روح الامینی نماینده مجلس:

لزوم فاصله گیری صداسیما از بوق ملی و صداسیمای میلی +ضعف نظارت چه بر سر صداسیما آورده؟

با توجه به اهمیت رسالت صداسیما و همچنین شرایط دوره اول انقلاب و آلودگی این سازمان به رویکردهای هنر و برنامه سازی غیر همگرا با انقلاب، گرایشات افراطی به حضور متعهدانه و افراد خاص ، صورت پذیرفت. حضوری که بدلیل شیوه سنتی اعتماد در ما ایرانیان، باعث ضعف نظارت شده و بستر را برای سلیقه گرایی و محفل گرایی و ... ، فراهم ساخت. تا حدی این وضعیت آسیب پیش رفت که از رسانه ملی، تعبیر به رسانه میلی و اخیرا ، بوق ملی شده است. ادعاهای بزرگ، ظاهر گرایی افراطی، جهت گیری های غیرکارشناسانه و بعضا غیر منصفانه ، شائبه های فساد مالی ، انفعال در برابر رسانه های بیگانه و بعضا انفعال در برابر شبیخون فرهنگی و ...، بخشی از پیامدهای اداره صداسیما با رویکرد محفلی است. روح الامینی در مصاحبه خود با صداسیما درباره انتخابات مجلس، به طنز به این موضوع پرداخته است.
نمایندگان از توضیحات وزیر کشور قانع نشدند؛ روند استیضاح در جریان است
درخواست استیضاح احمد وحیدی؛

نمایندگان از توضیحات وزیر کشور قانع نشدند؛ روند استیضاح در جریان است

عضو کمیسیون امور داخلی و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی از بررسی طرح استیضاح احمد وحیدی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد که طی آن نمایندگان استیضاح کننده محور‌های استیضاح را مطرح و وزیر کشور نیز در این خصوص توضیحاتی را ارائه کرد.حدادی، تصریح کرد: با توجه به اینکه تعداد استیضاح‌کنندگانی که قانع نشدند، بیش از تعداد معین در آیین‌نامه است، لذا روند استیضاح وزیر کشور، در جریان است.
تاملی در وزن توانمندی علمی و اجرایی سه هزار نماینده فعلی و ادوار یازده دور مجلس
از ماست که بر ماست؛

تاملی در وزن توانمندی علمی و اجرایی سه هزار نماینده فعلی و ادوار یازده دور مجلس

وقتی مبنای انتخاب نماینده مجلس میزان همگرایی با این جریان و ان جریان سیاسی می‌شود و با انواع فیلتر‌های ریز و درشت، افراد را سرند نموده و کم انگیزه برای حضور می‌کنیم، می‌شود همین وضعیتی که درگیر و دچار آن هستیم. حدود ۳۰۰۰ نماینده فعلی و ادوار مجلس که تنها حدود یکصد اقتصاد دان در ان‌ها حضور داشته است؟ آیا شدیدتر از دشمنی گروهی تندرو و نااهل به این آب و خاک و دین و انقلاب، کسی را سراغ دارید؟ ما داریم با ماموریت تمدن سازی خودمان چه می‌کنیم؟ آمدیم جلوی بعضی از فساد‌های احتمالی را بگیریم، از آن طرف بام افتادیم و رقم زدیم چالشی را که پیامد‌های نامیمون داشته و دارد.
لایحه حجاب با رای ۸ نفر به قانون تبدیل می شود+ نشنیدن صدای منتقدین
غلامرضا نوری قزلجه:

لایحه حجاب با رای ۸ نفر به قانون تبدیل می شود+ نشنیدن صدای منتقدین

نماینده بستان آباد گفت: بنده خودم ۱۱۴ پیشنهاد برای این لایحه ۷۰ ماده‌ای داشتم که می‌توانستیم آن را در صحن اصلاح کنیم والان دیگر نمی‌توانیم. اصل ۸۵‌ی شدن این طرح در یک جلسه غیر رسمی ۷۳ درصد رای آورده وبا توجه به این درصد امکان اینکه در هفته آینده درجلسه علنی رای بیارود متاسفانه خیلی زیاد است.
نام مجلس را از «خانه‌ ملت» به «ملک شخصی‌تان» تغییر دهید!
نامه‌ صریح دوتشکل دانشجویی:

نام مجلس را از «خانه‌ ملت» به «ملک شخصی‌تان» تغییر دهید!

بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران در نامه ای به رئیس و نمایندگان مجلس و وزیر کشور با انتقاد از دخالت برخی نمایندگان در عزل و نصب‌ها خصوصا آنچه درباره معاون سیاسی وزیر کشور مطرح شد، آمده است: چرا برخی از نمایندگان با دخالت‌های غیرقانونی در اختیارات وزیر کشور، سلامت انتخابات را لکه‌دار می‌کنند.
نیمی از ایرانی‌ها رئیس مجلس را نمی‌شناسند! + سلام بر مشارکت سیاسی
نتایج یک نظرسنجی رسمی:

نیمی از ایرانی‌ها رئیس مجلس را نمی‌شناسند! + سلام بر مشارکت سیاسی

روزنامه دولت نوشت: بررسی‌های مراکز افکارسنجی نشان‌دهنده تضعیف جایگاه مجلس بواسطه رفتار برخی از نمایندگان در میان مردم است، تا جایی که بسیاری از ایرانیان حتی نام رئیس مجلس را هم نمی‌دانند. آسیبی که به راحتی نمی‌توان از کنار آن گذشت. بار‌ها و بار‌ها تذکر داده بودیم که مشارکت سیاسی از راه تجویز بنیادگرایی و رفتار‌های بنیادگرایانه حاصل و حادث نشده و جز منافق پروری و پوپولیست گرایی ثمر دیگری ندارد. آنچه مهم است، پرورش اخلاقی- فرهنگی-معنوی مردم برای توانمندی برای برعهده گیری عاقلانه مسئولیت‌ها است. این پرورش تعهد می‌اورد و انسان ریشه دار و نه لمپن، تحول جامعه می‌دهد. با این پرورش می‌توان انتظار تمدن سازی و تعهدات موعودگرایانه داشت.
سیدمجتبی محفوظی نماینده آبادان از توضیحات صولت مرتضوی قانع نشد، اما مجلس رای مثبت داد
پاسخ وزیر کار به عملکرد شستا و تاپیکو؛

سیدمجتبی محفوظی نماینده آبادان از توضیحات صولت مرتضوی قانع نشد، اما مجلس رای مثبت داد

در نشست علنی امروز (دوشنبه ۲ مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان سوال سیدمجتبی محفوظی نماینده آبادان از سید صولت مرتضوی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در خصوص علت بی‌برنامگی در شرکت‌های شستا و تاپیکو، پس از عدم اقناع نماینده سوال کننده، پاسخ وزیر به رأی گذاشته شد که نمایندگان با ۱۳۳ رأی موافق، ۷۵ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در جلسه از توضیحات وزیر قانع شدند.
استیضاح وزیر کشور رای می‌آورد؛ معاون سیاسی او بی تجربه است
ادعای یک نماینده مجلس:

استیضاح وزیر کشور رای می‌آورد؛ معاون سیاسی او بی تجربه است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: وزیر کشور به مجلس قول برخورد با معاونش را داد، اما ظاهرا عده‌ای او را به مقاومت در برابر نمایندگان توصیه کردند و در نهایت استیضاح وحیدی به جریان افتاد.حیدری با بیان اینکه مهمتر از همه این موارد بی‌تجربه بودن معاون سیاسی وزیر کشور در برگزاری فرایند انتخابات است گفت: فردی که در قامت معاون سیاسی قرار می‌گیرد باید تجربه برگزاری انتخابات را داشته باشد ایشان حتی در حد یک استاندار، فرماندار و بخش دار هم تجربه برگزاری انتخابات را ندارد و این حد از بی‌تجربگی در برگزاری انتخابات آسیب جدی به فرایند مهمترین رویداد سیاسی کشور می‌زند.
۴