سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
تهدید صراط نیوز به افشاگری درباره برخی نمایندگان سوپر انقلابی و مخاطب قرار دادن شورای نگهبان برای تائید صلاحیت ها
از شکایت مطبوعاتی تا تهدید به افشاگری:

تهدید صراط نیوز به افشاگری درباره برخی نمایندگان سوپر انقلابی و مخاطب قرار دادن شورای نگهبان برای تائید صلاحیت ها

علی غفاری مدیرمسئول پایگاه خبری صراط در شبکه اجتماعی ایکس از نقض حکم نود و یک روز حبس خود توسط شعبه اول دیوان عالی کشور خبر داد.وی با انتشار توئیتی بیان داشته است که این حکم توسط قاضی دادگاه مطبوعات و برخلاف نظر اکثریت اعضای هیات منصفه با شکایت سید نظام الدین موسوی و سید محسن دهنوی دو نماینده عضو هیات رئیسه مجلس صادر شده بود. حالا زمان آزمون شورای نگهبان برای رد صلاحیت این دو نماینده قالی بافی فرا رسیده است.فایل صوتی افشاگرانه به زودی در پایگاه خبری صراط نیوز منتشر خواهد شد تا مردم با پشت پرده نماینده های سوپرانقلابی بیشتر آشنا شوند.
آقای صفار! توجیه یا انکار فساد از خود فساد زشت‌تر است
انتقادات سید مهدی حسینی دورود از صفار هرندی:

آقای صفار! توجیه یا انکار فساد از خود فساد زشت‌تر است

فهم فسادی چنین شرم‌آور تقریر و تفسیر نمی‌خواهد بلکه خطا اینجاست که به جای اعتراف به گناه خود و اصلاح وضع موجود و به‌جای حب ایران و عشق به میهن، توجیه‌گر ‌ظلم و ظالم و فساد و فاسد و انداختن توپ در زمین این و آن باشیم. افزون براین، در متون دینی ما توجیه گناه از خود گناه بدتر است و گناه هر قدر سنگین به سنگینى توجیه گناه نمی‌رسد.
چرخه‌ی تبدیل ستمدیده به ستمگر
ابوالفضل نجیب، روزنامه‌نگار:

چرخه‌ی تبدیل ستمدیده به ستمگر

جنگ و تجاوز اگر فی النفسه زشت و مذموم است، دفاع زشت و اعاده حقوق از دست رفته آلوده به بی اخلاقی و انتقام‌جویی و رفتار متقابل به همان اندازه زشت و ناپسند و غیر قابل توجیه است. اصولا مرز میان متجاوز و مدافع، ستمگر و ستم دیده درست در نقطه بر هم خوردن توازن قوا به نفع مظلوم و ستمدیده معنی پیدا می‌کند. اگر قرار بر رفتار متقابل ستمدیده با ستمگر باشد، به این معنی است که ستمگر توانسته ما را نیز به موجودی شبیه خود تبدیل کند؛ و یعنی دست ستمدیده را برای هر رفتار غیر اخلاقی ولو از موضع محق و بر حق بودن باز و شبیه خود کند. آنچه در مقام مطالبه حق و دفاع از جانب برخی عناصر و جنگجویان حماس شاهد بودیم، در خوش بینانه‌ترین فرض مستحیل شدن و این همان شدن ستمدیده با ستمگر بود.
هیچ کس نخواست ردای شفافیت را بر تن کند+ دور زدن شفافیت به سبک نمایندگان مجلس یازدهم
تیر خلاص شلیک شد؛

هیچ کس نخواست ردای شفافیت را بر تن کند+ دور زدن شفافیت به سبک نمایندگان مجلس یازدهم

