شبکه‌ای مشخص برای نادیده‌گرفته شدن خدمات شهرداری راه‌اندازی شده؟ آره مثل توده متان؟ خجالت!
پرویز سروری از چی حرف می زنه؟

شبکه‌ای مشخص برای نادیده‌گرفته شدن خدمات شهرداری راه‌اندازی شده؟ آره مثل توده متان؟ خجالت!

دشمن تراشی تخیلی، قطب بندی سیاسی و برچسب زنی، انکار و توجیه، دروغگویی و ایجاد تردید، لاپوشی، گنده گویی و صحبت حاشیه ای، لات بازی و ...، بخشی از شیوه‌های رفتاری و فکری و ارتباطی، حجمی از مدیران شهری در برخورد با مشکلات و چالش ها، است. جماعتی عموما کم توان که میراث داری و میراث خواری سیاسی کرده و به خوان نعمت با اسم رمز دفاع از فلان و فلان دست یافته اند. خجالت از مردم نه، از خدا و وجدان خودتان خجالت نمی‌کشید؟ تا کی باید با این حجم بر مردم تحمیل شوید؟ تا کی باید انقلاب، اسلام، جمهوریت، هزینه کم کاری‌ها و ناتوانی‌های شما را بدهد؟ برادر گرامی جناب سروری عزیز، اولا یکی به میخ نزن و یکی به نعل. دوما سطح توقع مردم بالاتر از امکانات شهرداری نیست، جماعت مدیریت شهری کم توان است اخوی. خیلی رو می‌خواهد که کسی بگوید برای این حجم و کیفیت از خدمات، باید مدیر شهری را مورد تشویق قرار داد. آرزو داشتیم که‌ ای کاش حجمی از افراد و مدیران، در دوره دفاع مقدس به شهادت می‌رسیدند. البته که شهادت مسئله خوبی است و شما هم تائید مقصود می‌کنید. آخر اینکه، هرچند نفرین در سنت پیامبر فعلی مذموم شمرده شده، اما بدانید که کار به کجا رسیده که باید بگوییم، لعنت خدا و پیغمبر بر وجود مدیر ناکارآمد و کت و شلوار پوش حقوق بگیر بی خاصیت.
تهران و شهرداری که همه جا هست و به فکر همه چیز به جز تهران!
آقای زاکانی به ایمن سازی پایتخت برسید؛

تهران و شهرداری که همه جا هست و به فکر همه چیز به جز تهران!

داستان برف و پایتخت هم داستان جالبی است. همه از مردم گرفته تا شهرداری می‌دانند که وقتی برف می‌آید، شهر قفل می‌شود. نکته جالب‌تر ماجرا این است که وقتی شهردار تهران اصلاح‌طلب است، با اولین بارش برف، اصول‌گرایان شمشیر خود را از نیام بیرون می‌آورند و چنان از خجالت شهردار اصلاح‌طلب در می‌آیند که گویی خودشان خورشید تابان هستند و می‌توانند به سرعت برق و باد تمام برف‌ها را آب کنند.همین الان شهردار تهران می‌تواند به جای حضور در همایش‌ها، نشست‌ها یا جشنواره‌هایی که چندان ارتباطی به رئیسه بلدیه ندارد، فکری به جال بافت قدیمی شهر کند. هر روز می‌شنویم که زلزله نزدیک است و اوضاع تهران وخیم، پس بهتر است از همین الان تا زمانی که می‌شود به دنبال ایمن سازی پایتخت باشیم نه حواشی.
برف می‌بارد؛ مدیریت شهری قفل می‌شود
مریم شاهسمندی:

برف می‌بارد؛ مدیریت شهری قفل می‌شود

مریم شاهسمندی در یادداشتی انتقادی نسبت به وضعیت اداره شهر تهران در زمان بارش ها نوشت: این خیابان‌های شهر نیست که بعد از بارش هر برف و حتی باران قفل می‌شود این مدیریت شهری است که قفل می‌شود و غافلگیر شده به آنچه بر سر مردم آمده نگاه می‌کند و البته هیچ عکس العمل مناسبی هم نشان نمی‌دهد. شهردار تهران که در مورد تمامی مسائل کشور از خرید ارز گرفته تا ازدواج دانشجویی و... اظهارنظر می‌کند چرا در مواقع لزوم و وقتی که چنین بحران‌هایی در حوزه مدیریت خودش به وجود می‌آید سکوت می‌کند. مساله شن‌پاشی کف اتوبان‌ها و خیابان‌ها دیگر آلودگی هوا نیست که بگویند ۲۰ سازمان و ارگان دیگر هم در این زمینه کوتاهی کرده‌اند. این مساله کاملا وظیفه شهرداری است که در روز‌های برفی شرایط را برای رفت و آمد شهروندان فراهم کند و مانع از بروز اتفاقات غیر قابل پیش بینی شود.
استعفای فاطمه منصورلی کافی نیست، نرگس معدنی پور عذرخواهی رسمی کند
استعفای دختر نرگس معدنی پور؛

استعفای فاطمه منصورلی کافی نیست، نرگس معدنی پور عذرخواهی رسمی کند

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران اطلاع داد که پس از انتشار فیش حقوقی دختر یکی از اعضای شورای شهر، وی از سمت ریاست دفتر مادر خود استعفا داد. فاطمه منصورلی که فیش حقوقی‌اش چندی پیش منتشر شده بود با کناره گیری از سمت خود. از شورای شهر تهران استعفا داد. برخی از منتقدین بیان می داند که این استعفا کافی نبوده و یک امر طبیعی تلقی می شود. برای نشان دادن مراتب تاسف و پشیمانی، ضروری است که خانم نرگس معدنی پور ، رسما از شهروندان عذرخواهی کند.
استقرار تجهیزات جدید برای تخریب نهایی باقی مانده سازه متروپل + حق با حسن گچکار بود
این لکه ننگ کی جمع می شود؟!

استقرار تجهیزات جدید برای تخریب نهایی باقی مانده سازه متروپل + حق با حسن گچکار بود

از چندین ماه گزارش و پس از دومین ریزش متروپل و کشته شدن یک کارگر و سومین ریزش و کشته شدن یک شهروند، به شوخی و جدی گفتیم که تخریب را به حسن گچکار بسپارید و در کمتر از سه ماه، زمین لخت را به قیمت ارزان، تحویل بگیرید. اما مثل اینکه دوستان تمایلی به اجرای این پیشنهاد نداشتند و با فرصت خواهی‌های ده روزه و تمدید مکرر آن، مدعی تخریب سازه به روش‌های نوین بودند. خبر می‌رسد که تجهییزات برای تخریب نهایی در محل قرار گرفته و تخریب آغاز شده است. باید دید که آیا در این مرحله می‌توانند این لکه ننگ ملی را پاک کنند یا ما باز هم تیتر تبلیغاتی حسن گچکار را بزنیم.
انصراف متقاضیان واحد‌های نهضت ملی مسکن به دلیل انجام هیچ اقدامی برای ساخت
گزارش صداوسیما از مسکن ملی:

انصراف متقاضیان واحد‌های نهضت ملی مسکن به دلیل انجام هیچ اقدامی برای ساخت

 باشگاه خبرنگاران وابسته به صداوسیما نوشت: در حالی دور جدید ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن آغاز شده است که به نظر می‌رسد برخی متقاضیان از پیشرفت این طرح ناامید شده‌اند. براساس این گزارش البته پیش از این بسیاری از متقاضیان اعلام کرده بودند که از ثبت نام در طرح نهضت ملی مسکن انصراف داده‌اند چراکه هنوز بعد از گذشت یک سال از اجرای این طرح و همچنین واریز دو مرحله از آورده‌های ۴۰ میلیون تومانی خود، هنوز هیچ اقدامی برای ساخت این واحد‌ها صورت نگرفته و تنها به مرحله شناسایی اراضی رسیده است.
این یک شوخی است؛ بودجه ۳۰۰ میلیاردی برای خسارات ۳۰۰ هزار میلیاردی
بودجه آلودگی هوا واقع‌بینانه است؟

این یک شوخی است؛ بودجه ۳۰۰ میلیاردی برای خسارات ۳۰۰ هزار میلیاردی

براساس تازه‌ترین گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس اجرای راهکار‌های اصلی رفع آلودگی هوا به بیش از ۲۰۶ هزار میلیارد تومان بودجه (معادل ۵.۲ درصد از بودجه سال ۱۴۰۱ کشور) نیاز دارد و این در حالی است که به گفته رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی امسال تنها ۳۶۰ میلیارد تومان بودجه برای اجرای قانون هوای پاک تخصیص داده شده است! که نظارت بر اجرای آن نیز با مجلس است. نظارت بر اجرای بودجه‌ای که به گفته منابع مختلف بین ۲۷۸ تا ۳۶۰ میلیارد تومان برآورد شده؛ حال آنکه آلودگی هوا سالانه دست‌کم ۳۰۰ هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد می‌کند. به عبارتی برای مقابله با معضل آلودگی هوا بودجه‌ای وضع شده که یک‌هزارم خسارات ناشی از آن است! با این تفاسیر، هزینه‌ای که برای مقابله با معضل آلودگی هوا اختصاص داده شده در حد یک شوخی است.
نائب رئیس شورای شهر تهران: منتظر گزارش شهرداری در مورد گاز متان هستیم
شاید خبر ناسا سیاسی باشد ؛

نائب رئیس شورای شهر تهران: منتظر گزارش شهرداری در مورد گاز متان هستیم

پرویز سروری نائب رئیس شورای شهر تهران نسبت به گزارش ناسا در مورد گاز متان واکنش نشان داد و گفت: الان نمی‌توانم بگویم که امکان تولید گاز متان هست یا نه. واقعیت این است که من نسبت به رسانه‌ای که این گزارش را منتشر کرده، مشکوک هستم، زیرا ممکن است این خبر سیاسی باشد تا محیط‌زیستی.
آوار برداری متروپل را به حسن گچکار، انجام دهنده خرده کاری‌های ساختمان بسپارید!
تداوم بی کفایتی ها تا کی؛

آوار برداری متروپل را به حسن گچکار، انجام دهنده خرده کاری‌های ساختمان بسپارید!

آوار‌های متروپل مجددا فروریخت و مجددا فوتی و خسارات فیزیکی برجای گذاشت. بار قبل که می‌گفتند ریزش آوار‌های متروپل با هماهنگی و برنامه قبلی بوده است. اما این بار را چه می‌خواهند بگویند. عباسپور فرماندار ویژه آبادان در ابتدا گفته بود که تخریب متروپل را به قرارگاه خاتم و انبیا می‌دهیم. سپس جاودان پور مدیر عامل شرکت اروندان، قبلا گفته بود که با برنامه قبلی ورود کرده ایم و ریزش‌ها از قبل برنامه ریزی شده بود، ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ریزش تاج و بخشی از قسمت میانی ساختمان یک قربانی کارگر ۱۸ ساله گفت. چهارم مهرماه ۱۴۰۱ یک پیرزن با ریزش آوار در خیابان حلبی ساز‌ها (سعدی)، فوت کرد. این بار را چه مسئولی می‌خواهد چه توجیهی ارایه کند، خدا می‌داند؟ به آقایان و مدیران محترم و دست پاک آبادان پیشنهاد می‌کنیم که بجای قرارداد با این ور و آن ور، با حسن گچکار که خرده کاری‌های بنایی هم انجام می‌دهند، قرارداد ببندید. واقعا از عملکرد خودتان خجالت نمی‌کشید؟ لازم به توضیح است که ساختمان ۱۰ طبقه متروپل واقع در مرکز شهر آبادان ۲ خرداد ۱۴۰۱ فرو ریخت که طی این حادثه ۴۳ نفر از شهروندان جان خود را از دست دادند.
آقای زاکانی، اگر از تنش مالی و رکود در شهرداری تهران عبور کردید، شر طرح ترافیک را از شهروندان دور کنید
طرح ترافیک یا دکه دوستان؟

آقای زاکانی، اگر از تنش مالی و رکود در شهرداری تهران عبور کردید، شر طرح ترافیک را از شهروندان دور کنید

زاکانی شهردار محترم تهران در آئین معارفه لطف الله فروزنده معاون جدید مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران و تکریم ابوالفضل فلاح معاون پیشین این معاونت ، بیان داشت که در گام و سال اول مدیریت شهری از گردنه هایی مانند تنش مالی و رکود در شهر عبور کردیم و ساماندهی مالی و اقتصادی باید طوری رقم بخورد تا بتوانیم در کنار جنبه مالی که نیاز به انتظام و دقت دارد، یک بازی بزرگ تعریف کنیم که در آن مولدسازی حرف اول را بزند... . ضمن تشکر از جناب شهردار بابت توضیحات، درخواست می کنیم که شر طرح ترافیک و این دکان بی حاصل را از سر شهر تهران بردارد. ظلم آشکار طرح ترافیک با آن حجم از ناکارآمدی ، شهروندان تهرانی را عاصی نموده و ضربات جبران ناپذیری را بر سلامت روانی خانواده ها وارد می سازد. طرح ترافیک نه تنها پاسخگو به وظایف و کارکردهای فنی خود نیست، بلکه با نوعی دکه سازی اقدام به تامین منابع به روش هایی شبهه دار از نظر شرعی می کند. علاوه بر همه اینها ، سلامت روانی خانواده ها بدلیل تاخیر حضور والدین در منزل به خطر افتاده است.
۳