سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
رأی تاریخی علیه انحصار در بازار آنلاین غذا و متخلف شناخته شدن اسنپ فود توسط شورای رقابت + اعتراض اسنپ فود به حکم
به اتهام اعمال شروط ضدرقابتی در قراردادها:

رأی تاریخی علیه انحصار در بازار آنلاین غذا و متخلف شناخته شدن اسنپ فود توسط شورای رقابت + اعتراض اسنپ فود به حکم

با رأی رسمی شورای رقابت علیه اسنپ‌فود به‌دلیل اعمال شروط ضدرقابتی در قرارداد با رستوران‌ها، فصل جدیدی در نظارت بر رفتار پلتفرم‌های دیجیتال آغاز شده است. این رأی که به‌دنبال شکایت پلتفرم‌هایی چون تپسی و زودکس صادر شد، می‌تواند در آینده فضای رقابتی اکوسیستم استارتاپی ایران را دگرگون کند.شورای رقابت به شکایات ثبت‌شده از سوی پلتفرم‌های تپسی و زودکس علیه اسنپ‌فود رسیدگی و اعلام کرد که قرارداد‌های انحصاری این شرکت با رستوران‌ها مصداق رویه ضدرقابتی است. به موجب این رأی، اسنپ‌فود ملزم شد مفاد محدودکننده همکاری رستوران‌ها با دیگر پلتفرم‌ها را از قرارداد‌های خود حذف کند. بر اساس گزارش شورا، اگرچه در متن قرارداد‌ها اشاره مستقیم به اجبار نشده بود، اما ترکیب شروطی مانند منع همکاری با رقبا، اعمال جریمه در صورت فسخ، و تخفیف‌های مشروط، فضای رقابت را به‌شدت محدود کرده بود. این رأی قابل تجدیدنظر است و پس از قطعیت می‌تواند در دیوان عدالت اداری نیز مورد اعتراض قرار گیرد.اسنپ‌فود در واکنش به رأی شورای رقابت مبنی بر وجود شروط ضدرقابتی در قراردادهایش با رستوران‌ها، اعلام کرد که این رأی هنوز نهایی نیست و شرکت درخواست تجدیدنظر خود را به مراجع قانونی ارائه کرده است.
قواعد بسته بندی مواد غذایی در ژاپن
تقویت بسته بندی:

قواعد بسته بندی مواد غذایی در ژاپن

بسته بندی مواد غذایی از چند جنبه نگهداری و حفاظت از محتوای بسته، زیبایی و سهولت استفاده مورد توجه هستند. در ژاپن، برای کاهش تقلب های احتمالی، سایز تصویر روی پکیج مواد غذایی، باید دقیقا به اندازه محصولی باشد که در داخل آن قرار دارد. لذا نمی توان با اغراق، مصرف کننده را فریب داره و متمایل به خرید نمود. در ادامه متن، ویدئوهایی برای تسهیل در فهم موضوع ارایه شده است.
کاهش ۷۰درصدی توزیع گوشت قرمز تنظیم‌بازاری
نارضایتی مردم از توزیع گوشت قرمز:

کاهش ۷۰درصدی توزیع گوشت قرمز تنظیم‌بازاری

درحالی تولید گوشت قرمز سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۱درصد کاهش داشته است، که دولت اخیراً اقدام به کاهش ۷۰درصدی توزیع گوشت تنظیم‌بازاری کرده است، این تصمیم که ظاهراً برای حمایت از دامداران اخذ شد، نگرانی‌ها را درباره افزایش قیمت گوشت تشدید کرد. مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۴۰۳ با ماه مشابه سال ۱۴۰۲ نشان‌دهنده کاهش ۱۱ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در مهر ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۲ برای گوسفند و بره ۱۶ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۷ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۶ درصد، و برای شتر و بچه‌شتر ۲۳ درصد کاهش داشته است.
تورم و افزایش قیمت ها و بحران کمبود مصرف کالری در سفره ایرانی + آیا از پیامدهای سوتغذیه چیزی می دانید؟
گزارش مرکز پژوهش های مجلس در بررسی ابعاد و پیامدهای فقر در سال ۱۴۰۱:

تورم و افزایش قیمت ها و بحران کمبود مصرف کالری در سفره ایرانی + آیا از پیامدهای سوتغذیه چیزی می دانید؟

با توجه به افزایش قیمت بسیاری از اقلامی که می‌توانند در حوزه رشد و سلامت انسان مفید باشند، طبیعی است که انتظار داشته باشیم جمعیت بزرگی از کشور دچار سوء تغذیه و کمبود و ناتوانی در دسترسی به غذای کافی باشند.
بازار گوشت قرمز به حال خود رها شده است
نابسامانی بازار گوشت؛

بازار گوشت قرمز به حال خود رها شده است

نوسان قیمتی از خرده فروش‌های سطح شهر تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای و حتی تا فروشگاه‌های آنلاین بسیار متفاوت است. این تنوع قیمت بین فروشگاه‌های آنلاین نیز بیش از ۱۰۰ هزار تومان بوده که از نبود نظارت بر این بازار حکایت دارد.
گران شدن اقلام غذایی ایران را با بحران کارایی نیروی انسانی روبرو می‌کند
سید ضیاءالدین مظهری:

گران شدن اقلام غذایی ایران را با بحران کارایی نیروی انسانی روبرو می‌کند

در حالی وضعیت قیمت اقلام غذایی روزبه‌روز در حال افزایش است که به گفته سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه این وضعیت ممکن است بر وضعیت نیرو‌های کار تأثیر منفی بگذارد چرا که انرژی‌های دریافتی آن‌ها کاهش پیدا می‌کند و در آینده با بحران کارایی نیروی انسانی در جامعه مواجه خواهیم شد.
فصل برداشت یا غارت ریواس و نابودی منابع طبیعی
گیاهان کوهی؛

فصل برداشت یا غارت ریواس و نابودی منابع طبیعی

ریواس را می‌توان بعنوان یکی از پرخاصیت‌ترین گیاهان وحشی محسوب نمود. گیاه پر خاصیتی که فصل برداشت آن فرا رسیده است. اما سوال این است که ما با برداشت ریواس مواجه هستیم یا غارت منابع طبیعی؟ آیا محیط زیست یا سازمان پرخاصیت جنگل و مرتع (با علامت سوالی که خودشان بهتر می‌دانند برای چیست؟) نباید استاندارد و پروتکلی برای برداشت و احیا تدوین و ابلاغ کنند؟ آیا نظارت موثر از تبیین وضعیت این گیاه در مراتع تا وضعیت برداشت و وضعیت حضور محصول در بازار لازم نیست؟ برای چی حقوق می‌گیرید آخه؟ کدوم عملکرد؟ با برخی از خواص ریواس آشنا شوید.
علت گرانی نابجای سنگدان مرغ و تقلب‌های آن؟
سنگدان گران‌تر از مرغ!

علت گرانی نابجای سنگدان مرغ و تقلب‌های آن؟

قیمت سنگدان مرغ از قیمت مرغ هم بالاتر رفته است. بنظر که امری غیر معقول بوده و باید کاسه‌ای زیر نیمکاسه باشد. بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که از این آلایش برای تقلب در گوشت چرخ کرده استفاده می‌شود. همچنین بدلیل آنکه دولت، قیمتگذاری دستوری در این خصوص وضع نکرده، فضا برای گران فروشی‌ها باز است. مواظب گوشت چرخ کرده‌های رنگ شده همراه سنگدان مرغ باشید.
سیگار‌های قاچاق آسیب مضاعف دارند
ولی‌زاده:

سیگار‌های قاچاق آسیب مضاعف دارند

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات کشور با اشاره به مضرات مصرف دخانیات برای سلامتی مردم، گفت: مصرف سیگار‌های قاچاق به علت عدم رعایت استاندارد‌های کیفی، ضرر بیشتری به مصرف‌کننده وارد می‌کند.
موانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی
دانش کشاورزی وتولید پایدار؛

موانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی

کشاورزی ارگانیک یکی از راهبردهای کشاورزی پایدار است که متکی بر روشهای طبیعی کنترل آفات و بیماری‌ها بوده و استفاده و کاربرد آفت کش‌ها و علف کش‌های مصنوعی، کود­های شیمیایی، هورمون‌ها و آنتی بیوتیک­ها تا حد امکان منع شده است.
بررسی وضع محصولات ارگانیک در کشور
تاثیرات کشاورزی ارگانیک؛

بررسی وضع محصولات ارگانیک در کشور

تولیدات ارگانیک فرصت بسیار مناسبی برای صادرات محصولات غیرنفتی و تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی برکاهش وابستگی به نفت و توسعه صادرات پایدار و درازمدت محصولات داخلی را فراهم می¬ آورد.
محصولات ارگانیک باید به خواست و مطالبه عمومی تبدیل شود
قائم مقام سازمان مدیریت میادین میوه وتره بار شهرداری تهران؛

محصولات ارگانیک باید به خواست و مطالبه عمومی تبدیل شود

قائم مقام سازمان مدیریت میادین میوه وتره بار شهرداری تهران گفت: محصولات ارگانیک باید به خواست و مطالبه عمومی تبدیل شود و دولت و در واقع حاکمیت باید پاسخگو بوده و در این مسیر قرار گیرد.
توجه به کشاورزی ارگانیک در برنامه ششم توسعه
انجمن ارگانیک ایران؛

توجه به کشاورزی ارگانیک در برنامه ششم توسعه

در این بیانیه که در جلسه دیروز هیأت‌مدیره انجمن ارگانیک ایران به امضا رسید، آمده است: "امنیت غذایی مهم‌ترین وظیفه بخش کشاورزی است و رسالتی حاکمیتی محسوب شده و از اولویت بسیار بالایی در کلیه سطوح برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری دولت‌ها برای دستیابی به توسعه پایدار برخوردار است.
اجرای سند بهبود کیفیت نان، ۳۰ درصد مصرف نمک را در یزد کاهش داد
معاون دبیرخانه کارگروه سلامت یزد:

اجرای سند بهبود کیفیت نان، ۳۰ درصد مصرف نمک را در یزد کاهش داد

معاون دبیرخانه کارگروه سلامت یزد با بیان این که ترویج فرهنگ کاهش مصرف نمک در انواع غذاها برای تمام گروه‌های سنی گفت: کاهش ۳۰ درصد مصرف نمک، یکی از دستاوردهای تدوین و اجرای سند بهبود کیفیت نان در استان است.
نظرات و گلایه ها