز‌هایی شنیده‌ای و یک چیز‌هایی گفته اند، تو باور نکن بلامیسر (واژه گیلکی به معنای درد و بلای شما بر سر ما).
از ادعا تا واقعیت ورود ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی جهت برخورد با متخلفان
محمدرضا یزدی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی:

از ادعا تا واقعیت ورود ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی جهت برخورد با متخلفان

موضوع برنامه صف اول، مبارزه با مفاسد اقتصادی؛ از اصلاح بستر‌های فساد زا تا شفاف سازی عملکرد بانک‌ها بود که با حضور آقای محمدرضا یزدی، رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بررسی شد.رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: کسانی که در گذشته هم فسادی مرتکب شده باشند و فرار کرده و از زیر تیغ قوه قضائیه هم عبور کرده باشند، دوباره با جدیت تعقیب و بررسی می‌کنیم.
تخلف وزارت کشور، شهرداری و ثبت احوال در قطع درگاه ملی مجوز‌ها + با گردن کلفتی مواجه هستیم یا اهمال؟
بی اعتنایی به شفافیت دستگاه های اجرایی؛

تخلف وزارت کشور، شهرداری و ثبت احوال در قطع درگاه ملی مجوز‌ها + با گردن کلفتی مواجه هستیم یا اهمال؟

حاجی جعفری معاون مرکز ملی بهبود کسب و کار گفت: مجوز‌های وزارت کشور از جمله مجوز‌های شهرداری و سازمان ثبت احوال و ستاد وزارت کشور کاملا قطع است و از درگاه ملی مجوز‌ها صادر نمی‌شود.
افکار عمومی منتظر صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی، تو دلی‌ها و شرکت‌های دارای سهامداران دولتی بالای ۱۰ درصد است جناب وزیر اقتصاد
تاریکخانه ۳۱۰۰ همتی شرکت‌های دولتی:

افکار عمومی منتظر صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی، تو دلی‌ها و شرکت‌های دارای سهامداران دولتی بالای ۱۰ درصد است جناب وزیر اقتصاد

مرم عادی متاسفانه بدلیل کم اطلاعی از دانش بودجه فقط عبارت کسری بودجه را می شنوند و نمی دانند که بخش اعظم کسری بودجه ناشی از کم حسابی از وضعیت دخل و خرج شرکت های دولتی و حقوق و مزایای داده شده به کارکنان دولت است. بیش از دو هزار شرکت دولتی داریم که هر یک در درون خودشان تعداد زیادی شرکت تو دلی دارند. همچنین بسیاری از این شرکت ها، سهامدار بالای ۱۰ درصد سایر شرکت های خصوصی هستند. افکار عمومی با قید فوریت ، شفافیت صورت های مالی ۱۴۰۱ این سه طیف شرکت ها را می خواهد جناب احسان خان خاندوزی.
کشف اختلاس سه همتی در یکی از بانک‌های دولتی تهران+ دستگیری متهمان
اختلاس در بانک دولتی:

کشف اختلاس سه همتی در یکی از بانک‌های دولتی تهران+ دستگیری متهمان

دادستان تهران با اشاره به روند نوین مبارزه با مفاسد اقتصادی در قوه قضاییه درباره نتایج رسیدگی به دو پرونده مفاسد اقتصادی جدید اطلاع‌رسانی کرد و از کشف اختلاس ۲۹ هزار میلیارد ریالی در یکی از بانک‌های دولتی خبر داد و گفت: متهمان این پرونده دستگیر شدند.
جریمه ۱۳۳ میلیاردی ۷ شرکت هواپیمایی برای گران‌ فروشی + جریمه ۲۶ میلیارد تومانی کیش ایر و ماجرای دلالی شرکت فولادسازی اصفهانی برای بلیت اربعین
جریمه تعزیراتی بدلیل گران فروشی:

جریمه ۱۳۳ میلیاردی ۷ شرکت هواپیمایی برای گران‌ فروشی + جریمه ۲۶ میلیارد تومانی کیش ایر و ماجرای دلالی شرکت فولادسازی اصفهانی برای بلیت اربعین

احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و معاون وزیر دادگستری بیان داشت که رسیدگی به موضوع تخلفات شرکت‌های هواپیمایی به شعب ملی واگذار شده و چند رئیس شعبه ملی در شرکت هواپیمایی کشور مستقر گردیده و با استفاده از داده‌های اطلاعاتی از تعداد پروازها و فروش بلیت، احکامی صادر کردند که طبق آن در پنج ماه گذشته ۷ فقره جرایم سنگین صادر شده است که میزان جریمه اعمالی ۱۳۳ میلیارد تومان است. آخرین مورد شرکت هواپیمایی کیش ایر است که به ۲۶ میلیارد تومان جریمه محکوم شد.
برای خودشان بله برای ملت اخه !

رشیدی کوچی: با ترخیص خودرو‌های فوتبالیست‌ها مشخص شد اگر بخواهند، در چند روز قانون مصوب خودشان را دور می‌زنند

جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس در توییتی نوشت: با ترخیص خودرو‌های فوتبالیست‌ها مشخص شد اگر بخواهند، در چند روز قانون مصوب خودشان را دور می‌زنند، خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ cc و بالای ۲۰.۰۰۰$ را وارد میکنند و ماشین ۵ میلیاردی را به قیمت‌های فضایی ۹۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان معامله می‌کنند. انگار در این مملکت فقط مردم غریبه‌اند!
پرداختی ۷ شرکت به اتاق بازرگانی ۸۱۱ میلیارد تومان
منابع دریافتی از شرکت ها چگونه هزینه می شود؟

پرداختی ۷ شرکت به اتاق بازرگانی ۸۱۱ میلیارد تومان

در سال ۱۴۰۱ گزارشی با عنوان گم شدن ۱۵۰۰ میلیارد تومان در اتاق بازرگانی ایران منتشر شد. این گزارش مدعی بود اتاق بازرگانی طی سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان از منابع ۳ و ۴ در هزار شرکت‌ها را دریافت نکرده است.اما اخیرا حسین سلاح‌ورزی، رئیس اتاق بازرگانی ایران با طرح ادعاهایی، به یکی از رسانه‌ها گفته است: «گم شدن ۱۵۰۰ میلیارد تومان در اتاق بازرگانی افسانه‌سرایی بود.» سلاح‌ورزی که مشخص نیست در مورد چه کسانی سخن می‌گوید، مدعی شده علیه آن افراد (منتشرکنندگان گزارش) شکایت شد و پرونده بررسی و متهمان این پرونده هم که درحال محکوم شدن بودند با مهربانی آقای شافعی، شکایت پس گرفته و پرونده بسته شد.».
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین