نمایش اینماد برای دارندگان این مجوز الزامی شد
با رأی دیوان عدالت اداری؛

نمایش اینماد برای دارندگان این مجوز الزامی شد

الزام قانونی شدن نمایش نماد اعتماد الکترونیکی، به عنوان مجوز فعالیت کسب وکار‌های اینترنتی به منظور دریافت درگاه پرداخت، پس از گذشت دو سال از تصویب آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی با وجود مخالفت گسترده کسب‌وکار‌ها و پرداخت‌یار‌ها با رأی دیوان عدالت اداری تبدیل به یک الزام شد.
چرا خبری از کاهش قاچاق در بازار سیگار نیست؟
آمار‌های نادرست؛

چرا خبری از کاهش قاچاق در بازار سیگار نیست؟

در پی انتشار گزارش وزارت صمت مبنی بر کاهش برآورد قاچاق سیگار نسبت به سال گذشته، رئیس انجمن تولیدکنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان محصولات دخانی گفت: مشاهدات میدانی کاهش قاچاق را تایید نمی‌کند، چراکه سیگار قاچاق به راحتی در تمام دکه‌های روزنامه فروشی، عمده فروشی‌ها و از سوی دستفروشان عرضه می‌شود.
دیجی کالا، ولادیمیر آلگوویچ روسی و تکذیبیه
سهامدار روسی در دیجی کالا!

دیجی کالا، ولادیمیر آلگوویچ روسی و تکذیبیه

در اخبار ، روایاتی در خصوص حضور سرمایه دار بزرگ روسی (ولادیمیر آلِگوویچ پوتانین، از الیگارش‌های بزرگ روسیه که چهارمین فرد ثروتمند این کشور و چهل و ششمین فرد ثروتمند جهان است) بعنوان سرمایه گذار در دیجی کالا ، مطرح شده بود. دیجی کالا ضمن رد این اظهارات توضیح داده است که سهام‌داران دیجی‌کالا شامل چهار گروه ۱- بنیان‌گذاران (حمید و سعید محمدی) ، ۲- شرکت سرمایه‌گذاری ایرانی سرآوا ،۳- صندوق سرمایه‌گذاری اروپایی IIIC و ۴- ده‌ها نفر از مدیران دیجی‌کالا می‌شوند. برخی از منتقدین احتمال پخش این خبر ساختگی خود دیجی کالا را هم مطرح کرده اند.
کمتر از یک هفته تا الکترونیکی شدن مجوز‌های کسب و کار!
انجام فرایند تسهیل صدور مجوز‌ها:

کمتر از یک هفته تا الکترونیکی شدن مجوز‌های کسب و کار!

کمتر از یک هفته دیگر مهلت دستگاه‌های مرجع صدور مجوز برای شفاف سازی فرایند صدور مجوز‌های کسب و کار و اتصال به درگاه ملی مجوز‌ها به پایان می‌رسد و پس از این تاریخ تنها مرجع صدور مجوز کسب و کار درگاه ملی مجوز‌ها خواهد بود.
سه بانک محکوم به شکست و منابعی که در وزارت کار به هدر می‌رود
برنامه ای برای توسعه اشتغال و کارآفرینی؛

سه بانک محکوم به شکست و منابعی که در وزارت کار به هدر می‌رود

در ابتدا از آقای بیرانوند معاون محترم وزیر می‌پرسیم که تعریف خود را از کارآفرین ارایه دهند تا بعد به بانکش برسیم. طرح‌ها و منطق بالا دستی و پائین دستی این کار و هزینه کرد در خصوص ان را تشریح کنند (راستی چقدر هزینه شده)؟ بفرمائند مکانیزم به روز رسانی بانک‌ها به چه صورتی تعریف شده است؟ مکانیزیم راست آزمایی و سطح بندی ایده‌ها، افراد و سرمایه گذاران چطور، محرمانگی اطلاعات چطور حفظ می‌شود؟ در اختیار قرار دادن اطلاعات بانک به سایر دستگاه‌ها با چه شیوه‌ای دنباله گیری می‌شود؟ و.. اینکه چیزی را بنویسیم و فکر کنیم کل کار یک معاونت عریض و طویل بنام توسعه کارآفرینی و اشتغال، مربوط به این بانک‌ها می‌شود، پندار درستی نیست؟ اولویت بالاتری برای انجام دادن در معاونت توسعه اشتغال وجود ندارد؟ یک نصیحت، هر آدم خوبی الزاما مدیر خوبی نیست.
سیاهه چالش‌های صنعتگران در محیط‌های کاری
ابرمشکل بنگاه‌های نیمه‌راکد

سیاهه چالش‌های صنعتگران در محیط‌های کاری

سیاهه چالش‌های صنعتگران در محیط کسب‌وکار احصا شد. انتشار آخرین ویرایش گزارش پایش محیط کسب‌وکار ایران در پاییز ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که چالش‌های مشخصی بخش تولید را آزار می‌دهد. چراغ تولید در حالی نیم سوز شده که طبق گزارش اتاق بازرگانی ایران بیش از ۵۵درصد ظرفیت صنایع کشور خالی و بلااستفاده مانده است. گزارش اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد، قوانین خلق الساعه و بی ثباتی اقتصادی، قیمت مواد اولیه، فساد اداری، دشواری تامین مالی، انحصار، قاچاق، کمبود نیروی کار ماهر، برداشت‌های سلیقه‌ای از قانون، مشکلات تکنولوژی و تجهیزات، در کنار موانع اداری ۱۰‌مشکل بخش تولید هستند که علاوه بر صنایع کشور، شرکت‌های دانش بنیان را که در شرف آغاز به کار و شروع فعالیت هستند، درگیر خود کرده‌اند.
نقطه کور تسهیل مجوز‌ها
علی ابراهیم نژاد؛

نقطه کور تسهیل مجوز‌ها

موضوع تسهیل دریافت مجوز‌ها اخیرا به یکی از اولویت‌های اصلی دولتمردان و سوژه‌های خبری رسانه‌ها تبدیل شده است. در اخبار چند شب پیش، مصاحبه با فردی پخش شد که برای اخذ مجوز پرورش گوسفند بیش از دو سال دوندگی کرده و با دو بغل مستندات حاوی کاغذبازی‌های اداری، جلوی دوربین خبر داستان تلاش نافرجامش برای کسب مجوز را بازگو می‌کرد.
ادعای از بین رفتن دو میلیون کسب و کار مجازی با تصویب طرح صیانت؟
سخنگوی اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی؛

ادعای از بین رفتن دو میلیون کسب و کار مجازی با تصویب طرح صیانت؟

رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کسب و کار‌های مجازی گفته همان ابتدای بررسی طرح صیانت از فضای مجازی از ما دعوت شد که به مجلس برویم و نظراتمان را بگوییم و ما هفتاد صفحه نقد نوشتیم، اما اصلا توجه نکردند و متاسفانه گوش شنوایی نبود. بعد هم که در کل مشورت با فعالان این حوزه حذف شد و خودشان تصمیم گرفتند.
با «عمه‌تراپی» میلیاردر شوید!
روش های زرد کسب درآمد؛

با «عمه‌تراپی» میلیاردر شوید!

«اعتماد به نفس ۳۶۰ درجه»، «تعیین حد و حریم در رابطه عاشقانه»، «چطور ویس حرفه‌ای بفرستیم؟»، «چطور یک رابطه را به ازدواج ختم کنیم؟»، «افراد با اعتماد به نفس چطور رفتار می‌کنند؟»، «چطور رئیس باشیم؟» و ... از جمله عنوان‌های جذابی هستند که بسیاری را ترغیب می‌کنند تا برای یادگرفتن این مهارت‌ها هزینه‌های گزافی بپردازند. آیا واقعا این اتفاق می افتد یا تاراج جیب و عمر مخاطب، هدف برگزاری این نوع دوره های آموزشی و مهارتی است؟
۴