بسیاری از نمایندگان مجلس و اعضای جبهه پایداری محمدباقر قالیباف را متهم ردیف اول فلج شدن مساله شفافیت آرا می‌دانند و در عیان و خفا این دست از مسائل را بیان می‌کنند. کار این زد و خورد به اندازه‌ای بالا گرفت که محمد سعید احدیان در فروردین‌ماه سال جاری در متنی از «مدعیان شفافیت» انتقاد کرد و مجتبی توانگر، نماینده نزدیک به قالیباف نیز در نامه معروف و تنش رسانه‌ای‌اش با جریان پایداری، این جبهه را سر راه تصویب شفافیت خواند. آنچه مجلس یازدهمی‌ها و تیم رسانه‌ای قالیباف مبنی بر شفافیت داوطلبانه بر آن تاکید دارند و مانور رسانه‌ای می‌دهند، اما بیشتر شبیه طنز تلخی در این باره است. مشخصا وقتی مساله به صورت داوطلبانه در حال اجرا است به صورت گزینشی چراغ شفافیت خاموش و روشن می‌شود کما اینکه با مرور سامانه شفافیت داوطلبانه آقایان می‌بینیم در طرح مهمی همچون «تحقیق و تفحص از اوقاف» رای‌ها به صورت شفاف ثبت نشده است.به نظر می‌رسد داستان طرح شفافیت در مجلس یازدهم دیگه به فصل پایانی رسیده است. تراژدی که پایان آن البته در کارنامه مجلس یازدهمی‌ها ثبت خواهد شد. شعاری که علیه رقبا به کار گرفته شد، اما در عرصه عمل هیچ کس نخواست ردای شفافیت را بر تن کند. کودتایی علیه یک طرح از داخل و خارج مجلس.
اگر تحریم‌ها برداشته شوند، عده‌ای سکته می‌کنند
محمد سرافراز:

اگر تحریم‌ها برداشته شوند، عده‌ای سکته می‌کنند

محمد سرافراز رئیس اسبق صدا و سیما در ویدئویی که از وی در فضای مجازی منتشر شده می‌گوید: عده‌ای هستند که اگر روزی تحریم‌ها برداشته شوند سکته می‌کنند. زیرا درآمد‌های سرشاری بابت تحریم دارند. نیرو‌های توانمند کشور هم یا دنبال مهاجرت هستند یا از کشور رفته‌اند. آمریکا هم به دنبال این هست و تا حد زیادی هم موفق شده که در ایران یک دولت ضعیف، با مردمی ناراضی، بی‌اعتماد و ناامید نسبت به آینده باشند.
پشت پرده سیاست؛

کارساز اصلی آزادشدن ۶ میلیارد دلار ایران؟

واشنگتن فری بیکن نوشت: علی واعظ در ۶ ماه گذشته حداقل ۵ بار به کاخ سفید رفته و با جک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید و برت مک گورک، هماهنگ کننده دولت در امور خاورمیانه و شمال آفریقا بوده دیدار کرده است. سالیوان و مک گورک نقش مهمی در بازگشایی دیپلماسی با ایران و شرکت در مذاکراتی داشتند که منجر به آزادسازی ۶ میلیارد دلار و آزادی پنج آمریکایی زندانی شد!
وجود نه پرونده از تخلفات سنگین مصطفی الکاظمی و محاکمه علنی نخست وزیر سابق عراق به زودی
ترکی العتبی، عضو «چارچوب هماهنگی» عراق:

وجود نه پرونده از تخلفات سنگین مصطفی الکاظمی و محاکمه علنی نخست وزیر سابق عراق به زودی

عضو چارچوب هماهنگی شیعیان با بیان اینکه تحقیقات درباره پرونده تخلفات دولت الکاظمی ادامه دارد، اعلام کرد که برخی تخلفات نخست‌وزیر سابق عراق و همدستانش محرز شده و منتظر محاکمه وی هستیم. پیشتر نیز احزاب و نمایندگان مجلس عراق از مصطفی الکاظمی نخست وزیر سابق عراق به دلیل مشارکت در ترور شهیدان ابومهدی المهندس و حاج قاسم سلیمانی، شورای عالی قضائی عراق، مصطفی الکاظمی را به عنوان رئیس وقت سازمان اطلاعات، برای تحقیق و رسیدگی به پرونده ترور فرماندهان پیروزی و نقض حاکمیت فرودگاه بغداد، به دادگاه معرفی کرده بودند.
تبلیغات در خزینه حمام عمومی!
به قلم وحید حاج سعیدی:

تبلیغات در خزینه حمام عمومی!

خیر سرمان انتخابات است و قرار است از بین جماعتی صالح، اصلح را انتخاب کنیم. دریغ از طرحی، برنامه‌ای، ایده‌ای، راهکاری، راهبردی، مقاله‌ای، مصاحبه‌ای، یادداشتی، دست نوشته‌ای، دلنوشته‌ای، فحشی، بد و بیراهی، مشتی، لگدی، کوفتی، چیزی... هیچ خبری نیست و ظاهراً همه منتظر هستند تبلیغات یک هفته‌ای شروع شود تا به قول رفیق ما در آن یک هفته طلایی بترکانند!
شهید مدرس مراقب بود در نقد رقبای سیاسی از عناوین دینی استفاده نکند!
احمد مسجد جامعی در یادداشت «دیانت اموی»:

شهید مدرس مراقب بود در نقد رقبای سیاسی از عناوین دینی استفاده نکند!

در گفتار‌های سیاسی معاصران شاهدیم که کسانی با استناد به گوشه‌ای از وقایع کربلا، گفتار و رفتار خود را توجیه و دیگران را محکوم می‌کنند؛ در واقع، هر یک خود را نماد حسین، سیدالشهدا (ع) و طرف مقابل را همچون عمرسعد، ابن‌زیاد و یزید می‌دانند و در نهایت، از این رای برای دنیای خود بهره می‌برند؛ در حالی که در سیره پیشینیان، مانند مرحوم مدرس، چنین رویکردی دیده نمی‌شود: او مراقب بود تا در نقد سیاسی رفتار رقبا، معانی و مفاهیم دینی به کار نبرد؛ حتی گفته‌اند که وقتی کسی در نطق خود، از جایگاه نمایندگی در مجلس شورای ملی، از این دست سخنان بر زبان آورد، سید حسن مدرس که نماینده علمای برجسته نجف در مجلس شورای ملی و مدرس مدرسه سپهسالار هم بود، به او تذکر می‌داد که جای این سخنان نه خانه سپهسالار (کنایه از مجلس شورای ملی)، بلکه در کنار آنجا، مسجد و مدرسه سپهسالار است.
«رابرت مالی» را کاسبان تحریم «لو» دادند + برگزاری انتخابات مهندسی‌شده، از برنامه های اصلی گروه فشار است
مسیح مهاجری مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی :

«رابرت مالی» را کاسبان تحریم «لو» دادند + برگزاری انتخابات مهندسی‌شده، از برنامه های اصلی گروه فشار است

رابرت مالی مذاکراتی با بعضی افراد ایرانی داشته، به نحوی که مسایل داشت به جایی می رسید، که شاید حتی برخی از مقامات آمریکایی هم تا آن حد مطلع نبودند، اما تندروهای داخلی و کاسبان تحریم اطلاعات مربوط به مذاکرات را لو دادند، تا مذاکرات به جایی نرسد.
جای مهر را روی پیشانی می‌سوزانند بعد اختلاس می‌کنند
امیر‌علی اکبری:

جای مهر را روی پیشانی می‌سوزانند بعد اختلاس می‌کنند

امیر علی‌اکبری، کشتی‌گیر فرنگی سابق تیم ملی ایران، که بعد از ماجرای دوپینگ، قید ماندن در این رشته را زد و راهی خارج از ایران شد تا در رشته MMA بتواند فعالیت کند، با حضور در برنامه «مهلا» انتقادات تندی را از تعدادی از مسئولین داشته است.
تفاوت «خودی و غیرخودی» در مبارزه با فساد؛  ریشه تفکیک سیاسی مجرمان کجاست؟
«مبارزه با فساد» را در ادبیات سیاسی ایران؛

