تحزب محوری منجر به رای آوری برنامه‌ها در مقابل وعده‌ گرایی و پول‌پاشی نامزدهای مستقل در انتخابات ایران
سیاست‌ورزی برره‌ای!

تحزب محوری منجر به رای آوری برنامه‌ها در مقابل وعده‌ گرایی و پول‌پاشی نامزدهای مستقل در انتخابات ایران

حسین انتظامی در یادداشتی بیان داشته است که کاش قانون انتخابات اصلاح شود و نامزدی نمایندگی مجلس ‌و ریاست جمهوری عمدتا از طریق احزاب باشد و منفردین نتوانند خیلی وارد رقابت شوند. انتخابات پرشورتر و معنادارتر می‌شود. برنامه‌ها رأی می‌آورد، نه وعده‌ و پول‌پاشی. دیوار حاشا بلند نیست و حزب نمی‌تواند عملکرد گذشته خود را منکر شود. زد و بندهای داخل مجلس هم به حداقل می‌رسد چون انضباط حزبی بر فراکسیون‌ها حاکم است.رنکینگ احزاب به‌سهولت انجام می‌گیرد.بازی تحزب، قواعد خودش را دارد و نمی‌شود با مدل شطرنج برره انجام بگیرد.یک فعال سیاسی در نظام حزبی نمی‌تواند همزمان در دو جا پخت و پز کند چون پروژکتورها روشن است!در نظام حزبی، یک نماینده مجلس اساسا نمی‌تواند با وزیرِ در آستانه‌ی استیضاح معامله کند و به‌زعم خود برای جاپانگذاری، سکه و اسکناس دلار و چند سهمیه هیات مدیره‌ شرکت‌های تحت امر وزیر را بگیرد.
قالیباف برای رسیدن به ائتلاف با جبهه پایداری چه باج‌هایی داد؟
قالیبافی بدون یاران صمیمی و تسویه شدگان به شیوه ای قدیمی:

قالیباف برای رسیدن به ائتلاف با جبهه پایداری چه باج‌هایی داد؟

محمدباقر قالیباف از هر زمان دیگری به لحاظ سیاسی ضعیف‌تر است؛ چه شد که قالیباف در موضع ضعف قرار گرفته است؟ قالیباف برای رسیدن به ائتلاف با پایداری چه باج‌هایی داد؟هفته‌های اخیر هجمه‌های سنگینی توسط نیرو‌های نزدیک به پایداری و سایر جریان‌های تندرو به قالیباف وارد شد؛ از ماجرای درخواست اقامت دائم اسحاق قالیباف در کانادا گرفته تا مدیریت مجلس و مطرح شدن نقاط ضعف او، همه و همه دست به دست یکدیگر دادند تا محمدباقر قالیباف را بیش از پیش زیر ضرب ببرند. جریان‌های وابسته به علی‌اکبر رائفی‌پور و سعید محمد و جریان پشت این دو چهره در اقدامی مشترک، با تمام توان علیه قالیباف فعال شده‌اند.از دست دادن سرلیستی، کنار نهادن نیروهای صمیمی با توجیهاتی قدیمی و پذیرش برخی از آرای پایدارچی ها، کمترین امتیاز قالیباف به این گروه بود. هرچند که قالیباف خیلی سریع در اتمسفر سیاسی ایران رشد کرد، اما کم توجهی مفرط وی به تیم سازی تخصصی و گرایش بالای او به محفل گردانی، مجالی برای ریشه دوانی قالیباف بر جای نگذاشت.
کشور را به هر طریق ممکن می بایست از دست افراطی ها نجات داد
نجات کشور از مداخلات تندروها یک الزام شرعی و عقلی است:

کشور را به هر طریق ممکن می بایست از دست افراطی ها نجات داد

بارها و بارها تذکر دادیم که انقلاب باید بشدت مراقب پنج گروه متعصبین و سنت گراهای افراطی، منتفعین و دلال ها ، منافقین چند چهره و ریاکار و معاندین باشد.از بین این پنج گروه از دیدگاه ما در کمتر از پنج سال ، خوارجی بیرون می آیند که روی علی زمان هم تیغ می کشند( تکرار داستان تاریخی صدر اسلام را دنباله گیری می کنند). تئوری سه مرحله ای برای غارت دارند. فشار می آورند، فرصت ها را می گیرند و در نهایت توجیه گری می کنند. این گروه همان هایی هستند که با برهم زدن تعاول سه گانه جمهوریت نظام، اسلامیت و انقلابی گری، فضا را برای تندروی خود مهیا می کنند. این گروه با فقه پویا ، دشمنی آشکار دارند و به اسم بدعت ، آن را بر نمی تابند. ان شاالله که تحلیل های ما نادرست باشد، اما وظیفه شرعی و حرفه ای خود می دانیم که برای تامین منافع ملی مان، هشدار بدهیم.
حضور انتخاباتی اصولگرایان، حداقل با ۴ لیست در تهران + تنوع دیدگاه سیاسی یا سلیقه محوری منفعت گرایانه؟!
عدم وحدت نظر در جبهه اصولگرایی:

حضور انتخاباتی اصولگرایان، حداقل با ۴ لیست در تهران + تنوع دیدگاه سیاسی یا سلیقه محوری منفعت گرایانه؟!

وحدت جریان اصولگرایی با مسیری که طی می‌کنند، افسانه‌ای بیش نیست (هرچند که همین نقیصه به گونه‌ای دیگر در جریان اصلاح طلب هم مشاهده شده و خواهد شد). اصول گرا‌ها با خط فرمان فعلی، زمانی به سمت وحدت گرایش پیدا می‌کنند که دو شرط وجود دشمن مشترک و مجاز بودن به ارایه نگاه و اقدام پوپولیستی، پذیرفته شده باشد. جریان اصول گرایی ایران (همانند جریان اصلاح طلب)، متاسفانه فاقد مبانی فکری و منظومه شناختی- تحولی بوده و غالب قیل و قال ها، حول تامین سلیقه و منفعت است (موضوعی که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، بار‌ها درخصوص آن هشدار داده و حساسیت حاکمیت را به مخاطرات پنج گروه سنت گرایان و متعصبین، منفعت طلب‌ها و غارت گر‌ها، منافقین و چند چهره‌های ریاکار، نفوذی‌ها و معاندین داخلی و خارجی، جلب کرده است). وقتی یک دستی در نظام مدیریتی و سیاسی مطرح می‌شود و سایه دشمن مشترک کاهش سافته و پای تحول و اثبات تغییر توسعه‌ای پیش کشیده می‌شود، عجوج و مجوج اصولگرایی را می‌توان به راحتی مشاهده کرد. حضور حداقل چهار لیست اصولگرایی برای انتخابات تهران؟ دوستی بین منتقدین آنهم بدون ایجاد زبان مشترک و تنها برای فراهم سازی فرصت حضور، محفل گرایی سلیقه محور کوتوله پرور برای تامین منافع و گور بابای منافع ملی (به اعضای برخی از لیست‌ها نگاه کنید. گویا بشکل شانسی از لوپ لوپ درامده اند. ما از برند لوپ لوپ برای این مقایسه، عذرخواهی می‌کنیم)، خجالت بکشید از سن تان. بعضی از شما‌ها واقعا باعث وهن دین، انقلاب و جمهوریت کشور هستند. اف بر حیات بی خیر و زنده بودن تان.‌ای کاش در دوره جنگ تیر غیبی به برخی از شما اثبات می‌کرد و حداقل از بار بی تعهدی هایتان می‌کاست و فشار کمتری به جامعه وارد می‌کرد و یک اجر معنوی و اخروی هم نصیب شما می‌شد.
شورای وحدت و شانا به وحدت نرسیدند + به درک ، خاصیت شان برای مردم چیست و چقدر پاسخگویی در آینده دارند؟
اسامی دم دستی با مصرف صرفا انتخاباتی، اف بر شما :

شورای وحدت و شانا به وحدت نرسیدند + به درک ، خاصیت شان برای مردم چیست و چقدر پاسخگویی در آینده دارند؟

نظام تحزب در ایران، به دلایلی چند قابلیت فعالیت موثر ندارد. در چنین شرایطی شاهد قطب بندی سیاسی در کشور به دو طیف چپ و راست (بعد‌ها تبدیل به اصلاح طلب و اصول گرا شدند) بودیم. اما در سه دوره اخیر انتخابات، شاهد هستیم که این شیوه فعالیتی نیز رنگ باخته و جای خود را به سرواژه ها، جبهه‌ها و کانون‌ها و شورا‌ها و ... داده است. تجمعاتی که در واقعیت عموما در حد یک واژه بیشتر نیستند و صرفا قصد پر کردن میدان بازی سیاسی را دارند. شورای ائتلاف، شریان، شانا و غیره. دعوای اصلی روی شناسنامه سازی برای خود جهت کسب قدرت است و فکر می‌کنند که این کار برای مردم هم جذابیت دارد؟ وعده می‌دهیم که ان شاالله در آینده‌ای نزدیک، دروتان می‌کنیم. یا با صلاحیت و تعهد خدمت، به میدان سیاست و مدیریت در جمهوری اسلامی ایران گام می‌گذارید، یا آنقدر هزینه حضور را برایتان بالا می‌بریم که خودتان فراری شوید و جا را به اهلش بسپارید. ما درباره تهدید حرف نمی‌زنیم، ما از تکلیف می‌گوییم. تشکل، گروه، حزب و جمعیتی برای ما ارزش و احترام دارد که عملا در خدمت مردم باشد نه کاسب قدرت با زندگی شبه قارچی و روئیده از چند هفته قبل از انتخابات و ناپیدا تا دوره بعدی. لاله افتخاری عضو شورای ائتلاف می‌گوید که غیر از شورای وحدت همه گروه‌ها و طیف‌های حاضر در جریان اصولگرا با شورای ائتلاف لیست واحد می‌دهند.
مشکل وجود شورای نگهبان نیست جناب سید کمال الدین سجادی ،مشکل کم توجهی به تعریف نظارت موثر و همه جانبه بر عملکرد شورا است + فرانسه هم شورای نگهبان دارد
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری:

مشکل وجود شورای نگهبان نیست جناب سید کمال الدین سجادی ،مشکل کم توجهی به تعریف نظارت موثر و همه جانبه بر عملکرد شورا است + فرانسه هم شورای نگهبان دارد

خوانش و تحلیل منظومه فکری بعضی از سیاسیون فعال در جامعه ( اهم از خواب زده های شب های انتخابات یا فعال در طول دوره) ما را دچار تاسف می کند که با چه وزنی و کیفیتی مواجه هستیم؟ سید کمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری از جریانی خیالی صحبت می کند که توان دو قطبی سازی انتخابات را دارد.آقای سجادی، احتمالا به عمد خود را به تغافل می زند. چرایی اش را از خودش بپرسید. معتقد است که فرانسه هم شورای نگهبان دارد ( ایشان را به خواندن چند واحد حقوق اساسی و حقوق اساسی تطبیقی دعوت می کنیم). سوال اینجاست که مگر ما با فعالیت نمودن شورای نگهبان مخالفتی داریم؟ ما از کم توجهی به تعریف نظارت های قانونی روی عملکرد شورای نگهبان گلایه مندیم. یک کلام که این خاک پاک و دین هدایت کننده،از دست جریانات سیاسی چپ و راست منفعت اندیش محافظه کار کم اطلاع ، رنج ها کشیده است. موضوعی که ان شاالله در آینده نزدیک با دستان سربازان کوچک علی، جمع خواهد شد و افراد به وزن جایگاه می گیرند ،نه به زور و وزنه. سربسته عرض شد، خودشان خوب می دانند موضوع چیست و مخاطب کیست.
پایداری روشن کند که نطق عصبی اخیر نوباوه ، اقدام تشکیلاتی بود یا عصبانیت ناشی از محکومیت؟
افشاگری نماینده نزدیک به قالیباف درباره محکومیت بیژن نوباوه در نامه به محصولی:

پایداری روشن کند که نطق عصبی اخیر نوباوه ، اقدام تشکیلاتی بود یا عصبانیت ناشی از محکومیت؟

مجتبی توانگر، نماینده مجلس از محکومیت نوباوه نماینده پایداری، در دادگاه خبر داد و در نامه ای خطاب به محصولی ، نوشت: چرا نوباوه به‌دروغ مدعی شده که در دادگاه تبرئه شده است؟ این دروغ‌گویی چه نسبتی با عضویت در جبهه پایداری و التزام عملی به اسلام دارد؟ اگر نطق پر از تهمت و دروغ ایشان در یک هماهنگی تشکیلاتی صورت گرفته است شما به‌عنوان دبیرکل جبهه پایداری که این افراد در لیست تهران منتسب به شما هستند، توضیح دهید که این دست مواردِ غیراخلاقی آیا محلی از اعراب برای شما دارد؟
در انقلاب اسلامی نتوانستیم با
دبیرکل جبهه پایداری:

در انقلاب اسلامی نتوانستیم با "نفوذ" مقابله کنیم

صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری گفت: یکی از مشکلاتی که در عالم سیاست وجود دارد، موضوع نفود است و متاسفانه در انقلاب اسلامی نتوانستیم با این موضوع به خوبی مقابله کنیم. یک نمونه همین نفوذ این است که دشمنان به گونه ای عمل می‌کنند که مسئولین کشور دچار اشتباه محاسباتی شوند. به طور مثال برجام یک اشتباه محاسباتی مسئولین آن دوره بود و ... . خدمت آقای محصولی باید عرض شود که در جمهوری اسلامی نتوانستیم با نفوذ ، نفاق و رانت مقابله کنیم که ان شاالله در گام دوم انقلاب، سربازان کوچک علی ، تا جای ممکن ، ریشه هر سه را خواهند کند . بگو آمین آقای محصولی.
رد صلاحیت‌ها خلاف توصیه‌ها بود +چه کسانی فکر می کنند که خودشان دلسوزند و مابقی دلسوز نیستند؟
گفت‌وگوی تفصیلی مسعود پزشکیان درباره نامزدها و صلاحیت ها:

رد صلاحیت‌ها خلاف توصیه‌ها بود +چه کسانی فکر می کنند که خودشان دلسوزند و مابقی دلسوز نیستند؟

مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس در گفت‌وگوی تفصیلی روایت خود را از اعتراض رهبری به ردصلاحیت‌ها از جمله ردصلاحیت خودش بیان کرد. به اعتقاد او، ردصلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی با دستورات و تاکیدات رهبری منافات دارد.
عذرخواهی سخنگوی جبهه پایداری از نوبخت + عذرخواهی که نیازمند عذرخواهی مجدد است با این شیوه گفتار
یکی به نعل و یکی به میخ و مثلا اسمش هم شده عذرخواهی؟ جمع کن بابا:

عذرخواهی سخنگوی جبهه پایداری از نوبخت + عذرخواهی که نیازمند عذرخواهی مجدد است با این شیوه گفتار

مجید متقی فر سخنگوی جبهه پایداری نسبت به اتهامات بی اساس وارده به محمد باقر نوبخت خصوصا بحث انتصاب همسرش در منطقه آزاد، رسما عذرخواهی کرد. نکته جالب در این عذرخواهی ، زدن همزمان به نعل و میخ و بنوعی رفع تکلیف اخلاقی - قانونی است. هرچند از هر دو گروه اصلاح طلب و جبهه پایداری دل خوشی نداریم و هر دو از دیدگاه ما دارای عملکرد تخریبی هستندو حتی از دیدگاه ما( تاکید می گردد از دیدگاه ما)، ضد نظام فعالیت می کنند، اما اخلاقیات قابل مماشات نیست. زمانی که مجید متقی اقدام به بیان ان سخنان تخریبی و در بعضی موارد سخیف نمود، اولین رسانه هایی که وارد نقد موضوع ، بیان هشدار و زشت انگاری و ضد اخلاقی بودن روند در پیش گرفته شده گردید، پایگاه تحلیلی خبری شعار سال بود.