شعار سال : لوبیا قرمز از پر مصرف ترین مواد غذایی در ایران می باشد و غذاهای بسیار را می توان با آن تهیه کرد.
لوبیای قرمز در آشپزی و پخت پز در سبد غذایی بیشتر ما وجود دارد که قادر است نیاز های روزانه بدن را تامین کند، از خواص لوبیا قرمز باید گفت که به دلیل بالا بودن پروتئین موجود در آن می تواند با پروتئین موجود در گوشت برابری کند و کسانی که گوشت خوار نیستند می تواند آن را جایگزین پروتئین گوشت کنند که یک منبع غنی گیاهی است.
لوبیا قرمز به دلیل عطر و طعم و همچنین بافت خاصی که دارد جزء بهترین حبوبات محسوب می شود برای اینکه شما از خواص لوبیا قرمز بهره مند شوید می توانید در ساخت انواع غذاها، خورش ها، سالاد ها و .. استفاده کنید.
در اینجا به مقایسه ارزش غذایی لوبیا قرمز و گوشت پرداخته شده است.
100 گرم لوبیا قرمز
۲۴ گرم پروتئین
۸.۲ میلی گرم آهن
۱۴۰ گرم منیزیوم
صفر گرم کلسترول
گوشت گوساله
۲۲ گرم پروتئین
۲.۶ میلی گرم آهن
۲۱ گرم منیزیم
۷۸ میلی گرم کلسترول
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال ، برگرفته از فضای مجازی