ساداتی نژاد خوب یا ساداتی نژاد خانه خراب کن بخش کشاورزی؟
نقد عملکرد یکساله وزارت جهاد کشاورزی؛

ساداتی نژاد خوب یا ساداتی نژاد خانه خراب کن بخش کشاورزی؟

نشست نقد و بررسی عملکرد یکساله وزارت جهاد کشاورزی با حضور کارشناسان کشاورزی و از سوی بسیج دانشجویی دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان دانشگاه تهران برگزار شد.مهدی بختیاری زاده فعال و کارشناس حوزه سیاست‌گذاری کشاورزی در این نشست گفت: مشکل آمار در حوزه کشاورزی علی رغم تکرار زیاد هنوز برطرف نشده است.وی افزود: اهمیت وجود اطلاعات درست و قابل اعتماد در بحث مقوله کشاورزی حساس و حیاتی است و با استفاده از دیتا‌های ماهواره‌ای میتوان این طرح را جلو برد؛ اما با وجود ساده و قابل دسترس بودن این طرح این اتفاق نیافتاده است و شاید یکی از علت‌ها این است که این بحث‌ها با اهداف اقای وزیر مغایرت دارد.
زلزله ترکیه و گمانه‌ها درباره آسیب دیدگی سد آتاتورک
بررسی علمی عملکرد سد‌ها در پی وقوع زلزله؛

زلزله ترکیه و گمانه‌ها درباره آسیب دیدگی سد آتاتورک

گزارش‌ها حاکی از اینست زمین‌لرزه‌ای که ترکیه و سوریه را لرزاند، به دو سد بزرگ در این کشور‌ها آسیب‌رسانده و نگرانی ساکنین در مورد احتمال شکستن آن‌ها و وقوع یک تراژدی مشابه زمین لرزه اخیر را برانگیخته است. پس از وقوع دو زمین‌لرزه ویرانگر ۷.۵ و ۷.۸ ریشتری در ترکیه، اکنون توییت‌های کاربران فضای مجازی حاکی از اینست که سد "آتاتورک" در جنوب شرقی این کشور در وضعیتی بحرانی قرار گرفته است. اینکه سرنوشت سد‌های ترکیه و سوریه چه خواهد شد، هنوز مشخص نیست؛ اما با توجه به سوابق قبلی کشور‌ها در کنترل سد‌های آسیب‌دیده به نظر می‌رسد امکان حفظ و نگهداری آن‌ها وجود داشته باشد تا از بروز فاجعه‌ای دیگر جلوگیری شود، اما باید گفت که شکستن سد هم تا حدودی شبیه به زلزله غیر قابل پیش‌بینی است و برای مشاهده سرنوشت این سد‌ها باید منتظر بمانیم.
تغییر نگرشی برای مدیریت منابع آب کشور در دستور کار نیست
لایحه بودجه در فصل "منابع آب" ناامید کننده است؛

تغییر نگرشی برای مدیریت منابع آب کشور در دستور کار نیست

حنیف رضا گلزار کارشناس ارشد خاک وآب، لایحه بودجه در فصل "آب" را مانند سال‌های گذشته ناامیدکننده خواند و به سلامت نیوز گفت: «بیش از ۹۰ درصد از بودجه "فصل آب" لایحه، برای هزینه کرد در دو بخش «عرضه» و «تامین» در نظر گرفته شده است و اعداد ردیف‌های تخصصی این فصل فریاد می‌زنند که هر یک از بخش‌های سه گانه کشاورزی، خانگی و صنعتی، هرچقدر می‌خواهند آب مصرف کنند و وزارت نیرو با «سدسازی» و «انتقال آب»، آب مورد نیاز آن‌ها را تامین خواهد کرد!»
کورتر کردن گره ورشکستگی بحران آب در ایران با مافیای انتقال آب
پیامد‌های انتقال آب در کشور:

کورتر کردن گره ورشکستگی بحران آب در ایران با مافیای انتقال آب

این روز‌ها که صدای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به بخشی از مناطق ایران بلندتر از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد، محمد درویش، کنشگر محیط زیست نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است.وی در صفحه ایستاگرامش نوشت: «طرح انتقال آب از دریای عمان در شرایط کنونی مملکت که عملا بیش از سی میلیارد متر مکعب سالانه آب خاکستری در بخش‌های خانگی، تجاری، کشاورزی، صنعت و زباله تولید می‌شود منطقی و خردمندانه نیست. چرا به جای اولویت دادن به بازچرخانی آب و تاسیس تصفیه خانه، مرمت لوله‌کشی شهری، تفکیک آب شرب از مصارف بهداشتی منازل و مدیریت مصرف در بخش‌های کشاورزی و صنایع آب برسراغ آسان‌ترین و گران‌ترین کار ممکن رفته‌ایم؟»
ضعف برنامه ریزی ساداتی نژاد و خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومانی دو ماهه به مرغدارانی که انگیزه تولید ندارند
یک وزیر و این همه بحران در بازار مرغ؛

ضعف برنامه ریزی ساداتی نژاد و خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومانی دو ماهه به مرغدارانی که انگیزه تولید ندارند

محمدرضا صدیق‌پور دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه با اشاره برنامه تعدیل مازاد تولید جوجه یک روزه، گفت: خسارت تعدیل مازاد ۱۵ میلیون جوجه در دو ماه آذر و دی ماه بالغ بر حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان است؛ بطوریکه قیمت تمام شده هر تخم‌مرغ نطفه‌دار که ۱۲ هزار تومان است که در در تعدیل مازاد تولید دی ماه بصورت خوراکی با قیمت حداکثر ۲۵۰۰ تومان بفروش می‌رسد و دولت باید بخشی از این خسارت‌ها را جبران کند چراکه تولیدکنندگان نمی‌توانند این خسارت را تاب بیاورند.
اسقاط خودرو در پیچ و خم واریز اعتبار به صندوق محیط زیست یا صندوق صنایع!
مخالفت سلاجقه با وزارت صمت؛

اسقاط خودرو در پیچ و خم واریز اعتبار به صندوق محیط زیست یا صندوق صنایع!

علی سلاجقه رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در زمینه اصلاح قانون اسقاط خودرو گفت: قرار شد که برای ساماندهی اسقاط یک تا یک و نیم درصد قیمت تمام شده خودروی نو به صندوق محیط زیست کشور واریز شود، اما وزارت صمت قصد قرار دادن این اعتبار را در مجموعه صندوق صنایع دارد که ما این را نمی‌پذیریم. وی افزود: فکر می‌کنم همان روال قبلی اسقاط خودر و رعایت قانون هوای پاک بسیار مناسب‌تر باشد. امکان دارد دولت در موضوع تولید خودرو دچار مشکل شود و ما حتما باید مشارکت داشته باشیم.
۸۰ درصد از محصول برنج کاران در کارخانه‌های شالی کوبی باقی مانده: برنج محصول ایرانی نیست؟!
هشدار حاجی‌پور نماینده آمل درباره حمایت از کشاورزان:

۸۰ درصد از محصول برنج کاران در کارخانه‌های شالی کوبی باقی مانده: برنج محصول ایرانی نیست؟!

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس جمهور، دولت مردان، وزرای جهاد کشاورزی و صمت، گفت: در تیرماه سال جاری برنج کاران محصول خود را برداشت کردند، اما پس از گذشت حدود ۵ ماه از آن تاریخ حدود ۸۰ درصد از محصول برنج کاران در کارخانه‌های شالی کوبی باقی مانده، ولی در دانشگاه‌ها و مراکز دولتی برنج خارجی پخت می‌شود. مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از محصولات داخلی بیاناتی را داشتند مگر برنج ایرانی محصول داخلی نیست. اضافه کرد: این مشکل با دست رئیس جمهور حل می‌شود، بایستی دولتمردان و وزرا به مسئولین دستور دهند تا در درون کارخانه‌های شالی کوبی خرید کنند به جای اینکه برنج‌های خارجی در مراکز دولتی توزیع شود. کی قصد دارید تصمیم بگیرید؟ اکنون مجددا فصل کشاورزی آغاز شده است.
صادرات کاه، آخال حبوبات و کنسانتره؛ تهدید یا فرصت؟

صادرات کاه، آخال حبوبات و کنسانتره؛ تهدید یا فرصت؟

 افشین صدر دادرس مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور می‌گوید که به کاه و آخال حبوبات در داخل کشور نیاز داریم و صادرات آن ممکن است بر قیمت این اقلام در داخل کشور اثر بگذارد و حتی با کمبود آن‌ها نیز مواجه شویم، ولی صادرات خوراک دام و کنسانتره اگر باعث توقف در تولید داخل نشود و نهاده بدون محدودیت وارد شود مشکلی ندارد و حتی باعث خواهد شد کارخانه‌ها به ظرفیت تولید برسند.
۵