سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دیدار نوروری رهبر با شاعران
در شب میلاد امام حسن:

دیدار نوروری رهبر با شاعران

در شب میلاد کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب با رهبر انقلاب دیدار کردند.این دیدار که پیش از اذان مغرب آغاز شد، ابتدا تعدادی از شاعران با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفت‌وگو نمودند. سپس نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر انقلاب اقامه شد و حاضران روزه خود را به همراه ایشان افطار کردند. در ادامه این دیدار، که در حال برگزاری است، شعرای جوان و پیشکسوت در وصف امام حسن مجتبی (ع) و موضوعات دیگر به شعرخوانی پرداختند.
ارشاد وزیر فرهنگ و ارشاد، درباره پرچم جمهوری اسلامی ایران
بازهم اشتباه درباب پرچم:

ارشاد وزیر فرهنگ و ارشاد، درباره پرچم جمهوری اسلامی ایران

یکی از پروژه هایی که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، سال هاست بنا بر وظیفه فرهنگی خود در دستور کار قرار داده است، روشنگری در خصوص استانداردهای پرچم رسمی کشور و ممانعت از تکرار اشتباهات درخصوص پرچم است. همانگونه که می دانیم ،پرچم رسمی کشور ما از سه رنگ سبز، سفید و قرمز تشکیل شده و در وسط بخش سفید، مزین به آرم الله قرمز رنگ است.بارها و بارها ملاحظه شده که این آرم به رنگ مشکی چاپ می شود. موضوعی که در صورت تکرار می تواند مصداق جرم توهین به پرچم باشد. در اختتامیه نمایشگاه رسانه ،گویا دوستان ما هول بازی دراورده و حول شده اند و رنگ آرم الله وسط پرچم را مشکلی ترسیم کرده اند. سوتی کار وقتی تشدید می شود که جناب وزیر ارشاد هم حضور دارند و اختتامیه نمایشگاه مطبوعات هم باشد.
اختتامیه نمایشگاه ۲۴ رسانه
احسان نادری پور:

اختتامیه نمایشگاه ۲۴ رسانه

آئین اختتامیه و معرفی برگزیدگان بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران شامگاه چهارشنبه با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خزاعی رئیس سازمان امور سینمایی فرشاد مهدی پور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات و ریاست نمایشگاه رسانه‌های ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.
وزیر ارشاد، چهره «سرآمد فرهنگی» دانشگاه تهران شد + با کدام شاخص ها و چه وزن و معیاری؟
تعارف پاره کردن های زشت، ما که خجالت کشیدیم:

وزیر ارشاد، چهره «سرآمد فرهنگی» دانشگاه تهران شد + با کدام شاخص ها و چه وزن و معیاری؟

جشنواره "سرآمد فرهنگی" در دانشگاه تهران برگزار شده و از بین دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه، اقدام به انتخاب برگزیدگان بر اساس شاخص‌هایی خاص گردید و وزیر عتف هم جوایز منتخبین را اعطا کرد. تا اینجای داستان هیچ مشکلی وجود ندارد و حاشیه‌ها از زمانی شروع می‌شود که وزیر عتف، اقدام به اعطاش جایزه به وزیر ارشاد می‌کند؟ سوال اینجاست که به فرض شاخص بودگی وزیر ارشاد، آیا شایسته بود که پذیرای این جایزه باشند؟ آیا پذیرش این جایزه، نمی‌تواند شائبه ساز باشد؟ واقعا جای سوال است که چرا دادند و چرا پذیرفتند؟ محمد مهاجری با زیر سوال بردن شاخص‌های انتخاب و اعطای این جایزه، بیان می‌دارد که از هر ۱۰۰ نفز مردم کوچه و خیابان، یک نفر هم وزیر ارشاد را نمی‌شناسد. چطور ایشان سرآمد فرهنگی دانشگاه تهران هستند؟
نخستین روز از بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در یک نگاه
بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران:

نخستین روز از بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در یک نگاه

نخستین روز نمایشگاه رسانه‌های ایران شاهد حضور مقامات و شخصیت‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی و مناظرات سیاسی بود.مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران و رونمایی از جلد جدید دانشنامه مطبوعات ایران روز یکشنبه، ۲۹ بهمن‌ماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل سالن نشست‌های خبری نمایشگاه واقع در مصلای تهران برگزار شد. همجنین میهمانان ویژه نمایشگاه رسانه‌های ایران با فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کردند.
اختتامیه جشنواره ۴۲ فجر
با منتخبان جشنواره:

اختتامیه جشنواره ۴۲ فجر

مراسم اختتامیه چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، عصر یکشنبه (۲۲ بهمن ۱۴۰۲) با حضور «محمد مهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد. چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شامگاه چهارشنبه -۱۱ بهمن- رسما افتتاح و از روز پنجشنبه ۱۲ بهمن اکران فیلم‌ها در خانه جشنواره (برج میلاد تهران) و سینما‌های مردمی آغاز شد؛ اکران فیلم‌ها جمعه ۲۰بهمن پایان یافت.
اسامی برگزیدگان بخش سودای سیمرغ جشنواره چهل‌ودومین فیلم فجر + حاشیه ها
پایان جشنواره ۴۲ فجر:

اسامی برگزیدگان بخش سودای سیمرغ جشنواره چهل‌ودومین فیلم فجر + حاشیه ها

با پایان چهل و دومین مارتن فیلم فجر، اسامی نامزدهای سیمرغ در بخش های مختلف مشخص شد. همچنین این جشنواره برخی از برگزیدگان خود در بخش های مختلف را شناخت. نکنه جالب مراسم اختتامیه،حاشیه هایی بود که در آن رخ داد و حرف و حدیث هایی را سبب شد. حاشیه هایی نه از جنس اعتراض و بی حجابی و درگیری، بلکه از جنس تپق زدن های مدیریتی.بعد از جشنواره و تعیین اسامی منتخبین نیز شاهد حاشیه سازی توسط افرادی همانند بهروز افخمی بودیم.
وزارت صمت باید از واردات اسباب‌ بازی‌های خارجی جلوگیری نموده و به جای آن از تولیدکنندگان داخلی حمایت کند! + سیاستی برای اجرا یا گل درشت گویی برای رفع تکلیف؟
عبدالحسین خسروپناه ،چقدر از اقتصاد اسباب بازی می داند؟

وزارت صمت باید از واردات اسباب‌ بازی‌های خارجی جلوگیری نموده و به جای آن از تولیدکنندگان داخلی حمایت کند! + سیاستی برای اجرا یا گل درشت گویی برای رفع تکلیف؟

قبل از هرچیز باید این سنت نامیمون مدیریتی در کشور را زیر سوال برد که با یک بازدید و یک جلسه مشترک با گروهی از افراد، نباید هیجانی شد و دهان باز نمود و تائید و تکذیب کرد. جناب حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، چقدر از اقتصاد و شرایط اسباب بازی در کشور می‌دانند که در طیفی از تجویز‌های موردی درست تا گل درشت و کلی گویی، به مسئله ورود می‌کنند؟ ما هم معتقدیم که باید جلوی تهاجم فرهنگی از راه واردات اسباب بازی را گرفت. ما هم مثل شما معتقدیم که با بومی سازی و تولید داخل، باید جلوی خروج ارز بشکلی نادرست را گرفت. اما ما مثل شما فکر نمی‌کنیم که پاره‌ای کاسب کار را اسباب بازی ساز بدانیم (تاکید می‌گردد پاره‌ای از تولید کنندگان). ما مثل شما فکر نمی‌کنیم که اسباب بازی‌های دهه شصت و هفتاد و هشتاد، در ۱۴۰۲ کاربرد داشته باشد. ما مثل شما بشکلی کلی و غیر تفکیکی فکر نمی‌کنیم و اسباب بازی‌ها در ذهن ما مخاطب سنی و حوزه کارکردی دارند. ما برخلاف شما معتقدیم که نتوانستیم صنعت و سبک زندگی را در قالب اسباب بازی به کودکانمان ارایه کنیم. ما مثل شما فکر نمی‌کنیم و معتقدیم که از صنعت جهانی اسباب بازی سازی بشدت عقب مانده ایم. یکی از علل این عقب ماندگی هم بخشی از کاسب کارانی هستند که امروز ادعای عدم حمایت دارند. آقای خسروپناه عزیز، از شما با این حد از درایت بعید است که به سادگی خام شوید. نمایشگاه کانون پرورش فکری را مشاهده کردید؟ نمایشگاه بود یا بازار سداسمال؟!
پایان حراج تهران با چکش خوردن ۲۴۱ میلیارد تومانی + رکوردشکنی سهراب سپهری
نوزدهمین حراج تهران :

پایان حراج تهران با چکش خوردن ۲۴۱ میلیارد تومانی + رکوردشکنی سهراب سپهری

نوزدهمین دوره حراج تهران ویژه «هنر کلاسیک و مدرن ایران» با ۲۴۱ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان پایان یافت و سه اثر سهراب سپهری در مجموع با فروش ۳۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رکورد دیگری را در این رویداد به ثبت رساند.مزایده نوزدهمین دوره حراج تهران ویژه «هنر کلاسیک و مدرن ایران» در حوزه‌های مختلف هنرهای تجسمی همچون نقاشی، نقاشیخط و حجم جمعه- ششم بهمن ماه- با اجرای رضا کیانیان در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد. در حالی که پیش از این اعلام شده بود، اجرای این مراسم همچون دوره‌های گذشته برعهده حسین پاکدل است.
اختتامیه دوره ۱۴ جشنواره مردمی فیلم عمار + برگزیدگان و حاشیه‌ها
اتمام چهاردهمین دوره جشنواره:

اختتامیه دوره ۱۴ جشنواره مردمی فیلم عمار + برگزیدگان و حاشیه‌ها

اختتامیه چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در شامگاه ۲۹ دی‌ماه با برپایی مراسمی در تالار اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد. مراسم با قرائت قرآن و پیام کودک فلسطینی آغاز گردیده و هیات داوران در بخش‌های مختلف اقدام به اهدای جوایز به منتخبین نمودند. لازم به توضیح است که جشنواره مردمی فیلم عمار یک جشنوارهٔ فیلم و مستند بوده که یک سال بعد از حوادث ۹ دی ۱۳۸۸ و در دی ماه سال ۱۳۸۹ آغاز به کار نمود. این جشنواره در چهاردهمین دوره خود، بخش‌هایی نظیر مستند آرمان روح الله، بخش مستند ملت قهرمان، بخش مستند تاریخ فرهنگی، اجتماعی و دفاع مقدس، بخش مستند جنگ اقتصادی، بخش مستند رویای ایرانی، بخش مستند نهضت جهانی مستضعفین، بخش مستند جنگ نرم، بخش مستند حافظه ملی، بخش مستند نقد درون گفتمانی، بخش داستانی، بخش تیزر فرهنگی، بخش فیلم داستانی کوتاه، بخش سریال، فیلم داستانی بلند دارد.
معرفی برگزیدگان شانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد
برندگان بخش مستندنگاری، رمان و داستان بلند، داستان کوتاه:

معرفی برگزیدگان شانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد

شانزدهمین دوره جایزه جلال آل‌احمد عصر چهارشنبه ششم دی ماه با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف این رویداد ادبی پایان یافت و برندگاه بخش های هفت گانه مستندنگاری ، رمان و داستان بلند، داستان کوتاه ،ویراستاری(بخش جنبی این دوره) ،بخش ویژه آرمان فلسطین، نقد ادبی ، شایسته تقدیر، مشخص شدند.
پایانِ هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی
پایان جشنواره با معرفی برترین ها:

پایانِ هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی

هشتمین جشنواره ملی گرافیگ رضوی از سری برنامه‌های بیستمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) با معرفی برترینها در مشهد پایان یافت. مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه هشتمین جشنواره ملی گرافیک رضوی در مشهد، جریان گرافیک کشور را درون‌زا و مبتنی بر تشکل‌های مردمی هنرمندان دانست.
ماه مهر و وداع با مهرجویی
خداحافظ آقای کارگردان:

ماه مهر و وداع با مهرجویی

مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر، صبح چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲ در پهنه رودکی برگزار شد. جمعی از هنرمندان و دوستداران این هنرمند در مقابل تالار وحدت حضور پیدا کرده‌اند. داریوش مهرجویی و همسرش ۲۲ مهر ۱۴۰۲ در ویلای شخصی خود به قتل رسیدند.
داریوش مهرجویی و همسرش به خاک سپرده شدند + عکس
مراسم تشییع پیکر کارگردان معروف؛

داریوش مهرجویی و همسرش به خاک سپرده شدند + عکس

پیکر داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.با وجود آنکه مراسم تشییع در مقابل تالار وحدت با حضور جمع زیادی از مردم همراه بود، تعداد قابل توجهی نیز در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) و پیش از رسیدن پیکرها، در محل حاضر بودند.
بازتاب قتل داریوش مهرجویی در رسانه‌های خارجی
شوک به خانواده هنری ایران؛

بازتاب قتل داریوش مهرجویی در رسانه‌های خارجی

داریوش مهرجویی، کارگردان پیشکسوت، تهیه‌کننده و نویسنده و همسرش وحیده محمدی‌فر، فیلم‌نامه‌نویس، زمانی که برای صرف شام منتظر دخترشان بودند، به قتل رسیدند. خبر شوک آمیز و تلخ قتل این کارگردان و همسرش در بسیاری از رسانه‌های خارجی نیز منعکس شده است.
اعلام زمان و مکان خاکسپاری آتیلا پسیانی
قطعه هنرمندان بهشت زهرا؛

اعلام زمان و مکان خاکسپاری آتیلا پسیانی

آتیلا پسیانی هنرمند فقید تئاتر، سینما و تلویزیون روز پنجشنبه ۲۰ مهر ماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا و در کنار مادرش، جمیله شیخی به خاک سپرده می‌شود.
همکاران خبرنگار، چند گرفتید؟
روز خبرنگار مبارک؟!

همکاران خبرنگار، چند گرفتید؟

آیین گرامیداشت روز خبرنگار با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و اهالی رسانه عصر روز سه‌شنبه ۱۷ مرداد در میدان مشق برگزار شد. خیلی علاقه‌مند هستیم لیست رسانه‌ها و خبرنگاران دعوت شده را شفاف سازی کنند. راستی کارت هدیه هم رد و بدل شد یا نه؟ چقدر درد ناک است که مجبور شویم بر علیه پاره‌های تن مان بنویسیم و نقد کنیم.
برگزیدگان جشنواره ملی رسانه‌های ایران معرفی شدند + جشنواره یا جشنواره نما
اختتامیه بیست و یکمین دوره با حضور رئیس جمهور:

برگزیدگان جشنواره ملی رسانه‌های ایران معرفی شدند + جشنواره یا جشنواره نما

در خبر‌ها آمده است که اسامی برگزیدگان نهایی جشنواره ملی رسانه‌های ایران به شرح زیر اعلام شد. ما که در بطن و متن فضای رسانه‌ای هستیم می‌دانیم که ماهیت واقعی این نوع جشنواره‌ها چیست. بهتر است از اسم جشنواره نما استفاده کنیم. چیزی شبیه نشست خبری دستگاه‌های دولتی و دعوت از رسانه‌های همراه. چه پلشت، رکن چهارم دموکراسی را به لجن می‌کشیم. غافل از اینکه در کمتر از ده سال آتی، گردن‌ها توسط همین رسانه‌ها زده خواهد شد. ان شاالله که عمر با عزت داشته باشید و مدیر کشون دولتی (البته منظور مدیران ناکارآمد اجرایی و محفلی است) را ببینید. ترک تازی کنید که خوب می‌تازید. ضمنا مراتب احترام، امتنان و سپاس و تبریک خود را نسبت به همکاران رسانه‌ای خوبمان که برنده جشنواره شده اند را اعلام می‌داریم.
گزارشی از هفدهمین حراج تهران با ارایه ۱۱۰ اثر هنری
اثر سهراب سپهری گران‌ترین اثر حراج تهران شد؛

گزارشی از هفدهمین حراج تهران با ارایه ۱۱۰ اثر هنری

هفدهمین دوره از حراج تهران با ارایه ١١٠ اثر از هنرمندان معاصر در هتل پارسیان آزادی برگزار شد و گران‌ترین اثر متعلق به سهراب سپهری بود که ۲۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به فروش رسید. دومین اثر سپهری نیز ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان فروخته شد.بعد از سپهری، کوروش شیشه‌گران و حسین زنده‌رودی با قیمت‌های ۱۷ و ۱۱ میلیارد تومان بالاترین فروش را داشتند. منیر شاهرودی، آیدین آغداشلو و احمدرضا احمدی نیز جزو هنرمندان پرفروش بودند. عکس‌های دفاع مقدس از سعید صادقی و امیرعلی جوادیان نیز با قیمت‌های بالایی به فروش رفتند.به غیر از اثر کیارستمی که به فروش نرسید، بقیه آثار خوب پذیرفته شدند. حسین پاکدل، حراج‌کار معروف، این حراج را هدایت کرد.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین