تداوم انتخاب استاندارهای دولت چهاردهم:
منوچهر حبیبی در جلسه امروز هیات دولت به عنوان استاندار استان کرمانشاه انتخاب شد. حبیبی پیش از این در کسوت معاون استاندار قزوین در سه حوزه عمرانی، اقتصادی و سیاسی و امنیتی مشغول به فعالیت بود. پیش از این، محمدطیب صحرایی از ۳۰ آذر ۱۴۰۱ در سمت استاندار کرمانشاه مشغول به کار بود. بر اساس اخبار دریافتی استان کرمانشاه دارای 19 نامزد برای استانداری بود که از این بین، اسامی شش نفر برای وزارت کشور ارسال شده بود. فریبرز محمودیان، حسین بیغم ،رضا رحمانی وزیر سابق صمت از جمله اسامی به گوش رسیده در این خصوص بودند.
انتصاب حجتالاسلام حاج شیخ حبیبالله غفوری:
حضرت آیتالله خامنهای در حکمی حجتالاسلام آقای حاج شیخ حبیبالله غفوری را به عنوان نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه منصوب کردند.
در جلسه هیات وزیران؛
سردار بهمن امیری مقدم استاندار منتخب کرمانشاه در جلسه صبح چهارشنبه هیات دولت به ریاست سید ابراهیم رییسی رییسجمهور از هیات وزیران رأی اعتماد گرفت. هیات وزیران پس از بررسی سوابق و برنامههای پیشنهادی بهمن امیری مقدم، وی را به عنوان استاندار کرمانشاه تعیین کرد.
با حکم استاندار کرمانشاه؛
«هوشنگ بازوند» استاندار کرمانشاه روز پنحشنبه در ابلاغی «امیر ظهرابی» را به عنوان مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه منصوب کرد.
طی حکمی؛
بهزاد قبادی بابایی، طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد کرمانشاه به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد مرکز هرسین منصوب شد.
انتصاب مدیران ؛
مراسم تودیع و معارفه رییس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، فردا(13 اسفند) برگزار می شود.
سعید طلوعی شهردار کرمانشاه شد؛
سرانجام پس از شش ماه سرگردانی، شهر یک میلیون نفری کرمانشاه 11 دی هشتادمین سکاندار خود را میشناسد؛ اتفاقی که امیدها را برای عبور شهرداری از دل طوفان مشکلات مدیریتی و مالی افزایش داده است.
توسط استانداركرمانشاه؛
فريبرز نجفي مهر به عنوان مديركل دفتر برنامه ريزي، نوسازي و تحول اداري و همچنين مجتبي قبادي به عنوان مديركل دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري منصوب شدند.
تودیع و معافه صابر رحیمی انجام شد؛
مراسم تودیع و معارفه مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان کرمانشاه برگزار شد.
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه را در سمت خود ابقا کرد.
با حکم وزیر علوم؛
وزیر علوم در حکمی علی اکبر اختری را به مدت چهار سال در سمت ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه ابقا کرد.
با حضور نماینده نهاد رهبری در دانشگاه کرمانشاه؛
مراسم تودیع و معارفه پنجمین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور نماینده نهاد رهبری، رئیس بسیج اساتید و دانشجویان انقلابی در این دانشگاه برگزار شد.
طی مراسمی؛
طی مراسمی به ریاست استاندار کرمانشاه، محمدابراهیم الهیتبار به عنوان معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه معرفی شد.
با ابلاغ وزیر راه و شهرسازی؛
مسعود شریفی با ابلاغ وزیر راه و شهرسازی به سمت مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه منصوب شد.
طی حکمی از طرف فرمانده نیروی انتظامی کشور:
فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور طی حکمی از طرف سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مدیران برتر سال 95 معرفی شد.
مسئول کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر کرمانشاه:
مسئول کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر کرمانشاه گفت: شهردار کرمانشاه در انتصاب مدیران آیین نامه و قوانین انتصابات را رعایت نماید.
شنیده ها از ساختمان سفید استانداری کرمانشاه حاکیست ، یوسف شاحسینی مدیرکل پیشین ارشاد اسلامی در دولت اصلاحات و رئیس جهاد دانشگاهی کرمانشاه بعنوان گزینه معاونت سیاسی مد نظر استاندار محترم قرار گرفته است.
عصر کرمانشاه طی احکامی جداگانه از سوی شهردار کرمانشاه 8 انتصاب جدید در این شهرداری صورت گرفت.