تفاوت «خودی و غیرخودی» در مبارزه با فساد؛ ریشه تفکیک سیاسی مجرمان کجاست؟

مبارزه با فساد در دوره برخی مسئولان که با شعار مبارزه با فساد وارد دولت شدند، به فراخور نوع وابستگی افراد به جریان‌های سیاسی انجام می‌شود. چه آنکه برای زمین زدن برخی افراد، اطلاعاتی از آن‌ها در رسانه‌ها افشا می‌شود که یا تحت بررسی محاکم قضایی است و یا اساسا به مقامات قضایی ارائه نشده و به مثابه اهرم فشار علیه آن‌ها در رسانه‌ها منتشر می‌شود که در هر دو صورت، جرم تلقی می‌شود.در شرایط فعلی حاکمیت یکدست دولت و مجلس، سکوت برخی مسئولان دولت در برابر ترک فعل‌ها و فساد ها، به دلیل همسویی افراد در ظن فساد، آن‌ها را در موضع تناقض با رفتار پیشین و دوگانگی رفتار و شعار‌ها در مواجه با فساد قرار می‌دهد. موضوعی که اعتماد عمومی به دولت و مجلس را تضعیف و چشم انداز بی اعتمادی به نظام سیاسی را پیش روی آگاهان قرار می‌دهد.
«ابر بحران ساز‌ها در ساختار سیاسی»؛ دچار بحران «اعتمادسازی» هستیم
سخنگوی حزب مجمع ایثارگران:

«ابر بحران ساز‌ها در ساختار سیاسی»؛ دچار بحران «اعتمادسازی» هستیم

مهندس حسین احمدی سخنگوی حزب مجمع ایثارگران، ابر بحران ساز‌هایی که در کشور وجود دارد را بر شمرد و ریشه اصلی مشکلات، معضلات و مسائل اصلی که امروز در ایران با آن مواجه هستیم را «ساختار سیاسی قدرت» می‌داند و می‌گوید: شاید ساخت قدرت و عدم توسعه یافتگی کشور ما، فرصت‌های اقتصادی را فراهم نکرده که بتواند تضمین‌های لازم را از امور سیاسی و سیاستگذاری بگیرد به همین دلیل توقف توسعه‌ای که در کشور می‌بینیم یا در واقع ریشه بسیاری از مسایل ما به طور مبنایی، به امور سیاسی باز می‌گردد.
چرا تعیین پست‌های حساس در ید اعضای مکتب مخرب خاتونیسم قرار گرفته است؟
نطق جنجالی سارا فلاحی؛

چرا تعیین پست‌های حساس در ید اعضای مکتب مخرب خاتونیسم قرار گرفته است؟

سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: متاسفانه برای پست‌ها و مسئولیت‌های حساس اجازه داده‌اند زنان و همسرانشان دخالت کنند و مکتب خاتونیسم که مکتب مخرب و خانمان‌براندازی است را در جامعه شکل داده اند.فلاحی، تاکید کرد: چله دوم انقلاب چله تحول در ساختار است، ساختار دیوان سالاری این مملکت اگر تغییر نکند، مطمئن باشید آمد و شد وزرا، وزرایی که عمر‌های یک‌ساله مدیریتی دارند، آمد و شد مسئولین مختلف در نهاد‌های مختلف به مثابه کندن ترب و کاشتن شلغم خواهد بود.
مصوبات مجمع و دارایی همه مسئولان وفق قانون اساسی باید شفاف باشد آقای لاریجانی، تافته جدا بافته در جمهوری اسلامی نداریم
آملی‌لاریجانی: مخالف شفافیت نیستیم؛

مصوبات مجمع و دارایی همه مسئولان وفق قانون اساسی باید شفاف باشد آقای لاریجانی، تافته جدا بافته در جمهوری اسلامی نداریم

