پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
pic
ماجرای یک حق قانونی و مقاومت صدا و سیما با وجود تاکیدات برنامه هفتم توسعه ؟!
با وجود گنجانده شدن حق پخش تلویزیونی در قانون برنامه هفتم، صداوسیما همچنان از همکاری با جامعه ورزش برای دادن حق پخش خودداری می‌کند. این سازمان تا ابتدای آبان‌ ماه فرصت داشت که آیین‌نامه حق پخش تلویزیونی را تدوین کند اما پیگیری‌های رسانه ها نشان می‌دهد که پیشنهاد صداوسیما به وزارت ورزش و جوانان به هیچ عنوان از سوی این وزارتخانه قابل قبول نبوده است. در همین بین شاهد حضور کفاشیان رئیس سابق فدراسیون فوتبال هستیم که گویا بوی انتخابات فدراسیون به مشامش خورده و قصد ورود دارد؟! کفاشیان می گوید که حق پخش همیشه یکی از مشکلات فوتبال ایران بوده اما هیچ وقت پرداخت نشده است.صداوسیما برای ساخت سریال، هزینه زیادی می‌کند اما فوتبال جایی در هزینه‌های صداوسیما ندارد.وقتی صداوسیما حق پخش را پرداخت نمی‌کند، باید جلوی پخش بازی‌ها گرفته شود. اگر نمی‌شود چنین کاری کرد، فوتبال را تعطیل کنید.حق پخش واقعی فوتبال ایران ۲ هزار میلیارد تومان است.به دنبال عقد قرارداد با شبکه الجزیره برای حل مشکل حق پخش بودیم،در مراحل پایانی هم بود اما صداوسیما اجازه نهایی شدن این قرارداد را نداد.
بازدید سرزده رئیس جمهور از وزارت ورزش:
صحبت‌های پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان
رئیس جمهور در این جلسه «شناسایی ظرفیتها»، «اصلاح روندهای موجود» و «تدوین نقشه‌ای جامع برای افق پیش رو» را از جمله مسایل اولویت دار وزارت ورزش و جوانان برشمرد و افزود: ما برای رسیدن به شرایط ایده آل در ورزش کشور ابتدا باید بدانیم که چه می‌خواهیم، چه امکانات و ظرفیت‌هایی در اختیار داریم و قرار است به کجا برسیم تا بتوانیم بر اساس آن و در قالب تدوین نقشه‌ای جامع برای آینده پیش‌رو برنامه‌ریزی کنیم.مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه به وزارت ورزش و جوانان رفت و با حضور در جمع وزیر، معاونان، روسا و دبیران کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک این وزارتخانه، ضمن شنیدن گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات در حال انجام در حوزه ورزش و جوانان، نکات مهمی در راستای ارتقای کیفی عملکرد این وزارتخانه و تسریع در تحقق اهداف دولت در این بخش بیان کرد.
بازداشت ۷ نفر از ۲۱ متهم :متهمان فساد در فوتبال به انتخابات نمی‌رسند + رأی پرونده اتهامات «م.ت» در انتظار نهایی شدن!
اصغر جهانگیر در خصوص پرونده فساد باشگاه مس رفسنجان، گفت این پرونده دارای ۲۱ متهم است و سه نفر هم به عنوان مطلع مطرح بودند که تحت تعقیب قرار گرفتند. برای ۱۲ نفر قرار بازداشت و مجرمیت صادر شده است و ۷ نفر بازداشت شدند. پرونده همچنان در دادسرا در حال پیگیری است. با ورود دستگاه قضایی به این پرونده ابعاد جدیدی از فساد در آن مشخص شد. این پرونده به دادسرای شعبه دو رفسنجان ارسال شده است و با پیگیری‌هایی که داشتم مراحل آن در حال انجام است.بر اساس آنچه سخنگوی قوه قضاییه گفته است، بعید به نظر می‌رسد که متهمان فساد در فوتبال با صدور قرار مجرمیت یا قرار بازداشت و در نهایت صادر شدن آرای پرونده، بتوانند در انتخابات آتی فدراسیون فوتبال حضور داشته باشند.
تحرکات انتخاباتی یا فنی رئیس فدراسیون فوتبال: آیا حواس مجمع و وزیر ورزش به تحرک های انتخاباتی هست؟ + وزارت ورزش و سازمان های نظارتی باید پاسخگو به ناکارامدهای عملکردی در دوره مدیریت مهدی تاج باشند
طبق اطلاعات رسیده مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال روسای هیات‌های استانی را در شهر ساری جمع و با آن‌ها جلسه برگزار نموده است. هدف پشت پرده از برگزاری این جلسه چندانش فاف نیست، اما به نظر می‌رسد این گعده بی ارتباط به انتخابات پیش روی فدراسیون فوتبال نباشد. فقط در یک قلم از اتفاقات بد رخ داده در سال‌های گذشته و در دوره مدیریت مهدی تاج، فوتبال کشور چهار میلیون و هفتصد هزار دلار (رقمی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان) بابت بدهی به ویلموتس ضرر کرده است. با توجه به وضعیت بد فوتبال کشور چه در رده‌های ملی و چه در رده‌های باشگاهی، شرایط ناامیدکننده زیرساختی که منجر به آوارگی تیم‌های ایرانی شده، پرونده‌های متعدد فساد در فوتبال که برخی از آن‌ها در قوه قضاییه به صدور کیفرخواست منجر شده و برخی دیگر در دست بررسی است، به نحوی که خود مهدی تاج در چند روز گذشته، اعتراف کرد از شرایط فدراسیون راضی نیست، انتظار می‌رفت که اعضای مجمع فدراسیون فوتبال خیلی زودتر به وقایع رخ داده واکنش نشان دهند. وزیر ورزش و جوانان حواسش به برگزاری این گعده‌ها باشد. گرچه طبق اساسنامه جدید وزارت ورزش تنها نقش نظارتی روی مجمع فدراسیون فوتبال دارد، اما همچنان از اهرم‌های بسیار قدرتمندی برای جهت دهی به مجمع فدراسیون برخوردار است. گزارشی از جلسه مورد اشاره، در ادامه متن آورده شده است.
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
گمانه‌زنی درباره حضور ضرغامی در هیات مدیره آبی‌پوشان : از عزت الله فوتبالی تا عزت الله رفیق عبدالعلی علی عسگری ؟
در شرایطی که اعضای هیات‌مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال عملکرد نامطلوبی داشتند، هلدینگ خلیج‌فارس به عنوان مالک آبی‌پوشان به دنبال ایجاد تغییرات در بدنه مدیریتی باشگاه است. در حال حاضر هیات‌مدیره استقلال متشکل از احمد شهریاری (رئیس هیات‌مدیره)، مهدی افضلی (نایب‌رئیس هیات‌مدیره)، مصطفی کارخانه (عضو هیات‌مدیره)، فرشید سمیعی (عضو هیات‌مدیره) و مهدی حیدرزاده (عضو هیات‌مدیره) است که بر اساس پیگیری‌ها، هلدینگ خلیج‌فارس قصد دارد سه تغییر در ترکیب هیات‌مدیره باشگاه استقلال ایجاد کند. در همین راستا خبرنگار ایسنا مطلع شده که عزت‌الله ضرغامی، ناصر شهسواری و یکی از پیشکسوتان باشگاه استقلال، نزدیک‌ترین نفرات برای سه جابه‌جایی احتمالی در هیات‌مدیره باشگاه هستند. عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دولت سیزدهم بود که حدود ۱۰ سال (۱۳۸۳ تا ۱۳۹۳) عهده‌دار ریاست سازمان صداوسیما بوده است. ورای صحت یا عدم صحت این خبر، باید پرسید که سوابق موثر عزت الله خان ضرغامی (مدیر همه فن حریف و علامه جامع الشرایط مدیریت اجرایی کشور) در قوتبال و باشگاه داری چیست؟ آیا با پارکینگ سازی برای مدیران مواجه هستیم یا رفاقت عبدالعلی علی عسگری با ضرغامی؟ آیا بحث ارایه ماموریت خاص به ضرغامی در باشگاه استقلال مطرح است؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
به دنبال توسعه ورزش های ساحلی در بوموسی هستیم؟ + واقعا دنیا مالی می داند طریقه رفتن به بوموسی چگونه است و این جزیره چه امکاناتی دارد؟
احمد دنیامالی سه‌شنبه در جمع مسوولان شهرستان بوموسی گفت، یکی از مهمترین مسایل در جهت برگزاری رقابت های ورزشی، فراهم‌سازی شرایط اقامت و اسکان در جزیره بوموسی است که باید برنامه هماهنگی برای تحقق این موضوع تدوین شود. وی با تاکید بر تعامل و هم‌افزایی همه ارگانها به منظور توسعه همه جانبه جزایر سه‌گانه ایران اسلامی، افزود امروز شاهد حضور وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در بوموسی هستیم و به طور یقین با تعامل هر دو دستگاه ورزش و گردشگری شاهد رشد و توسعه هر چه بیشتر این جزیره زیبا خواهیم بود. یکی از مهمترین جاذبه‌های جزیره بوموسی، فراهم بودن بستر مناسب برای ورزش‌ها و تفریحات دریایی و ساحلی است که باید روی آن برنامه‌ریزی شود و .... شنیدن این گونه حرف های آب دوغ خیاری بدون پشتوانه بودجه ای و نگاه جامع توسعه ای و صرفا حرف زدن برای پر کردن موقعیت آنهم از زبان یک وزیر، رنج آور است . موضوعی که بدلیل ضعف های نظارتی، ضعف در انتصابات( ارتباط گرایی سیاسی) و دوری از شایسته سالاری ،تبدیل به امری عادی برای مردم شده است.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
چهار انتصاب جدید در وزارت ورزش :معاونت حقوقی و امور مجلس،حراست، توسعه ورزش بانوان و معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی
وزیر ورزش و جوانان، در احکامی معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌ها، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، معاون توسعه ورزش بانوان و سرپرست مرکز حراست را منصوب کرد.بر این اساس سید غنی نظری خانقاه به عنوان سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان ،قاسم ایمان‌نژاد به سمت سرپرست مرکز حراست وزارت ورزش و جوانان وزارت ورزش و جوانان ، فریبا محمدیان به عنوان معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ،حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین حسنخانی به عنوان معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی منصوب شدند.
آخرین خبر از ناپدید شدن دختر وزنه‌بردار ایران در اسپانیا
بعد از انتشار خبر مفقود شدگی فاطمه کشاورز ملی‌پوش دسته ۷۱ کیلوگرم وزنه‌برداری زنان ایران از هتل محل اقامت تیم ملی در لئون اسپانیا و خاموشی تلفن همراهش و همچنین مستندات بهم ریختی چمدان مسئول نگهداری پاسپورت‌ها و مفقودی پاسپورت کشاورز، گمانه‌ها درباره پناهندگی او قوت گرفت. دبیر فدراسیون وزنه‌برداری اظهارداشت: ورزشکاری که قصد رفتن کرده باشد بدون پاسپورت هم این کار را می‌کند و نبود پاسپورت تنها باعث می‌شود او نتواند از آن کشور سریع خارج شود. در هر حال ما امیدواریم که بتوانیم فاطمه را پیدا و متقاعد کنیم که برگردد. این مسائل در ورزش رخنه کرده و ممکن است در رشته‌های دیگر هم شاهد آن باشیم.
واکنش های مختلف به دیسکالیفه‌شدن بیت‌سیاح + آیا کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش ، روانشناس ورزشی ندارد؟
در المپیک ۲۰۲۴ و پارالمپیک ۲۰۲۴ شاهد برخی رفتار‌ها و واکنش‌ها بودیم که نشان دهنده خلا شدید حضور روانشناسان ورزشی و مشاور تشریفات برای توجیه تیم‌های ورزشی، مربیان و ورزشکاران است. بررسی نوع واماندگی کشتی گیر کشورمان در برابر حریفی که ادعای گذاشتن تاج بر روی سر داشت، نوع برخورد مربیان و ورزشکاران با ناداوری‌ها، نوع برخورد و واکنش ورزشکاران در زمان پیروزی و شکست، نوع برخورد ورزشکاران و مربیان با مصادیق مخاطره منافع ملی و توهین‌های احتمالی با کشور و پرچم و سرود ملی، نوع برخورد ورزشکاران با شرایطی که با عرف و چارچوب شرعی حاکم بر کشورمان منافات و تضاد دارد و ...، نشان می‌دهد که نه تیم‌ها و نه مربیان و ورزشکاران، کمترین آموزش موثر و مشاوره روانشناختی کارامد در این خصوص را ندیده اند. «صادق بیت سیاح» بدلیل هیجانات ناشی از رکورد شکنی و نشان دادن علامت بریدن سر و استفاده از پرچم مذهبی، دیسکالیفه گردید و مدال طلای او هم پس گرفته شد. این در حالی است که با یک برنامه مدون چند روزه و تهیه محتوای مولتی مدیا، می‌شد تمام این ظرافت‌ها را به ورزشکاران و مربیان آموزش داد و در شرایط برد و باخت، سربلندی کشور را رقم زد.
موافقان و مخالفان وزیر ورزش و امور جوانان دولت چهاردهم چه گفتند؟
نمایندگان مخالف (مجتبی زارعی، حمیدرضا عزیزی فارسانی، صدیف بدری) و موافق (حمیدرضا گودرزی، گودرزوند چگینی، مالک شریعتی) وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دلایل خود را برای تأیید یا رد وزارت احمد دنیامالی در دولت چهاردهم، در روز چهارشنبه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، بیان کردند. احمد دنیامالی در دفاع از برنامه‌های خود گفت: با توجه به فاصله زمانی معرفی به مجلس و موعد حضور در کمیسیون‌ها با بهره گیری از جامعه دانشگاهی و اساتید ورزشی و نقشه راه ورزش و جوانان تقدیم نمایندگان شد. وی افزود: برنامه تدوین شده با توجه به منویات، رهنمود‌ها و سیاست‌های رهبری انقلاب، برنامه‌های رییس جمهور و ظرفیت‌های قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام، بیانیه گام دوم، قانون برنامه هفتم و قانون وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان و سایر قوانین مرتبط تهیه شده است.
تاج: تتوی پای بازیکن استقلال شبیه شیطان بود! + شبیه شیطان یا عمه بعضی ها ، مهم نیست، تخلف است یا نه؟
رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اقدام بازیکن تیم فوتبال استقلال و تصویری که از تتو او منتشر شده است، گفت: در کشور اسلامی و فوتبال ما نباید شاهد چنین اتفاقات ناخوشایندی باشیم. سوال ما از تاج بی تاج این است که ایا تتو وقف مقررات فدراسیون یا سایر نهاد‌های ورزشی برای بازیکنان لیگ برتر، تخلف محسوب می‌شود یا نه؟ اگر نه، حرف زدنت معنا ندارد. اگر آری، چرا اقدام انضباطی نمی‌کنید؟ اشکان دژگه رو یادتون هست؟ واقعا باید تاسف خورد به حال افرادی مثل تاج که تکلیفش با خودش مشخص نیست. بنظر شما مهدی تاج جرات پوست کندن خربزه را دارد، وقتی که پای منافع پیش بیاید؟ آقای تاج، خوب می‌فهمی چه می‌گوییم و از چه چیز حرف می‌زنیم، خودت را تاکی می‌خواهی به کوچه علی کجه بزنی؟ هرچند که طبق بعضی شنیده‌ها، کار داره توی مسیر خاص خودش می‌افته. سربسته عرض شد آقا مهدی. بار پیش هم سربسته عرض کردیم فکر کردی بلوفه و غلوه.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
امیرحسین زارع: پاسخ بی‌احترامی پتریاشویلی به ایران را خواهم داد + کافی نیست، آیا تیم ملی روانشناس برای آموزش رفتار‌های مناسب در این موقعیت را ندارد؟
آزادکار وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشورمان در المپیک پاریس بیان داشت که عهد می‌بندم که نتیجه بی‌احترامی به ایران و فرزندانش پایانی تلخ و هضم‌نشدنی داشته باشد. پاسخ پتریاشویلی را خواهم داد. نکته جالب توجه اینکه افکار عمومی می پرسند که آیا تیم کشتی روانشناس برای آموزش بروز و ارایه رفتارهای مناسب برای چنین موقعیت هایی را ندارد؟ چرا در همان جا نباید با رفتاری تمرین شده برای شکست ، پاسخ مناسب داده می شود. آیا جناب دکتر حمزه، روانشناس تیم ملی کشورمان در بحث کشتی نبودند؟
احسان حدادی رئیس فدراسیون دو و میدانی شد + احسان حدادی از ورزشکاری تا ریاست
مجمع انتخابات فدراسیون دوومیدانی برای تصدی پست ریاست این فدراسیون بعد از ۱۴ ماه دوره سرپرستی و برخی حواشی تعویق و عدم برگزاری، دوشنبه ۱۱ تیر به ریاست محمدشروین اسبقیان و با حضور سید مناف هاشمی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد. تعداد اعضای حاضر در مجمع این فدراسیون ۵۹ نفر بود. مهران تیشه‌گران، احسان حدادی، روح‌الله عسکری و عباسعلی مدیح ۴ کاندیدای باقیمانده برای ادامه این انتخابات بودند و پیش از شروع رای‌گیری ، هاشم خزایی، مصطفی زرین‌افضل، هاشم صیامی و ایرج عرب ۴ کاندیدایی بودند که از انتخابات انصراف دادند. در دور اول انتخابات احسان حدادی ۴۰ رای، عباسعلی مدیح ۱۷ رای، عسکری و تیشه‌گران نیز هر کدام یک رای کسب کردند و حدادی برای چهار سال به مسند ریاست فدراسیون دو و میدانی نشست. او مدعی است که دو میدانی پتانسیل گرفتن ده مدال در دو سال آینده را دارد؟ آیا حدادی قربانی کم تجربگی خود خواهد شد یا رشادت ها و نیروی جوانی، از او مدیری قابل افتخار خواهد ساخت؟
در پرونده ویلموتس خوردند و بردند و فساد کردند + آیا دادکان به فساد توسط سلطانی فر اشاره می کند؟
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در مورد پرونده ویلموتس افشاگری تازه‌ای انجام داده است. این افشاگری هرچند مبهم بوده، اما به نظر می‌رسد که اتهاماتی را متوجه سلطانی فر می‌کند.. همان وزیری که ما سابقا درباره شایعات مبل فروشی از شنیده هایمان گفته بودیم و کسی توجه نکرده بود. محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در گفت و گویی پیرامون پرونده ویلموتس توضیحاتی ارائه کرد. دادکان در این رابطه گفت: آقای تاج به دفتر من آمد. آقای شجاعی برهان هم حضور داشت و سه نفری بودیم. کاغذی را به من نشان داد از طرف آقای وزیر ورزش در دولت آقای روحانی؛ که زیرش راجع به آقای ویلموتس نوشته بود جهت بررسی و اقدام. آقای تاج به من گفت آقای دادکان من می‌توانستم اقدام نکنم؟ گفتم بله. وزیر اصلا نمی‌تواند بنویسد برای شما جهت بررسی و اقدام. کسی که باید اقدام کند، شمایی به‌عنوان رئیس فدراسیون فوتبال. زمان من هم می‌نوشتند جهت بررسی، اظهارنظر. اقدام در کار نباید باشد. خوردند و بردند و فساد را کردند و دزدی‌ها را هم کردند، ولی چه کسی می‌خواهد رسیدگی کند؟ هیچ کسی. چرا؟ بالادستی‌های شان هم با خود این‌ها هستند. آن شش میلیون یورویی که دادیم به آقای ویلموتس، پول چه کسی را دادیم برای دو ماه، سه ماه؟ چه کسی رسیدگی کرد؟ همه مطبوعات هم دیدند.
سوالاتی که بانک شهر باید پاسخگویش باشد:چه تعداد از مشتریان بانک شهر موافق باشگاه داری این بانک هستند؟باشگاه داری فوتبال به چه میزان با وظایف ذاتی یک بانک سنخیت دارد؟ چه تعداد بانک دارای باشگاه فوتبال ، در دنیا می شناسید؟
اینکه داماد فلانی باشی و به هر شکلی بر کرسی مدیرعاملی یک بانک تخصصی تکیه برنی و پاسخگوی مشتریان و افکار عمومی نباشی، خودش به اندازه یک دنیا سوال برای برخی از مشتریان ایجاد کرده است. حال در این وضعیت خبر برسد که: بانک تجارت و ملت هرکدام یک صندلی و بانک شهر ۳ صندلی از هیئت‌مدیرۀ باشگاه را در اختیار خواهند داشت و البته، بانک‌های اقتصاد نوین، رفاه و بانک صادرات که هرکدام حدود ۵ درصد از سهام پرسپولیس را در اختیار دارند به‌صورت امانی سهام خود را در اختیار بانک شهر قرار دادند تا این بانک که ۳۰ درصد از سهام پرسپولیس را در اختیار دارد به‌مدت یک سال، با ۴۵ درصد، سهام‌دار اصلی پرسپولیس لقب بگیرد و ...، چه حسی بعنوان سهامدار و یا مشتری بانک شهر به شما دست می‌دهد. آیا می‌دانید که چرا بخشی از رسانه‌های کشور، از انتقاد و پرسش از بانک شهر طفره می‌روند؟ ما سه سوال از مدیرعامل بانک شهر می‌پرسیم، جواب داد که هیچ، پاسخگو نبود، قضاوت در خصوص داستان خدمت یا حکایت خیانت را به مردم و نهاد‌های نظارتی می‌سپاریم: چه تعداد از مشتریان بانک شهر موافق باشگاه داری این بانک هستند؟ باشگاه داری فوتبال به چه میزان با وظایف ذاتی یک بانک سنخیت دارد؟ چه تعداد بانک دارای باشگاه فوتبال، در دنیا می‌شناسید؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ناپدید شدن رازآلود وحید مرادی در فرودگاه دبی؛ چرا هیچ خبری از او نیست؟!
قرار بود وحید مرادی به همراه تیم ملی راهی برزیل شود، ولی در رخ‌دادی کم‌سابقه، در فرودگاه دوبی ناپدید شده و از آن موقع به بعد دیگر خبری از او نیست.در اقداماتی مشابه که پیش‌تر از سوی ورزشکاران و یکی، دو رئیس فدراسیون رقم خورده، معمولا سریع‌ترین گمانه‌زنی مربوط به پناهندگی این افراد است. اگرچه هیچ‌ چیزی در این مورد به‌طور رسمی تا به الان اعلام نشده‌ است . میلاد تقوی، رئیس فدارسیون والیبال مدعی است که «‌آقای مرادی با هماهنگی فدراسیون والیبال و شخص من از همراهی تیم ملی به‌طور موقت انصراف داد. آقای مرادی با من تماس گرفت و اعلام کرد مشکل شخصی دارد که مربوط یکی از بستگان او است و برای حل این مشکل نمی‌تواند همراه تیم ملی باشد. من نیز به او اجازه دادم ‌برای حل این مشکل، اقدامات لازم را انجام دهد. آقای خوش‌خبر هم جانشین او شد. قضیه به همین سادگی بود. نباید با دخالت در زندگی اشخاص، آنها را دچار مشکل کرد. این کار اخلاقی نیست‌».
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
پرده برداری فرشاد پیوس از فساد در فوتبال ایران هرکسی حرفی بزند می‌گویند مدرک بیاور + کسی قصد جریمه دو میلیارد تومانی ایشان مثل ویسی را ندارد؟
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید فساد در فوتبال ایران سال‌هاست که وجود دارد و هرکسی حرفی بزند می‌گویند مدرک بیاور! نهادهای نظارتی باید زودتر ورود می‌کردند. خیلی از تیم‌ها دوست دارند تیمشان به نتیجه برسد و به همین خاطر هر کاری انجام می‌دهند و هزینه‌های هنگفتی انجام می‌دهند. سال‌هاست فوتبال پاک در ایران وجود ندارد. همه چیز زد و بند شده است. برخی با مدیران ارتباط می‌گیرند و برخی هم با بازیکن در ارتباط هستند تا نتیجه بگیرند. برخی ایجنت‌ها هستند با بازیکنان خود صحبت می‌کنند و مثلا می‌گویند مقابل فلان تیم بازی نکنید، من شما را فصل بعد به فلان تیم می‌برم. از این موارد در فوتبال ما زیاد وجود دارد اما کسی این موارد را افشا نمی‌کند. الان هم که یک موضوع مرتبط با فوتبال مطرح شده به نظر من با خاطیان آن باید با اشد مجازات برخورد شود. هر کسی سکه داده و بازیکن حریف را خریده باید مجازات شود.
️جزئیات جدید پرونده فساد در فدراسیون فوتبال + آقای تاج، مطمئن هستید که نهاد خاص تنها یک بار به شما هشدار فساد در فدراسیون را داده است؟
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال مدعی شده که نهادی خاص تنها یک بار به او درخصوص رشوه بعضی از کارکنان فدراسیون (مربوط به سال ۱۴۰۰) هشدار داده است. اولا از ایشان می‌پرسیم که آیا مطمئن هستید که فقط یک بار آنهم مربوط به رشوه کارکنان در سال ۱۴۰۰ به شما اخظار و هشدار داده شده است؟ توصیه می‌کنیم که شفاف صحبت کنید و سکوت را کنار بگذارید، چون احتمالا و به زودی، مسائلی جدید رو می‌شود که انکار یا سکوت شما می‌تواند هزینه‌های بالایی داشته باشد. تاج مدعی است که، ️چون موضوع پرونده فساد «رشوه» بود، برای پیگیری به دادگستری ارجاع داده شد. ️ فعلا به این نتیجه رسیدیم که افراد متهم را تعلیق کنیم و اگر فساد آن‌ها ثابت شود، بدون چشم‌پوشی از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم‌شان می‌کنیم. ️بهتر است جزئیات پرونده را مقامات قضایی اعلام کنند، ولی این ۳ نفری که در حوزه فوتبال بودند و یک نفر هم رسانه‌ای، هر کدام به دریافت ۲۵ سکه متهم شده‌اند. عجب آقای تاج، عجب؟! برای اینکه حمل بر تخریب، قصاص قبل از جنایت یا برخورد سلیقه‌ای نشود، تا دو هفته آینده صبر می‌کنیم تا صلاحدید دوستان چه باشد. سربسته عرض شد.
بانک شهر دوباره به پرسپولیس وام داد + با یک شرکت سهامی عام متعهد به حقوق سهامدار مواجه هستیم یا بانکی مبتنی بر سلیقه؟
حاشیه ها، شائبه‌ها و اخبار پشت و روی صحنه شنیده شده از بانک شهر متاسفانه در چند وقت اخیر کم نیست. اخباری که گویا بدلیل ارتباطات فامیلی بعضی‌ها با بعضی‌ها، سبب انفعال و کم کاری دستگاه‌های نظارتی و امنیتی کشور را فراهم کرده و از وزارت اقتصاد و بانک مرکزی گرفته تا سازمان بازرسی، کسی ورود موثری به موضوعات مورد بحث بانک شهر نمی‌کند. یا ما کم اطلاع از برخی رسیدگی‌ها هستیم یا شاید لازم باشد از ایفای وظیفه نظارتی و بازرسی نهاد‌های موظف به اجرای امورات تخصصی ناامید شده و موضوع را بشکل شکوائیه از بازرسی دفتر مقام معظم رهبری پیگیری کنیم. فعلا که تنها سکوت می‌بینیم و سکوت. از ابربدهکاران می‌پرسیم جوابی نمی‌آید. از حاشیه‌های قرارداد چین می‌پرسیم، پاسخی دریافت نمی‌کنیم. از انتصابات خاص می‌پرسیم، توضیحی ارایه نمی‌شود. از وام به برخی مدیران شهرداری می‌پرسیم، سکوت است و سکوت. از وام دادن‌های مجدد به برخی تیم‌های فوتبالی سوال می‌کنیم که احتمالا این موضوع هم با سکوت مواجه خواهد شد. جناب قاضی القضات، احتمالا ریاست محترم سازمان بازرسی تحت امر قوه قضائیه، هنوز آقای خدائیان هستند؟ چرا حرکتی یا توضیحی از جانب ایشان دیده و شنیده نمی‌شود؟ جناب خاندوزی، وزارت اقتصاد معاونت امور بانکی و بیمه دارد یا خیر؟ جناب آقای دکتر فرزین، شما هنوز رئیس کل بانک مرکزی هستید یا خیر؟ جناب آقای قالیباف، مجلس کمیسیون اقتصادی دارد یا خیر؟
سالار عقیلی در فدراسیون گلف پست گرفت! + قطار انتصابات غیرتخصصی و تعارفی ، به فدراسیون ها رسید ، این ایستگاه فدراسیون گلف
روابط عمومی فدراسیون گلف نوشت: سالار عقیلی، از مفاخر موسیقی و هنر آواز کشور با قبول دعوت از سوی مهرداد جمشیدی، دبیرکل فدراسیون و سرپرست انجمن وودبال طی حکمی از سوی حمید عزیزی رئیس فدراسیون و عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک بعنوان عضو هیئت رئیسه انجمن وودبال منصوب شد. سوال اینجاست که چرا باید سالار عقیلی این سمت را عهده دار شود؟ توصیه داریم، خودمان را با توجیهاتی مثل استفاده از چهره هنرمندان برای افزایش گرایش شهروندان به وودبال ، سرگرم نکنیم.
هلدینگ خلیج‌فارس زیر تیغ اعتراض کم توجهی به فوتبال بوشهر و حمایت چند هزار میلیاردی از استقلال
بوشهر که قطب فوتبال ایران در دهه ۵۰ و ۶۰ محسوب می‌شد و در سال‌های اخیر هم ستاره‌های بزرگی، چون مهدی طارمی و مهدی قائدی و محمد محبی و حسین ماهینی و... را به جهان فوتبال معرفی کرده است، اکنون در بدترین شرایط فوتبالی خود قرار داشته و وضعیت تیم‌های فوتبال مطرح استان، روزبه روز بدترمی‌شوند. حمایت چند هزار میلیارد تومانی هلدینگ خلیج‌فارس از استقلال تهران و خرید ۸۵درصد سهام این باشگاه، موجی از ناامیدی را بین باشگاه‌های بوشهری وورزشکاران و علاقه‌مندان وهواداران ورزش فوتبال در این استان فوتبال‌خیز ایجاد کرده و باعث شده تعدادی از فعالان ورزشی و همچنین مسئولان استان بوشهر خواستار قطع همکاری هلدینگ خلیج‌فارس با استقلال تهران و حمایت از تیم‌های استان شوند.
جریمه دو میلیارد تومانی ویسی برای خفه کردن صداهای منتقد یا اجرای قانون؟ + اگر کیومرث هاشمی عرضه ورود و سامان دهی به سمت عدالت ندارد ، ورود  قانونی- رسانه ای می کنیم
شائبه وجود فساد در فوتبال کشور با مصدایقی نظیر ناداوری، پورسانت روی نقل و انتقالات، جادوگری و بهره گیری از علوم غریبه، شرط بندی نتایج بازی‌ها، خرید‌های فوتبالی و ... موضوع امروز و دیروز نیست. نشانگان تقویت کننده وجود این فساد (مثل دارایی برخی از آقایان که در صورت نیاز درباره آن‌ها حاضر به افشاگری هم هستیم. انهم با دست پر و محکمه پسند) در کنار غیرشفاف بودن میدان نیرو، دامن زننده به این شائبه هاست. حال یک مربی (ویسی) با رویکردی انتقادی، حرف‌های ساخت شکنانه درست یا نادرستی را بیان کرده است. در این بین، معنای جریمه دو ملیاردی او چه معنی دارد و تناسب جرم با مجازات در کجای این قاعده تعریف شده است؟ اگر منظور، جریمه گرایی با رویکرد خفه کردن بازیکنان و مربیان و فعالان حوزه فوتبال است، صراحتا و با شدت تمام به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ و شخص آقای تاج هشدار می‌دهیم که رفتارتان را با قید فوریت اصلاح کنید، چرا که در گام بعدی خودتان قربانی همین رفتار خواهید شد (باور ندارید امتحان کنید. به حرف‌های حمایتی چند عزیز بنوعی همکار پشت پرده مرتبط به بچه‌های بالا و پائین هم دلخوش نباشید). از طرفی هم روی سخن ما با شخص کیومرث هاشمی وزیر محترم ورزش و امور جوانان است. اگر عرضه ورود و ساماندهی بر قاعده عدالت را نداری، خودمان ورود قانونی- رسانه‌ای کنیم؟ آقای کیومرث خان، این یک توصیه نیست و یک انتخاب برای شماست.
