رشد ۱۶ درصدی تلفات تصادفات در سال ۱۴۰۱
آمار سازمان پزشکی قانونی کشور:

رشد ۱۶ درصدی تلفات تصادفات در سال ۱۴۰۱

آمار تلفات حوادث رانندگی در سال گذشته (۱۴۰۱)، ۱۹ هزار و ۴۹۰ نفر گزارش شده، این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات ۱۶ هزار و ۷۷۸ نفر بود، ۱۶.۲ درصد بیشتر شده است.
آقای پلیس راهور، ۸۰-۱۰۰ هزار جریمه با نرخ فعلی، برای حقوق دوستان کافی است، به استاندارد جاده و خودرو گیر بدهید
پیشنهاد پلیس برای افزایش رقم جرائم رانندگی؛

آقای پلیس راهور، ۸۰-۱۰۰ هزار جریمه با نرخ فعلی، برای حقوق دوستان کافی است، به استاندارد جاده و خودرو گیر بدهید

پلیس راهور در برداشتی نسیتا اشتباه، افزایش جرایم را عاملی بازدارنده تصور می‌کند. در حالی که مردم نای نفس کشیدن هم ندارند. سوال اینجاست که اگر نیت پلیس محترم راهور خیر است، چرا به استاندارد خودرو و کیفیت جاده‌ها گیر نمی‌دهد؟ یک سوم از علل تصادفات رانندگان هستند. کیفیت خودرو‌ها و وضعیت جاده‌ها را چرا فراموش کرده اید. فکر می‌کردیم در چند سال اخیر، با پلیس راهور نسبتا معقولی مواجه هستیم، اما با این شواهد گویا باید در قضاوت تجدید نظر کرد.
اعلام سهم پراید و پژو از تصادفات مرگبار نوروز ۱۴۰۲ و ثبت ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار جریمه در طرح نوروزی
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد:

اعلام سهم پراید و پژو از تصادفات مرگبار نوروز ۱۴۰۲ و ثبت ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار جریمه در طرح نوروزی

سردار سید تیمور حسینی جانشین رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد که ۵۱ درصد خودرو‌ها در تصادفات فوتی نوروز ۱۴۰۲ از نوع پراید و پژو بوده است. متاسفانه در این مدت ۸۷۱ تن نیز جان خود را از دست دادند که ۲۸ درصد از این افراد زیر ۱۸ سال، سه درصد عابرین پیاده، ۱۰ درصد موتورسواران و ۳۳ درصد رانندگان وسایل نقلیه بوده‌اند.
جان‌هایی که جاده گرفت: ننگ خودروساز ، جاده غیر استاندارد، سرخوشی و بی احتیاطی رانندگان یا قسمت و حادثه؟
گزارشی شش ساله از آمار و دلایل تصادفات نوروزی؛

جان‌هایی که جاده گرفت: ننگ خودروساز ، جاده غیر استاندارد، سرخوشی و بی احتیاطی رانندگان یا قسمت و حادثه؟

هر ساله با آمار بالایی از تصادفات جاده ای در ایام نوروز مواجه هستیم. شاید به نظر برسید که افزایش باز ترافیکی و عجله افراد در رانندگی باعث این حجم مرگ و میر است. اما واقعیت چیز دیگری است. خودروهای مچاله شده در تصادفات و برخی بی شرف بازی های موجود در خودرو سازهای داخلی ، سکوت احمقانه و مرگ بار سازمان مثلا استاندارد در برابر حلبی سازها و قصور، اهمال و تقصیر مسلم مدیران سازمان استاتدارد در ادوار( الزاما نیازمند ورود دادستان و اعلام جرم است)، دست روی دست گذاشتن پلیس فراجا و تداوم پلاک گذاری خودروهای کم کیفیت ، جاده های مرگ با مسئله آسفالت و ضعف علایم و کمبود روشنایی و رانندگانی که بدلیل فشارهای عدیده و عجله ، دچار انواع بی احتیاطی ها می شوند،دست به دست هم داده و تراژدی تصادفات نوروزی بالا را در کشور رقم می زند. گویا اصلا برای کشور، آمار 17 هزار کشته سالیانه در تصادفات دود 40 هزار معلول و هزیته های ارده ، هیچ معنایی ندارد. گویا قصد برخورد با مدیرنماها و مترسک های اداری و کت و شلوار پوش های 8 صبح-4 بعد الظهر وجود ندارد. بلند بگویید و بگوییم زنده باد فساد.
جاده‌های مرگ ایران کدامند؟
کدام عوامل در تصادفات جاده ای موثرند؟

جاده‌های مرگ ایران کدامند؟

براساس آمار‌های رسمی اعلام شده در ۴ روز نخست امسال شدیدترین تصادفات در استان‌های فارس، کرمان، خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان به وقوع پیوسته است.
ادعای پلیس راهور به استفاده از پهپاد در کنترل جاده ها؟ آرزو یا ویترین نمایشی؟
استقرار پهپادهاى نوروزى پلیس در جاده‌ها؛

ادعای پلیس راهور به استفاده از پهپاد در کنترل جاده ها؟ آرزو یا ویترین نمایشی؟

آشنایی با الفبای پهپاد، شما را به دو نمونه عمود پرواز و نیازمند پرتابگر (دستی یا خودرویی) می‌رساند. پهپاد‌های غیر نظامی حدودا یک تا یک و نیم ساعت توان پرواز داشته و قیمت بالایی نیز به جهت نصب تجهییزات جانبی (نظیر دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری، تجهیزات مخابره آنلاین داده‌ها و ...) دارند. حال، پلیس راهور ادعای استفاده از این پهپاد‌ها در کنترل جاده‌ای را دارد. سردار هادیانفر عزیز، داستان کنترل سرعت بین دو دوربین را تکرار نکنید لطفا. تجهییزات نمایشی و ویترینی به درد پلیس نمی‌خورد اخوی. تجربه شکست خورده و ویترینی سازمان محیط زیست در خرید پهپاد را مطالعه کنید، حرف‌های زیادی را آموختن دارد. ضمنا مناطق پرواز ممنوع و محدودیت دالان‌های پروازی هم پیشکش. پیشاپیش برای تمامی زحمات شما و همکاران در سال ۱۴۰۱ تشکر نموده و قدردادن خستگی‌های فرودین ۱۴۰۲ همکاران محترم هستیم.
پلاک‌های لاکچری خرید و فروش می‌شود؟
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور پاسخ می دهد؛

پلاک‌های لاکچری خرید و فروش می‌شود؟

محمدی، رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور گفت: برخی افراد سرمایه‌دار، خودرو‌هایی که پلاک‌های رند را دارند خریداری می‌کنند و پلاک آن را به خودروی لاکچری خود انتقال می‌دهند. اما موضوع مهم‌تر این است که توجه مردم به خودرو‌های لاکچری بیشتر است به همین دلیل اگر پلاک لاکچری داشته باشند دیده می‌شود. سردار هادیانفر یک عکس در شبکه‌های اجتماعی برای من فرستاد که پلاک یک خودرو BMW و یک خودرو پراید تقریبا مشابه یکدیگر بود.
مردم قدرت خرید لاستیک یخ شکن را ندارند
جانشین پلیس راهور فراجا:

مردم قدرت خرید لاستیک یخ شکن را ندارند

سردار حسینی با تأکید بر لزوم استفاده از تجهیزات ضدّ یخ در شهر‌های اروپایی که بیشتر روز‌های سال را در شرایط بد جوّی می‌گذرانند، گفت: اگر قرار بود شهر‌های اروپایی با پاشیدن شن و نمک از یخ زدگی معابر شهرهای‌شان جلوگیری کنند، آسفالت خیابان‌ها و جاده‌های آن‌ها به سرعت از بین می‌رفت، اما آن‌ها از تکنولوژی روز دنیا در ساخت لاستیک خودرو بهره برده و لاستیک‌های ضد یخ را در تولیداتشان مورد استفاده قرار داده‌اند. ایشان افزود:گفت: لاستیک‌های ضد یخ در بازار با قیمت‌هایی به فروش می‌رسند که اغلب مردم توانایی خرید و استفاده از آن‌ها را ندارند.
برگزاری کمپین ۱۸-۱۸ برای کاهش آمار قربانیان تصادفات
سردار هادیانفر خبر داد:

برگزاری کمپین ۱۸-۱۸ برای کاهش آمار قربانیان تصادفات

سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با اعلام اینکه ۱۸ درصد از جانباختگان تصادفات رانندگی زیر ۱۸ سال سن دارند، از برگزاری کمپین ۱۸-۱۸ برای کاهش آمار قربانیان تصادفات خبر داد.
در مراسم هفتمین رزمایش پلیس بزرگراه کشور مطرح شد:

برنامه‌های آتی پلیس راهور؛ از راه اندازی چت آنلاین با مردم تا الکترونیکی شدن کروکی‌ها+ اعلام آمار تردد در کشور

هفتمین رزمایش آمادگی و تقویت توان و تحرک پلیس راهور فراجا - رزمایش پلیس بزرگراه - صبح امروز با حضور سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل فراجا، سردار سید کمال هادیان‌فر، رئیس پلیس راهور کشور و جمعی از فرماندهان و کارکنان پلیس راهور سراسر کشور در ستاد مرکزی پلیس راهور فراجا در شهرک آزمایش تهران برگزار شد.سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور کشور با اشاره به ثبت ٥٦٣ میلیارد تردد در کشور در سال جاری گفت: این آمار ٢٨ درصد افزایش تردد را نشان می‌دهد. در این مراسم سردار رادان،فرمانده کل فراجا اظهار داشت: آمار‌ها نشان می‌دهد بیش از ۹۰ درصد شهروندان در جاده‌ها و شهر‌ها به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام می‌گذارند و حفظ قانون را برای خودشان واجب می‌دانند.
۵