گویا امر به برخی از مسئولان کشور مشتبه شده است که تافته جدا بافته در عملکرد و نوع زندگی هستند. قانون اساسی، حقوق عمومی و حقوق شهروندی حکم می‌کند که کلیه مصوبات نهاد‌های سیاستگذار کشور (مصوبات غیر محرمانه) برای ارزیابی عملکرد آقایان و ممانعت از قصور، تقصیر، اهمال و ترک فعل، باید شفاف باشد. همچنین دارایی مسئولان و اینکه از کجا آورده اند باید شفاف باشد. این بحث نه ورود به حریم خصوصی است و نه توطئه ضد انقلاب. اصل اساسی انقلاب و حق مسلم مردم است برای نظارت؛ لذا آقای صادق آملی لاریجانی ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، بهتر است بدون کمترین موضع گیری و تفسیر به رای، اجرا کننده قانون باشد.
وزیر اول سابق اسکاتلند بازداشت شد + ایران بهشت مدیران محفلی و بی شناسنامه!
پلیس اسکاتلند اعلام کرد؛

وزیر اول سابق اسکاتلند بازداشت شد + ایران بهشت مدیران محفلی و بی شناسنامه!

در خبر‌ها آمده است که وزیر اول سابق اسکاتلند توسط کارآگاهانی که اتهامات سوء رفتار مالی توسط حزب ملی اسکاتلند را بررسی می‌کنند، دستگیر و بازجویی شده است. سوالمان این است که چرا در جمهوری اسلامی ایران آنهم در گام دوم انقلاب، دارایی مدیران (از کجا آورده‌ای؟! قبر بابای مدیر شیاد که دستگاه چاپ پول ندارد) و میزان صلاحیت و توانمندی‌های آن‌ها در عمل (ممانعت از قصور، تقصیر، اهمال و ترک فعل)، بررسی نشده و حساسیت کافی درخصوص آن وجود ندارد؟ یادمان باشد که فساد سه حلقه ناتوانی در برنامه ریزی، عدم شایسته سالاری و انتصابات محفلی، منفعت طلبی و دور زدن و شکستن پنهان قانون دارد. فساد با سه گانه فشار، فرصت و توجیه بدست می‌آید. اگر جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد در وزن جمهوری اسلامی ایران ظاهر شود، باید آتش در آستین مدیران هرزه ناپاک و غارتگر محفلی کند. دست رسانه‌ها را باز بگذارید تا ببینید چطور می‌شود، چنان با مدیران ناپاک و بی خاصیت برخورد کرد که اگر گربه ببینند، سلام کنند و شش روز انگشت شصت شان را از ترس مک بزنند.
پاسخ محمود کریمی به انتقادها درباره خواندن سرود جنجالی: از دولتی‌ها و مجلسی‌ها عذر خواهی نمی‌کنم
توقع مردم از مجلس با یدک کشیدن عنوان انقلابی؛

پاسخ محمود کریمی به انتقادها درباره خواندن سرود جنجالی: از دولتی‌ها و مجلسی‌ها عذر خواهی نمی‌کنم

محمود کریمی بیان کرد: من سرودی خواندم که باید دقت بیشتری می‌کردم؛ بجای کلمه «مجلس و دولت» باید می‌گفتم «بعضی دولتی‌ها، بعضی مجلسی‌ها». من از جایگاه مجلس و دولت دفاع می‌کنیم، اما ولی از افرادی که منظورم بوده به هیچ وجه عذرخواهی نمی‌کنم.
فاضل میبدی: «نفوذی‌ها» با لباس اسلام، دنبال «تخریب» اسلام و روحانیت هستند،روحانیت، «مناصب کشور» را به کاربلدها بسپارد
به نام دین وعده می دهیم؛

فاضل میبدی: «نفوذی‌ها» با لباس اسلام، دنبال «تخریب» اسلام و روحانیت هستند،روحانیت، «مناصب کشور» را به کاربلدها بسپارد

