بودجه به اصطلاح فرهنگی و قوالی پاکستانی؟ بس کنید
برای چه چیزهایی هزینه فرهنگی می کنیم؟!

بودجه به اصطلاح فرهنگی و قوالی پاکستانی؟ بس کنید

بد سلیقه گی در هزینه کرد بودجه‌های فرهنگی دیگر نیاز به ادله و اثبات ندارد. بخش زیادی از آقایان نه درد بودجه و تامین آن را دارند و نه سلیقه هزینه کرد آن را. همین که یک کار به هر کیفیت و اثری را مبتنی بر سلیقه ناقص خودشان راه بیندازند، کافی است. کسی از این آقایان نمی‌پرسد که قوالی پاکستانی در شرایط حاضر به چه درد می‌خورد؟ زمانی دغدغه طرح بین المللی برخی از موضوعات یا تبلیغ داخلی پاره‌ای از مسائل و القا فراگیری بین المللی آن‌ها را داشتیم. الان به چه بهانه‌ای از بیت المال برای این قبیل کج سلیقگی‌ها باید هزینه کرد؟ چقدر برای برگزاری این مراسم هزینه شده و کدام نهاد از چه منبعی پرداخته است؟
صداوسیما اندیشه امثال شهیدان بهشتی و مطهری را به حاشیه می‌برد
فرشاد مومنی؛

صداوسیما اندیشه امثال شهیدان بهشتی و مطهری را به حاشیه می‌برد

مومنی گفت: از وزرا و مشاوران رییس جمهور میخواهم یک مقدار تسخیرشدگی را کنار بگذارند و بایسته‌های اقتصاد کشور را در این شرایط خطیر گوشزد کنند. متاسفانه تحت عنوان اقتصاد مقاومتی همه حرفی میزنند به جز اصل ماجرا که وقتی صداوسیما اندیشه امثال شهیدان بهشتی و مطهری را به حاشیه می‌برد و مداحان را نماد ترویج اسلام میکند و وقتی در ساحت‌های مختلف تخصصی با کیفیت‌ترین آدم‌ها را بی رغبت کرده که پای خود را در آنجا بگذارند، توان مقاومتی حاصل نمی‌شود. قدرت انعطاف از دل انباشت دانش ضمنی و قدرت انعطاف از دل انباشت دانش ضمنی و ظرفیت‌های سازمانی ایجاد می‌شود.
وحید تاج چکار برای مجید معین کرد!
شاگرد استاد غیوری؛

وحید تاج چکار برای مجید معین کرد!

دو سال پیش در ۱۰ دی ماه خبر دیدار اتفاقی وحید تاج، خواننده موسیقی سنتی و از شاگردان استاد شجریان با مجید معین دوره‌گرد نوازنده نی که اتفاقا از شاگردان منوچهر غیوری در ۱۲ سالگی بود، منتشر شد. افکار عمومی امروز می‌پرسند که گشایش‌های احتمالی وحید تاج در زندگی مجید معین در آن دیدار تصادفی چه بوده است؟
قهر میهمان یا متکلم بودن مجری‌های صداسیما؟!
در برنامه‌های تلویزیونی؛

قهر میهمان یا متکلم بودن مجری‌های صداسیما؟!

متاسفانه سنت غلطی در صداسیما رایج شده مبنی بر اینکه مجری برای خود نقش کارشناس یا قاضی بودگی قائل است! سنتی که عموما منجر به صحبت‌های نیمه تمام یا ناقص میهمانان می‌شود. مجری می‌برد، می‌دوزد و تن مردم هم می‌کند! در آخرین این موارد رئیس سابق سندیکای واردکنندگان ماده اولیه دارویی، با توجه به دخالت‌های نابجا و متعدد مجری و عدم اجازه صحبت، برنامه شبکه افق را ترک نمود. منتظر توضیحات دکتر پیمان جبلی در این خصوص هستیم.
۱۴ قول وزیرِ فرهنگ‌وارشاد اسلامیِ دولت سیزدهم
بررسی برنامه محمدمهدی اسماعیلی

۱۴ قول وزیرِ فرهنگ‌وارشاد اسلامیِ دولت سیزدهم

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جلسه بررسی صلاحیتش در مجلس شورای اسلامی از ۱۴ مورد به عنوان تعهداتش در قبال هنر و هنرمندان نام برد که از جمله آن‌ها می‌توان به حل مشکلات معیشتی هنرمندان و چاره‌اندیشی برای پیشگیری از تولید و توزیع غیرقانونی محصولات فرهنگی و هنری و رعایت حقوق مولف اشاره کرد.
طلایه‌داران مطالبه‌گری و دانایی
به مناسبت روز خبرنگار؛

طلایه‌داران مطالبه‌گری و دانایی

خبرنگار بر اساس وظیفه ذاتی همچون تریبونی سیار می‌کوشد مشکلات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را بیان کند و در این راه آرام نمی‌نشیند حتی اگر مواخذه و تنبیه و کشته شود.
فقدان فرهنگ در مناظره نامزد‌های ریاست جمهوری
انتخابات ۱۴۰۰؛

فقدان فرهنگ در مناظره نامزد‌های ریاست جمهوری

دبیر شورای نظارت بر صداوسیما درباره انتقاد به جای خالی پرداختن به بحث جدّی فرهنگ و هنر در مناظره دوم که قرار بود به مباحث فرهنگی پرداخته شود، گفت: اساساً فرهنگ زیربناست و انقلاب ما فرهنگی است؛ نظام ما مبتنی بر فرهنگی است که برگرفته از اسلام و ایران است. درباره آموزش و پرورش، دانشگاه، برنامه‌ریزی برای امور جوانان و حتی مقوله ازدواج و ورزش صحبت شد که هم اجتماعی‌اند و هم فرهنگی؛ اگر قرار بود من سؤال طرح کنم حتماً راجع به سبک زندگی، هنر، ورزش، سینما، کتاب، مطبوعات و فضای مجازی سؤالاتی مطرح می‌کردم، چرا که این‌ها امروز بخشی از دغدغه‌ها و توقعات مردم و ضروت‌های جامعه است.
نقد شیوه برگزاری مناظره‌های انتخاباتی ۱۴۰۰
جواد دلیری مطرح کرد

نقد شیوه برگزاری مناظره‌های انتخاباتی ۱۴۰۰

جواد دلیری، در صفحه اینستاگرامش ضمن تحلیل مناظره از منظر رسانه‌ای به بیان چند پیشنهاد پرداخت و نوشت: همین اول تکلیف را روشن کنم که در این نوشته دنبال این نیستم که مشخص کنم کدام نامزد در مناظره پانزده خرداد خوب بود و کدامیک، نه.