چند ابهام در انتخابات پیش رو فدراسیون ژیمناستیک در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ بر اساس اختلاف بین دو اساسنامه مصوب
انتخابات فدراسیون ژیمناستیک قرار است با اساسنامه ارسالی به فدراسیون جهانی برگزار شود، اما با این وجود باز هم ابهاماتی وجود دارد. موضوع مهم در انتخابات این فدراسیون استفاده از اساسنامه‌ای است که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده است. در اساسنامه ترجمه شده توسط فدراسیون ژیمناستیک که ممهور به مهر مترجم رسمی قوه قضاییه است تفاوت‌هایی با اساسنامه مصوب فدراسیون‌های آماتوری ورزش کشور که به تصویت هیات دولت رسیده است، مشاهده می‌شود. جدا از تفاوت‌هایی که در این دو اساسنامه وجود دارد شنیده شده تاکنون حتی برای انتخابات پیش رو طبق اساسنامه اختصاصی فدراسیون ژیمناستیک عمل نشده است. به طور مثال طبق بند ۵ ماده ۱۶ این اساسنامه، تنها رؤسای هیأت‌های استانی حق رأی در مجمع فدراسیون را دارند، اما برای ۷ سرپرست هیأت استانی که همگی به تازگی توسط مسئول و سرپرست فعلی فدراسیون منصوب شده‌اند دعوتنامه حضور در مجمع ارسال شده است.
ادعای بازسازی ورزشگاه آزادی با اعتبار بیش از هزار میلیارد تومان و غیرشفاف بودن اقدامات و اولویت ها + قرار بر تامین منافع چه کسانی است؟
سال گذشته بود که اعلام شد سکوی غربی ورزشگاه فوتبال آزادی دچار مشکل ریزش بوده و استفاده از آن مخاطره برانگیز است. ادعا شد که اگر بازسازی ورزشگاه فوتبال آزادی آغاز نگرددف تا دو سال دیگرف غیرقابل استفاده خواهد بود. ادعا شد که سه محور غربی، شرقی و پشت دروازه ها نیاز به بازسازی دارد و همچنین زمین چمن باید بازسازی کلی گردد و .... . اما هیچ فردی هیچ طرح مصوبی برای بازسازی را بشکل رسمی به افکار عمومی ارایه نکرد. طرحی که در آن وضعیت حجم و اولویت و نوع اقدامات بازسازی مشخص بوده و هزینه ها شفاف شده باشند. گویا بشکلی چشمی صحبت از هزینه کرد یک تا ۱/۳ همت شده است. حق بدهیم که شائبه لقمه چرب با این حجم ابهام، شائبه نادرستی نبوده و جای گلایه وجود ندارد. از سازمان بازرسی کل کشور، وزیر محترم ورزش و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی درخواست می گردد، برای ممانعت از پیگیری های حقوقی اتی یا مطالبه گری های پر سر و صدا ، اقدام به شفاف سازی کامل این پروزه ( شما فعلا بخوانید نون دونی) کنند.
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
یادداشت و دیدگاه ها
چاره سربازی فوتبالیست‌ها چیست؟
اعطای سهمیه محدود مساوی به همه تیم‌های لیگ برتر؛
حقایق قابل فهم از فرسودگی ورزشگاه آزادی
فرسودگی ورزشگاه آزادی نمادی از فرسودگی تدریجی زیرساخت‌ها در کشور؛
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
علت فساد در فوتبال ایران، پیامدها و راهکارهای پاکسازی آن چیست؟
گفت‌وگویی با اهالی فوتبال، کارشناسان و مدیران:
در افتتاحیه هجدهمین دوره جام ملت های آسیا چه گذشت؟ + خلاصه برنامه ها و حاشیه ها
افتتاحیه جام ملت‌ها در قطر حول داستان های کلیله و دمنه:
نقد و بررسی
وبلاگستان
خواندنیها و دانستنیها
نظرسنجی در شعار سال
رضایت شما از عملکرد وزیر ورزش(مسعود سلطانی فر) در مدیریت وزارت ورزش به چه میزان است؟
هیچ
متوسط
زیاد
نظرات وگلایه ها
شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها
نکته ها و گاف ها