سینما و فیلم کمدی سیرک نیست، در سینمای ما مرز چندانی بین کمدی و هجو دیده نمی‌شود
حمله شهاب حسینی به ژانر فعلی کمدی در ایران؛

سینما و فیلم کمدی سیرک نیست، در سینمای ما مرز چندانی بین کمدی و هجو دیده نمی‌شود

شهاب حسینی اعلام کرده که از میان سه عرصه بازیگری، کارگردانی و تهیه‌کنندگی، درحال حاضر کارگردانی برایش اولویت دارد. او از وضعیت فیلم‌های کمدی در سینما گلایه کرده و گفته که سینما سیرک نیست و درحال حاضر شاهد فیلم‌هایی هستیم که صرفا می‌خواهند وقت تماشاگر را تلف کنند و ذهنش را از دغدغه‌های روزمره خالی کنند.
شعر بگو، ممیزی را تحمل کن، خودت هم پول چاپ کتابت رو بده
رسیدن به مرحله گور بابای شعر و شاعری؟!

شعر بگو، ممیزی را تحمل کن، خودت هم پول چاپ کتابت رو بده

این روز‌ها نویسندگان کشور بنوعی احساس فرسودگی و بی رغبتی دارند. شاعران به گرانی کاغذ، به ممیزی‌ها، به روند طاقت‌فرسای چاپ و خیلی از مسائل دیگر معترض‌اند. با وجود آنکه، سال‌ها از این اعتراضات می‌گذرد، هنوز ارشاد و هیچ نهاد دیگری، کاری برای بهبود این شرایط نکرده‌اند. حقوق معنوی و مالکیت فکری نوعی کشک اجتماعی تلقی می‌شود. حمایت از نویسندگان و شعرا با برنامه‌ها و عملکرد موجود بنوعی پشم پنداری شده است. ایجاد کتابخانه ملی برای آثار الکترونیک با دسترسی همگانی، بیشتر شبیه داستان دوغ است و معیشت نویسندگان و شعرا، شبیه به قصه پرغصه ماست چکیده و خشک شدن تدریجی در کیسه اویزان از تیرک زندگی. برای آشنایی بیشتر از وضعیت و مشکلات صنعت نشر، اقدام به گفت گویی دوستانه با، ولی الله فتحی (فاتح) یکی از شاعران باسابقه کشور شده است.
میزبانی رهبر سابق ارکستر؛

اجرای ارکستر ملی ایران برای بنیانگذارش فرهاد فخرالدینی

به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، ارکستر ملی ایران در حالی با اجرای آثار بزرگان موسیقی ایران در تالار وحدت به روی صحنه رفت که فرهاد فخرالدینی بنیانگذار و رهبر سابق این ارکستر به تماشای این اجرا نشست.
مجتبی توانگر، نماینده مجلس به وزیر کشور درباره صدا و سیما

مجتبی توانگر، نماینده مجلس به وزیر کشور درباره صدا و سیما

مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران و رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس در واکنش به تلاش صداوسیما برای تشکیل مجمع صنفی در حوزه عملکردی شرکت‌های ارائه دهنده محتوا (VOD ها) با عنوان رصتا (مجمع رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران) و صدور مجوز این مجمع سوالاتی را از احمد وحیدی وزیر کشور مطرح کرد.
۲۵ اسفند تولد گوهر بحر هنر، پروین
به بهانه صدوشانزدهمین سالروز تولد پروین اعتصامی؛

۲۵ اسفند تولد گوهر بحر هنر، پروین

رخشنده اعتصامی معروف به پروین اعتصامی متولد ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ در تبریز از مشهورترین شاعران زن ایران است. پدر او از جمله ادیبان و سخندانان و مترجمان به نام آن زمان بود و این دختر ادبیات فارسی و عربی را با مهارت هرچه تمام در نزد پدر آموخت و زمانی که پدر متوجه استعداد فرزندش شد، او را در شعر سرایی کمک و راهنمایی کرد. اعتصام الملک اولین «چاپخانه» را در تبریز بنا کرد، مدتی هم نماینده مجلس بود. مدیریت مجله بهار را نیز برعهده داشت و اولین شعر پروین را در همین مجله چاپ کرد.
وزیرکشور: کدام انقلاب با هدایت هنرپیشه ورزشکار بوده؟
نوبر است که جمهوری اسلامی ایران را در کمیته حقوق بشر محکوم کردند؛

وزیرکشور: کدام انقلاب با هدایت هنرپیشه ورزشکار بوده؟

احمد وحیدی وزیر کشور در واکنش به لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل، گفت: نوبر است که جمهوری اسلامی ایران را در کمیته حقوق بشر محکوم کردند در حالی که براساس آمار خود غربی ها، آمریکایی‌ها حدود ۲۰ هزار کشته جنایت‌های فجیع در سال دارند و بیش از ۱۵ درصد زنان مورد تجاوز قرار می‌گیرند؛ بعد ایران را از کمیته حقوق زنان حذف می‌کنند! برده داری حتی در برخی ایالت هایشان برقرار بوده است بعد ایران را به نقض حقوق بشر متهم می‌کنند!
خسروپناه: ما در کشور از حکمرانی فرهنگی برخوردار نیستیم
در برنامه «شیوه» شبکه ۴ سیما؛

خسروپناه: ما در کشور از حکمرانی فرهنگی برخوردار نیستیم

در مناظره ای در برنامه شیوه شبکه 4 میان عبدالحسین خسروپناه استاد فلسفه و رئیس سابق مؤسسهٔ پژوهشی حکمت و فلسفهٔ ایران ، و مهدی جمشیدی عضو هیأت علمی گروه فرهنگ‌پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی، برگزار شد، عبدالحسین خسرو پناه گفت: بیشترین چالشی که دارم به همین حکمرانی فرهنگی هست. یعنی اگر تعبیر کنم که ما در کشور از حکمرانی فرهنگی برخوردار نیستیم این سخن اغراق‌آمیز نیست. مهدی جمشیدی نیز اظهار داشت: مسأله ما در واقع چهل ساله دوم انقلاب است که رهبر انقلاب در واقع خواستار دو نوع بازاندیشی شدند. این بازاندیشی‌ها از پیش طراحی شده بوده و این موضوع متکی به فعل و انفعالات یک جریان لمپن نیست. پس انقلاب را تنازل به این قصه ندهیم.
زندگی درویش‌های روزگار قاجار از نگاه خارجی‌ها
برگی از تاریخ؛

زندگی درویش‌های روزگار قاجار از نگاه خارجی‌ها

یاکوب ادوارد پولاک درباره درویش‌های دوره قاجار نوشته است: در روزگاران قدیم از این طبقه مردم، برجسته‌ترین اندیشمندان و مستعدترین شاعران برخاسته‌اند؛ در اینجا فقط به نام‌های پرآوازه سعدی و حافظ اشاره می‌کنیم. اما فعلاً طبقاتی از ولگردان، قوالان (آوازه‌خوانان) و قصه‌گویان را تشکیل می‌دهند، بدون اینکه تعلیم و تربیت خاصی داشته باشند. این‌ها که حال هیچ کسب‌وکاری ندارند به مالکیت پشت پا زده‌اند و بی‌غم و بی‌خیال روز را به شب می‌آورند.
تاکید امام خمینی بر عدم تعرض به بانوان بدحجاب
در پیامی خطاب به ملت ایران؛

تاکید امام خمینی بر عدم تعرض به بانوان بدحجاب

برعکس برداشت افراد متعصب و بعضا تند رو برای مقابله قهری با بدحجابی، امام خمینی در پیامی کاملا اشکار در سال ۱۳۵۹، تاکید بر ممانعت از این نوع برخورد‌ها نمودند و این کار‌ها را نتیجه عمل منحرفین و مخالفین انقلاب دانسته اند. باید از مدافعین این نوع برخورد‌ها پرسید چرا جامعه باید به شمایانی که کم اعتقاد یا بی اعتقاد به اسباب فرهنگی و الگو سازی، رویه‌های استدلالی و تربیتی هستید، اعتماد کند. شمایانی که تمایلات بالا به سرکوب و اعمال خشونت برای نتیجه یابی کوتاه مدت هستید، از خود ضد انقلاب و اثرات بدحجابی در جامعه هم می‌توانید خطناک‌تر برای انقلاب و اسلام و ولایت باشید. حد اعلای رفتار شما متمایل به خشونت گرایی حداکثری و دفعی و ایجاد شکاف اجتماعی و نابودی سرمایه‌های ملی است.
تاکید رئیسی به واگذاری اقتصاد هنر به بخش خصوصی
دیدار رئیس جمهور با هنرمندان؛

تاکید رئیسی به واگذاری اقتصاد هنر به بخش خصوصی

رئیس جمهور در نشست رمضانی با هنرمندان تاکید نمودند که اقتصاد هنر باید به بخش خصوصی واگذار شود. برخی از تحلیل گران معتقدند که احتمالا با این تاکیدات، برخی از مشکلات سرمایه گذاران و دوستاران هنر کاهش یافته و در روند فعالیت‌هایی نظیر مجموعه داری، حراج‌های هنری، فروش آثار هنری و مواردی همانند، تسهیل صورت پذیرد.