قسمت هایی از مرغ که ترجیحا نخورید؛
متاسفانه با توجه به شرایط بد اقتصاد خانوار قسمت هایی از مرغ مانند بال و گردن، دل و جگر و سنگدان، پوست و دنبالچه و پای مرغ بدلایل اقتصادی یا حتی لذت بخش بودن و دلایل پزشکی( مصرف پای مرغ) توسط خانوارها مورد استفاده قرار می گیرد، در حالی که عوارض و مضرات خاصی برای مصرف بخش های مورد اشاره، گزارش شده است
ادویه ها؛
افراد بعضا از روی تنبلی یا بی اطلاعی، کل ساقه زنجبیل را در یخچال نگهداری نموده و بعد از مدتی شاهد خشک شدن آن خواهیم بود. سه روش رنده کردن، ورقه کردن، فریز کردن و مواردی همانند، از روشهای متداول نگهداری زنجبیل در منزل است
تهیه چیپس میوه؛
روش خشک کردن میوهها بهترین راه برای خراب نشدن میوههای اضافی است. میوه خشک ترد و شیرین و نوعی آب نبات طبیعی است و مواد مغذی موجود در آنها تفاوت چندانی با میوه تازه ندارد. از میوه خشک میتوان به صورت میان وعده استفاده کرد. برای خشک کردن میوه میتوانید میوههایتان را در آفتاب یا فر و به روشهای دیگری خشک کنید و نگه دارید.
بر اساس استانداردها؛
بر مبنای استاندارد گندم که در هزار و دویست و نودچهارمین اجلاس کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآوری کشاورزی در دی ۹۲ تصویب شده محصولات بیسکویت باید از سبوس فرآوری شده گندم استفاده کنند و در استانداردها به رنگ، بو، مواد خارجی، آفات و شکل ظاهری، رطوبت، چربی، پروتئین، خاکستر، قلیایی و اندازه ذرات و فیبر توجه شود.
خشک کردن میوه ها؛
در گزارش زیر طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر یا سولاردم را آموزش میدهیم.
نگهداری حبوبات؛
یکی از مشکلاتی که بسیاری از ما در منزل با آن مواجهیم بحث حمله حشرات به حبوبات و غلات نگهداری شده در منزل است. معمولا حبوبات و غلات بیشتر به صورت عمده و در مقادیر زیاد تهیه شده و در منزل نگهداری میشود، اما در صورتی که مراقبتهای لازم از آنها به عمل نیاید در اثر حمله حشرات ممکن است غیرقابل مصرف شوند.
محققان دانشگاه امیرکبیر انجام دادند؛
محققان دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با روشی جدید موفق به فرآوری روغنهای خوراکی گیاهی شدند.
چالش تلخی آبلیمو؛
یکی از چالش های خانواده ها در فصل آبلیموگیری این است که چگونه مزه تلخ، وارد آب لیمو نشود.
خشك كردن میوه؛
در اغلب قنادیها و خشكبار فروشیها انواعی از میوههای خشك نظیر سیب، موز، برگه هلو، زردآلو، قیسی و... به صورت فلهای یا در بستهبندیهای كارخانهای عرضه میشود كه با وجود قیمت بالا، طرفداران زیادی را به خود جلب كردهاند. اما در این زمینه پرسشهایی مطرح است از جمله این که این محصولات در فرآیند خشك شدن تا چه میزان ارزش غذایی خود را حفظ میكنند؟ آیا انواعی از آن را با مواد شیمیایی تهیه میكنند؟ چرا میوههایی كه به روش خانگی تهیه میشوند اغلب تیرهرنگ و كیفیت پایینی دارند؟
یک متخصص علوم و صنایع غذایی ضمن بیان بهترین شرایط برای حفظ و نگهداری آجیل و مغزدانهها گفت: آجیلهای پاک شده، مستعد جذب رطوبت و بو به خود هستند و در صورتی که به روش مناسبی نگهداری نشوند، رشد آفات در آنها سرعت و افزایش میگیرد.
جلوگیری از فساد مواد غذایی؛
یک کارشناس تغذیه گفت: یکی از مهمترین کارها برای سالم نگه داشتن مواد غذایی دور کردن مواد نشسته از مواد شسته شده است.
لیمو ترش وخواص آن؛
لیمو ترش بعلت داشتن خواص اسیدی ضد عفونی کننده قوی است . لیمو ترش علاوه بر از بین بردن سلول های بد در بدن از بروز انواع سرطان نیز جلوگیری می کند. یک عدد لیموی 100 گرمی حاوی 29 کیلو کالری انرژی است.