ولنگاری فرهنگی در مارکت های دیجیتال عرضه بازی
همراه با داغ شدن بازی های موبایلی؛

ولنگاری فرهنگی در مارکت های دیجیتال عرضه بازی

ولنگاری فرهنگی در برخی از مارکت های دیجیتال عرضه بازی چندی است که با کنار رفتن بازی های رایانه ای و داغ شدن بازار بازی های موبایلی مجوز گرفتن و الزام به رعایت رده بندی سنی برای انتشار بازی موبایلی در مارکت های دیجیتال قانونی کمرنگ شده است و در گوشه های نیز بی رنگ!
بازی مرگبار «نهنگ آبی» و آن شیری که آدم می‌خورد!
چالش نهنگ آبی؛

بازی مرگبار «نهنگ آبی» و آن شیری که آدم می‌خورد!

ماجرای چالش نهنگ آبی که این روزها در دنیا قربانیان زیادی گرفته و سروصدایی در رسانه‌ها به پا کرده، شیری است که یک جوان روس به عنوان «بازی» طراحی کرده و ظاهراً آدم باید آن را بخورد، اما در عمل تبدیل به شیری شده که آدم‌ها را می‌خورد!
تهاجم فرهنگی یا مد؛

معانی و ترجمه مانتوهای پشت نویسی شده !

انتخاب نوع و پوشش ظاهری نشان دهنده نگاه فرد به زندگی و به عبارت بهتر نشان از سبک زندگی او دارد . در انتخاب لباس مد در اکثر کشورها رقابت اصلی بین جوانان است زیرا آنان به دلیل داشتن روحیه تنوع طلبی و رقابتی که به طور پنهانی با همسالان خود دارند، حرکتی چشم هم چشم گونه ای را دنبال می کنند . سوال اینجاست که چرا گرایش به مانتوی جلو باز با اصطلاحات انگلیسی در کشور ما زیاد است. با مد طرف هستیم یا تهاجم فرهنگی؟ با خرید ارزان و بصرفه طرف هستیم یا خرید از روی ناچاری و نبود مانتوی مناسب؟ چه اقدامی برای پاسخگویی به سلیقه جوانان انجام داده ایم؟ چه کار فرهنگی برای افزایش حساسیت آنها به نوشته های روی لباس شان صورت گفته است ؟
هفت گناه اصلی مبنای طراحی هفت شخصیت باب اسفنجی
تهاجم از نوع فرهنگی؛

هفت گناه اصلی مبنای طراحی هفت شخصیت باب اسفنجی

کمتر کسی است که اسم سریال انیمیشنی باب اسفنجی را نشنیده باشد. حتی اگر این سریال انیمیشنی را ندیده باشد حتماً بسیار پیش آمده که تصاویرش را روی لباس‌ها و کیف و کفش بچه‌ها ، مشاهده نموده است. این انیمیشن مشهور و پر خاطره ۱۳ فصل دارد و پخش آن از سال ۱۹۹۹ میلادی در شبکه نیکلودین آمریکا شروع شده و همچنان ادامه پیدا کرده است.براساس اذعان دست اندرکاران انیمیشن باب اسفنجی، هفت شخصیت انیمیشن باب اسفنجی براساس هفت گناه اصلی طراحی گردیده است.
آیا شایسته است ماهواره سبب قهر برخی ها با تلویزیون وطنی باشد؟
سیمایی که باید بخود بیاید:

آیا شایسته است ماهواره سبب قهر برخی ها با تلویزیون وطنی باشد؟

بدون مقدمه عرض می نمایم که نویسنده نیز مانند برخی از هموطنان گله هایی از بعضی برنامه های تلویزیون ملی کشورمان دارد. بعنوان نمونه بخش تامین برنامه، به طور شاید و باید در خدمت همه سلایق و علایق جامعه نیست. این آسیب ، سبب دوری بخشی از شهروندان از سیما و کاهش و قطع رابطه با تلویزیون شده است. قطع رابطه ای که علی الظاهر حق بیننده می توان باشد ولی پشت پرده آن ، بحث معماری فرهنگی توسط امپریالیسم رسانه ای غرب و جهت دهی به سبک زندگی شهروندان قرار دارد. سوال این است که برقراری آشتی بین رسانه ملی و شهروندان وظیفه چه گروهی بوده و با چه مکانیزم هایی باید دنباله گیری شود؟
۴