شعار سال: هزاران سال است که زردچوبه بهعنوان ادویه و گیاهی دارویی در دنیا مصرف میشود. اما علم بهتازگی خواص درمانی این گیاه را شناسایی نموده و درک نموده که بیشترین خواص زردچوبه بهخاطر وجود ترکیباتی به نام کورکومینویدها و در صدر آنها «کورکومین» است. کورکومین جزء فعال موجود در زردچوبه و یک آنتی اکسیدان و ضدالتهاب قوی میباشد.
باید توجه داشت که میزان کورکومین موجود در زردچوبه کم بوده و تنها ۳٪ از وزن زردچوبه را به خود اختصاص میدهد. در بیشتر مطالعات انجامگرفته بر روی زردچوبه، از مکمل کورکومین به مقدار یک گرم در روز استفاده شده است. دریافت این مقدار کورکومین با مصرف عادی زردچوبه بسیار سخت است. جذب زردچوبه توسط جریان خون بسیار ضعیف است و برای بهرهگیری هرچه بیشتر از خواص زردچوبه و افزایش جذب آن، بهتر است آن را با فلفل سیاه مصرف کنند. فلفل سیاه محتوی پیپرین است و میتواند جذب زردچوبه را تا دو هزار برابر، افزایش دهد.
اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون