درخواست تعلیق رژیم صهیونیستی از حضور در رقابتهای ورزشی:
در پی شهادت یک بازیکن فوتسال، یک بازیکن فوتبال و یک داور در پی تجاوزگری رژیم صهیونیستی، وزیر ورزش و جوانان از رییس فیفا خواست با اقدامی قاطع حضور رژیم اسرائیل در رقابتهای فوتبال را به حالت تعلیق در آورد.این اقدام ضروری صرفاً یک موضع سیاسی نیست، بلکه یک پایبندی اساسی به حقوق بشر، اصول اخلاقی و منشور المپیک است که ورزش فوتبال صراحتاً از آن حمایت میکند. چنین نمایش قاطعانهای از همبستگی بر تعهد تزلزل ناپذیر جامعه جهانی فوتبال با قربانیان جنگ، از جمله ورزشکارانی که به طرز غمانگیزی در این بحران ها از بین رفتهاند، تأکید میکند. این مطلب پیامی روشن و صریح خواهد بود که ارزشهای اخلاق ورزشی، صلح و کرامت انسانی فراتر از همه ملاحظات دیگر است.
ضربالاجل ۷۲ ساعته مجلس به وزارت ورزش:
با تعلیق سرمربی، مسئول حراست و برخی مدیران اجرایی تیم ملی دوومیدانی، کمیسیون فرهنگی مجلس به وزارت ورزش 72 ساعت فرصت داد تا گزارشی کامل از روند اعزام تیمهای ملی ارائه دهد.نمایندگان مجلس تاکید کردهاند که این گزارش باید شفاف، مستند و شامل جزئیات مدیریتی، فنی، تدارکاتی و روانی تیمها باشد. بررسی دقیق عملکرد دستگاههای مرتبط با اعزام ورزشکاران، بهویژه در حوزه حراست و نظارت، در اولویت این پیگیریها قرار دارد. بشکل خاص نماینده ابهربیان داشت که به وزیر ورزش تذکر میدهیم با مسئولان خاطی رسوایی تیم دو و میدانی در کره جنوبی برخورد جدی شود.
افشاگری های مربی دوومیدانی علیه اتفاقات تیم ملی در کره جنوبی:
روح الله گلستانی جم، مربی دوومیدانی کشورمان مدعی شد که از من خواستند که ساکت باشم و صحبت نکنم و از بالا فشار آوردند و گفتند که نباید جلوی حدادی و وزارت ورزش بایستید. آقای دنیا مالی! وقتی سجادی وزیر ورزش بود یک مسابقه در شیراز گذاشتند و از صیامی به خاطر اتفاقات و حواشی رخ داده در برگزاری مسابقات خواست که استعفا بدهد. آقای دنیا مالی! شما این همه مسائل را میبینید و هیچ کاری نمیکنید. من دشمن حدادی نیستم، اما دشمن اتفاقاتی هستم که افتاده است. من خودم حدادی را دوست داشتم و حمایتش کردم. هر کسی که به حدادی رای نداده و مصاحبه علیه اش کند، بیرونش کرده است. این مدیریت نیست و برخوردهای خشن و دیکتاتوری است. اگر پولی که خرج حدادی کردند صرف ۲۰ ورزشکار میکردند، ما الان ۵ المپیکی داشتیم. اگر وزیر ورزش و جوانان، حدادی را نگه دارد بزرگترین خیانت را به ورزش به خصوص دوومیدانی کرده است.اشتباهی بزرگ کردند که ۱۱ همراه و مربی و ۲ رئیس هیئت دوومیدانی استانها همراه با حدادی به مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی بردند. تقریباً ۱۴ نفر با تجربه و مسئول تیم ملی دوومیدانی ایران برابر ۱۱ ورزشکار مرد و ۴ دختر هم که بی مربی و سرپرست بودند. چگونه به فکر کنترل نفرات کمتر از تعداد خودشان نبودند.اطلاعات پخش شده در فضای مجازی( نیازمند راست آزمایی) نشان میدهد حسین رسولی، پرتاپگر دیسک و مسعود کامران، دونده ایرانی، به همراه امیر مرادی، یکی از مربیان تیم ملی دوومیدانی ایران، سه ملیپوش یادشده هستند که در ادامه امیر زمانپور و مهدی هفتچشمه، دو دونده و پرتابگر چکش در کاروان ایران نیز به جمع بازداشتیها یا سوالات شدگان توسط پلیس کره جنوبی اضافه شدند.
۵۷ سال گذشت:
رونمایی از لباس پهلوانی و آلبوم شخصی تختی به مناسبت پنجاه و هفتمین سالگرد درگذشت غلامرضا تختی پهلوان و اسطوره ورزش ایران، سهشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ با حضور تعدادی از پیشکسوتان در کاخ مرمر تهران برگزار شد.
المپیکیها و پارالمپیکیها ۲۰۲۴:
اعضای کاروانهای اعزامی ایران به بازیهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس صبح روز سهشنبه با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
با حضور هاشمی:
مراسم تقدیر از ۶۵ ورزشکار ایران اعزامی به بازیهای پارالمپیک، سرمربیان این تیمها و مادران و همسران قهرمانان با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در هتل المپیک برگزار شد.در این مراسم کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک، سیدمحمد پولادگر، سرپرست کاروان پارالمپیک، سیدمحمد شروین اسبقیان، معاون وزیر ورزش و تنی چند از روسای فدراسیونها، قهرمانان و ورزشکاران به همراه خانوادههای خود در این مراسم حضور داشتند.
پاریس ۲۰۲۴:
بازگشت به وطن ورزشکاران اعزامی به سی وسومین دوره بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس، در چند نوبت صورت پذیرفته و تاکنون در قالب پنج گروه ورزشی مجزا وارد تهران شدند. سومین گروه ورزشی کشورمان روز جمعه ۱۹ مرداد ماه وارد تهران شدند. چهارمین گروه، سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ وارد فرودگاه امام شدند و شامل افتخارآفرینان تیم ملی تکواندو، قایقرانی (آبهای آرام)، وزنهبرداری به همراه کادر فنی و مسئولان فدراسیون خود و مسئولان فدراسیون کشتی، کادر سرپرستی، کادر پزشکی و کادر خبری بودند. در روز چهارشنبه، پنجمین گروه شامل افتخارآفرینان تیم ملی کشتی آزاد به همراه کادر فنی و مسئولان فدراسیون خود و مسئولان فدراسیون کشتی، وارد کشور شدند.
پیامدهای «تاجگذاری» پتریاشویلی:
اینکه حرکت های ناشایست و رویه رفتاری تکرار شده زشت کشتی گیر گرجستانی سزاوار سرزنش،شماتت و حتی مقابله به مثل کردن باشد ، یک حرف است و زیاده روی در این کار و حمله به صفحه همسر این کشتی گیر و ثبت کامنت های حاوی الفاظ رکیک و بعضا فحاشی ناموسی، حرفی دیگر. شاید بتوان مورد اول را با پذیرش قیودی چند، موجه دانست، اما رفتار دوم را نمی توان با هیچ توجیهی، تائید کرد و پذیرا شد.
حاشیههای مسابقات کشتی المپیک ۲۰۲۴:
آزادکار وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشورمان در المپیک پاریس بیان داشت که عهد میبندم که نتیجه بیاحترامی به ایران و فرزندانش پایانی تلخ و هضمنشدنی داشته باشد. پاسخ پتریاشویلی را خواهم داد. نکته جالب توجه اینکه افکار عمومی می پرسند که آیا تیم کشتی روانشناس برای آموزش بروز و ارایه رفتارهای مناسب برای چنین موقعیت هایی را ندارد؟ چرا در همان جا نباید با رفتاری تمرین شده برای شکست ، پاسخ مناسب داده می شود. آیا جناب دکتر حمزه، روانشناس تیم ملی کشورمان در بحث کشتی نبودند؟
در هامش نامه گزارش رئیس کمیتهی ملی المپیک:
با پایان پذیرفتن کار کاروان وزرشی ایران در بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی در هامش نامه گزارش رئیس کمیته ملی المپیک (نامه محمود خسروی وفا) ، از ورزشکاران، رؤسای فدراسیونها و مربیان کشورمان تشکر کردند. برخی از منتقدین بیان می دارند که با وجود عملکرد عالی تکواندو و نتایج قابل قبول کشتی فرنگی در المپیک پاریس، اما در این دوره تنوع رشتههای مدالآور ایران با افت قابل توجهی روبهرو شد و این برای کشوری که در استعداد غنی است، زنگ خطر محسوب میشود.
آغازی برای مهاجرت معکوس ورزشکاران مهاجر ایرانی:
مسابقه کیمیا علیزاده و ناهید کیانی را می توان علاوه بر منظر رویداد ورزشی،با نگاه دیپلماسی نیز مورد توجه قرار داد و بستری برای تبدیل تهدیدها به فرصت ها فراهم نمود. بازی و رقابتی که دل هر ایرانی را بنوعی به لرزه درآورد و با خلق پارادوکس های عدیده ، شرایط را برای تصمیم گیری منجر به افزایش وفاق ملی ، فراهم نمود. دکتر عارف، معاون اول رئیس جمهور هم در این خصوص بیان داشت که، به ورزشکاران عزیز کشورمان تبریک میگویم که در المپیک در دو صحنه پیروز شدند یکی صحنه رقابت بود که در خیلی از موارد ما برای اولین بار ، به این پیروزی رسیده بودیم. فراتر از آن در صحنه اخلاق بود که آدم احساس غرور میکرد؛ انسان وقتی رفتار و کردار ورزشکاران را نسبت به جوانان هموطن خود میدید، جوانانی که به هر دلیلی تصمیم به مهاجرت گرفتند که حق هر فرد است و .... . بنظر می رسد که با توجه به ترشی و شرینی های پیش آمده ، وقت برگشت کیمیا باشد. کیمیای عزیز، به خانه ات برگرد.
سیاست های کم هزینه برای جذب:
مدال برنز سنگین وزن ۱۳۰ کیلوگرمی امین میرزا زاده در المپیک ۲۰۲۴ پاریس، از چند جهت، مدالی ارزشمند برای کشور محسوب میشود. از اولین مدال تیم ایرانی در بازی المپیک ۲۰۲۴ پاریس تا شکستن طلسم کشتی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم. از یک رویداد ورزشی تا فراهم سازی یک موقعیت برای اثبات جوانمردی در ورزش. صباح شریعتی کشتی گیر ایرانی که برای آذربایجان کشتی میگرفت، بعد شکست مقابل امین میرزازاده از کشتی خداحافظ کرد، ولی هیچ فردی از کادر فنی آذربایجان موقع خداحافظی او از کشتی، در کنارش نبود. اعضای کادر فنی ایرانی در اقدامی جالب، جای خالی بوجود آمده را با بلند کردن هم وطن خود، پر کردند. سیاست جذب حداکثری که باید توسط برخی از نهادهای خاص، اندکی بیشتر تمرین شود. از دشمن، دوست ساختن هنر میخواهد. تبدیل دوست به دشمن، در توان هر نااهلی هم هست.
تهدیدها و فرصت های میزبانی المیپک:
بازیهای پاریس ۲۰۲۴ که از ۲۶ جولای تا ۱۱ آگوست و به دنبال آن بازیهای پارالمپیک از ۲۸ آگوست تا هشت سپتامبر برگزار میشود، فرانسه را در مرکز توجه جهانی قرار داده و پاریس ۲۰۲۴، سومین باری است که فرانسه پس از المپیک ۱۹۰۰ و ۱۹۲۴ میزبان بازیها میشود. آمارها نشان میدهند که المپیک ۲۰۲۴ پاریس در رده ششمین المپیک گرانقیمت در تاریخ المپیک قرار دارد و در صورت سوءمدیریت، این میزبانی میتواند سالهای سال، تاثیرات مخرب بر اقتصاد فرانسه بگذارد. چرا که در حال حاضر اقتصاد فرانسه در وضعیت خوبی قرار نداشته و صندوق بینالمللی پول برای این کشور، رشد کمتر از یک درصد را در سال جاری پیشبینی کرده است. بار بدهی این کشور که بیش از ۱۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی آن شده، از دهه ۱۹۷۰ در نتیجه کسری بودجه زیاد آن، افزایش مداومی را ثبت کرده است. اگرچه هزینه نهایی ۱۰ میلیارد یورویی پیش بینی شده، ۰.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی فرانسه را به خود اختصاص میدهد، دولت انتظار ایجاد تاثیر بزرگی از پاریس ۲۰۲۴ بر بخشهای اقتصادی دارد. سیاستگذاران انتظار دارند که از ایجاد شغل گرفته تا تقویت شرکتهای کوچک و متوسط در بخشهای مختلف، این بازیها گردشگری قوی کشور فرانسه را بیشتر تقویت کند.
المپیک پاریس و اشتغال مسئولانه:
المپیک پاریس ۲۰۲۴ نقطه عطفی در تاریخ برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی محسوب میشود. این رویداد نشان داد که چگونه میتوان از قدرت ورزش و رویدادهای بینالمللی برای ایجاد تغییرات مثبت و پایدار در جامعه و اثرگذاریهای هدفمند روی منظومه و اتمسفر اشتغال، استفاده کرد. موفقیت این رویکرد میتواند الهامبخش سایر کشورها و شهرها باشد تا رویدادهای بزرگ را نه به عنوان یک هزینه، بلکه به عنوان فرصتی برای سرمایهگذاری در آینده خود ببینند. با این حال، باید توجه داشت که این تنها آغاز راه محسوب شده و تداوم این رویکرد و بهبود مستمر آن، نیازمند تلاش و تعهد مداوم تمامی ذینفعان است. میراث واقعی المپیک پاریس ۲۰۲۴ نه در مدالها و رکوردهای ورزشی، بلکه در تأثیر پایدار آن بر زندگی مردم و جوامع محلی نمایان خواهد شد. این رویکرد میتواند الگویی برای آینده باشد، آیندهای که در آن رویدادهای بزرگ ورزشی به عنوان کاتالیزورهای قدرتمند برای توسعه پایدار و عدالت اجتماعی عمل میکنند.
المپیک ۲۰۲۴ پاریس:
المپیک پاریس برای تیم ملی ما شروع نشده حاشیه ساز شد. از طراحی لباس بیمارستانی ورزشکاران تا اعزام دو برابری همراهان به آمار ورزشکاران(۴۰ ورزشکار + ۹۶ مربی و همراه) و اخیرا هم حضور قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس در تیم اعزامی. توضیح هم بی توضیح.
حاشیههای فوتبال ادامه دارد:
داور پیشکسوت فوتبال ایران که یکی از اعضای کمیته داوران است، در صفحه شخصی خود مدعی شد که او از سوی هواداران یک تیم خاص تهدید به مرگ شده است. خسروی بعد از انتشار این استوری جنجالی، در حاشیه مراسم تشییع پیکر زندهیاد حسین خوشخوان، با ادبیاتی تند علیه کسانی که او را شیتیلبگیر خطاب میکنند، موضع گرفت. علی خسروی که مخاطب صحبتهای خود را جواد نکونام قرار داده بود، بعد از آنکه در لفافه به سرمربی آبیها حمله کرد، در طول ۴۸ ساعت اخیر در صفحه شخصی خود پیامهای جنجالیای را علیه استقلال و هوادارانش منتشر کرد تا بیش از پیش به حاشیهها دامن زده شود. او در این میان، تصمیم عجیبی گرفت و اطلاعات کسانی که به او پیغام میدادند را منتشر کرد و با ادبیاتی زننده از مخاطبان صفحه خود میخواست تا به آنها حمله کنند! این اتفاقات در حالی رخ داد که خسروی یکی از اعضای کمیته داوران محسوب میشود و پیشبینی میشد حواشی رخ داده از سوی او، به تشکیل پرونده علیهاش در کمیته اخلاق ختم شود.
