فعالیت ۴۰ خانه بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری ایلام
مدیرکل میراث‌فرهنگی ایلام خبر داد:

فعالیت ۴۰ خانه بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری ایلام

عبدالمالک شنبه زاده اظهار داشت: یک هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده در استان وجود دارد که حفاظت از این آثار بسیار سخت است که خوشبختانه نیروی انتظامی و انجمن‌های میراث فرهنگی در زمینه حفاظت همکاری‌های ویژه ای دارند.
شکل‌گیری تورهای مشترک ارمنستان- ایران و ازبکستان- ایران/ رنج سنی گردشگران ورودی در حال تغییر است
نایب رییس جامعه تورگردانان ایران مطرح کرد؛

شکل‌گیری تورهای مشترک ارمنستان- ایران و ازبکستان- ایران/ رنج سنی گردشگران ورودی در حال تغییر است

سیدمحمدعلی اشرف واقفی با اشاره به آنکه این روزها شاهد افزایش تورهای ورودی با علایق خاص هستیم گفت: رنج سنی گردشگران ورودی ایران در حال تغییر است.
۴ بازار اصلی گردشگری سلامت
عواید مالی توریسم به جیب چه کسانی می‌رود؟؛

۴ بازار اصلی گردشگری سلامت

تحلیل‌های آماری نشان می‌دهد بخش قابل ملاحظه‌ای از گردشگران ورودی، به‌ویژه گردشگران همسایه، که به کشور می‌آیند با هدف درمان است. در این میان چهار کشور عمان، افغانستان، عراق و جمهوری آذربایجان اصلی‌ترین بازارهای ایران در این زمینه محسوب می‌شوند.این در حالی است که به گفته فعالان گردشگری سلامت چون اکثر این گردشگران عملا از کانال‌های رسمی وارد چرخه گردشگری سلامت نمی‌شوند نه تنها عواید مالی قابل‌توجهی به شریان‌های اقتصاد رسمی تزریق نمی‌کنند، بلکه اکثر عواید این گردشگران سلامت نصیب دلال‌ها، واسطه‌ها و پزشکانی می‌شود که اخیرا به امر دلالی گردشگران سلامت روی آورده‌اند.
تشریح عملکرد و برنامه های سازمان میراث فرهنگی
در دیدار رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی انجام شد؛

تشریح عملکرد و برنامه های سازمان میراث فرهنگی

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تشریح جزییات دیدار خود با رئیس جمهوری گفت: حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی ضمن تقدیر از تلاش های انجام شده، بر لزوم توسعه زیرساخت های گردشگری و به تبع آن اشتغالزایی تاکید کرد.
چهار راهکار توسعه گردشگری در زمان افت درآمد نفتی
فرمول تنوع‌بخشی اقتصاد با توریسم؛

چهار راهکار توسعه گردشگری در زمان افت درآمد نفتی

لغو معافیت خرید نفت از ایران و ادامه تحریم‌ها باعث شده کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی کنند که درآمدهای نفتی به‌شدت کاهش پیدا خواهد کرد و لزوم استفاده از پتانسیل بخش‌های غیرنفتی برای درآمدزایی آشکارتر خواهد شد. این به آن معنا است که باید در اقتصاد کشور تنوع‌بخشی صورت گیرد و یکی از اصلی‌ترین بخش‌هایی که می‌تواند به این تنوع‌بخشی کمک کند، «گردشگری» است.
۴ راهکار رونق گردشگری ۹۸
در گفت‌وگو با کارشناسان بررسی شد؛

۴ راهکار رونق گردشگری ۹۸

براساس پیش‌بینی کارشناسان اقتصادی، سال ۹۸ از نظر مالی چندان سال آسانی نخواهد بود. گردشگری نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ با این همه فعالان گردشگری همچنان تاکید دارند گردشگری می‌تواند سهم عمده‌ای در بهبود وضعیت اقتصادی کشور حتی در سال پیش‌رو داشته باشد. اگرچه این صنعت ضعف‌هایی را از سال‌های قبل با خود به سال جدید آورده؛ اما فعالان گردشگری معتقدند باید به سال پیش رو خوش‌بین بود و با نگاه به آینده‌ای روشن ضعف‌های موجود را برطرف کرد و اتفاقات جدید مثبتی را رقم زد. کارشناسان برای رسیدن به چنین آینده‌ای «توجه به برنامه‌ریزی‌های دقیق در چارچوب برنامه جامع»، «افزایش تلاش سفرا و استانداران به منظور معرفی جاذبه‌های گردشگری»، «اعطای تسهیلات به بخش خصوصی» و «تسریع روند توسعه زیرساخت‌های گردشگری» را جزو راهکارها و برنامه‌هایی می‌دانند که سال ۹۸، برای صنعت گردشگری سال رونق رقم بخورد.
از بومگردی در سفر چه می‌دانید؟
بومگردی در سفر؛

از بومگردی در سفر چه می‌دانید؟

این روز‌ها اقامتگاه‌های بومگردی با استاندارد‌هایی تأیید شده از طرف سازمان گردشگری، تبدیل به بهترین اقامتگاه در طی یک سفر به دل طبیعت شده‌اند.
بوم‎گردی در اولویت اعطای تسهیلات اشتغال
حمایت از اقامتگاه های بوم گردی؛

بوم‎گردی در اولویت اعطای تسهیلات اشتغال

بومگردی به عنوان یکی از شاخه های صنعت گردشگری تقریباً ۲۷ درصد سفرهای بین المللی را در بر می گیرد و چنانچه به صورت مناسب مدیریت شود، میتواند به اشتغال محلی، فرصت های توسعه بومی و حفظ محیط طبیعی منجر گردد.
۶