اعلام تعرفه‌های سال ۱۴۰۳ و نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان + نظام بیمه درمان در کشور، چه غلطی می‌کند؟
تیغ دو‌لبه تعرفه‌های پزشکی:

اعلام تعرفه‌های سال ۱۴۰۳ و نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان + نظام بیمه درمان در کشور، چه غلطی می‌کند؟

رشد ۳۵ درصدی تعرفه‌ها در سال ۱۴۰۳ هم دغدغه مردم را به خاطر افزایش قیمت‌ها به دنبال داشته، هم اعتراض گسترده جامعه پزشکان را؛ یعنی هم مردم ناراضی اند، هم پزشکان.  افزایش نرخ تعرفه‌ها سبب شده است برخی مردم به خاطر بالابودن این هزینه‌ها در برخی موارد قید مراجعه به پزشک را بزنند و خوددرمانی کنند. برخی از شهروندان بر این باورند که با وجود تحت پوشش بیمه بودن، بخش عمده‌ای از هزینه‌های درمان را باید از جیب شان پرداخت کنند در حالی که این رقم نهایتا باید ۳۰ درصد باشد و ۷۰ درصد دیگر سهم دولت و بیمه هاست تا شرایط بهره مندی بیمار از خدمات درمانی تسهیل شود.  برای خیلی از شهروندان این سوال ایجاد شده که چرا باید هزینه هنگفت حقوق و دستمزد به کارکنان بخش بیمه‌ای داده شود که فاقد نخود یا ارزن فایده‌ای برای مردم هستند؟ واقعا نظام بیمه درمان چه غلطی در این چرخه دارد می‌کند؟ آقای وزیر بهداشت، سازمان تامین اجتماعی، جناب بیمه مرکزی، بیمه سلامت، مردم جواب می‌خواهند. چرا ما باید از بیت المال به شما حقوق بدهیم و شاهد حجم بالایی بی خاصیتی باشیم؟ چرا باید حجم این بی خاصیتی‌ها بجایی برسد که شهروندان دارای بیمه تکمیلی، اول پول بدهند و بعد پول شان را با هزار مصیبت و منت از بیمه‌های تکمیلی بگیرند؟
مخارج کمرشکن سلامت در ایران و هشدار برای آسیب صرف‌نظر کردن بیماران از درمان
دارو در صدر مخارج سلامت:

مخارج کمرشکن سلامت در ایران و هشدار برای آسیب صرف‌نظر کردن بیماران از درمان

مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به هزینه‌های سرسام‌آور سلامت در ایران نوشت، فقدان نظام اثربخش محافظت از افراد در برابر مخاطرات مالی، احتمال صرف نظر بیماران از دریافت خدمات سلامت مورد نیاز را افزایش می‌دهد. بنا به تعریف سازمان جهانی بهداشت، اگر مجموع پرداخت‌های مستقیم از جیب خانوار برای سلامت برابر یا بیش از ۴۰ درصد از ظرفیت پرداخت خانوار باشد، مخارج کمرشکن سلامت رخ داده است. بنا بر نتایج پیمایش هزینه درآمد خانوار، طی سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ به طور متوسط ۳۰ درصد از مجموع پرداخت از جیب خانوار صرف تهیه دارو شده است. موضوعی که بیمه‌ها هم تا جای ممکن قصد پیچاندن مردم در این حوزه را دارند. نظارت سازمان‌های بازرسی هم فاقد اثربخشی لازم بر کنترل قیمت و کیفیت دارو‌های تولیدی و کاهش چرخه فساد ارزی در این حوزه می‌باشد.
رایگان شدن هزینه ۲۰۰ میلیونی کاشت حلزون شنوایی  و عدم وجود صف انتظار برای کاشت
معاون درمان وزارت بهداشت:

رایگان شدن هزینه ۲۰۰ میلیونی کاشت حلزون شنوایی و عدم وجود صف انتظار برای کاشت

دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت با اعلام صفر شدن صف انتظار کاشت حلزون شنوایی و ریشه‌کنی کم شنوایی عمیق کودکان نیازمند کاشت حلزون شنوایی، از کاشت رایگان حدود ۲۰۰۰ حلزون شنوایی در کودکان ناشنوا برای نخستین بار در کشور خبر داد. از آنجا که عمل کاشت حلزون حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه داشت خانواده‌های زیادی توان پرداخت هزینه‌ها را نداشتند و سال‌ها در انتظار نوبت عمل می‌ماندند. از دست‌دادن سن طلایی کاشت یعنی صفر تا ۴ سالگی نیز باعث می‌شد کودک ناشنوا در مهارت‌های ارتباطی دیگر نیز دچار مشکل شود.با دستور وزیر بهداشت قرار شد که عمل‌های کاشت حلزون به‌صورت رایگان انجام شده و صف انتظار به صفر رسانده شود. همچنین علاوه بر تامین رایگان پروتز حلزون شنوایی، سایر هزینه‌های کاشت مثل هزینۀ هتلینگ بیمارستانی، هزینۀ حق‌العمل تیم جراحی و هزینۀ جلسات توانبخشی در سال اول بعد از عمل کاشت را هم خود وزارت بهداشت عهده‌دار شد؛ یعنی مردم عملا از پرداخت هرگونه هزینه‌ای معاف شوند. خبر خوبی که جای تقدیر و تشکر از بانیان این طرح را دارد.
کمبود هزار تخت سوختگی در ایران و پوشش بیمه ای ضعیف به بهانه عمل زیبایی + عین الهی را ولش کن ، نهادهای خیریه ای دست بالا بزنند
سوختگی در ایران ۸ برابر آمار جهانی و لزوم تعریف روز بیماران سوختگی در تقویم:

کمبود هزار تخت سوختگی در ایران و پوشش بیمه ای ضعیف به بهانه عمل زیبایی + عین الهی را ولش کن ، نهادهای خیریه ای دست بالا بزنند

دکتر محمدجواد فاطمی رئیس انجمن حمایت از بیماران سوختگی با تشریح ابعاد گوناگون عارضه سوختگی، اشاره به وضعیت نامناسب پیشگیری و درمان سوختگی در کشور داشته و نقد‌های فراوانی نسبت به پوشش بیمه‌ای ضعیف درمان‌های سوختگی دارد. نگاهی آسیب شناسانه و آماری به وضعیت سوختگی در کشور، ملاحظه می‌شود که هشت برابر متوسط جهانی دچار این عارضه بوده و در عین حال با کسری حدود هزار تخت بیمارستانی مواجه هستیم. بیمه‌ها به بهانه عمل زیبایی، از پوشش کامل بیماران سوحتگی سرباز زده و با نوعی نگاه اپارتایت گونه و تبعیض ناروا بواسطه عدم پیگیری و سکوت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و کم حساسیتی بیمه مرکزی برای سیاستگذاری حاکمیتی مواجه ایم (آرزو نمی‌کنیم که یکی از اعضای درجه یک خانواده آقایان درگیر این عارضه شود تا فهم کنند بیماران سوحتگی و خانواده آن‌ها چه می‌کشند و چه می‌گویند). بنظر می‌رسد که در چنین شرایطی و با توجه به سطح توانمندی‌ها و اختیار عین الهی، باید دور او را خط کشید و استمداد طلبی را از خیریه‌ها و خیرین فهیم کشور آنهم با قید فوریت داشت. راستی عین الهی، زیارت فروردین ۱۴۰۲ در حرم امام رضا قبول باشه، هنوز اون پسره همراهت به ما زنگ نزده ها. همون بچه به ظاهر زرنگی که فکر می‌کرد خاضر جوابه و داره می‌پیچونه.
موفقیت اولیه در جراحی دوقلوهای سه ماه به هم‌چسبیده‌ اهوازی+ کبد نوزادان‌ از یکدیگر جدا شد
جراحی ظریف در بیمارستان نمازی شیراز:

موفقیت اولیه در جراحی دوقلوهای سه ماه به هم‌چسبیده‌ اهوازی+ کبد نوزادان‌ از یکدیگر جدا شد

عمل جراحی جداسازی خواهران دوقلویی که از ناحیه شکم به هم چسبیده هستند، به همت پزشکان شیرازی از ابتدای صبح امروز در بیمارستان نمازی شیراز آغاز شد و با جداسازی کبد نوزادان، مرحله نخست این جداسازی به پایان رسید.
مصوب سازی درمان رایگان هپاتیت C
معاون وزیر بهداشت خبر داد؛

مصوب سازی درمان رایگان هپاتیت C

معاون درمان وزارت بهداشت، از پوشش بیمه ای درمان بیماری هپاتیت C در کشور خبر داد. وی با اشاره به برنامه وزارت بهداشت برای حذف هپاتیت C در کشور، افزود: افراد مبتلا تا حدود زیادی، شناسایی و ثبت شده اند.
هزینه 500 هزار تومانی یک سرماخوردگی ساده و تامین اجتماعی که بدرد حقوق دادن به کارمندهای خودش می خورد، البته از جیب ما
ضعف عملکرد تامین اجتماعی؛

هزینه 500 هزار تومانی یک سرماخوردگی ساده و تامین اجتماعی که بدرد حقوق دادن به کارمندهای خودش می خورد، البته از جیب ما

شلختگی سازمانی ، لختی و سنگینی و کند بودگی، ناترازی،ناکارآمدی و بدکارکردی، عدم رضایت ارباب رجوع در سطحی وسیع و ..، تنها بخشی از خصوصیات سازمانی عریض و طویل بنام تامین اجتماعی است که با جیب مردم اما با مدیریتی دولتی محور، اداره می شود. سازمانی که گویا قرار است شیره جانش با نابلدی های مستمر گرفته شود و تفاله آن تحول صاحبان اصلی اش یا کارگران گردد. ای لعنت بر ظلم و انسان های ظالم( دوستان تامین اجتماعی از این نفرین راست ، احیانا ناراحت نشده باشند؟هرچند ما در زنده بودن یا نبودن روابط عمومی این سازمان شک داریم و احیانا سکوت شان هم از رضایت نیست و دلشان هم اهل شکایت نیست، هزار شاکی خودشان دارند و خودشان گیرن گرفتارند). هزینه یک سرما خوردگی ساده حدود 500 هزار تومان است و بیمه شده ای که دستش به جایی بند نیست. در تاریخ این سبک مدیریت بر تامین اجتماعی و ارایه خدمات را نه بعنوان کیس آسیب، بلکه بعنوان طنز و تراژدی یاد خواهند کرد. کارمندان محترم تامین اجتماعی، ما شرعا پولی را که به شما از جیب ما می دهند حلال نمی کنیم. مابقی با خودتان.
آقای میرهاشم موسوی، لطفا گنده نیا ، دستت را به ما بده تا دریای تخلف را نشانت دهیم
متخلفان اخراج می‌شوند؛

آقای میرهاشم موسوی، لطفا گنده نیا ، دستت را به ما بده تا دریای تخلف را نشانت دهیم

چند وقت است که از میرهاشم موسوی و تامین اجتماعی و کم و زیادش شکایت می کنیم، باور می کنید که داریم شک می کنیم این سازمان روابط عمومی دارد یا خیر؟ اگر دارد چرا نفسش در نمی آید؟ باور کنید داریم آرام آرام به یقین می رسیم که این سازمان باری به هر جهت اداره می شود و از نظامات اداره و راهبری تهی است. آقای مدیرعامل واقعا گلایه های ما را نشنیده است؟ جناب میرهاشم موسوی ، دستت را به دست ما بده تا شما را با دریای تخلفات سازمان تحت امرت آشنا کنیم. ضمنا اگر کسر شانت می شود، در این مجموعه تا سر حد مشاور وزیر و رئیس سازمان در حال خدمت در جبهه رسانه هستند. گفتیم تا بیشتر آشنایت کنیم که پایگاه تحلیلی خبری شعار سال با چه وزنی در عرصه حضور دارد. بحث حقوقی و پیگیری قانونی هم از ساده ترین توانمندی های مجموعه است، اما منافع و آبروی نظام ، واسط مشترکی چون شخص رئیس جمهور و هم جهتی با او ، اهمیت تداوم خدمات رسانی سازمانی بنام تامین اجتماعی و ادله هایی از این نوع، مانع آن می شود که به پل و پای سازمان با رویکرد حقوقی و اقدام از طریق نهادهای نظارت -بازرسی بپیچیم.