ابعاد جدیدی از پرونده باشگاه مس:
بر اساس اطلاعاتی که از سوی یک مقام آگاه در اختیار رسانه قرار گرفته، مدیران سابق باشگاه مس رفسنجان در یک پرونده ۴۰۰ عدد سکه به عنوان رشوه پرداخت کردهاند.
فدراسیون چه پاسخی خواهد داد؟
ماجرای احضار چند مدیر و چهرههای مشهور رسانهای فوتبال ایران به دادگاه پیرامون ردوبدل شدن رشوه پیرامون یک تیم باشگاهی صنعتی لیگ برتری جدیدترین حاشیه فوتبال کشور است.
فساد در ورزش:
ازجمله عوامل مهم و مؤثر دیگر در بروز فساد در ورزش ایران عوامل سیاسی و ساختاری هستند. ساختار ناکارآمد و نحوه انتخابات در مجامع ملی و استانی فدراسیونها که به رئیس فدراسیون قدرت بلامنازعهای میدهد بهعنوان یک بستر احتمالی ایجاد رانت و ویژهخواری قابل رصد است . یکی دیگر از عوامل مؤثر در بروز فساد عوامل حقوقی و قانونی است. در این ارتباط پیرامون برخی مصداقهای فساد مانند تخلفهای مربوط به برخی قراردادهای ورزشی، قانون مشخص وجود دارد، اما نظارت و اجرای قانون با مشکل مواجه شدهاست . متن زیر به همراه گزارش اصلی تیم تحقیقاتی برای هرگونه بهره برداری موثر، تقدیم حضور می گردد.
بازهم حاشیه سازی های انسیه خزعلی:
دختر جیمی جامپ در پایان دیدار استقلال - آلومینیوم با عبور از ماموران، خودش را به حسین حسینی رساند و همین موضوع باعث درگیری یگان ویژه با حسینی، خالدآبادی و سایر اعضای استقلال شد. او در نهایت توانست پیراهن میرزایی را بگیرد و با خوشحالی به جایگاه برگردد. اینکه به احتمال زیاد، این رویداد، رویدادی ساختگی است را بر اساس صدها شاخص و نشانه، میتوان پیش بینی کرد. رویدادی که علاوه بر غیر شرعی و غیرقانونی بودنش شاید دیدن آن در شرایط فعلی کشور، اندکی زود بوده و به هیچ وجه شرایط بروز نداشته است. اما نکته تاسف بارتر داستان، ادامه پیگیری موضوع توسط انسیه خزعلی بود. وی در توئیتی نوشت که در نامهای به وزیر ورزش متذکر شدم که مسؤولان ورزش باید پاسخگوی عدم رعایت قوانین و دستورالعملها در ارتباط با ورود زنان به ورزشگاه باشند. ضرورت دارد به سرعت در مورد عاملان نقض مقرراتی که هنجارهای جامعه را خدشهدار میسازد، اعمال قانون شود. برخی از منتقدین نوشتند که حرکت انسیه خزعلی تاکید بر حفظ ارزشها و قانون داشته یا فرار به جلو برای مخفی سازی کم کاری هاست؟ خانم خزعلی واقعا بعد از دهها سال سابقه مدیریتی، هنوز متوجه نشدی که به هر حرکتی نباید واکنش نشان داد و برخی ناهنجاریها نیازمند نادیده گرفتن، برخی نیازمند برخورد در پشت پرده، برخی نیازمند برخورد غیرمستقیم و ... هستند؟