رتبه 134 ایران در بین 136 کشور جهان/ بهره های بانکی واحدهای تولیدی عفو شود
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خبر داد؛

رتبه 134 ایران در بین 136 کشور جهان/ بهره های بانکی واحدهای تولیدی عفو شود

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با انتقاد از عدم پرداخت بخشی از درآمدهای ناشی از هدفمندی یارانه ها به حوزه تولید و صنعت، خطاب به رحمانی، قائم مقام وزیر صنعت گفت: " آقای رحمانی وقتی می گوییم قانون ارزش افزوده، کمرمان را خم کرده می گویید قانون است و باید اجرا شود ولی همین قانون هدفمندی یارانه ها و پرداخت سهم تولید را که خودتان در مجلس قبل، تصویب کردید به ما نمی دهید. اگر قانون ، قانون است باید اجرا شود."
با تغییر پی‌درپی فرمانداران آذربایجان‌شرقی، چه بر سرِ شهرستان‌ها می‌آید؟/ آذربایجانی‌ها به خاطر تعطیلی ورزشگاه یادگار امام صحنه‌های پرشور را از دست داده‌اند
بیگی در تذکر شفاهی به وزرای کشور و ورزش؛

با تغییر پی‌درپی فرمانداران آذربایجان‌شرقی، چه بر سرِ شهرستان‌ها می‌آید؟/ آذربایجانی‌ها به خاطر تعطیلی ورزشگاه یادگار امام صحنه‌های پرشور را از دست داده‌اند

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی از تغییر پی‌درپی‌ فرمانداران استان و تعطیلی ورزشگاه یادگار امام(ره) انتقاد کرد و خواستار حل سریع مشکلات شد.

مدیران ناکارآمد را بشناسیم

تعداد افراد زیادی را می توان یافت که دوست دارند مدیر یک جامعه ای باشند و خیال کنند که توانایی آن را دارند که یک مدیری توانا باشند . اما در حقیقت می شود گفت موفقیت در این امر ویژگی های خاصی می طلبد که عدم برخورداری از این ویژگی ها باعث ناکامی فرد در مدیریت و زیر دستان وی می شود. اما کدام ویژگی ها باعث می شود افراد در آینده به مدیران خوبی تبدیل نشوند و بی کفایتی آنها مشهود باشد.
مسافران یخ زده محصول وضعیت اسفناک قطار مسافربری تبریز – مشهد
یادداشت و عکس های ارسالی یکی از مسافران یخ زده؛

مسافران یخ زده محصول وضعیت اسفناک قطار مسافربری تبریز – مشهد

وعده مسئولین و مدیران قطار مبنی بر افزایش ظرفیت ناوگان و و خدمات رفاهی مسافران خط ریلی در ایام پیک بخصوص دهه آخر ماه صفر با اضافه نمودن سالن های اتوبوسی و بالا رفتن بهای بلیط این سرویس ها در بعد کمی محقق ولی در بعد کیفی فقط در حد شعار ماند و عملی نشد .
وزیر نیرو خبر داد:

دولت تصمیمی برای افزایش بهای آب و برق ندارد

وزیر نیرو با بیان اینکه با بیان اینکه هیچ تصمیمی در دولت درباره افزایش قیمت آب و برق اتخاذ نشده و بخش برق تنها ۱۰ درصد نیازمند خارج از کشور است گفت:طرح فاضلاب تهران تا پایان برنامه ششم توسعه به اتمام می رسد.
۳