حجت‌الاسلام محمدتقی فاضل میبدی روحانی اصلاح‌طلب گفت: فقط در مراکز نظامی ما نیست که ممکن است یهودی‌ها نفوذ کرده باشند، در لباس اسلام، در سخنرانی، در خطابه، صداوسیما و جا‌های دیگر این اتفاق افتاده است. به نظر من عوامل نفوذی وجود دارند تا اسلام و روحانیت را خراب کنند که کردند و در نهایت می‌خواهند کشور را به سمت و سویی ببرند که نباید برود. این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که راهکار شما برای حل مشکل چیست، گفت: امروز به نظر من اگر روحانیت ما تا آنجایی که می‌تواند مناصب کشور را به دست انسان‌های کاربلد بسپارد ولو اینکه کار را درست انجام می‌دهند یا نمی‌دهند، موثر خواهد بود. گفت: مسائل اقتصادی کشور خیلی مهم است و ما مرتب به نام دین وعده می‌دهیم و در لباس روحانیت هم هستیم، ولی وعده‌هایمان محقق نمی‌شود. این موارد باعث دین‌گریزی می‌شود. مردم نگاه‌شان به اعمال ما است. نمی‌روند کتاب قرآن نگاه کنند می‌گویند روحانیت به نام اسلام آمده و حالا روزگار ما این شده و این طبیعی است که انسان‌ها دین‌گریز شوند.
چهاردرصدی‌های اونا بده و چند درصدی‌های ما خوب؟
ابراز ناراحتی منصوبِ قالیباف از رانت و امتیازات ویژه‌ی اقتصادی!

چهاردرصدی‌های اونا بده و چند درصدی‌های ما خوب؟

بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به «شبکه مفسدین که در برابر حکمرانی مردمی قرار دارد»، گفت: این عده قلیل، که ٣ یا چهار هزار نفر هستند و با اطرافیانشان ٢ یا ٣ درصد یا ۴ درصد جامعه را دربرمی‌گیرند به دنبال مردمی سازی نیستند و دنبال رانت و انحصار و امتیازات ویژه هستند. از آقای نگهداری می‌پرسیم که چهاردرصدی‌های اون‌ها بده و چند درصدی فامیل دور فلانی خوب؟ ما هنوز درباره دوره مدیریت بر نیروی انتظامی هزاران سوال داریم، ما درباره دوره مدیریت بر شهرداری هزاران سوال داریم، ما درباره دوره مدیریت چند ساله در مجلس هم هزاران سوال داریم. با استاندارد‌های چندگانه نمی‌توان با فساد مبارزه کرد جناب نگاهداری.
پیرسالاری (Gerontocracy)یا حکومت سالخوردگان چیست؟
کهنه گرایی در قدرت؛

پیرسالاری (Gerontocracy)یا حکومت سالخوردگان چیست؟

پیرسالاری (Gerontocracy) به معنای "حکومت سالخوردگان" است. این واژه در یونان باستان در اشاره به نوع خاصی از حکومت به کار می‌رفت، ولی امروزه برای توصیف وضعیتی به کار می‌رود که هر حکومتی ممکن است دچار آن شود.در پیرسالاری، "عمر" و "تجربه" به دلایل دینی یا عرفی "قداست" یا "حرمت" دارد و به همین دلیل در تصمیم گیری‌ها، اولویت با "رای پیران" است؛ بنابراین در تخصیص مناصب سیاسی و مدیریتی، پیران بر جوانان ارجحیت دارند و صندلی‌های قدرت غالبا در اختیار پیران قرار می‌گیرد. پیرسالاری در واقع ریشه در نگرشی بنیادین به زندگی انسان دارد که می‌توان آن را تقدیس "تجربه" خلاصه کرد. هم از این رو پیرسالاری، صرفا دلالت سیاسی ندارد بلکه در فرهنگ عمومی نیز می‌تواند جاری باشد. پیرسالاری قطعا یکی از مبانی محافظه‌کاری است، اما رژیم‌های سیاسی انقلابی نیز گرفتار آن می‌شوند.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین