پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۰۵۹
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
سی‌ویکمین جلسه مجمع عمومی فدراسیون فوتبال صبح امروز از ساعت ۱۱ برگزار شد. ۳۶ نفر از ۸۰ عضو مجمع فدراسیون فوتبال به صورت‌های مالی رأی منفی دادند تا مهدی تاج با تک‌ماده از این مرحله عبور کند؛ هرچند ابهامات بسیاری باقی مانده است. تاج درباره مجمع روز گذشته گفت که انحراف بودجه که یکی از رسانه‌ها به آن اشاره کرده بود در واقع یک انحراف خیلی خوب است که ما باید آن را توضیح دهیم. انحراف بودجه این است که ما یک عدد زیاد ۱۱۹ میلیاردی را هزینه کردیم که این مبلغ مربوط به درآمدی است که برای اولین بار از صداوسیما داشتیم. یعنی ما از صدا و سیما نزدیک به سه میلیون دلار پول گرفتیم. این مبلغ را در بودجه ندیده بودیم و به هزینه پرداختیم. این اتفاق خیلی خوبی است، چون یک انحراف مثبت بوده است؟! تعیین ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ بعنوان تاریخ انتخابات، از دیگر تصمیمات مجمع بود.

شعارسال: مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در روز یکشنبه، ۲۵ آذرماه شباهتی به یک مجمع باسواد و آگاه نداشت؛ البته انتظاری هم نبود و طبیعتاً نام حاضران در مجمع آنلاین فدراسیون فوتبال در روز‌های سیاه فوتبال ایران ثبت خواهد شد.

اعضای مجمع فدراسیون فوتبال به ابهامات مالی، انحراف بودجه، تبدیل شدن رکن قضایی فدراسیون فوتبال به ماشین چاپ پول، جداسازی سازمان لیگ با دارایی و درآمد نامشخص، اما بسیار زیادش از فدراسیون فوتبال، اعضای غیر قانونی کمیته‌های انتخاباتی و... رأی دادند. رأیی که اعضای مجمع عملاً به انحراف، فساد و بی قانونی دادند تا با این تصویب‌ها سرنوشت فوتبال ایران آینده مبهمی داشته باشد.

رأی منفی ۳۶ نفر از اعضای مجمع به صورت‌های مالی فدراسیون فوتبال + تعیین 11 اسفندماه بعنوان تاریخ انتخابات

برنده مجمع فدراسیون فوتبال در اصل مهدی تاج بود، اما در ظاهر. رئیس فدراسیون فوتبال به همراه هیئت رئیسه همراهش از پاسخگویی درباره ابهامات در زمان کنونی فرار کرد، هرچند طبیعتاً قرار نیست تا همیشه فضا به این شکل باقی بماند. روز پاسخگویی فرا خواهد رسید؛ روزی که محکمه‌ای تشکیل شود تا آن‌ها که در فسادها، ابهامات و مشکلات و معضلات نقش داشتند پاسخگوی قانون و افکار عمومی باشند.

خروجی مجمع فدراسیون فوتبال قطعی شدن تاریخ انتخابات بود. ۱۱ اسفندماه انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار می‌شود و طبق اساسنامه ۱۱ دی ماه باید رویه ثبت‌نام نامزد‌ها آغاز شود. همچنین تأیید اعضای پیشنهادی هیئت رئیسه برای کمیته‌های انتخاباتی، جداسازی سازمان لیگ از فدراسیون فوتبال، تأیید گزارش‌های مالی و بودجه پیشنهادی که ابهامات زیادی داشت، از دیگر خروجی‌های نابخردانه بود.

اعضای مجمع فدراسیون فوتبال، با تصویب تخلفات اداره کنندگان این فدراسیون در اصل مقابل بی قانونی کرنش کردند. آن‌ها «تاج» را بر سر «مهدی تاج» گذاشتند تا رئیس فدراسیون فوتبال شبیه پادشاهانی شود که نه پاسخگو هستند و نه در شیوه برگزاری مجمع طوری عمل می‌کنند که کسی آن‌ها را مقابل بی قانونی‌ها خطاب قرار دهد. مسلم است که این رویه تا یک جایی ادامه خواهد داشت و این تاج روزی از سر متخلفان می‌افتد، همانطور که روزی از سر پادشاهان بزرگی در طول تاریخ افتاده است.

حالا باید تا روز ۱۱ اسفندماه و انتخابات فدراسیون فوتبال منتظر بود؛ منتظر اجرای عدالت و منتظر آرای دستگاه‌های ذیربط در خصوص پرونده فساد در فوتبال. منتظر رأی پرونده مارک ویلموتس و محکوم شدن مسببان این روز‌های سیاه فوتبال ایران که هر چه تلاش می‌شود تا بلکه از روزنه‌ای نوری ببینیم، چشم جز سیاهی رنگ دیگری نمی‌بیند.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از تابناک، تاریخ انتشار: 25آذر1403، کدخبر:1277960، www.tabnak.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین