آشنایی با انواع قهوه
دانستنی ها؛

آشنایی با انواع قهوه

برای همه ما این تجربه پیش آمده که وارد کافه شده و سفارش قهوه داده باشیم و با اسامی عجیب و غریب مواجه گردیده و آخرش هم ندانیم اصلا چی خورده ایم. هشت مدل قهوه رایج در کافی شاپ‌ها با رسم شکل در تصویر ارایه شده است.
تقلبی بودن پودر کاکائوی را این طور بشناسید
با توجه به افزایش قیمت‌ها؛

تقلبی بودن پودر کاکائوی را این طور بشناسید

تقلب در مواد شیمیایی غذایی مانند تقلب در سایر زمینه‌ها در همه دنیا رایج است با توجه به گران شدن قیمت‌های جهانی و افزایش قیمت دلار در ایران که تاثیر مستقیم بر روی افزایش قیمت مواد اولیه شیمیایی غذایی داشته بازار تقلب در این مواد افزایش چشمگیری یافته است. اما از آنجایی که مواد غذایی به طور مستقیم توسط افراد مصرف می‌شوند نسبت به سایر زمینه‌ها ممکن است خطرات بیشتری برای سلامتی داشته باشند.
پخت زولبیا و بامیه
شیرینی ماه رمضان؛

پخت زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه از شیرینی‌های پرطرفدار در ایام مبارک رمضان هستند و به همین دلیل کارگاه‌های پخت زولبیا و بامیه در این ایام رونق بیشتری به خود می‌گیرند.
تصاویر مسابقه عکاسی غذای سال
از سرکشی به نودل‌ها تا خشک کردن بامیه؛

تصاویر مسابقه عکاسی غذای سال

"لی هایفنگ" لقب عکاس سال ۲۰۲۱ "پینک لیدی" را از آن خود کرد. "پینک لیدی" (بانوی صورتی) یک جایزۀ بین المللی برای عکاسی از غذا و تجلیل از مواد غذایی است. "لی هایفنگ" به دلیل تصویری به نام "طعم" که در "لیچنگ" شانشی گرفته شده برنده جایزه برتر "پینک لیدی" شد. او در این تصویر یک خانواده شاد و جوان در حال تهیه غذا را در خانه‌ای در چین نشان می‌دهد.
تایید دوباره سلامت کلوچه نادری
امنیت غذایی؛

تایید دوباره سلامت کلوچه نادری

به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.