تولید آبلیمو از کنسانتره در کارخانجات
آبلیموها تنها خاصیت چاشنی دارند؛

تولید آبلیمو از کنسانتره در کارخانجات

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه لیمو به صورت محدود در کشور کشت می‌شود، گفت: آبلیمو در کارخانه از کنسانتره تولید می‌شود و از لحاظ خاصیت با آب‌لیموهای خانگی تفاوت چندانی ندارد.
از افزایش تنوع غذا‌های سالم تا کاهش گاز‌های گلخانه‌ای
بررسی مزایا و منابع جنبش غذای محلی

از افزایش تنوع غذا‌های سالم تا کاهش گاز‌های گلخانه‌ای

جنبش غذای محلی اصطلاحی است که در صنعت کشاورزی و حوزه زنجیره تامین مسافت کوتاه طبقه بندی می‌شود. این نوع از تامین که با واژه «Food Hub» نیز شناخته می‌شود سعی بر استفاده از محصولات منطقه‌ای تا مسافت نهایتا ۴۰۰ مایل دارد. به دلیل نحوه قیمت گذاری در این بازار‌ها به شیوه سنتی توسط تولید کننده، بعد از مدتی نرخ عادلانه هم برای تولیدکننده و هم برای خریدار تعیین می‌شود.
جایگزینی سالم تر و ارزان تر برای گوشت قرمز
یک پیشنهاد برای سلامتی؛

جایگزینی سالم تر و ارزان تر برای گوشت قرمز

لوبیای قرمز در آشپزی و پخت پز در سبد غذایی بیشتر ما وجود دارد که قادر است نیاز های روزانه بدن را تامین کند، از خواص لوبیا قرمز باید گفت که به دلیل بالا بودن پروتئین موجود در آن می تواند با پروتئین موجود در گوشت برابری کند و کسانی که گوشت خوار نیستند می تواند آن را جایگزین پروتئین گوشت کنند که یک منبع غنی گیاهی است.
کاهش ۱۵ کیلو‌یی سرانه مصرف شیر در کشور
افزایش قیمت لبنیات؛

کاهش ۱۵ کیلو‌یی سرانه مصرف شیر در کشور

قیمت لبنیات از چند هفته اخیر درحال افزایش بوده و این افزایش قیمت درحالی رخ داده که شرایط اقتصادی راکدی بر جامعه حاکم است و هرچه می‌گذرد از قدرت خرید مردم کاسته می‌شود، اما هر روز خبر از افزایش نرخ محصولی می‌رسد.
شیر‌های مدت‌دار مواد نگهدارنده دارند؟
کارشناس صنعت لبنیات:

شیر‌های مدت‌دار مواد نگهدارنده دارند؟

یک کارشناس صنعت لبنیات گفت: هیچ ماده نگهدارنده‌ای در شیر مدت‌دار نیست و نوع فرآیندی که درفرآوری و بسته بندی شیر فرادما طی می‌شود، دلیل بالا بودن ماندگاری شیر است.
تشخیص زعفران قلابی از اصل
پست آموزشی

تشخیص زعفران قلابی از اصل

متاسفانه ورود محصولات تقلبی به بازار محصولات غذایی و تقلب در محصولات موجود، تبدیل به چالشی جدی برای حوزه غذا شده است. یکی از محصولاتی که بشدت تقلب در ان‌ها صورت می‌پذیرد، زعفران است. کلیپ زیر، یکی از شیوه‌های تشخیص زعفران اصلی از تقلبی به همراه تشخیص ضریب رنگ آن است (درجه خلوص و کیفیت).
آشنایی با انواع خرما؛ از حلاوی تا خضراوی
یک میوه بی نظیر؛

آشنایی با انواع خرما؛ از حلاوی تا خضراوی

تمام انواع خرما لزوما برای مصرف انسان و تولید صنعتی مناسب نیستند و در حقیقت تنها حدود ۲۰۰ تا ۴۰۰ نوع از این میوه برای تجارت مورد استفاده قرار می‌گیرند.
اهمیت راهبردی ترویج غذاهای سالم و با پایه ارگانیک برای توسعه سلامت ملی
رئیس انجمن ارگانیک ایران؛

اهمیت راهبردی ترویج غذاهای سالم و با پایه ارگانیک برای توسعه سلامت ملی

دیدار سید رضا نورانی رئیس انجمن ارگانیک ایران و اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران با سردار دکتر حسین دهقان مشاور فرمانده معظم کل قوا در خصوص پیگیری مشکلات پیش روی تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و ارگانیک و راهبردهای توسعه و حمایت از کارآفرینان و فعالان عرصه کشاورزی کشور در جهت تحقق برنامه های راهبردی در سال جهش تولید.
همه چیز درباره عصاره‌های غذایی
دانستنی ها؛

همه چیز درباره عصاره‌های غذایی

پرسشی كه اغلب از سوی خانواده‌ها مطرح می‌شود این‌ است كه آیا در عصاره‌های گوشت و مرغ از بافت و پروتئین حیوانی استفاده می‌شود یا افزودنی‌ها و مواد طعم‌دار عامل ایجاد عطر و طعم این فرآورده‌ها هستند.
۴