چالش شوهران برای همسران دولتی!
خانواده خط قرمزی برای تخریب؛

چالش شوهران برای همسران دولتی!

روزنامه آرمان ملی در یادداشتی با عنوان"چالش شوهران برای همسران دولتی! "، به بیان نمونه هایی از تخریب زنان شاغل در بدنه دولت از طریق انتساب فسادهای اقتصادی و سیاسی به همسرانشان پرداخته است و معتقد است؛ بدون تردید پس از حضور زنان در جایگاه‏‌های رسمی توجه به جایگاه و اقدامات اعضای خانواده آن‌ها پررنگ می‏‌شود و برخی اوقات بهانه خوبی برای تخریب دولتمردان زن است و برخی اوقات هم نمی‏‌توان منکر نقش این همسران در برخی اتفاقات شد.
تصویب لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان توسط کمیسیون اجتماعی مجلس +متن لایحه و تاکیدات
ایجاد سامانه ثبت مستندات و اطلاعات کلیه آثار جسمی و روانی زنان؛

تصویب لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان توسط کمیسیون اجتماعی مجلس +متن لایحه و تاکیدات

لایحه یک فوریتی حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت پس از ادغام با طرح صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت به تصویب کمیسیون اجتماعی مجلس رسیده و به صحن مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
مناظره «انسیه خزعلی» و «معصومه ابتکار» در بحث سیاستگذاری درحوزه زنان
دو خانم مدیر که از هم حساب می کشند!

مناظره «انسیه خزعلی» و «معصومه ابتکار» در بحث سیاستگذاری درحوزه زنان

برنامه "شیوه" هشتم بهمن‌ماه، با محوریت یکی از مباحث همواره درصدر و به روز جامعه یعنی «حوزه زنان» اجرا شد و دو تن از چهره‌های دو جبهه مختلف در این حوزه را به مناظره دعوت کرد. «انسیه خزعلی»، معاون زنان و خانواده دولت سیزدهم و «معصومه ابتکار»، معاون پیشین زنان و خانواده دولت دوازدهم دو مهمان و کارشناسی‌اند که با محور «سیاستگذاری حوزه زنان» به گفتگو پرداختند.
آنها که نمی دانند بدانند؛ زنان تاثیرگذار تاریخ ایران
کنگره ای خالی از بانوان توانمند ایرانی؛

آنها که نمی دانند بدانند؛ زنان تاثیرگذار تاریخ ایران

پیرو تبعات برگزاری کنگره بانوان تاثیرگذار که اخیرا در کشور برگزار شد و زنانی از کشورهای دیگر به این رویداد دعوت شده و تجلیل شدند،و اما کمرنگ بودن نقش زنان ایرانی در این مجمع جای تامل دارد. زنان ایران در ادوار مختلف نقشی پررنگ در ابعاد گوناگون ایفا کرده‌اند، از سیاست گرفته تا پزشکی، از هنر گرفته تا نجوم. تأثیر این زنان گاهی به حدی بوده است که سرنوشت یک جامعه یا ابعاد یک علم را دگرگون کرده است. در این مقاله، شما را با زنان تاثیرگذار تاریخ ایران از پیش از میلاد تا زمان حال آشنا می‌کنیم.
چند نکته مهم درباره دورهمی زنانه همسر رئیس جمهور!
دکتر حسین انتظامی:

چند نکته مهم درباره دورهمی زنانه همسر رئیس جمهور!

در ادامه واکنش ها به برگزاری کنگره زنان تاثیرگذار توسط همسر رئیسی، دکتر حسین انتظامی معاون سابق وزارت ارشاد در یادداشتی نوشت: برگزاری کنگره زنان تاثیرگذار از آن رو اهمیت داشت که پادزهری به ایران‌هراسی بود و در شرایطی که قدرت‌های جهانی درصدد انزوای ج. ا هستند و اخیراً کشورمان را از شورای حقوق زنان ملل متحد اخراج کرده‌اند، واکنش و بلکه حرکت ایجابی مناسبی قلمداد می‌شود. هرچند بهتر بود علاج واقعه، قبل از عمل می‌شد و اقدامات دیپلماتیک و یارگیری‌های بیشتری صورت می‌گرفت. کنگره یادشده، به علاوه در راستای تقویت قدرت نرم و استفاده از دیپلماسی فرهنگی هم تعریف می‌شود. این کنگره با انتقاداتی روبرو بود که اگر بعضی توجهات می‌شد، توفیق بیشتری می‌یافت؛ بویژه آن‌که ظاهراً این کنگره قرار است تداوم داشته باشد. پاره‌ای از ملاحظات را مطرح کرده اند که در ادامه می خوانید:
توجیحات پوپولیستی و متناقض انسیه خزعلی از کنگره زنان تاثیرگذار؟ گیر چه تفکری افتادیم بخدا
توجیه خزعلی درباره کنگره زنان تاثیرگذار:

توجیحات پوپولیستی و متناقض انسیه خزعلی از کنگره زنان تاثیرگذار؟ گیر چه تفکری افتادیم بخدا

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست خبری خود درباره کنگره زنان تاثیرگذار در بخش ملی و بین‌المللی، توضیحاتی ارائه داد که بیشتر شبیه بیانیه ای با رویکردی پوپولیستی برای توجیه یک گند برنامه ای بود تا پاسخ به سوالات افکار عمومی. او درباره هزینه های کنگره صحبت از سرشکن کردن این بودجه در دستگاه های مختلف می گوید. انگار نه انگار که با بودجه ملی طرف هستیم. می گوید که مایا صباغ را نهادهای دیگر دعوت کرده اند؟ درباره شیوه انتخاب هفت نفر برگزیده ، صحبت های خنده دار و ادعاهای غیرقابل قبول بر زبان می آورد . خدا آخرت امثال شما مدیران اجرایی در جمهوری اسلامی را عاقبت بخیر کند. اینکه به فکر آخرت خودتان نیستید به ما ربطی ندارد. اما نگران دنیای خودمان هستیم که با حضور امثال شما دارد به گند کشیده می شود آبجی خانم.
چرا «کنگره بانوان تاثیرگذار» جنجالی شد؟
چند نکته در باب خوانش موافقان و مخالفان؛

چرا «کنگره بانوان تاثیرگذار» جنجالی شد؟

برگزارکنندگان بگویند کنگره اخیر، تا چه اندازه توانست روایتی جدید را در مقابل آن‌چه روایت جبهه استکبار از زنان نامیده می‌شد، ارائه کند؟ شاید پرسش بنیادی‌تر این باشد که آیا اساسا این کنگره گفتمانی داشت که بتواند جریان‌سازی کند؟ آیا صرف دعوت از زنان چند مقام سیاسی خارجی و گرفتن چند عکس یادگاری، امریست که بتواند روایتی فراتر از آن‌چه استکبار و غرب می‌خواهد بر زنان تحمیل کند؟!
مرغ همسایه غاز است؟ مردم و زنان ایران شاهد دوگانگی هستند؛ نمک پاشیدن بر زخم است
واکنش عباس عبدی به اجلاس زنان:

مرغ همسایه غاز است؟ مردم و زنان ایران شاهد دوگانگی هستند؛ نمک پاشیدن بر زخم است

عباس عبدی نوشت: من هنوز باور نمی‌کنم که چرا باید خانم الهه محمدی یا بسیاری دیگر از زنان پیش و پس از این جریان اعتراضی همچنان در زندان باشند؟ چگونه ممکن است با وجود چنین زنانی در زندان و حتی رسیدگی‌های قضایی غیرعلنی، بتوان از زنان تاثیرگذار امریکای لاتین یا آفریقا یا آسیای جنوب شرقی برای حضور در ایران دعوت کرد؟ یک لحظه خود را جای خانم‌های زندانی بگذارید که دارند از تلویزیون این نشست را می‌بینند چه احساسی به حکومت و کشور خواهند داشت؟ عبدی اضافه کرد: در این شرایط سخت اقتصادی که چند سالی است این‌گونه نشست‌ها لغو شده است، چگونه می‌توان رضایت داد که هر از گاهی تعداد زیادی را با هزینه‌های گزاف دعوت کرد که نتیجه مثبتی هم جز ضد تبلیغ ندارد؟
نقدی بر تفاهم برای تاسیس «انجمن بین‌المللی بانوان تاثیرگذار» با محوریت ایران
کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در اجلاس سران؛

نقدی بر تفاهم برای تاسیس «انجمن بین‌المللی بانوان تاثیرگذار» با محوریت ایران

خبر می رسد که در نشست تخصصی اولین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در ایران، تفاهم برای تاسیس «انجمن بین‌المللی بانوان تاثیرگذار» با مرکزیت ایران مطرح شد. اما سوال اینجاست که ورای بحث توسعه دیپلماسی عمومی و پر رنگ کردن بحث زنان در شرایط حاضر کشور، این افراد چگونه و بر اساس چه شاخص هایی انتخاب شده اند؟ آیا صرف برپایی یک رویداد و جلب نظر افکار عمومی خارجی ها مدنظر بوده یا ضمانت اجرایی و ماموریت برای چنین نهادی تعریف شده است. بر اساس برخی شواهد بنظر می رسد که با یک پدیده و رویداد زودگذر روبرو باشیم؟ 
صدای زنان ایرانی بدون افکت غربی ! از ادعا تا واقعیت؟!
حضور نمایندگان و زنان فرهیخته ۹۰ کشور در ایران ؛

صدای زنان ایرانی بدون افکت غربی ! از ادعا تا واقعیت؟!

دست اندرکاران کنگره بین المللی بانوان تاثیرگذار مدعی هستند که این روز‌ها که مسیح علینژاد و نازنین بنیادی سعی دارند خود را صدای زنان ایرانی جا بزنند و روایت برساخته‌ای از واقعیت جامعه ایرانی به افکار عمومی غرب و نهاد‌های بین‌المللی تحمیل کنند، کنگره بین المللی بانوان تاثیرگذار با حضور نمایندگان بیش از ۹۰ کشور در قلب ایران جریان دارد.برخی از منتقدین می پرسند که هزینه کنگره چرا شفاف نمی شود؟ زنان تاثیرگذار بر اساس کدام شاخص انتخاب شده اند؟ اثرگذاری کنگره در سطوح منطقه ای ،جهان اسلام یا بین المللی به چه میزان بوده است؟ چه ساختار و مکانیزمی برای تداوم خودگردان این کار ، اندیشیده شده است.
۷