مخاطرات بهداشتی و سلامتی کشتارهای غیراصولی؛
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: کشتار غیرمجاز و خیابانی دام و عرضه گوشت خارج از شبکه نظارت دامپزشکی، از جدیترین چالشهای حوزه سلامت در استان به شمار میرود که سلامت شهروندان را به خطر انداخته است.وی در مورد فرهنگ سازی در معرفی این معضل به مردم نیز گفت: در یکسال گذشته ۷۲ برنامه فرهنگی با اولویت برخورد با کشتارهای غیرمجاز در استان به اجرا گذاشته شده است، ولی متاسفانه این اداره کل در این زمینه دست تنها مانده است. حیدری تاکید کرد: به عنوان مثال صدا و سیما برای انتشار یک زیرنویس در مورد مخاطرات بهداشتی این کشتارها در شبکههای تلویزیونی مبالغ هنگفتی را از ما طلب میکند در حالی که این امر یک مطالبه عمومی است.
یک نماینده خطاب به رئیسی؛
یک نماینده خطاب به رئیس جمهور گفت: براساس بسیاری از شاخص ها استاندار منصوب شما در حد یک بخشدار نیز نیست و فعالان استان رو رو در روی هم قرار داده و مدیران هر لحظه استرس تودیع خود را با بدترین شیوه دارند و مگر می شود فردی را مستقیماً از مدیریت یک مدرسه به مدیریت استان انتخاب کرد.
دام ها بدون خوراک و کارخانه ها تعطیل؛
حدود چهارماه است که ۲۸ کارخانه خوراک دام کرمانشاه با ۷۰۰ کارگر را به دستور تعطیل کرده اند. حدود ۲۵ هزار تن نهاده خریداری شده با ارز دولتی هم بلاتکلیف مانده و در حال فاسد شدن است. اگر وزیر عرضه نداشته یا به هر دلیلی تمایلی به پاسخگویی ندارد، مشکل دامداران چیست؟ چرا باید منافع ملی به همین سادگی نابود شود. با قید فوریت درخواست رسیدگی داریم.
مسئول روابط عمومی دادسرا:
قنادی با تاکید بر رسیدگی ویژه به این پرونده، یادآورشد: از مردم استان میخواهیم تا زمان رسیدگی کامل به این پرونده خویشتندار بوده و منتظر اعلام رای دستگاه قضایی باشند.
نماینده مجمع حقوق شهروندی کرمانشاه:
بنا به نظر متخصصان و فعالان میراث فرهنگی سه موضوع از جمله احداث تلهکابین که مهمترین آنها محسوب میشود و به صورت جدی حیات طاق بستان را تهدید میکند
شانه خالی کردن ادارات؛
زلزله جانکاه ۲۱ آبان سال ۹۶ یکی از پرآلامترین اتفاقات اخیر استان کرمانشاه بوده که بعد از گذشت دو سال از زلزله هنوز برخیها در تلاش برای ساخت یک سقف هستند؛ بعضی کوچ کرده و بعضی دیگر ماندهاند با کانکسهایی که در فصل زمستان شب را به روز و روز را به شب میرسانند و تنها گاهی اوقات وعدهای جدید نگاه آنها را به آینده روشن میکند.
کانکسنشینی در کرمانشاه:
دو سال بعد از زلزله کرمانشاه، برخی از مردم هنوز دستشویی و حمام ندارند. اهالی در کانکس زندگی می کنند؛ اغلب کانکس ها اجاره ای هستند برخی توانایی پرداخت اجاره کانکس را هم ندارند. مردم نمی توانند وام بگیرند چون توانایی بازپرداخت آن را ندارند. وام ها کفاف ساخت یا بازساخت خانه را به هیچ وجه نمی دهند. بیکاری در استان کرمانشاه بیداد می کند. با افزایش قیمت بنزین این نگرانی برای اهالی زلزله زده به وجود آمده که کانکس هایشان را هم از دست بدهند.
خبر تمدید امهال وامهای مناطق زلزلهزده تکذیب شد؛
با نزدیک شدن به اتمام موعد امهال وامهای مناطق زلزلهزده دغدغه زلزلهزدگان دو چندان شده و این در حالی است که در روزهای اخیر اخبار ضد و نقیضی در این زمینه در فضای مجازی منتشر میشود.
توقف حفاری در چغاگاوانه؛
تعدادی از نخبگان و فعالان حوزه میراث فرهنگی در نامهای اعتراضی به استاندار کرمانشاه بیان داشتند که احداث پل روگذر میدان تاریخی امام خمینی ( ره) و سایت باستانی و فرهنگی چغاگاوانه در شهرستان اسلام آباد غرب یک طرح ضدفرهنگی بوده و فاقد بینش لازم در برنامهریزی شهری و ترافیک است، بر این قاعده، امضا کنندگان نامه خواستار توقف هرچه سریعتر این طرح شدند.
گردن کلفتی یا منطق علمی در شهرداری اسلام آباد؟
در حالی که پژوهشگاه میراث فرهنگی، سیستم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه به این نتیجه رسیدهاند که دادن مجوز احداث روگذر و زیرگذر و حفاری در منطقه چغاگاوانه با این شرایط اشتباه بوده و سعی در توقف این پروژه دارند اما شهرداری اسلامآباد همچنان بر اجرا طرح تاکید کرده تا در نهایت محمدحسین صادق، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه از ورود به پروژه روگذر اسلام آبادغرب خبر داده و گفته: به عنوان مدعیالعموم نظارت خواهیم کرد.
حکایت اجارهنشینان زلزلهزده؛
وضعیت مستاجران زلزلهزده شهر سرپلذهاب، هنوز مشخص نیست؛ وعده سر خرمن مسؤولان در رابطه با دادن زمین به آنها در حد ثبتنام باقی مانده و دیگر مستاجران امیدی به آن ندارند.
تخریب آثار باستانی ؛
مرجان حاجی رحیمی، خبرنگار حوزهی میراث فرهنگی، در توییتر نوشت: عدهای گنجیاب که نمیدانند در سنگ یکتکه گنج نیست، نقش برجسته تازه یافته ثلاث باباجانی در کرمانشاه را که ۴ هزار سال سالم مانده بود، شکستند. این سنگ باستانی، نقش پیروزی شاهی را نمایش میداد که اسیری به زیر پای او افتاده و آن شخص در حال التماس کردن نشان داده شده است.
زندگی مردم در کانکسها؛
با گذشت قریب به دو سال از زلزله سرپلذهاب کرمانشاه هنوز بسیاری از مردم در سرپلذهاب با وضعیت نامساعد زندگی میکنند و خستگی مسکن مهریهای سرپلذهاب بر وعدههای پوشالی مسئولان دولتی سایه انداخته است.
استاندار کرمانشاه:
استاندار کرمانشاه، از فراهم شدن تمام شرایط برای بازگشایی مرز خسروی خبر داد و گفت: مشکل امنیتی خاصی برای تردد زائران اربعین از مرز خسروی تا کربلا نداریم.
شهردار بیستون؛
در کنار محوطه تاریخی بیستون و سنگ نوشته جهانی آن کاجستانی واقع شده که مکانی تفریحی و گردشگری محسوب می شود و یکی از مقاصد گردشگران در این شهر است اما آن گونه که شهردار بیستون می گوید کاجستان رو به نابودی و مرگ است.
بازوند:
هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در دومین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان در سال 98 گفت: در بحث جوانان مطالب زیادی مطرح شده اما آن چیزی که مسلم است بحث اشتغال جوانان است که نکتهء با ارزشی است که باید به دنبال حل و فصل آن برویم و اگر این موضوع را حل نکنیم یک نگرانی جدی در استان بوجود می آورد
مشکلات مناطق زلزلهزده؛
ساخت و ساز در روستاها پایان یافته، اما در شهر سرپل ذهاب هنوز مشکلاتی هست. مستاجرانی که همچنان در کانکس مانده اند و طبق برآوردها تعدادشان به ۱۵۰۰ خانوار می رسد. گرچه در این ۲۱ ماه اقداماتی غیر از ساخت و ساز در زمینههای اجتماعی و روانشناختی هم اقداماتی انجام شده، اما هنوز کافی نیست و برخی مشکلات همچنان پابرجاست. به گفته مدیر انجمن جامعهشناسی ایران، بعد از گذشت حدود ۲۰ ماه از زلزله ۷/۳ ریشتری سرپل ذهاب، شاهد صحنههایی هستیم که انسان را در غم و اندوه فرو میبرد.
۲۰ ماه پس از زلزله ؛
در روزهای اخیر که افزایش سرسامآور مسکن و اجارهبها و درماندگی مستأجران نقل هر محفل و مجلسی شده، مستأجران مناطق زلزلهزده به فراموشی سپرده شدهاند در حالی که مشکلات 4700 مستأجر زلزلهزده دوچندان است. بعد از گذشت ۲۰ ماه از وقوع زلزله آبان ماه ۹۶ مستأجران واحدهای احداثی این مدت را به امید دریافت زمین در کانکس گذراندهاند در حالی که زمزمههایی از اجرایی شدن این وعده به گوش میرسد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هرسین گفت:
به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، «دکتر حیات سوماری» رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هرسین از معدومسازی لاشههای مرغ تلف شده متعلق به یکی از مرغداری های متخلف که بدون رعایت ضوابط بهداشتی و دفن و معدومسازی اصولی، به رها سازی طیور تلف شده اقدام نموده، خبر داد.
۱۹ ماه از زلزله کرمانشاه گذشت؛
با وجود اینکه مسئولان استانی و کشوری بارها اتمام بازسازی در مناطق زلزلهزده را نیمه اول امسال عنوان کرده بودند اما اعلام پایان سال ۹۸ برای اتمام بازسازی از طرف مسئولان و وضعیت بلاتکلیف منطقه آب سردی بر تمام وعدههای گذشته بود.