مجمع تشخیص، ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
جلسه مجمع؛

مجمع تشخیص، ۲۵ خرداد ۱۴۰۲

جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲ برگزار شد. آیت الله آملی لاریجانی به موضوع رسیدگی به مصوبه مجلس در خصوص «شفافیت قوای سه گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها» در مجمع اشاره کرد و گفت: درباره موضوع شفافیت، فضاسازی‌های نادرستی علیه مجمع ایجاد شد. مطالبی در رسانه‌ها بیان شده که در مصوبه مجمع نبوده است. آنچه که اعضای محترم مجمع به آن رای ندادند، قانون گذاری مجلس، بر خلاف نص قانون اساسی در مورد مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.
هیچ تردیدی نیست که انقلاب اسلامی ایران بزرگترین انقلاب جهان در عصر فعلی است
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت:

هیچ تردیدی نیست که انقلاب اسلامی ایران بزرگترین انقلاب جهان در عصر فعلی است

آیت الله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت گفت: انقلاب اسلامی ایران با بیش از ۷۰ درصد حضور مردم پیروز شد. این درحالی است که در انقلاب کبیر فرانسه میزان حضور مردم حدود ۳۰ درصد بوده است. اگر انقلاب فرانسه، کبیر است این انقلاب اکبر است و هیچ تردیدی نیست که انقلاب اسلامی ایران بزرگترین انقلاب جهان در عصر فعلی است.
سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام
حرم مطهر؛

سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام

مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، یکشنبه ۱۴ خرداد، با حضور مقام معظم رهبری، سران و مقامات نظام و اقشار مختلف مردم در حرم امام راحل برگزار شد.
دیدار دیپلمات‌ها با رهبر
دیپلماسی موفق؛

دیدار دیپلمات‌ها با رهبر

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران، با تبیین ضوابط و شاخص‌های سیاست خارجی موفق، «عزت» به معنای نفی و پرهیز از دیپلماسی التماسی، «حکمت» به مفهوم تعاملات و فعالیت‌های خردمندانه و محاسبه شده و «مصلحت» به معنای انعطاف برای دور زدن موانع سخت و ادامه دادن مسیر را سه کلیدواژه اساسی در دیپلماسی کشور خواندند و مسئولان دیپلماسی کشور را به رصد دائم تحولات تدریجی و حوادث تأثیرگذار در نظم بین‌الملل برای بدست آوردن جایگاه شایسته ایران عزیز در نظم آینده جهان فراخواندند.حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، سیاست خارجی خوب و دستگاه دیپلماسی کارآمد را رکنی اساسی برای اداره موفق کشور برشمردند و با بیان ۶ ضابطه الزامی در سیاست خارجی گفتند: رعایت این شاخص‌ها، نشانه سیاست خارجی موفق است و اگر این ضابطه‌ها مشاهده نشد، یا در نظریه سیاست خارجی و یا در کارکرد و عملیات دیپلماسی دچار مشکل هستیم.
انگار نه انگار حوادث پاییز اتفاق افتاده؛ نسیان در نظام‌های سیاسی پایانی فاجعه‌آمیز رقم می‌زند
علی ربیعی:

انگار نه انگار حوادث پاییز اتفاق افتاده؛ نسیان در نظام‌های سیاسی پایانی فاجعه‌آمیز رقم می‌زند

علی ربیعی نوشت: متاسفانه پس از وقایع خیابان‌های پاییزی، هیچ علائمی مبنی بر تبیین علمی از علت‌ها، مشاهده نمی‌شود. نه تنها شاهد انجام اقدامات اصلاح‌گرایانه و آرام‌بخش نیستیم، بلکه به طور عجیبی انگار نه انگار که حادثه‌ای رخ داده است. نسیان در نظام‌های سیاسی می‌تواند پایانی فاجعه‌آمیز را رقم بزند.
دوران احمدی نژاد ساپورت رواج یافت و دوران رئیسی کنار گذاشتن روسری
محمدعلی ابطحی:

دوران احمدی نژاد ساپورت رواج یافت و دوران رئیسی کنار گذاشتن روسری

محمدعلی ابطحی ، رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات(خاتمی) در برابر سوالی که حساست پائین دولت خاتمی را مسئول بی حجابی امروز می دانست بیان داشت که اگر می‌خواهید خاتمی را مقصر حجاب کنید بخاطر ۸سال ریاست‌جمهوری، بایست در مقابل، پاسخگو باشید رهبری با این همه اختیارات چه کرد در این مدت طولانی؟ این طور نمی شود بحث کرد که . دیوار کشیدن ها هم جواب نمی دهد. بنظر من فشارهای اقتصادی منجر به لجبازی در مسئله حجاب شده، هر عملی را عکس‌العملی است در جهت مخالف.
انقلابی‌بودن به شعار و دادزدن نیست بلکه به بازکردن گره از کار مردم است+ تو انقلابی هستی آقای قالیباف؟
قالیباف در بوئین زهرا:

انقلابی‌بودن به شعار و دادزدن نیست بلکه به بازکردن گره از کار مردم است+ تو انقلابی هستی آقای قالیباف؟

باید بپذیریم و مسلم بدانیم که اگر نجنبیم، انقلاب اسلامی توسط مدعیان انقلاب اسلامی به بیراه کشیده می شود و آرمان های سال 1357 به لیبرالیسم و حاکمیت سرمایه و تسلط استثمار داخلی و استعمار خارجی ختم خواهد شد. آقای رئیس مجلس که داد می زند و مدعی است که انقلابی‌بودن به شعار و دادزدن نیست بلکه به بازکردن گره از کار مردم است ، شفاف بگوید ده کار خاصی که برای مردم انجام داده است ، چیست؟ آقای قالیباف، خودت در افکار عمومی دنیایی از شایعه و شائبه به همراه داری برادر. دست بردار . مطمئن باش با این خطی که می روید توی امواج نسل های جدید انقلاب کنار زده می شوید. دهه 50 ای ها وارد میدان تفکر و عمل و اقدام شده اند. یا متعهدانه تر کار کن یا کنار برو. اگر باور نداری، منتظر 5 سال پیش روی سیاسی خودت باش.
همه ژست‌های آن مرد
کنعانی سختگو؛

همه ژست‌های آن مرد

نمی‌دانیم این تریبون سخنگویی وزارت امور خارجه چه خاصیتی دارد که دوستان ما دوست دارند در پشت تریبون ژست‌هایی خاص بگیرند. ژست‌های سخنگوی قبل را منتشر کردیم و ژست‌های سخنگوی جدید را هم ایضا.
اشتباه محاسباتی کیهان در خصوص تورم انتظاری در ایران و نقش رسانه ها
تورم انتظاری در کشور؛

اشتباه محاسباتی کیهان در خصوص تورم انتظاری در ایران و نقش رسانه ها

برآوردهای سابق درخصوص تورم انتظاری در کشور ،حکایت از رقم حدودا 7 درصدی دارد. این تورم شامل تجربه زیستی افراد و انتظار سنواتی تورم( نظیر گرانی کالا در شب عید، افزایش قیمت طلا بعد از محرم و صفر،افزایش قیمت خانه از برج چهار تا شش سال، ....) می شود. رسانه ها در اثرگذارترین شرایط هم توان تشدید تورم انتظاری در مقابل تجارب زیستی شهروندان را نداشته و تنها از پتانسل محدود در شرایط آغازین برخی از افزایش قیمت ها ( نظیر بازار خودرو و همانند آنها) می توانند برخوردار باشند. همچنین تضارب سه جریان رسانه ای وابسته به دولت ها ، رسانه های مستدل و معقول نویس با رسانه های آشفته، تنظیم گری ناپیدا را در بازار حاکم خواهد کرد. بر این قاعده، این تیتر کیهان را نه وابسته به تحلیل هیات تحریریه کیهان، بلکه متاثر از برنامه های احتمالی گروهی سلیقه محور در نهادی خاص جستجو کنید. داستان نه کیهان است و نه تورم انتظاری. داستان احتمالی بر تشدید برخی از محدود سازی ها قرار دارد. مواردی که در گام دوم انقلاب و به حکم جمهوریت ، اسلامیت و انقلابی بودن نظام، باید با آن برخورد شود. رسانه رکن چهارم دموکراسی و ممانعت کننده از برخی تندروی ها و سلیقه گرایی و هدایت کننده به سمت اولویت ها و فعالیت های سالم و کارآمد است.
۴