سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
انتقاد عضو شورای شهر از روند انتصابات در شهرداری تهران و یکطرفه بودن رسانه ملی در عدم انعکاس صدای مخالفان شهردار
واکنش اقراریان به انتصابات شهرداری:

انتقاد عضو شورای شهر از روند انتصابات در شهرداری تهران و یکطرفه بودن رسانه ملی در عدم انعکاس صدای مخالفان شهردار

عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران از روند انتصابات در شهرداری تهران انتقاد کرد و گفت: هر چند وقت یک بار مدیری عوض می‌شود و می بینیم در عرض سه سال چندبار مدیر یک سازمان تغییر می‌کند و تا اسم مدیر را می‌خواهیم یاد بگیریم، عوض شده است.اقراریان با اشاره به گفت وگوی اخیر شهردار تهران با رسانه ملی گفت، این نقد وارد بوده که رسانه ملی یکطرفه است و صدای منتقدان شهردار تهران را به گوش مردم نمی رساند .
از عدد سازی در طرح من شهردارم تا ادامه خاموشی بزرگراه‌های پایتخت
آمارسازی به سبک زاکانی:

از عدد سازی در طرح من شهردارم تا ادامه خاموشی بزرگراه‌های پایتخت

اعضای شورای شهر تهران امروز 5 تذکر در صحن شورای شهر تهران مطرح کردند.طرح «‌من شهردارم ۳» مدتی است که در تهران درحال اجرایی ‌شدن است‌. براساس این طرح، اهالی هر محله با شرکت در نظرسنجی، اولویت‌ پروژه‌های محل زندگی خود را مشخص می‌کنند. شهرداری تهران هم مدتی است، بودجه اختصاصی برای اجرای این پروژه‌ها در نظر گرفته است. مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران از مشارکت نیم میلیونی شهروندان در «من شهردارم ۳» طی ۱۰ روز ابتدایی اجرای طرح خبر داده است؟ امانی عضو شورای شهربیان داشته است که براساس چه پروتکلی آن کارها را می‌کنند، بودجه‌اش چقدر است و چشم‌انداز عمرانی‌اش چیست، حتی اگر از ۸ میلیون نفر که در تهران هستند،‌ پرسیده شود و در طرح شرکت کنند، چه فایده‌ای دارد؟ چه ‌کسی می‌خواهد اینها را رده‌بندی کند و چه ‌کسی خیر عمومی را در نظر می‌گیرد؟ هر کس براساس چیزی که فکر کرده‌ نظر داده ولی در‌ نهایت تحلیل و جمع‌بندی نظرات و قدرت ساکنان شهر است که می‌تواند پایه‌ساز مشارکت باشد. این قدرت اول از آگاهی و بعد از نظارت و شفافیت می‌آید سپس از مشارکتی می‌آید که متضمن بالا بردن آن آگاهی باشد و در مرحله بعدی، قدرتی که بتواند نظارت کند. حالا همه اینها را بگذارید کنار اینکه از اساس آمارها اشتباه است!
تهدیدات «تونل ۴۰ هزار میلیارد تومانی»  نه کیلومتری یا فرصت های خرید «۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس» جهت تقویت حمل و نقل عمومی؟
ایست وزارت راه‌شهرسازی به شهردار تهران:

تهدیدات «تونل ۴۰ هزار میلیارد تومانی» نه کیلومتری یا فرصت های خرید «۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس» جهت تقویت حمل و نقل عمومی؟

سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس سابق راهنمایی و رانندگی کشور که هم‌اکنون معاون حمل‌ونقل وزیر راه است، در نامه‌ای خطاب به معاون وزیر کشور عنوان کرده، شهردار تهران در حال ساخت یک تونل ۹ کیلومتری برای اتصال میدان سپاه به بزرگراه آزادگان است؛ پروژه‌ای که ۴۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد و با این پول می‌توان «۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس» برای کسری شدید ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت تامین کرد. این تونل «باعث گره‌های ترافیکی در مناطق اطراف پروژه»، «اثر موقتی در تردد روان خودرو‌ و سپس بازگشت ترافیک» و همچنین «فرصت‌سوزی برای دستیابی به حمل‌ونقل عمومی پایدار» خواهد شد .رییس پلیس سابق راهنمایی و رانندگی کشور با کنایه نسبت به «ساخت بزرگراه طبقاتی صدر» به عنوان یک درس‌آموخته برای شهر تهران، خواستار جلوگیری از ساخت تونل ۹ کیلومتری شد.برخی از منتقدین می گویند که هرچند این تونل ممکن است آب نداشته باشد، اما احتمالا نان خوبی برای برخی ها خواهد داشت.
جابه‌جایی‌های سال آخری در بهشت؛ از بی‌قراری زاکانی در انتصاب مدیران شهرداری تا شوخی با متن احکام
حاشیه های بی پایان بر انتصابات در شهرداری تهران:

جابه‌جایی‌های سال آخری در بهشت؛ از بی‌قراری زاکانی در انتصاب مدیران شهرداری تا شوخی با متن احکام

در دوره مدیریت شهری ششم انتصابات یکی از حاشیه‌های همیشگی شهرداری تهران بوده از احکام یک ساله شهردار در سال نخست تا سرپرستانی که مدت‌ها از مهلت قانونی حکم سرپرستی شان گذشته بود و برخی از انتصابات غیرقانونی که پای سازمان بازرسی کل کشور را هم به موضوع انتصابات در شهرداری تهران باز کرد.با اینکه چیزی به پایان عمر مدیریت شهری تهران در ساختمان خیابان بهشت باقی نمانده اما این سازمان شهری همچنان در حال تغییر مدیران خود است، حالا تصمیمات علیرضا زاکانی درباره تغییر مداوم مدیران سبب‌ساز انتقاد اعضای شورای شهر تهران هم شده است.یکی از کوتاه ترین انتصابات تغییرات چند ساعته در ساماندهی صنایع مشاغل بود. سال گذشته سایت روابط عمومی شهرداری تهران اعلام کرد که شهردار تهران طی حکمی مسعود رنجبریان را به‌عنوان سرپرست و عضو هیات مدیره شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران معرفی و منصوب کرده اما دقایقی بعد برخی از کانال‌های خبری خبر از منتفی شدن این انتصاب دادند.شهرداری انتصاب چند هفته‌ای هم داشته است و جواد مالکی مدت کوتاهی به عنوان مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران منصوب شده است. سال گذشته حبیب کاشانی ،عضو شورای شهر تهران در صحن علنی شورا نسبت به پست‌های من در آوردی خلق الساعه در شهرداری گلایه کرد و گفت بنظرم باید در گینس ثبت شود. سال گذشته (۱۴۰۲) ناصرامانی عضو شورای شهر تهران در توییتی نوشت که ۶۲درصد مدیران رده اول شهرداری تهران در دوسال گذشته تغییر کرده‌اند و متوسط ثبات مدیریتی آنان ۸ ماه بوده است . مهدی اقراریان می گوید که وقتی منتقدان آقای زاکانی موضوع طرح سؤال و یا عزل او را مطرح می‌کنند مدافعان آقای زاکانی بر آسیب‌های عدم ثبات مدیریتی تأکید دارند این درحالی است که شاهد سبک مدیریتی هستیم که من این الگو و مدل را بی‌قرار در انتصابات می‌دانم.
زاکانی از اول هم به درد شهرداری تهران نمی خورد+ تیم همراه زاکانی بیشتر تجربه و سابقه سیاسی با جهت گیری خاص دارند تا توان مدیریت شهری
مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران:

زاکانی از اول هم به درد شهرداری تهران نمی خورد+ تیم همراه زاکانی بیشتر تجربه و سابقه سیاسی با جهت گیری خاص دارند تا توان مدیریت شهری

فعالیت‌های انتخاباتی علیرضا زاکانی، شهردار تهران با وجود انصراف از این رقابت‌ها هنوز دامن‌گیر او است. روز گذشته مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران از چاپ پوستر‌های انتخاباتی او در چاپخانه همشهری خبر داد و سیاسی شدن رسانه شهرداری را به دلیل انتخاب اشتباه زاکانی برای شهرداری دانست که تجربه مدیریت شهری نداشته است. مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران، در این مورد بیان داشت که از سوی مجموعه گزارشگرانی که با کمیته نظارت همکاری دارند گزارشی به دست من رسید دال بر اینکه در ایام انتخابات پوستر‌های آقای زاکانی در چاپخانه همشهری چاپ شده است. من این موضوع را با یکی از معاونان آقای زاکانی در میان گذاشتم و ایشان گفت که مبالغ مربوط به این چاپ‌ها پرداخت شده است. درخواست من ارسال مستندات بود، اما هیچ‌گونه مستنداتی برای من ارسال نشد. نقد من این است که بخشی از رفتار‌هایی که در دوره آقای زاکانی اتفاق می‌افتد، بسیار رنگ و بوی سیاسی دارد و این به دلیل وجود تیم همراه آقای زاکانی است که بیشتر تجربه و سابقه سیاسی دارند تا تجربه شهری. واقعیت موجود این است که آقای زاکانی قبل از اینکه به شهرداری بیاید هیچ تجربه مدیریت شهری نداشته و به صراحت می‌توانیم بگوییم که انتخاب آقای زاکانی به عنوان شهردار تهران یک انتخاب اشتباه برای شهر تهران بود.
ادعای زاکانی: مشتاق بودیم ون و اتوبوس‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد، اما وزارت کشور به تعهد خود عمل نکرد + سلام به بانک شهر
پذیرایی از زاکانی در چین و هزینه کرد با دستاورد هیچ:

ادعای زاکانی: مشتاق بودیم ون و اتوبوس‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد، اما وزارت کشور به تعهد خود عمل نکرد + سلام به بانک شهر

علیرضا زاکانی در پاسخ به طرح سوال دوم در شورای شهر از سوی تشکری هاشمی درباره ابهامات مربوط به واگذاری و بهره برداری از خودرو‌های تاکسی ون واگذار شده از سوی وزارت کشور، اظهار کرد: وزارت کشور در راستای تعهد به شهر‌ها و کلانشهرها، قاعده‌ای را دنبال کرد تا بتواند از منابع خارجی و از طریق منابع در اختیار شهرداری‌ها، ون و اتوبوس در اختیار آن‌ها قرار دهد و ما هم یکی از شهرداری‌هایی بودیم که مشتاق این اقدام بودیم و.. نکته جالب داستان انکه، در همان دوران نماینده پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در تعامل با یکی از مدیران ستادی بانک شهر، در این خصوص هشدار داده بود. سلام پسرجان، قدرت خروجی‌های ۱۱ اتاق فکر رو هیچ وقت دست کم نگیر. سر و صدا نداریم، اما خیلی کار‌ها به آن گونه‌ای که شما می‌اندیشید و می‌بینید جلو نمی‌رود. سربسته عرض شد.
انتخاب شهردارها بر اساس رای گیری عمومی یا انتخاب توسط شورا + وضعیت هفت شهر دارای شورای منحل شده در استان تهران
توضیحات اسکندر مومنی برای انتخاب و عزل شهردارها:

انتخاب شهردارها بر اساس رای گیری عمومی یا انتخاب توسط شورا + وضعیت هفت شهر دارای شورای منحل شده در استان تهران

فساد مستقیم یا فساد غیرمستقیم بدلیل ضعف نظارت‌های موثر در شورا‌های شهر به حدی است که نیاز به توضیح نبوده و ضمن وقوف عامه، تائید نهاد‌های نظارتی و قضایی نیز بر داستان وجود دارد. سوال اینجاست که آیا صرف تغییر در روش انتخاب شهردار می‌تواند منجر به تقویت کارآمدی مدیریت شهری شود؟ وزیر کشور در نشست با استانداران سراسر کشور بیان داشت که، در استان تهران، ۷ شهر داریم که شورای شهر آن‌ها منحل شده است. دو ایده داریم یکی انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم و ایده دیگر این است که مثل انتخاب شهردار در شورای شهر و صدور حکم او در وزارت کشور، عزل شهردار هم اینگونه باشد که اگر استیضاح شهردار در شورای شهر، در وزارت کشور تایید شد، او عزل شود، نه اینکه شورای شهر، شهردار را مستقیم عزل کند. در حال حاضر میانگین عمر شهرداران دو سال است، ولی ما دنبال ثبات مدیران شهری هستیم.
واکنش اضطرابی چمران به ورود دیوان محاسبات به بودجه شهرداری + مهدی چمران از چه چیز نگران است؟
حسابرسی شهرداری با شورای شهر است ؟

واکنش اضطرابی چمران به ورود دیوان محاسبات به بودجه شهرداری + مهدی چمران از چه چیز نگران است؟

رئیس شورای شهر تهران درباره بحث ورود دیوان محاسبات به بودجه شهرداری نیز گفت: با دیوان محاسبات قبلا هم بحث شد. حسابرسی شهرداری با شورای شهر است و همیشه در این رابطه حسابرس‌های قانونی انتخاب می‌شوند. در دوره چهارم هم این مسئله مطرح شد و جلسه مستقلی هم در شهرداری تهران برگزار و اثبات شد که فقط در مواردی می‌توانند وارد شوند که دولت بودجه داده است. بودجه‌های ما از عوارض مردمی است. فقط بودجه‌های دولتی باید گزارش شود و .... این در حالی است که در نوعی تفسیر بسیط، دیوان محاسبات می‌تواند برای کلیه بودجه‌های نهاد‌های عمومی ورود نموده و سرفصل بودجه مبنای ورود یا عدم ورود دیوان تلقی نشده و ماهیت نهادی است (دولتی، نهاد عمومی) که به دیوان اجازه ورود می‌دهد. همچنین بای از مهدی چمران بالغ بر ۸۰ ساله پرسید که از چه چیز ناراحت و نگران است؟ با بدون یا نبودن شما، با بودن یا نبودن زاکانی، ما کار‌های نظارتی- بازرسی- امنیتی- قضایی زیادی با شهرداری تهران داریم که ان شاالله بتدریج دنباله گیر خواهیم کرد. شهرداری باید به سمت رسالت واقعی خود که مدیریت شهری است هدایت شود نه اینکه در بعضی از حوزه‌ها تبدیل به قوطی رانت برای بعضی‌ها باشد. مهدی چمران خوب می‌داند از چه چیز‌هایی حرف می‌زنیم.
دیوان محاسبات اسامی شهرداری های متخلف را اعلام کرد+ ابلاغ حکم هیئت مستشاری دیوان به شهرداری تهران
با دستور دکتر دستغیب؛

دیوان محاسبات اسامی شهرداری های متخلف را اعلام کرد+ ابلاغ حکم هیئت مستشاری دیوان به شهرداری تهران

با دستور رئیس کل دیوان محاسبات کشور اسامی شهرداری هایی که باید بر اساس قانون بودجه نسبت به ارائه گزارش به این نهاد نظارتی اقدام کنند، منتشر شد.برابر بررسی‌های صورت گرفته و اطلاعات اخذ شده از ادارات کل دیوان محاسبات استان‌ها، شهرداری‌های زیر نسبت به ارائه اطلاعات بند مذکور یا برخی از اجزای آن به دیوان محاسبات کشور اقدام نکردند. شهرداری تهران، شیراز، خرم آباد، دره شهر، آسمان آباد، توحید، شباب، دشت عباس در استان ایلام و شهرداری‌های اصفهان، اشترجان، فلاورجان، بهارانشهر، پیربکران، تو دشک، خمینی شهر، زازران علویجه، قهدریجان، کوشک، پیکران، اصغرآباد و نجف آباد در استان اصفهان، شهرداری‌ اردکان، و شهرداری‌های کبود درآهنگ، گل تپه و کرفس در استان همدان .
همه چیز درباره صدور پروانه ساختمان و ابطال آن
شهرداری ها و صدور پروانه ساختمان:

همه چیز درباره صدور پروانه ساختمان و ابطال آن

شهرداری‌ها تحت عنوان نماینده دولت در شهر وظایف متعددی اعم از صدور پروانه ساختمانی و مجوز مرتبط با ساخت و ساز بر عهده دارند. پروانه ساختمان به سندی گفته می‌شود که حاوی اطلاعات ثبتی ملک، نوع مالکیت، هویت درخواست کننده صدور پروانه، کروکی ملک، مساحت زمین، تعداد طبقات مجاز، وضعیت پارکینگ و دیگر مشخصات فنی مرتبط با زیر ساخت و اسکلت ساختمان که بیان کننده حدود لازم الرعایه از جانب مالک در رابطه با عملیات ساختمانی است. شهرداری موظف است از صدور پروانه ساختمان بر اساس قولنامه، مبایعه نامه و دیگر اسناد عادی خودداری کند. شخص متقاضی در این شرایط می‌بایست قبل از درخواست صدور پروانه برای دریافت سند رسمی مالکیت اقدامات قانونی لازم را به عمل آورد. با استناد به ماده ۲۹ قانون نوسازی و عمران شهری: «شهرداری‌ها موظفند در زمان صدور پروانه‌های ساختمانی حداکثر مدتی که برای پایان عملیات ساختمانی لازم است تعیین و در پروانه قید نمایند.». مالک به مدت ۲ سال از زمان صدور پروانه ساختمان فرصت دارد تا عملیات ساختمانی را آغاز کرده و در غیر این صورت می‌بایست اقدامات لازم به منظور تمدید پروانه را به عمل آورد. انجام عملیات ساختمانی بدون مجوز یا مغایر با مفاد پروانه، سبب ارجاع موضوع به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری خواهد شد. در کمیسیون ماده ۱۰۰، پروانه ساختمانی ملاک و اساس صدور رای است نه نقشه تایید شده. چنانچه تخلف توسط کمیسیون مذکور محرز گردد، بنا بر موضوع دستور بر توقف ساخت و ساز، قلع و قمع بنا و یا پرداخت جریمه نقدی صادر می‌شود.
آیا علیرضا زاکانی ممنوع الخروج شده است؟ آیا پاسپورت سیاسی شهردار تهران تمدید شده است؟
حاشیه های عدم حضور زاکانی در اجلاس شهرداران بریکس:

آیا علیرضا زاکانی ممنوع الخروج شده است؟ آیا پاسپورت سیاسی شهردار تهران تمدید شده است؟

لطف‌الله فروزنده، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به جای علیرضا زاکانی در اجلاس شهرداران بریکس حاضر شد. اما نمی‌توان به راحتی از این جا به جایی گذشت چرا که پس از عدم حضور زاکانی در این اجلاس، شایعه ممنوع‌الخروجی او را پررنگ کرد. خصوصا زمانی که اعلام شد؛ «شهرداری تهران در این اجلاس که در مسکو برگزار شده، جایزه جهانی نوآوری را در شاخه «صنعت، نوآوری و زیرساخت» در مجمع شهر‌های آینده بریکس ۲۰۲۴ برای طرح «من شهردارم» دریافت کرده است.». اما علیرضا زاکانی، شهردار تهران در حاشیه جلسه روز گذشته (چهارشنبه) شورای شهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت، شایعه تمدید نشدن پاسپورت من واقعیت ندارد و حرف خنده‌داری بوده که جوک سال است! مثل شایعه‌ای که مطرح کرده بودند، واگن‌های وارداتی، ۸۰ سانت از تونل‌های مترو بزرگ ترند.
چرا قانونگذار و شهرداری، همسایه‌ها را با هم درگیر می‌کنند؟ سطحی نگری در بحث مشرفیت و سایه اندازی ساختمان
ایرادات ماده ۱۰۰:

چرا قانونگذار و شهرداری، همسایه‌ها را با هم درگیر می‌کنند؟ سطحی نگری در بحث مشرفیت و سایه اندازی ساختمان

مشرفیت و سایه اندازی همواره مورد بحث مهندسان ناظر، طراحان معماری، شهرداری، کارشناسان رسمی دادگستری با صلاحیت شهرسازی، دیوان عدالت اداری، مالکین و سازندگان است. مشرفیت یعنی اینکه، پنجره خانه شخصی به خانه همسایه اشراف داشته و داخل خانه قابل دیدن باشد. سایه اندازی یعنی اینکه، به دلیل بلند مرتبه سازی همسایه، ساختمان شما از نور مستقیم خورشید محروم است. در صورت عدم رعایت قوانین مشرفیت و سایه اندازی ساختمان همسایه، سازنده نخواهد توانست تاییدیه کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری را گرفته و برای اخذ پایان کار ساختمان اقدام نماید. حتی اگر بتواند به نحوی تاییدیه آن را دریافت کنید ساختمان همسایه می‌تواند طرح دعوا کرده و حکم اجرا یا تخریب قسمت‌های مزاحم را دریافت نماید. در چنین شرایطی گواهی پایان کار ماخوذه از شهرداری حتی با وجود صدور سند رسمی باطل می‌گردد و می‌بایست پس از رفع تخلف، نسبت به اخذ مجدد آن اقدام نمود. سوال اینجاست که چرا از ابتدا و بواسطه حضور مهندسین ناظر و بحث بازرسی دوره‌ای به این مهم توجه نمی‌شود. چرا اطلاعات لازم برای عقد تفاهم نامه و تعهد دو طرفه حتی با پیش فرض فروش چند دسته ساختمان به افراد دیگر، توسط شهرداری‌ها و از طریق رسانه‌های عمومی، اطلاع رسانی نمی‌شود؟
اعتراض شهرداران به مصوبه عدم امکان ثبت‌نام کارکنان شهرداری‌ها در انتخابات شوراها
نامه نگاری با مسئولان ارشد کشوری؛

اعتراض شهرداران به مصوبه عدم امکان ثبت‌نام کارکنان شهرداری‌ها در انتخابات شوراها

شهرداران تعدادی از کلانشهرها در اعتراض به اضافه‌شدن عبارتی به بند ۳ ماده ۳۲ که گفته کارکنان شهرداری‌ها برای حضور در انتخابات شورای شهر و روستا می‌بایست استعفا دهند، با رئیس مجلس و مراجع دیگر تصمیم‌ساز مکاتبه کردند.
واکنش اعضای شورای شهر به گزارش فروش تابلوهای موزه امام علی + آیا زاکانی و رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران،محاکمه کیفری می شوند؟
رسوایی موزه گیت برای شهرداری تهران:

واکنش اعضای شورای شهر به گزارش فروش تابلوهای موزه امام علی + آیا زاکانی و رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران،محاکمه کیفری می شوند؟

اعضای شورای اسلامی شهر تهران نسبت به گزارش فروش تابلوهای موزه امام علی (ع) واکنش نشان دادند.سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه موزه‌ها بر اساس تعریف موزه‌های جهان، حق فروش اموال خود را ندارند و به هیچ عنوان نمی توانند وارد فروش شوند. امانی به مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۸۳ اشاره کرد و افزود: ۱۴ اسفندماه سال ۱۳۸۱ بنابر پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، هیئت وزیران تصویب نامه‌ای داشت که اموال هنری در آن تعریف شده است و بر اساس آن عدم رعایت مفاد منجر به پیگرد قانونی خواهد شد.وی افزود: شما یک سری برگه آورده‌اید و می‌گویید به اعتماد عمومی ضربه می‌زنند. این آثار هنوز به موزه برنگشته است. آیا تنها دو اثر به فروش رفته است؟ آیا ارزش آنها فقط ۷۰۰ دلار بوده است؟ این تابلوها را برگردانید؛ ما اعضای شورا مبلغ را جمع می‌کنیم و به شما می‌دهیم.عباسی با طرح این سوال که۱۴۰۰ دلار پول لازم داشتید؟ یادآور شد: این سفر چقدر هزینه داشته و چه کسی هزینه را داده است؟ دو تابلو فروختیم که هزار و ۴۰۰ دلار قیمت داشت و این افتخار ملی است؟ سوال افکار عمومی این است که آیا زاکانی و رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران محاکمه کیفری می شوند؟
آیا سازمان بازرسی قصد ورود به فروش آثار هنری موزه امام علی را ندارد؟ + آیا با توجیهات باید شاهد ریشخند بر شعور مردم باشیم؟
حاشیه های فروش اثار موزه امام علی:

آیا سازمان بازرسی قصد ورود به فروش آثار هنری موزه امام علی را ندارد؟ + آیا با توجیهات باید شاهد ریشخند بر شعور مردم باشیم؟

فروش آثار هنری موزه امام علی شهرداری تهران هم با حاشیه های شدید و شائبه های فساد همراه است. در گام اول گفتند که هیچ اثری فروخته نشده و آثار بشکل امانی به نمایش گذاشته شده و باز می گردند. دوم گفتند که بله برخی از آثار فروخته شده است. در سومین مرحله بیان داشتند که آثار فروخته شده،آثار موزه ای نبوده و آثار هنری بوده اند. آیا در چنین افتضاح ملی، قرار نیست که سازمان بازرسی کل کشور ورود کند؟ آیا برخی از ادعاها که می گفتند شهرداری با تسهیل در زمین و شرایط ساخت، باعث سکوت سازمان بازرسی شده است را باید بپذیریم؟ آقای خدائیان حرفی و توضیحی در این خصوص ندارند؟
علیرضا زاکانی شهردار تهران جایزه نوآوری جهانی در شاخه «صنعت، نوآوری و زیرساخت» را دریافت کرد + ما فکر می کردیم تنها توی ایران، جوایز کیلویی می دهند؟!
مجمع شهرهای آینده بریکس ۲۰۲۴ مسکو:

علیرضا زاکانی شهردار تهران جایزه نوآوری جهانی در شاخه «صنعت، نوآوری و زیرساخت» را دریافت کرد + ما فکر می کردیم تنها توی ایران، جوایز کیلویی می دهند؟!

زاکانی شهردار تهران جایزه جهانی نوآوری را در شاخه «صنعت، نوآوری و زیرساخت» در مجمع شهر‌های آینده بریکس ۲۰۲۴ در مسکو دریافت کرد. طرح «من شهردارم» به عنوان ابتکار تهران به رویداد جایزه جهانی ۲۰۲۴ مسکو که شامل ۱۲ بخش بود، ارائه شد و پس از داوری به عنوان طرح برگزیده در بخش نوآوری رویداد جایزه جهانی نوآوری ۲۰۲۴ مسکو مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت. ما فکر می‌کردیم که در کشور خودمان است که جوایز کیلویی (با تاکید بر نشست‌ها و جشنواره‌ها و ... در سالن همایش‌های صداسیما) می‌دهند. الان متوجه شدیم که نه، خیلی جا‌های دیگر هم می‌توان شاهد ارایه چنین جوایزی بود. از شهروندان عزیز تهرانی خواهش می‌کنیم نگاهی به طرح " من شهردارم" بیندازند و سپس قضاوت کنند. آقای زاکانی، از دیدگاه ما، حضرتعالی توسعه تهران را حداقل ده سال به عقب بردی. اگر اختیار کافی برای راه اندازی طرح تحقیق و تفحص داشتیم، نشان می‌دادیم که در شهرداری تهران چه خبر است. راستی چه خبر از طرح دستشویی سازی در پایتخت، پارکینگ سازی، توسعه حمل و نقل عمومی، کاهش ترافیک، چه خبر از بن‌های حمایتی شهروند و رفاه. آقای زاکانی متمایل هستند لیست رسانه‌های دارای همکاری با شهرداری با مبلغ قرارداد را افشا کنند؟ مظلوم تهران. غریب در وطن خویش، تهران.
عارف: مدیریت ترافیک یکی از مسائل مهم در زمان بازگشایی مدارس است + ۳۸ درصد وقت شهروندان تهرانی در سفر‌های درون شهری، با ترافیک و ضعف حمل و نقل عمومی سوخت می‌شود
در جلسه مدیریت ترافیک:

عارف: مدیریت ترافیک یکی از مسائل مهم در زمان بازگشایی مدارس است + ۳۸ درصد وقت شهروندان تهرانی در سفر‌های درون شهری، با ترافیک و ضعف حمل و نقل عمومی سوخت می‌شود

در جلسه مدیریت ترافیک به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴، ۱۴۰۳ که عصر روز (شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، اقدامات و وظایف وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه در زمینه آغاز سال تحصیلی جدید بویژه مدیریت ترافیک بحث و بررسی و تصمیم گیری شد. در این جلسه، معاون اول رئیس جمهور بیان داشت که مدیریت ترافیک یکی از مسائل مهم در زمان بازگشایی مدارس به ویژه هفته اول آغاز به کار سال تحصیلی جدید است که در وزارت کشور و شهرداری‌ها باید تمهیدات لازم اندیشیده شود و .... خدمت معاون اول رئیس جمهور عرض می‌شود که بر اساس یک گزارش تحقیقاتی، ۳۸ درصد وقت تهرانی‌ها در سفر‌های درون‌شهری، با ترافیک و توقف در معابر یا ایستگاه‌های مترو و اتوبوس، «تلف» می‌شود. هماهنگی بین ساعات اداری کارکنان با ساعات فعالیت مدارس و اصناف مشاهده نمی‌شود. حال شهر تهران از نظر حمل و نقل عمومی به هیچ وجه خوب نیست. اصلاح گلوگاه‌های ترافیکی به کندی پیش می‌رود. گرایش بسیار بالا به اجرای طرح‌های عمرانی سنگین و پر هزینه بجای بهره ور سازی وضعیت جاری وجود دارد.
قرارگاه مسکن شهرداری تهران بدون خروجی!+ از ۲۶ شهرک زاکانی خبری نیست!
قرارگاه سازی و قرارگاه بازی و لفاظی های بی ریشه بعضی ها:

قرارگاه مسکن شهرداری تهران بدون خروجی!+ از ۲۶ شهرک زاکانی خبری نیست!

بسیاری از منتقدین با توجه به تجارب حاصل و حادث شده، به الفاظ و پسوند‌ها و پیشوند‌های مورد استفاده در ادبیات مدیریتی و مدیران اجرایی کشور به دیده شک نگریسته و ضمن تائید فقر شدید فکری و برنامه ای، بهره برداری از این الفاظ را بهانه و مفری برای نظارت گریزی و توجیه ناکارآمدی‌ها می‌دانند. الفاظی نظیر قرارگاه سازی (وام گرفته از بخش نظامی و ادبیات حوزه دیپلماسی در پیگیری اقدامات فراملی و بین المللی)، مدیریت جهادی، طرح جامع، کارگروه تخصصی، شورای راهبردی و ..، از این گونه هستند. در شهرداری تهران، چند اصطلاح قرارگاه سازی، مدیریت جهادی، شورای تخصصی، کاربرد زیاد دارد. قرارگاه مسکن شهرداری تهران که با هدف مقابله با بحران مسکن در بهمن ۱۴۰۰ تشکیل شد، با گذشت بیش از دو سال از تاسیس آن، هنوز نتوانسته به اهداف تعیین‌شده برسد و عملکرد آن با انتقادات بسیاری از جمله از سوی اعضای شورای شهر تهران روبه‌روست. حتی با پیگیری و جمع‌بندی صداوسیما مشخص شده که هیچ اثری از این ۲۶ شهرک نیست و صرفاً یک زمین در منطقه ۱۹ است که حدود یک متر هم گودبرداری شده است. حتی اصرار و پیگیری خبرنگار از شهرداری هم برای ارائه یک آدرس از این شهرک‌ها بی‌نتیجه بوده و جز زمین منطقه ۱۹ آدرس دیگری داده نشده است.
تمدید طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ + آیا شهروندان تهرانی قرار نیست از خود بپرسند،علت سکوت رسانه ها در برابر معایب طرح ترافیک برای چیست؟
تسهیل در کار خبرنگاری یا حق السکوت؟

تمدید طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ + آیا شهروندان تهرانی قرار نیست از خود بپرسند،علت سکوت رسانه ها در برابر معایب طرح ترافیک برای چیست؟

وفق قانون، پایگاه تحلیلی خبری شعار سال هم می‌تواند از طرح خبرنگاری استفاده کند. اما سال هاست که با خودمان عهد کردیم تا زمان اصلاح طرح ناکارامد ترافیک از این امتیاز استفاده ننموده و زبان مان و وجدان مان برای جنگیدن با ناکارامدی‌های شهرداری باز باشد. به جرات عنوان می‌گردد که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال از معدود و شاید تنها پایگاه خبری کشور است که سال هاست زبان نقد با رویکرد اصلاح طرح ترافیک و خروج از دکانداری شهرداری تهران و شهرداری چی‌ها را در پیش گرفته است (از قبل از دوره نجفی گرفته تا دوره زاکانی). نکته جالب توجه دیگر اینکه، ما مسئولیت بخشی از این ناکارامدی را متوجه مهدی چمران رئیس شورای شهر می‌دانیم. واقعا این مرد با این سطح از توان، قصد بازنشسته شدن ندارد؟ اقای چمران، اگر به احترام جایگاه خاص و ویژه بردار شهیدت (دکتر مصطفی) نبود، مسلما به نقد رسانه‌ای و به این حد توصیه و صحبت مشفقانه برای اصلاح این لکه ننگ (طرح ناکارامد ترافیک)، اکتفا نمی‌کردیم. ما انقلاب کردیم که با مصادیق و مظاهر استبداد، استثمار و استعمار، برخورد کنیم، نه اینکه در مقابل بروکراسی گرایی منجر به دوشیدن مردم ساکت باشیم. اگر نقدی بر صحبت‌های ما داری، نتیجه عملکردی طرح ترافیک برای شهر تهران را بشکلی شفاف برای افکار عمومی بیان کن. منتظریم آقا مهدی چمران.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین