سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
طرح مجلس برای تسهیل در ورود خوانندگان و سلبریتی‌های خارج نشین به کشور + عقل خیلی از نمایندگان به این گونه طرح ها نمی رسد اخوی
مجلسی ها ارایه کردند یا بهشون دادند تا ارایه کنند؟

طرح مجلس برای تسهیل در ورود خوانندگان و سلبریتی‌های خارج نشین به کشور + عقل خیلی از نمایندگان به این گونه طرح ها نمی رسد اخوی

متاسفانه مجلس شورای اسلامی در مواردی چند از جمله شیوه تائید و تشخیص صلاحیت‌ها و زمینه سازی برای ورود افراد صاحب نظر به مجلس، ضعف نظام پشتیبان تصمیم سازی و تصمیم گیری، ضعف نظام شناسایی نیاز‌های داخلی و خارجی منجر به دو بحث قانونگذاری و نظارتی، نوع رفتار حرفه‌ای و سطح ورود نمایندگان به برنامه‌های دولت، سطح نگاه راهبردی نسبت به نیاز‌های حوزه انتخابیه و اولویت بندی ان‌ها، نوع نگاه به پروژه‌های ملی و مواردی همانند، دچار آسیب جدی بوده و بدلیل کم توانی جمع وسیعی از نمایندگان، تبدیل شدن آن‌ها به نوعی نیروی اداری، نیروی منفعل و بعضا نیروی دلال، یک واقعیت غیرقابل انکار و حتی غیرقابل کتمان است. این آسیب زمینه ورود و مداخله مثبت تا منفی برخی از نهاد‌ها و جریانات را در مجلس باز می‌کند که خودش بنوبه خود، نیازمند حساسیت‌های امنیتی است. حال خبر می‌رسد که طرح مجلس برای تسهیل در ورود خوانندگان و سلبریتی‌های خارج نشین به کشور به زودی وارد صحن شده و مصوبه خواهد گرفت. آیا باور کنیم که در مجلس، چنین نماینده آگاهی برای تصویب چنین طرح‌هایی وجود دارد؟ طرح مورد اشاره، طرح خوبی برای تقویت سرمایه اجتماعی و کاهش تنش‌های برون مرزی با ایرانیان خارج نشین خصوصا در جامعه هنرمندان است.
نقاط ضعف و قوت‌ هشتمین دوره جشنواره ملی اسباب‌بازی + واقعیت با این گزارش انطباق ندارد ، باور نکنید
نقد نمایشگاه اسباب بازی در کانون پرورش فکری :

نقاط ضعف و قوت‌ هشتمین دوره جشنواره ملی اسباب‌بازی + واقعیت با این گزارش انطباق ندارد ، باور نکنید

سجاد محمدیان خبرنگار محترم رسانه معظم ایکنا اقدام به تهیه گزارشی از هشتمین جشنواره ملی اسباب بازی نموده و نقاط قوت و ضعف آن را مشخص نموده است. این در حالی است که با توجه به بازدید میدانی صورت گرفته توسط خبرنگاران پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، بخش زیادی از این مطالب ، شبیه تعارف و بدور از واقعیت است. بهتر است اسمش را هم نمایشگاه نگذاریم، مجموعه غرفه هایی برای فروش بهاره اسباب بازی ، اصطلاح بهتری است. هیچ سطح بندی از گروه های سنتی و چیدمان متناسب با آن صورت نگرفته، گروه بندی خاصی از اسباب بازی ها انجام نشده( مثلا فکری، الکترونیک و ...). گرایشات عمدتا بر عرضه محصولات قدیمی با کمترین نوآوری قرار دارد. بخش قابل توجهی از اسباب بازی ها ( نظیر لگوها) وارداتی هستند. متاسفیم برای این کشور و این سطح بی سلیقگی برای برپایی نمایشگاه برای خالی کردن جیب مردم. جای مجلس بودیم چند مدیرکل را تغییر می دادیم. راستی بچه های معلول چطور وارد نمایشگاه می شوند؟ آقای رئیس کانون پرورش فکری، منتظر توضیحات شما هم هستیم. البته اگر برای این افتضاح ، توضیحی هم مانده باشد؟
بازیگرانی که خبرنگار شدند
سیاه و سفید نقش خبرنگاری؛

بازیگرانی که خبرنگار شدند

بازیگران بسیاری در طول این سال‌ها در فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی کاراکتر «خبرنگار» را بازی کردند؛ برخی از آن‌ها حتی این حرفه را پیش از این تجربه کرده بودند. اما نکته‌ای که حائز اهمیت است چقدر سینما و تلویزیون حقیقت‌های خبرنگاری را روایت کرد.سینمایی بتواند با درنظر گرفتن تمام ابعاد و زوایای کار یک خبرنگار بسازد و یک خبرنگار را آن‌طوری که هست و فعالیت می‌کند به نمایش درآورد.
با چه منطقی پیروان دیگر مذاهب رسمی را هم وادار به رعایت حجاب می‌کنید؟
عطاءالله مهاجرانی :

با چه منطقی پیروان دیگر مذاهب رسمی را هم وادار به رعایت حجاب می‌کنید؟

به زبان بی‌زبانی به مردم نگویید این کشور مناسب کار و زندگی نیست، چنانکه گفته شده است، ۶۰ درصد جوانان را به صف انتظار مهاجرت نکشانید.کشورهای همسایه از بیابان، با خردمندی چه پایگاه جهانگردی موفقی ساخته‌اند. آن وقت دختر و پسر جوان ما ناگزیر می‌روند در همان کشورها به بیگاری کشیده می‌شوند.
متن لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب + بازنگری در کمیسیون قضایی مجلس
جریمه تخلفات پوشش چقدر پیش‌بینی شده است؟

متن لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب + بازنگری در کمیسیون قضایی مجلس

لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب که به پیشنهاد قوه قضائیه به دولت ارسال شده بود پس از تصویب به صورت دو فوریت با نامه رئیس جمهور به رئیس مجلس تقدیم شد. انتقادات زیادی به ناکارآمدی این لایحه صورت پذیرفت و کمیسیون قضایی مجلس اقدامات اصلاحی را دنباله گیری نمود. بنظر می رسد که لایحه جدید اصلاحی ،خانواده را محور قرار داده و عفاف و حجاب را حول محور حمایت از خانواده طرح موضوع کرده است. حمایتی که افکار عمومی در بحث اقتصادی ،حرف های زیادی برای گفتن در خصوص ان دارد.
ازدواج زینب موسوی:

امپراطور کوزکو هم متاهل شد

زینب موسوی کمدین مشهور ایرانی، ملقب به امپراطور کوزکو که سال گذشته در ایام ناآرامی‌های کشور به دنبال انتشار چند ویدئوی طنز انتقادی بازداشت شده و در نهایت با قید وثیقه آزاده شده بود، از ازدواج خود خبر داده است.
جهان اسلام عقبه نظری خود را در هنر از دست داد
بلخاری استاد دانشگاه تهران :

جهان اسلام عقبه نظری خود را در هنر از دست داد

استاد دانشگاه تهران ضمن اشاره به ارتباط وثیق فلسفه و هنر در یونان گفت: غلبه الهیات بر تفکر فلسفی در تمدن اسلامی هنر را از جنبه نظری به جنبه صناعت کشاند و هنر عقبه نظری خود را از دست داد.
گربه مرتضی علی یا مرتاض علی؟
دانستنی ها؛

گربه مرتضی علی یا مرتاض علی؟

در اصطلاح عامه به افراد ابن الوقت و کسانی که نان را به نرخ روز بخورند و همواره جهت منافع خود را در هر زمان و مکانی منظور داشته باشند ، گربه مرتضی علی گفته می شود.اما گربه مرتضی علی در اصل گربه مرتاض علی بود و نام مرتاض علی به علت قرابت ذهنی و مرور زمان به مرتضی علی تبدیل شده است . راجع به مرتاض علی همچنین نقل کرده اند که این مرد از مرتاضان هندی بود . سالی به ایران آمد و چند چشمه تردستی و به اصطلاح عمومی شعبده بازی و چشم بندی نشان داد . از جمله شیرینکاریهایش گربه سیاه براق دست پرورده ای بود که آن حیوان را گاهی سر و گاهی از پا یا دم در حال چرخش به هوا پرتاب می کرد.
پاسخ به حواشی لوح تقدیر هومن برق‌نورد؛ امروز نسخه نهایی ارسال و از آن‌ها عذر خواهی شد
مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر:

پاسخ به حواشی لوح تقدیر هومن برق‌نورد؛ امروز نسخه نهایی ارسال و از آن‌ها عذر خواهی شد

مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر درباره لوح هومن برق نورد و حواشی برخی از جوایز اختتامیه فیلم فجر گفت: به دلیل حساسیت‌های این دوره و به دلیل لو نرفتن اسامی برگزیدگان، جلسه جمع بندی داوران ساعتی قبل از مراسم اختتامیه برگزار شد که تا دقایقی قبل از مراسم ادامه داشت و به دلیل تکثر جوایز نسخه چک نویس بدون امضای دبیر سهوا در برخی از لوح‌های تقدیر قرار گرفت.
چرا برچسب زدن روی دیگران خطرناک است؟
آدام آلتر:

چرا برچسب زدن روی دیگران خطرناک است؟

آدام آلتر در یادداشتی به بررسی تاثیرات برچسب زنی به آدم ها پرداخته است. او می گوید: آدم‌ها پیچیده‌اند. حتی آدم‌هایی که از نزدیک می‌شناسیم، هر لحظه امکان دارد غافل‌گیرمان کنند. رفتار‌هایی بکنند که نتوانیم تحلیلشان کنیم یا حرف‌هایی بزنند که از آن‌ها انتظار نداشته‌ایم. ما انسان‌ها، در مواجهه با این پیچیدگی راه‌حلِ ذهنی ساده و کارامدی داریم: برچسب‌زدن. فلانی احساساتی است، دیگری دست‌و‌پاچلفتی، آن‌یکی خسیس و همین‌طور تا آخر. با برچسب‌زنی آدم‌ها را ساده و قابل‌فهم می‌کنیم، اما برچسب‌زدن در کنار فایده‌هایش، ممکن است آسیب‌های سنگینی هم در پی داشته باشد. در واقع برچسب‌زنی مثل وعده‌ای است که اگر به آن باور داشته باشی محقق می‌شود.
سرانه پایین استفاده از اسباب‌بازی در ایران
رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی:

سرانه پایین استفاده از اسباب‌بازی در ایران

رییس انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور سرانه استفاده از اسباب بازی در ایران را بسیار کم اعلام و بیان کرد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ واحد تولید تمام وقت اسباب بازی و ۱۰۰ واحد پاره وقت تولید این کالا در کشور وجود دارد.
رضا کیانیان از دختر محمدعلی رامین عذرخواهی کرد
فرزندان مسئولین؛

رضا کیانیان از دختر محمدعلی رامین عذرخواهی کرد

رضا کیانیان با انتشار عکس‌هایی از صالیا رامین، دختر محمدعلی رامین، معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت نهم و دهم که به گفته خودش طراح لباس است و دلش می‌خواهد لباس‌هایی را که طراحی می‌کند، روی تن خودش هم ببینند، از آن‌چه دورویی، تظاهر و ریاکاری خواند ابراز انزجار کرد.
جهاد تبیین یعنی جهادی مردمی و داوطلبانه، لطفا سازمان های دولتی ورود نکنند
محمد مهاجری:

جهاد تبیین یعنی جهادی مردمی و داوطلبانه، لطفا سازمان های دولتی ورود نکنند

محمد مهاجری فعال رسانه‌ای اصولگرا گفت: افرادی در کشور بلافاصله خیمه‌ای از شعار بر روی بیانات رهبری می‌زنند و عملنا باعث می‌شوند این اتفاق صورت نگیرد. وقتی شما موضوع را به شعار تبدیل می‌کنید و بعد برای تحقق این شعار تشکیلات راه انداخته و بودجه و هزینه تعیین می‌کنید، همین میشود که امروز می‌بینیم.
خوشبختی بدون آرزومندی
آندره کنت اسپونویل؛

خوشبختی بدون آرزومندی

متن زیر چکیدۀ کتاب «خوشبختی بدون آرزومندی» نوشتۀ آندره کنت اسپونویل، فیلسوف معاصر فرانسوی است. چکیده را علی سنهاجی پژوهشگر جوان مراکشی ساکن پاریس تهیه کرده و شاید انتشار ترجمۀ فارسی آن برای علاقمندان به مباحث حکمت عملی مفید باشد.
هر فیلمی را که می‌بینید باور نکنید
تصاویر ساختگی با ظرفیتی واقعی!

هر فیلمی را که می‌بینید باور نکنید

با پیشرفت فناوری شاهد ساخت تصاویری بشدت نزدیک به واقعیت هستیم. روز به روز هم بر قدرت واقع نمایی تصاویر ساختگی، اضافه می‌شود. این قابلیت متاسفانه بشدت مورد سواستفاده سیاسی نیز می‌تواند قرار گیرد. بشدت مراقب جهت دهی‌ها و القائیات رسانه‌های بیگانه باشید. خرابه وطن، ارزش صد کاخ موجود در سرزمین بیگانه را دارد.
هویت مان را از طریق نفی دیگری تعریف می‌کنیم
اسمعیل خلیلی، پژوهشگر:

هویت مان را از طریق نفی دیگری تعریف می‌کنیم

اسمعیل خلیلی معتقد است که از زمان عباس میرزا تاکنون هویت مان را از طریق نفی دیگری تعریف کرده‌ایم و تعریف اثباتی از خودمان نداریم و این یکی از مشکلات ماست.
واکنش‌ها به ماجرای «حاج قاسم و گلشیفته»؛ دو لبه قیچی!
محمدرضا زائری:

واکنش‌ها به ماجرای «حاج قاسم و گلشیفته»؛ دو لبه قیچی!

محمدرضا زائری گفت: بعد از انتشار یادداشت "حاج قاسم و گلشیفته" که منجر به حذف صفحه من در اینستاگرام هم شد، غیر از بازتاب‌های مثبت متعدد، شاهد دو گونه واکنش منفی بودم که از دو طرف مانند دو لبه قیچی یک هدف را تعقیب می‌کنند.
بودجه BBC هشت برابر کل بودجه فرهنگی ایران!
عجیب است، ولی باور کنید!

بودجه BBC هشت برابر کل بودجه فرهنگی ایران!

مجید محمدلو خبرنگار اقتصادی بیان می‌دارد که بودجه‌ای که دولت بریتانیا برای نفوذ فرهنگی در ایران تصویب و آنرا رسانه‌ای کرده ۲ میلیارد دلار بوده، ولی کل بودجه فرهنگی کشورمان ۷۶۰ میلیون دلار است! ضمنا کل بودجه دستگاه‌های فرهنگی، ۱.۵ درصد بودجه کل کشور است! در واقع بی بی سی، به اندازه ۳ درصد بودجه یران، بودجه دارد
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین