سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
مضرات مصرف پوست ، عوارض خوردن جگر و بال  و استفاده از دنبالچه مرغ
قسمت هایی از مرغ که ترجیحا نخورید؛

مضرات مصرف پوست ، عوارض خوردن جگر و بال و استفاده از دنبالچه مرغ

متاسفانه با توجه به شرایط بد اقتصاد خانوار قسمت هایی از مرغ مانند بال و گردن، دل و جگر و سنگدان، پوست و دنبالچه و پای مرغ بدلایل اقتصادی یا حتی لذت بخش بودن و دلایل پزشکی( مصرف پای مرغ) توسط خانوارها مورد استفاده قرار می گیرد، در حالی که عوارض و مضرات خاصی برای مصرف بخش های مورد اشاره، گزارش شده است
چند روش موثر برای نگهداری از زنجبیل در منزل
ادویه ها؛

چند روش موثر برای نگهداری از زنجبیل در منزل

افراد بعضا از روی تنبلی یا بی اطلاعی، کل ساقه زنجبیل را در یخچال نگهداری نموده و بعد از مدتی شاهد خشک شدن آن خواهیم بود. سه روش رنده کردن، ورقه کردن، فریز کردن و مواردی همانند، از روش‌های متداول نگهداری زنجبیل در منزل است
۶ روش ساده خشک کردن میوه در خانه
تهیه چیپس میوه؛

۶ روش ساده خشک کردن میوه در خانه

روش خشک کردن میوه‌ها بهترین راه برای خراب نشدن میوه‌های اضافی است. میوه خشک ترد و شیرین و نوعی آب نبات طبیعی است و مواد مغذی موجود در آن‌ها تفاوت چندانی با میوه تازه ندارد. از میوه خشک می‌توان به صورت میان وعده استفاده کرد. برای خشک کردن میوه می‌توانید میوه‌هایتان را در آفتاب یا فر و به روش‌های دیگری خشک کنید و نگه دارید.
بیسکویت‌ باید از سبوس فرآوری شده گندم تولید شود
بر اساس استانداردها؛

بیسکویت‌ باید از سبوس فرآوری شده گندم تولید شود

بر مبنای استاندارد گندم که در هزار و دویست و نودچهارمین اجلاس کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآوری کشاورزی در دی ۹۲ تصویب شده محصولات بیسکویت باید از سبوس فرآوری شده گندم استفاده کنند و در استاندارد‌ها به رنگ، بو، مواد خارجی، آفات و شکل ظاهری، رطوبت، چربی، پروتئین، خاکستر، قلیایی و اندازه ذرات و فیبر توجه شود.
شگرد‌های افزایش ماندگاری حبوبات و غلات در خانه
نگهداری حبوبات؛

شگرد‌های افزایش ماندگاری حبوبات و غلات در خانه

یکی از مشکلاتی که بسیاری از ما در منزل با آن مواجهیم بحث حمله حشرات به حبوبات و غلات نگهداری شده در منزل است. معمولا حبوبات و غلات بیشتر به صورت عمده و در مقادیر زیاد تهیه شده و در منزل نگهداری می‌شود، اما در صورتی که مراقبت‌های لازم از آن‌ها به عمل نیاید در اثر حمله حشرات ممکن است غیرقابل مصرف شوند.
فواید و معایب روش‌های خشك‌كردن میوه‌ها
خشك كردن میوه؛

فواید و معایب روش‌های خشك‌كردن میوه‌ها

در اغلب قنادی‌ها و خشكبار فروشی‌ها انواعی از میوه‌های خشك نظیر سیب، موز، برگه هلو، زردآلو، قیسی و... به صورت فله‌ای یا در بسته‌بندی‌های كارخانه‌ای عرضه می‌شود كه با وجود قیمت بالا، طرفداران زیادی را به خود جلب كرده‌اند. اما در این زمینه پرسش‌هایی مطرح است از جمله این که این محصولات در فرآیند خشك شدن تا چه میزان ارزش غذایی خود را حفظ می‌كنند؟ آیا انواعی از آن را با مواد شیمیایی تهیه می‌كنند؟ چرا میوه‌هایی كه به روش خانگی تهیه می‌شوند اغلب تیره‌رنگ و كیفیت پایینی دارند؟

از آجیل در یخچال نگهداری کنیم یا دمای اتاق؟

یک متخصص علوم و صنایع غذایی ضمن بیان بهترین شرایط برای حفظ و نگهداری آجیل و مغزدانه‌ها گفت: آجیل‌های پاک شده، مستعد جذب رطوبت و بو به خود هستند و در صورتی که به روش مناسبی نگهداری نشوند، رشد آفات در آنها سرعت و افزایش می‌گیرد.
چطور می توانیم لیمو ترش را برای زمستان نگهداری کنیم؟
لیمو ترش وخواص آن؛

چطور می توانیم لیمو ترش را برای زمستان نگهداری کنیم؟

لیمو ترش بعلت داشتن خواص اسیدی ضد عفونی کننده قوی است . لیمو‬ ترش علاوه بر از بین بردن سلول های بد در بدن از بروز انواع ‫سرطان‬ نیز جلوگیری می کند. یک عدد لیموی 100 گرمی حاوی 29 کیلو ‫‏کالری‬ انرژی است.
نظرات و گلایه ها