پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۸۳۱۸
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
یکی از رفتارهای زیر سوال مقامات و مدیران اجرایی، کم توجهی به افتتاح ها و برگزاری مراسم چند باره برای یک پروژه خاص است. افتتاح های نمایشی و شعارگونه نیز بشدت در بین مدیران اجرایی رواج دارد. اما در اقدامی قابل تحسین، صادق احمدی فرماندار اهر بعد از اینکه متوجه نیمه کار بودن پروژه افتتاحی اداره بهزیستی شهرستان شد، از افتتاح پروژه خودداری کرد و افتتاح را مشروط به کامل نمودن پروژه نمود.

شعارسال: به نقل از روابط عمومی فرمانداری اهرصادق احمدی فرماندار شهرستان اهر در جریان افتتاح خانه مدد جویی بهزیستی با توجه به ناقص بودن پروژه از افتتاح این پروژه ممانعت نمود.

گفتنی است فرماندار اهر با حضور در منزل این مدد جو ضمن دیدار با وی پیگیر تکمیل نواقصات واحد مسکونی آن‌ها شد.

تعداد بازدید : 2

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از همشهری، تاریخ انتشار: 8تیر1404، کدخبر:959220، www.hamshahrionline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین