سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دنبلان کیفیت هورمونی ندارد، چرا نباید خوئک و خوش‌گوشت خورد؟
اقلام ممنوعه پروتئینی در بازار:

دنبلان کیفیت هورمونی ندارد، چرا نباید خوئک و خوش‌گوشت خورد؟

مصرف سه مورد دنبلان( احتمالا با تصور دریافت هورمون تستوسترون) ، خوئک و خوش گوشت( لذیذ بودگی و چربی بالا) با وجود همه اطلاع رسانی ها در بازار محصولات و فراورده های دامی ، متاسفانه در وضعیت نامناسبی قرار دارد.خوئک، خوش‌گوشت و دنبلان از جمله فراورده‌های ممنوعه‌ای هستند که در ایران هیچکدام مجوز فروش، انتقال و عرضه به مصرف‌کننده را ندارند و ممنوع هستند. ضمن اینکه دنبلان علاوه بر ممنوعیت بهداشتی، از نظر دین مبین اسلام حرام شمرده می‌شود.دانستن این نکات ضروری است که تستوسترون دنبلان به دلیل ماهیت پروتئینی در اثر حرارت پخت، تغییر شکل داده و خواص عملکردی خود را از دست می‌دهد.خوئک شامل دو نوع مختلف است، خوئک دل به معنای غده لوزالمعده یا پانکراس دام است و خوئک گردن غده تیموس دام است. تیموس جزیی از سیستم ایمنی پستاندار و لوزالمعده در تولید انسولین و تنظیم قند خون نقش دارد. خوش‌گوشت بخش ابتدایی روده گوسفند یا همان دوازدهه و اثنی عشر است،چون به طور طبیعی در روده، باکتری‌ها و تک‌یاخته‌هایی وجود دارد، در صورتی که مراحل پاکیزه‌سازی روده یا کباب کردن خوش‌گوشت به خوبی انجام نشود، چنانچه این میکروب‌ها به بدن انسان راه یابند، موجب مسمومیت‌ها یا عفونت‌های غذایی می‌شوند.
از درجه‌بندی گوشت مرغ با علائم +A، A و B چه می‌دانیم؟
گرید بندی گوشت مرغ:

از درجه‌بندی گوشت مرغ با علائم +A، A و B چه می‌دانیم؟

دکتر حمید خسروی متخصص علوم و صنایع غذایی در گفتگو با رسانه بیان می‌دارد که در ایران و برخی کشورها، درجه‌بندی مرغ‌های بسته‌بندی‌شده با درجاتی مانند+A، A و B، براساس معیار‌هایی از جمله سطح تکنولوژی کشتار، روش‌های سرد کردن و رعایت استاندارد‌های بهداشتی تعیین می‌شوند. این درجه‌بندی‌ها به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند تا محصولات باکیفیت و ایمن را با آگاهی بیشتری انتخاب کنند و از استاندارد‌های لازم اطمینان یابند. در ایران، مرغ‌ها با درجه بندی متفاوت عموما دارای رنگ بسته بندی گوناگون هستند. مثلا مرغ سبز عموما در بسته بندی سبز قرار می‌گرفت. پلاستیک رنگ سبز به معنای مرغ A+، رنگ آبی مربوط به مرغ درجه A و نارنجی نشانگر مرغ درجه B است به این ترتیب مرغ A و A+ درجه یک و B درجه دو است. همچنین مرغ درجه یک وزن کمتری نسبت به مرغ‌های نارنجی (حداکثر ۲۲۰۰ گرم) دارد. مرغ A+ حداکثر وزنی که می‌تواند داشته باشد ۱۳۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم است و مطمئنا کیفیت بالاتری دارد. پس روی مرغ سبز، آزمایش‌های بیشتری شده و از لحاظ روش کشتار، تخلیه احشا درونی شکم همچنین از لحاظ کیفیت گوشت از دیگر مرغ‌ها بهتر است، اما مرغ آبی هم کیفیت خوبی دارد؛ مرغ نارنجی نیز که درجه دو است، به دلیل وجود امعاء و احشاء در شکم مرغ فسادپذیری بیشتر و ماندگاری کمتری دارد. با این حال آنچه به نام مرغ بدون آنتی بیوتیک دیگر عرضه نمی‌شود و همه مرغ‌ها برای حفظ سلامت گوشت نوع و میزان مشخصی از آنتی بیوتیک مخصوص خود را دریافت می‌کنند که با زمان کشتار فاصله کافی دارد.
خطرات بلعیدن آدامس از افسانه تا واقعیت
آیا قورت دادن آدامس خطرناک است؟

خطرات بلعیدن آدامس از افسانه تا واقعیت

«سایمون تراویس»، پروفسور گوارش بالینی در دانشگاه آکسفوردِ انگلیس در پاسخ به این سوال می‌گوید: این که آدامس پس از بلعیده شدن، سال‌ها در معده باقی می‌ماند، بیشتر شبیه یک افسانه قدیمی است که منشاء آن دقیقا معلوم نیست، ولی به نظر می‌رسد که کارِ والدین‌هایی باشد که قصد داشتند مانع آدامس جویدن فرزندانشان بشوند.کارول پروفسور برجسته طب اطفال و تراویس پروفسور گوارش بالینی تاکید دارند که بلعیدن آدامس برای افرادی که اختلالاتی در دستگاه گوارش خود دارند، می‌تواند باعث بروز مشکلاتی شود. بر این اساس، افرادی که دارای بیماری گوارشی همچون کرون یا سرطان نیستند، تنها در صورتی پس از بلعیدن چند آدامس به پزشک مراجعه کنند که دردی در دستگاه گوارش خود احساس کنند.
ده خوراکی ناسالم برای مردان میانسال
عادات غذایی سالم؛

ده خوراکی ناسالم برای مردان میانسال

حفظ تعادل در رژیم غذایی در هر سنی ضروری است، اما شاید لازم باشد از ۴۰ سالگی به بعد بخواهید به منظور ارتقای سلامت بدن، به طور جدی‌تری روی برنامه غذایی خود نظارت داشته باشید.توصیه می‌شود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذا‌های غنی از کربوهیدرات ساده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به حداقل برسانند؛ چرا که برخی موادغذایی در این سنین سلامت مردان را به طور جدی تهدید می‌کند و حتی ممکن است باعث مرگ شود. به گفته کارشناسان تغذیه، غذا‌های پرکالری در مردان بالای ۴۰ سال، علاوه بر افزایش وزن در طولانی مدت، ممکن است بر سطوح هورمونی (به ویژه تستوسترون) نیز تأثیر بگذارد.
۸ خاصیت شگفت انگیز فلفل که نمی‌دانستید
تغذیه سالم؛

۸ خاصیت شگفت انگیز فلفل که نمی‌دانستید

فلفل خواص متعددی برای سلامت بدن دارد. البته مصرف مداوم و زیاد فلفل تند توصیه نمی‌شود، اما گنجاندن دیگر انواع فلفل در رژیم غذایی جزء توصیه‌های تغذیه سالم است. در این مطلب با ۸ خاصیت عادت به خوردن این ماده غذایی آشنا می‌شوید.
باور‌های نادرست درباره انواع روغن‌ها
دانستنی‌های روغنی؛

باور‌های نادرست درباره انواع روغن‌ها

روغن‌ها و کره‌های نباتی و حیوانی از پرمصرف‌ترین محصولاتی هستند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند و جالب اینجاست که اغلب خانواده‌ها همیشه درخصوص این قلم محصولات، پرسش‌های زیادی مطرح می‌کنند. این‌که چرا ظروف بسته‌بندی روغن‌ها مات و برخی شفاف است؟ آیا می‌توان مارگارین را جایگزین کره حیوانی کرد؟ آیا روغن دنبه را می‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد؟ بهترین نوع روغن سرخ‌کردنی کدام است؟
شربت‌های خوشمزه ایرانی با خواص درمانی
شربت‌های بهاری؛

شربت‌های خوشمزه ایرانی با خواص درمانی

شربت‌های بهاری بیشتر ترکیبی از شکوفه‌ها و جوانه گل‌ها هستند و رایحه آن‌ها شیرین است. علاوه بر آن گل‌ها و گیاهان هم وقتی که جوشانده شوند در کنار شیرین‌کننده‌ها تبدیل به شربت می‌شوند.
خواص بی نظیر توت خشک برای سلامتی سالمندان
همه چیز درباره خانواده توت ها؛

خواص بی نظیر توت خشک برای سلامتی سالمندان

از توت به عنوان داروی ملین ناشتا می‌توان استفاده کرد همچینین موجب تصفیه و پاکی خون می‌گردد برای طحال و کبد نیز اهمیت بسیار ویژه‌ای دارد از آنجاییکه توت منبع آهن است لذا برای درمان کم خونی و فقرآهن به شدت توصیه می‌گردد برگ درخت توت نیز جنبه‌ی درمانی دارد چرا که آن دارای تاثیر خنک کنندگی است و موجب کاهش التهابات پوستی می‌گردد و نیز التهاب چشم را تسکین داده و باعث درخشان شدن چشم‌ها می‌گردد برگ درخت توت برای تصفیه خون نیز کاربرد دارد دم کرده‌ی آن برای درمان روماتیسم واقعا عالی است از دیگر خواص بی نظیر این میوه‌ی خوشمزه می‌توان به تاثیر آن در برطرف کردن سرفه و درمان آسم اشاره کرد. توت خشک به دلیل داشتن کلسیم و فسفر برای لثه مفید است و یک انرژی زای مناسب برای افراد کهنسال محسوب می‌گردد برای محکم کردن لثه و جلوگیری از خرابی و کرم خوردگی دندان می‌توان صمغ درخت توت را جوید و همچنین افراد دیابتی و مبتلا به قند می‌توانند به جای استفاده از شکر و قند از توت خشک استفاده کنند.
عناب، داروخانه‌ای با ۱۶ خاصیت دارویی موثر
میوه همه فن حریف؛

عناب، داروخانه‌ای با ۱۶ خاصیت دارویی موثر

عناب را با نام‌های «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» هم می‌شناسند و نام علمی آن Ziziphus jujube است. این میوه‌ی همه‌فن‌حریف، بومی مناطق گرمسیری و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی نظیر ویتامین C و پتاسیم است. فواید عناب و خواص دارویی فراوانش تردیدی در مصرف آن باقی نمی‌گذارد. عناب به‌دلیل دارابودن آنتی اکسیدان تأثیر زیادی در پیشگیری از سرطان دارد. همچنین عناب کمک بسیاری به مراقبت از پوست و جلوگیری از حساسیت‌های پوستی می‌کند. در این مقاله در مورد خواص عناب یا خرمای قرمز صحبت خواهیم کرد.
گول قیمت ارزون پسته بی کیفیت رو نخور
خوب بخوریم؛

گول قیمت ارزون پسته بی کیفیت رو نخور

شهروندان با وجود استفاده کم و بیش، اما مستمر پسته، اطلاع چندانی در خصوص کیفیت پسته‌ها و انواع آن نداشته و متاسفانه انواع پسته‌های کهنه، آب خندان، قرصی و نامرغوب را به اسم پسته سال به آن‌ها قالب می‌کنند. توضیحات و کلیپ زیر، بشکلی کاربردی به شما کمک می‌کند تا اقدام به خرید پسته خوب کنید.
دلتا هویج را نایاب کرد و امیکرون، شغلم را گران نمود!
ورود به پیک ششم کرونا؛

دلتا هویج را نایاب کرد و امیکرون، شغلم را گران نمود!

بعد از گرانی سیب‌زمینی نوبت به افزایش قیمت شلغم رسید. رئیس اتحادیه بارفروشان تهران با تائید این خبر گفت: ورود به پیک ششم کرونا و شیوع امیکرون نرخ شلغم را بالا برد. بررسی فروشگاه‌های آنلاین نیز نشان از فروش این محصول تا نرخ ۳۷ هزار تومان دارد.
سوسیس و کالباس بده یا مواد نگهدارنده داخلش؟
استانداردهایی که باید رعایت شوند؛

سوسیس و کالباس بده یا مواد نگهدارنده داخلش؟

دکتر کرمانی معتقد است که سوسیس و کالباس‌های دارای مواد نگهدارنده، دارای عوارض و عواقبی چند بوده و بهتر است تا جای ممکن از سوسیس و کالباس، بدون مواد نگهدارنده استفاده شود.
دوازده خاصیت باور نکردی زردچوبه
درمان با کورکومین؛

دوازده خاصیت باور نکردی زردچوبه

زردچوبه ادویه‌ای زرد رنگ (کورکومین)، پر عطر و طعم، با سابقه تاریخی در آشپزی و طب سنتی (طبع گرم) با اثرات و خواص بالقوه ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی و مورد استفاده در جغرافیای مختلف است. در ویدئو کلیپ زیر با خواص ۱۲ گانه این ادویه بشکلی کاربردی آشنا می‌شوید.
بعد از خوردن پیاز در بدن ما چه اتفاقی می‌افتد؟
ضدعفونی کننده‌ای مؤثر؛

بعد از خوردن پیاز در بدن ما چه اتفاقی می‌افتد؟

پیاز یکی از مهم‌ترین موادغذایی در تهیه و طبخ غذا و همچنین دارای خواص دارویی و ضد عفونی کننده است. اما هیچ کدام از ما نمی‌دانیم که دقیقا پیاز در بدن ما چه کار می‌کند و چگونه باعث سلامتی ما می‌شود.
آمار تغذیه ایرانی‌ها در مقایسه با شاخص جهانی
الگوی مصرف مواد غذایی در ایران؛

آمار تغذیه ایرانی‌ها در مقایسه با شاخص جهانی

یکی از مهم‌ترین عـوامـل شکل‌دهنده الگوی غذایی هر جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذایی آن جامعه است. ایرانیان مردمی‌خوش ذائقه و دارای تنوع غذایی بسیار بالا هستند، امــا در ایــن میان آنچه قابل تامل است، الگوی تغذیه‌ای ماست. سطح سلامت جامعه وابستگی زیادی به تغذیه مناسب و سالم دارد. الگوی تغذیه کشور ما دستخوش تغییرات زیادی شده است و به گفته کارشناسان، وضعیت تغذیه ایرانیان در حد مطلوبی نیست.
مضرات چای مانده معطر برای بدن
دانستنی ها؛

مضرات چای مانده معطر برای بدن

مصرف زیاد چای کهنه باعث ایجاد ریفلاکس می‌شود، بنابراین زیاده روی در مصرف چای داغ و کهنه‌دم می‌تواند اثرات مخربی بر دریچه معده و مری داشته باشد.
فواید مصرف شیره انگور در پائیز و زمستان
خواص شیره انگور؛

فواید مصرف شیره انگور در پائیز و زمستان

شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. شیره که از انگور گرفته می‌شود، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژی‌زا و خون‌ساز هم است.
نظرات و گلایه ها