چرا نام تونل معروف جاده چالوس کندوان شد؟ +تصاویر
دیدنی‌ترین تونل‌های کشور؛

چرا نام تونل معروف جاده چالوس کندوان شد؟ +تصاویر

تردیدی نیست که یکی از جذاب‌ترین و دیدنی‌ترین تونل‌های کشور تونل کندوان است که در جاده چالوس واقع شده است. برخلاف انتظار کسی درباره وجه تسمیه این تونل اطلاع چندانی ندارد. با اینحال تمام شواهد و قرائن تاریخی موجود حکایت از ارتباط این نامگذاری با اهالی روستای تاریخی «کندوان» که در نزدیکی شهر اسکو (یکی از شهر‌های تبریز) واقع شده دارد. اما ماجرا چیست؟
استقبال از بهار
نوروز ۱۴۰۰؛

استقبال از بهار

نفس‌های سال ۹۹ به شماره افتاده است زمین خود را برای میزبانی بهار آماده می‌کند. بهار سرسبزی و طراوت را با خود به ارمغان می‌آورد و با حول حالنا احوال زمین و جهانیان تغییر می‌کند.
خطر تخریب یک پل قدیمی+ تصاویر
احداث جاده کنار گذر تهران قم؛

خطر تخریب یک پل قدیمی+ تصاویر

در مسیر قدیمی قم تهران یک پل تاریخی واقع شده که با احداث اتوبان تهران قم این پل از تردد وسایل نقلیه و آسیب‌های احتمالی در امان بود، اما به تازگی با اجرا طرح کنارگذر تهران‌قم وسایله نقلیه سنگین برای تردد و انتقال مصالح پروژه عمرانی از این پل استفاده می‌کنند و این در حالیست که این پل قدیمی قدرت تحمل این بارسنگین را ندارد.
هدف از آینه داخل آسانسور چیست؟
جهت پیشگیری از حادثه؛

هدف از آینه داخل آسانسور چیست؟

متاسفانه هر ساله شاهد انواع حوادث و سوانح آسانسوری منجر به جرح و فوت، در کشور هستیم. یکی از این سوانح شایع، باز شدن درب آسانسور، بدون حضور کابین است که منجر به سقوط در چاله آسانسور می‌شود. برای جلوگیری از این سانحه، آموزش دیده شدن تصویر فرد در آینه آسانسور را، باید تمرین کنیم.
روستایی که شاید دیگر نباشد
اسبوکلا لفور

روستایی که شاید دیگر نباشد

روستای اسبوکلا لفور یکی از روستا‌های دهستان لفور است از توابع بخش شیرگاه شهرستان سوادکوه در استان مازندران از سال ۱۳۷۶ و بخاطر ساخت سد آبی در این منطقه ساکنین به مناطق مختلف و اغلب به شهرستان قائمشهر کوچ کرده‌اند.
ناگفته‌هایی از پشت پرده مونولیت ایران
برندینگ مکانی

ناگفته‌هایی از پشت پرده مونولیت ایران

هدف از این کار مطرح شدن ایران در این ترند جهانی بود و این که در کنار خبر‌های بد و ناگواری که هر روز از ایران به گوش می‌رسد، این بار نام ایران با خبری متفاوت و جذاب تکرار شود.
فخرالدوله موسس اولین شرکت تاکسیرانی در ایران
زنان قدرتمند قاجار؛

فخرالدوله موسس اولین شرکت تاکسیرانی در ایران

نخستین مدل‌های خودرویی که برای تاکسی در نظر گرفته شد، مربوط به کارخانه «فورد» بود. فخرالدوله با سرمایه شخصی به درشکه‌داران وام می‌داد تا بتوانند تاکسی خریداری کنند و به این ترتیب، این وسیله نقلیه‌عمومی ابتدا در تهران و سپس در سایر شهر‌های کشور، مورد اقبال قرار گرفت.