هایدا سیاهپوش شد؛
ساندویچ هایدا از سال ۱۳۷۵ در تهران توسط برادران فرزامی راه اندازی شد و بدلیل سس زیاد و تامین کالری بالا معروف به ساندویچ دانشجویی یا کارگری بود. خبر میرسد که جاوید فرزامی به دلیل آمبولی ریه در قلهک درگذشته است. هایدا را میتوان جزو اولین برندهای موفق ساندویچ سرد زنجیرهای در کشور که متمرکز بر تامین مواد اولیه خود (برای کاهش ۲۵ درصدی هزینههای تامین مواد اولیه اصلی یا کالباس در کارخانه شمس زرین) بوده و همچنین چرخه بازیافت مواد پلاستیکی را مدنظر قرار داده، به حساب اورد. بخشی از درامد هایدا وابسته به فروش امتیاز تاسیس شعب هایدا است.
آیینهای نوروز؛
پختن سمنو با آداب خاصی انجام میشود و "آیین سمنوپزان" نه تنها برای درست کردن یکی از عناصر سفره هفت سین عید نوروز، بلکه نذری برای برآورد شدن حاجات نیز به شمار میرود.
روز جهانی ایمنی غذا
۱۸ خرداد مصادف با ۷ ژوئن روز جهانی ایمنی غذا است.
هر سال بمنظور آگاهی دادن به عموم جامعه و یادآور شدن اهمیت و نقش بیماریهای با منشاء غذا و توجه به پیشگیری از این بیماریها روز جهانی ایمنی غذا برگزار میشود.
شعار امسال ایمنی غذا «ایمنی غذا وظیفه همگانی است» میباشد.
سخنگوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛
کمپین ۱،۲،۳ غذای سالم با هدف فرهنگ سازی در زمینه اصلاح الگوی غذایی در ساری به کار خود پایان داد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گچساران؛
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گچساران گفت: جشنواره "غذای سالم دانش آموزی" در گچساران برگزار شد.
گلایه تولیدکنندگان ارگانیک
تولیدکنندگان محصولات ارگانیک با وجود گلایه هایی که از وضعیت تولید محصولات ارگانیک در کشور دارند برگزاری نمایشگاه برای ارائه محصولاتشان و ایجاد بستری برای شناخت بیشتر مردم از مزایای این محصولات را عامل تاثیرگذاری در آگاه سازی مردم به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه می دانند.
احیاء غذاهای سنتی؛
جشنواره غذاهای سالم با شرکت دانش آموزان شهرستان پاسارگاد در محل کانون شهید فهمیده این شهرستان برگزار شد.
بوستان گفتگو:
نهمین نمایشگاه محصولات ارگانیک، در بوستان گفتگو تهران افتتاح شد.