پند‌های زلزله بم، درس می‌شوند/ نظارت بر ساخت وسازها، رکن مهم نوسازی است
معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد:

پند‌های زلزله بم، درس می‌شوند/ نظارت بر ساخت وسازها، رکن مهم نوسازی است

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، نظارت بر ساخت وساز‌ها را یکی از ارکان مهم در نوسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌های جدید برشمرد و گفت: چنانچه مقررات ملی ساختمان به درستی رعایت شود؛ سازمان نظام مهندسی با وسواس بیشتری به کار نظارت بپردازد و خود مردم نیز بر روند کار نظارت کنند می‌توان گفت دیگر شاهد تلفات سنگین جانی و مالی در هنگام وقوع زلزله نخواهیم بود.
تدوین سند مدیریت تنش آبی سالانه در کنار اجرای ۸۰ پروژه اضطراری برای مقابله با بحران آب در کشور
معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آبفای کشور خبر داد:

تدوین سند مدیریت تنش آبی سالانه در کنار اجرای ۸۰ پروژه اضطراری برای مقابله با بحران آب در کشور

هاشم امینی معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آبفای کشور از تدوین سند مدیریت تنش آبی سالانه کنار اجرای ۸۰ پروژه اضطراری برای مقابله با بحران آب در کشور خبر داد و گفت: هم‌اکنون فرآیند آبرسانی به ۱۰هزار روستای کشور به‌صورت سیار انجام می‌شود.
باد درمانی برای رفع آلودگی هوا! جوک مدیریتی سال یا نمونه عملکرد مدیران؟
۵۷ درصد بنزین توزیعی فاقد استاندارد؛

باد درمانی برای رفع آلودگی هوا! جوک مدیریتی سال یا نمونه عملکرد مدیران؟

با وجود تداوم آلودگی هوا در تهران همیشه یکی از راه‌کار‌های مدیران شهری وزش باد معرفی شده است، ایده‌ای که گاهی هم با واکنش‌هایی از جنس خنده همراه می‌شود. اما داریوش گل‌علیزاده رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت از محیط زیست می‌گوید: «وزش باد برای رفع آلودگی هوا شوخی نیست.»
همه رفوزه های کنترل آلودگی هوا، به چه عجایبی حقوق ماهیانه می دهیم؟
در پنجمین سال تصویب قانون هوای پاک؛

همه رفوزه های کنترل آلودگی هوا، به چه عجایبی حقوق ماهیانه می دهیم؟

سمیه رفیعی از منتقدان نحوه مدیریت معضل آلودگی هوا در تهران و کلانشهرهاست و آلودگی هوا را نتیجه بی‌مسئولیتی متولیان قانون هوای پاک می‌داند. قانونی که به گفته او حاصل همه تلاش‌های قبلی فعالان و دغدغه‌مندان محیط‌زیست در دهه‌های گذشته برای تقنین در حوزه ابرمعضل آلودگی هوا بود.وی درباره کاهلی دستگاه های در حوزه قانون هوای پاک گفت: سازمان حفاظت زیست به‌عنوان دستگاه اصلی هماهنگ‌کننده و فرماندهی مقابله با آلودگی هوا در این قانون فقط به کمتر از ۱۰ درصد از ۶۰ مورد تکلیف خود در قانون هوای پاک عمل کرد . رفیعی تاکید کرد:مهم‌ترین مساله در موضوع آلودگی هوا این است که در این‌باره آدرس‌های اشتباه بسیار داده می‌شود. تعداد مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات در کشور ما سالانه ۱۵ هزار نفر است، اما طبق آمار رسمی وزارت بهداشت تعداد مرگ‌ومیر ناشی از آلودگی هوا ۴۵-۴۲ هزار نفر است. این یعنی آلودگی هوا یک چالش اساسی است و یک امر فانتزی نیست.وی افزود: رسانه‌ها و تشکل‌ها مطالبه روی قانون هوای پاک داشته باشند. این قانون اگر اعمال می‌شد الان مساله‌ای به نام آلودگی هوا نداشتیم. اگر سازمانی مطلبی عنوان کند که در قانون هوای پاک نیست باید از مجلس مطالبه کرد تا قانون اصلاح شود. این کشور خانه ماست و ربطی به نوع حکومت ندارد. اگر این حکومت برود و صد حکومت دیگر بیاید خانه من عوض نمی‌شود. اینجا خانه من است و باید این را اصلاح کرد و باید دل ما برای کشور بسوزد، باید دل ما برای فرزندان خودمان بسوزد.
مدیریت ترافیک ابرشهر تهران کار سختی نیست جناب سرهنگ زینی وند، تعهد و کاربلدی می‌خواهد
طلسم طرح ترافیک را بشکنید؛

مدیریت ترافیک ابرشهر تهران کار سختی نیست جناب سرهنگ زینی وند، تعهد و کاربلدی می‌خواهد

رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه تهران با این وسعت و با این حجم جمعیت ثابت و شناور و وسایل نقلیه در واقع دیگر یک کلانشهر نیست بلکه یک ابرشهر محسوب می‌شود، گفت: در این شهر مدیریت کنترل ترافیک یک کار بسیار پیچیده و سخت است. باید خدمت ایشان عرض شود تا زمانی که طرحی بدرد نخور و دکان دو نبشی بنام طرح ترافیک را تائید می‌کنید. تا زمانی که راهنمایی و رانندگی رویکرد جریمه محور دارد بجای ارشادی و تربیتی، تا زمانی که قدرت پلیس در اصلاح هندسی معابر و ساخت ابنیه‌ای نظیر پارکینگ و ... در حد یک درخواست است، تا زمانی که فرهنگ سازمانی پلیس راهور اصلاح نشده (هرچند حقا نسبت به سال‌های پیش بهتر شده)، تا زمانی که همانند دیروز (چهارشنبه)، کل بزرگراه کردستان بدلیل بیرون زدگی چرخ یک ۲۰۶ سفید در رمپ اتصال کردستان به کنار گذر همت (غرب به شرق) در ساعت هشت صبح بسته می‌شود و پلیس فقط تماشا می‌کند، تا زمانی که در برابر تولید خودروی بی کیفیت داخلی فقط شعار مخالفت می‌دهید و با مماشات اجازه تداوم تولید می‌دهید و ...، بله ترافیک تهران پیچیده می‌شود. طلسم طرح لعنتی ترافیک و حضور برخی مدیران کم خاصیت را بشکنید. صد‌ها بار (تاکید می‌کنیم، صد‌ها بار) نوشته و گفته ایم که این طرح، خودش توسعه دهنده آلودگی هوا و ضد نظم ترافیکی است.
پشت پرده بازار سیاه خرید و فروش امتیاز مسکن ملی؟ چند چندیم با مسئله ناشناسی ها!
تکرار تجربه مسکن مهر؛

پشت پرده بازار سیاه خرید و فروش امتیاز مسکن ملی؟ چند چندیم با مسئله ناشناسی ها!

بررسی‌ها نشان می‌دهد خرید و فروش حق امتیاز واحد‌های نهضت مسکن ملی در بازاری داغ ادامه دارد و نرخ حق امتیاز واحد‌های ساخته‌نشده را به ۶۵۰ میلیون تومان هم رسانده است. بررسی‌ها از بازار املاک نشان می‌دهد اگرچه آگهی‌های فروش امتیاز در سایت‌ها دیده نمی‌شوند، اما مشاوران املاک، فایل‌های زیادی در این حوزه برای خریداران دارند و مسئولان اعلام می‌کنند فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع است تا دست دلالان بزرگ از این بازار کوتاه شود و پرونده‌هایی نظیر آنچه در مسکن مهر رخ داد، تکرار نشود، اما با این حال، معامله در بنگاه‌های املاک به قوت خود باقی است و به‌شیوه مسکن مهر ادامه دارد. معامله‌گران حق امتیاز مسکن ملی می‌گویند در مرحله انتخاب واحد هر خریداری که واریزی بیشتری داشته است، در اولویت قرار می‌گیرد. این همان وضعیتی است که در مسکن مهر هم دیده شده است و ضرورت دارد به‌سرعت از لحاظ قانونی پیگیری شود، چرا که تبعات جبران‌ناپذیری در پی خواهد داشت.
مشکلات فنی بند کمال خان بهانه است، بازی سعودی-آمریکایی طالبان را نمی‌بینید؟
تازه‌ترین شرایط رهاسازی حقابه هیرمند؛

مشکلات فنی بند کمال خان بهانه است، بازی سعودی-آمریکایی طالبان را نمی‌بینید؟

در سال گذشته و اوایل امسال، شاهد نارضایتی مردم سیستان و بلوچستان از نیامدن آب به هیرمند بودیم. همان اعتراضاتی که جناب احمدی معاون سیاسی وزیر کشور بدان تاخت و پایگاه تحلیلی خبری شعار سال به ایشان انتقاد وارد کرد. همان بازی که اتاق‌های تحلیل در پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، پی به عمق سعودی-آمریکایی آن برده و افشاگری نمود و متاسفانه مورد توجه عزیزان حوزه دیپلماسی کشور قرار نگرفت. حال خبر می‌رسد که پیرو قول مرداد ۱۴۰۱ هیأت حاکمه افغانستان به مسئولان ایران در خصوص اصلاح بند کمال‌خان مبنی بر اینکه «قطره‌ای آب به سمت گودزره که منطقه‌ای لم‌یزرع است، جاری نشود»، عزیزان مجددا خام اندیشی نموده و منتظر اصلاح این بند و تحقق قول‌های طالبان هستند؟ برایتان آرزوی عنایت بصیرت از خداوند (دیدن آشکار و پنهان یک چیز و دانستن تحولات آینده) می‌کنیم. واقعا بازی سعودی- آمریکایی برای خالی سازی مرز و کشاندن جمعیت به یک سوم شمالی کشور را نمی‌بینید؟ همچنین، مجددا در خصوص مشکلات فنی منجر به بروز حادثه در سد کمال خان به دولت طالب هشدار فنی می‌دهیم. این دومین هشدار داده شده به دولت طالب در این خصوص است. یاران علی، با هیچ نیروی داخلی و خارجی مماشات نخواهند کرد. سخت‌تر از شمایند، اما خشم شان بر ترس‌ها غلبه می‌کند نه بر عقل شان. نقد متن انعکاسی در روزنامه ایران بر عهده خوانندگان.
مشکل مسکن ملی کمبود زمین نیست، ناکارآمدی در تامین مالی و فناوری ساخت است
رییس کانون انبوه‌سازان:

مشکل مسکن ملی کمبود زمین نیست، ناکارآمدی در تامین مالی و فناوری ساخت است

سید محمد مرتضوی رییس کانون انبوه‌سازان بیان داشته که مشکل مسکن ملی و طرح‌های همانند، فراهم سازی زمین نبوده و مشکل اصلی، ناکارآمدی مدل‌های تامین مالی و فرآیند‌هایی است که منجر به تولید مسکن می‌شود. هرچند دولت با هدف تسهیل امور ساخت و ساز، طرح واگذاری زمین را ارایه کرده، اما معضل فعلی در بخش تولید مسکن، کمبود زمین نیست بلکه کارآمد نبودن سیاست‌ها و برنامه‌ها به منظور افزایش ساخت و ساز است.
تخلیه ۱۶۰۰ خانه سازمانی در وزارت راه و شهرسازی
لطفا بفرمایید بیرون!

تخلیه ۱۶۰۰ خانه سازمانی در وزارت راه و شهرسازی

بر اساس اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، برنامه تخلیه خانه‌های سازمانی در دستور کار قرار دارد. حدود ۶۰۰۰ واحد از خانه‌های سازمانی شناسایی و بیش از ۱۶۰۰ واحد نیز تاکنون به فروش رسیده که سایر آن‌ها هم باید تخلیه و به استناد قانون فروخته شوند.
آقای نماینده اصفهان، آیا سواحل ایران بی صاحب هستند؟! فرهنگ ندارند؟
پیشنهاد شبه استعمارگری حسین میرزایی؛

آقای نماینده اصفهان، آیا سواحل ایران بی صاحب هستند؟! فرهنگ ندارند؟

واکنش به سخنان نماینده اصفهان: مگر سواحل خلیج فارس و دریای عمان، صاحب ندارند؟ مردم ندارند؟ فرهنگ ندارند؟ تمدن و هویت ندارند؟ اسم ندارند؟ آیا سواحل ایران در خلیج فارس و دریای عمان رها و بی ساکن هستند که دیگری از صد‌ها کیلومتر سر برسد و به قول این نماینده “گوشه‌ای از ساحل دریا را در اختیار گیرد”؟
۳