پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۴۳۳۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۸
برای بسیاری از مردم، انتصابات افراد امنیتی ، نظامی و محفلی در پست های ارشد اجرایی(مقامات)، تبدیل به حساسیت و افزایش نارضایتی شده است. تجربه بالغ بر چهل سال کشور نشان داده است که غالب افراد آورده شده از این سه حوزه( نظامی، امنیتی، محفلی و سیاسی)، توان مدیریت موثر در حوزه های اجرایی را نداشته و فاقد کارامدی لازم هستند. در واقع ، بنظر می رسد که کشور به جایی رسیده است که باید آماده برای پوست اندازی سیاسی-مدیریتی گردد. توانمندی واقعی افراد، سطح صلاحیت آنها ، میزان انرژی و انگیزه برای کار، میزان تعهد حرفه ای، سطح وفاداری به منافع ملی و حاکمیتی و شاخص های از این وزن، باید مبنای انتخاب مدیران و مقامات باشد. بررسی را از وزیر ارتباطات دولت سیزدهم شروع می کنیم. عیسی زارع پور، قبل از انتخاب بعنوان وزیر، چه رزومه ای داشته است.آیا پیشرفت او ،تابع مسیر ارتقائی وابسته به شایستگی ها بوده یا پیشرفت ارتباط محور، دنباله گیری شده است؟

شعار سال :عیسی زارع پور یک سال از جهرمی(وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات) بزرگتر بوده و در سن ۴۱ سالگی به وزارت رسیده است. او متولد ۱۳۵۹ در شهرستان اسلام آباد غرب استان کرمانشاه می باشد . وی لیسانس مهندسی نرم افزار خود را از دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۸۲ با رتبه دانشجویی دوم اخذ کرده است( ۱۳۷۸ -۱۳۸۲ ) . عنوان پایان نامه لیسانس وی «طراحی و پیاده سازی دایره المعارف تحت وب استان کرمانشاه» بوده است. زارع پور فوق لیسانس خود را در رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش امنیت شبکه در سال ۱۳۸۵ از دانشگاه صنعتی شریف اخذ نموده و عنوان پایان نامه ارشد او «طراحی یک سیستم تشخیص نفوذ برای شبکه‌های ویژه سیار» است. وی دکترای خود را در علوم کامپیوتر از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا در سال ۱۳۹۴ دریافت کرده است. او رتبه‌های زیادی در این دانشگاه به دست آورد و پایان نامه دکترایش به عنوان پایان نامه برتر این دانشگاه به شمار می‌رفت. عنوان پایان نامه دکترای زارع پور Efficient communication protocols for wireless nanoscale sensor networks (طراحی پروتکل‌های کارآمد برای نانوشبکه‌های حسگر بی‌سیم) با استاد راهنمایی پرفسور محبوب حسن بوده است.

زارع پور دو دوره پسادکتری را نیز در همین دو دانشگاه(استرالیا و صنعتی شریف تهران) گذرانده و از سال ۱۳۹۶ به عضویت هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران درآمده است. او به عنوان استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت، با تمرکز روی شبکه های نوظهور، اینترنت اشیا و سنسورهای پوشیدنی، دروس شبکه‌های کامپیوتر پیشرفته، اصول طراحی پایگاه داده و اینترنت اشیا تدریس می‌کند.


بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

از جمله سوابق اجرایی زارع پور می‌توان به بنیانگذاری و ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد که به گفته خودش، در این زمان تنها ۲۶ سال سن داشت. زارع‌ پور در رابطه با همین مرکز گفته که می‌توان آن را به نوعی اولین نهاد حاکمیتی فعال و سیاستگذار در حوزه فضای مجازی دانست.

بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

این مرکز همچنین مسئولیت توسعه فناوری اطلاعات و توسعه خدمات الکترونیک در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده دارد. عیسی زارع پور در سال ۸۹ به عنوان مدیر نمونه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد و باید گفت در زمان مسئولیت وی در این حوزه برای اولین بار بحث ساماندهی رسانه‌های دیجیتال در کشور اعم از نرم افزارها، بازی ها، سایت‌های اینترنتی مطرح شد.

بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

او در سمت‌های دیگری نیز در دولت‌های نهم و دهم فعالیت کرده و مشاور وزیر ارتباطات، وزیر بهداشت، معاونت علمی و فناوری بوده است. زارع پور در دولت دهم عضو کمیسیون ملی یونسکو هم بود. او در مهر ماه ۹۶ در مراسم دیدار نخبگان با رهبری حضور داشت و به موضوعاتی چون لوازم اصلاح قوانین شرکت‌های دانش بنیان و ضرورت مقابله با واردات در فضای مجازی از طریق تولید محتوای سالم و داخلی تاکید کرده بود. ناگفته نماند خود زارع پور مجری این مراسم نیز بود و تاکید کرد که همه نخبگان در کشور «پاسدار» هستند.

در اسفند ۹۸ بود که ریاست مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه به وی واگذار شد و از جمله اقدامات مهم او در این دوران راه‌اندازی اپلیکیشن عدالت همراه بوده است. رشد و توسعه دیگر سامانه‌های الکترونیکی قوه قضاییه که به عنوان یکی از دستاوردهای ابراهیم رئیسی در دوران ریاستش در این قوه نام برده می‌شود نیز توسط تیم زارع پور صورت گرفته است.

بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

او در مراسم معارفه خود گفته بود: «مردم طعم فناوری را چشیدند و همه کارهای شان را از این طریق انجام می‌دهند این بستر مفید آسیب‌هایی را در کنار خود دارد که من معتقدم ناشی از عدم فرهنگ سازی درست است.» او در این مراسم گفت که اولین برخوردش با دنیای فناوری ساخت یک نرم افزار سپرده برای دادگستری کرمانشاه بوده و قصد دارد که قوه قضاییه هوشمندی در تراز انقلاب اسلامی بیافریند و این ماموریت را با انجام اپلیکیشن‌هایی مانند عدالت همراه به پیش برده است.

بیوگرافی عیسی زارع پور تا قبل از وزارت

از زارع پور نقل‌قول‌های چندانی در دسترس نیست چرا که کمتر خواسته در رسانه‌ها حضور داشته باشد اما در گفتگویی قدیمی در زمان فعالیتش در وزارت ارشاد درباره صفحه پیوندها که هنگام فیلتر شدن یک سایت به کاربر نشان داده می‌شود گفته بود: «صفحه پیوندها، سایت‌های مفید را به مردم معرفی می‌کند و گرچه این صفحه در هنگام فیلترینگ به نمایش در می‌آید، اما بررسی‌ها نشان داده که بیش از ۳۰ درصد مراجعات به این صفحه بر اثر جست‌وجوی مردم برای یافتن سایت‌های مفید بوده است. این سایت هر لحظه به روز می‌شود و تاکنون حدود ۲ هزار لینک سایت‌های مفید در آن قرار گرفته است.»

زارع پور یکبار در جلسات مهافمپ «محل هم افزایی فعالان فضای مجازی پاک» شرکت کرده است. او در جلسه پانزدهم این سلسله رویدادها درباره وجود خلاهای قانونی در حوزه ICT گفته بود: «موانع زیاد قانونی در این مبحث وجود دارند که در حال پیگیری برای حل و بهبود این شرایط هستیم، برای نمونه لایحه‌ای تحت عنوان لایحه‌ی اصلاح پاره‌ای قوانین و مقررات در حوزه‌ی دستگاه قضایی در حال بررسی است که ذیل آن تمام قوانین و مقررات در حوزه‌ی قوه‌ی قضائیه در حال بررسی هستند، این لایحه فصول مختلفی دارد که یک فصل آن در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و فضای مجازی است.

بطور کلی با اصلاح داخلی در قوه قضائیه می‌توان بعضی مسائل را حل کرد، بعضی مسائل نیاز به تغییر قوانین و یا رفع نواقص قوانین دارند، در بعضی دیگر نیاز به تصویب قوانین جدید داریم و دیگر مسائل و راهکار‌هایی که با عمل درست هر بخش و حمایت‌هایی که از ریاست قوه قضائیه بخصوص در بخش فناوری اطلاعات وجود دارد میتوان به اهداف مورد نظر رسید.»
او پیشنهاد تشکیل کمیسیون تخصصی پیرامون فضای مجازی در مجلس را ارائه کرده و تاکید کرده که با حکمرانی دیجیتال می‌توان هم خلق ثروت انجام داد و هم اینکه پیگیر حملات سایبری و یا مسدودسازی صفحات مجازی کاربران ایرانی شد. او همچنین به لزوم محقق شدن دولت الکترونیکی و شبکه ملی اطلاعات و کامل شدن این دو پروژه در راستای کم‌تر شدن هزینه‌های مردم و رشد فناوری در کشور تاکید داشته است. زارع پور در بخش دیگری از برنامه‌های خود به رشد اقتصاد دیجیتال تاکید داشته و گفته که سعی دارد تا استارتاپ‌ها راحت‌تر به بورس بروند و جذب سرمایه داخلی و خارجی را در کشور صورت دهد. او در مورد دیگر مواردی نظیر برنامه‌های فضایی و پست و… نیز برنامه‌های متنوعی ارائه داده است.

خلاصه زندگینامه عیسی زارع پور در یک نگاه تا قبل از وزارت:

عیسی زارع پور متولد سال ۱۳۵۹ در شهرستان اسلام‌آباد غرب استان کرمانشاه است. وی کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه رازی و کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی کامپیوتر- نرم‌افزار از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرده‌است، او دوره دکترای خود را نیز در دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا گذرانده‌است، زارع پور دارای دو مدرک پسادکترا در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای است (۱۳۹۴ از دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا و ۱۳۹۵ از دانشگاه صنعتی شریف).

- عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران (۱۳۹۶)

- معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه (۱۳۹۸)

- موسس و رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (۱۳۸۵-۱۳۹۰)

- عضو کمیسیون راهبردی شورای عالی فناوری اطلاعات کشور(۱۳۸۵تا ۱۳۸۸)

- مجری توسعه خدمات الکترونیک در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

- عضو کارگروه فناوری اطلاعات دولت نهم و دهم

- عضو کمیته ملی اطلاعات برای همه «کمیسیون ملی یونسکو» (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰)

اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
برچسب ها: عسیس زارع پور کیست ، رزومه عیسی زارع پور ، بیوگرافی عیسی زارع پور ، عیسی زارع پور کجاست ، صلاحیت عیسی زارع پور ، عیسی زارع پور قبل از وزارت ، آثار عیسی زارع پور ، سوتی های عیسی زارع پور ، حاشیه های عیسی زارع پور ، انتصاب امنیتی ها ، انتصاب نظامی ها ، انتصاب سیاسی و محفلی ها ، انتصاب آقازاده ها ، انتصاب های سفارشی ، انتصابات فرمایشی ، انتصابات زورکی ، جمعیت توسعه‌گران فضای مجازی پاک فمپ ، طراحی و پیاده سازی دایره المعارف تحت وب استان کرمانشاه ، طراحی یک سیستم تشخیص نفوذ برای شبکه‌های ویژه سیار ، دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا ، Efficient communication protocols for wireless nanoscale sensor networks ، طراحی پروتکل‌های کارآمد برای نانوشبکه‌های حسگر بی‌سیم ، پرفسور محبوب حسن ، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اولین نهاد حاکمیتی فعال و سیاستگذار در حوزه فضای مجازی ، اپلیکیشن عدالت همراه ، دولت الکترونیکی و شبکه ملی اطلاعات ، عیسی زارع پور در جوانی ، دو تابعیتی بودن فرزند عیسی زارع پور
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۹
0
0
بدون تجربه کار اجرایی هستند و اظهر من الشمس است که رانت هستند شما هر چقدر هم خوب باشی و مدارک علمی خوبی داشته باشید حداکثر کارشناس و مشاور خوبی خواهید بود نه حتی یک مدیر خوب چه برسه به اینکه وزیر خوبی باشی دیر یا زود گند میزند ویا حداکثر کاری که بتواند ارزش داشته باشد انجام نخواهد داد ..... فراموش نشود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۹
0
0
نه به اون نقدهایی که از ایشون می کنید و نه به این تعاریفی که ازشون کردید؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین