پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
pic
تائید صحت انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان در کل کشور و ۱۸۹ حوزه انتخابیه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس + ادامه بررسی ها در ۱۹ حوزه انتخابیه
هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان بیان داشت که صحت انتخابات در همه حوزه های انتخابیه مجلس خبرگان به تایید شورای نگهبان رسید.سرجمع تاکنون ۱۸۹ حوزه انتخابیه مجلس دوازدهم تعیین تکلیف شده و صحت انتخابات آنها مورد تائید قرار گرفته است. ۱۹ حوزه انتخابیه هم در حال بررسی بوده و در صورت تائید صحت انتخابات ، اعلام خواهند شد. لازم به توضیح است که در مرحله اول ۱۳۳ حوزه انتخابیه مجلس صحت سنجی شده و در مرحله دوم وضعیت ۵۶ حوزه (سرجمع ۱۸۹ حوزه انتخابیه) مشخص گردیده است. برخی تغییرات در میزان رای یا ابطال آرای بعضی از صندوق ها در ۵۶ حوزه مورد بررسی ( سری دوم) بشرح زیر می باشد.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
امیدآفرینی و یاس آفرینی معیار صحیح دسته بندی رسانه هاست + آقای رئیسی ،چه کسی چند رسانه حاضر را نماینده رسانه ها نامیده است؟ انحراف از معیار در همین نقاط خود را نشان می دهد
سید ابراهیم رئیسی، عصر پنجشنبه ۲۴ اسفند ماه در نشستی با «اصحاب رسانه» پس از شنیدن دیدگاه‌های چند تن از نمایندگان رسانه‌ها (شعار سال: کدام نماینده؟)، در سخنانی ضمن آرزوی قبولی طاعات و گرامی‌داشت یاد شهدای رسانه به ویژه شهدای رسانه در غزه و فلسطین، به جایگاه مهم رسانه در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران اشاره کرد و گفت، امروز که راهبرد دشمن ایجاد یاس در جامعه با بزرگنمایی ضعف‌ها و ترویج «نمی‌توانید» و «نمی‌شود» هاست، تقسیم صحیح در میان رسانه‌ها، نه دسته‌بندی چپ و راست، بلکه دسته‌بندی رسانه‌های امیدآفرین در برابر یاس‌آفرین است و .... خدمت جناب رئیس جمهور باید عرض نمود که انتخاب همین جماعت بر اساس چه معیاری صورت گرفته است؟ گردن این جماعت از همکاران ما کلفت‌تر است یا ارتباط بیشتری دارند؟ شاید هم سفارش شده جایی خاص هستند؟ انحراف از معیار از همین رفتار‌ها و رویداد‌ها شروع می‌شود جناب رئیس جمهور.
دغدغه روحانی در خصوص فعالیت قرارگاه «خاتم الانبیا» :
پشت پرده های پیگیری روحانی از تخلفات قرارگاه خاتم
یک نامزد شناسایی شده برای یک وزارتخانه کلیدی نقل می‌کرد از گفتگو با آقای روحانی متوجه شدم فعالیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا برای ایشان یک دغدغه جدی است که ذهن او را مشغول کرده و به دنبال تخلفات بودجه‌ای و هزینه‌ای در این مجموعه است.
سیدعباس بهشتی ،زاده افغانستان، چطور با یک جلد شناسنامه مشهور شد + اکر به سازمان ملی مهاجرت مربوط نیست ،به چه کسی ارتباط دارد؟
سازمان ملی مهاجرت درخصوص شایعات اخیر درباره شناسنامه فردی با تابعیت افغانستانی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به انتشار گسترده شناسنامه فردی با تابعیت افغانستانی و ارتباط دادن این موضوع به طرح‌های سازمان ملی مهاجرت، به استحضار می‌رساند صدور این شناسنامه به هیچ کدام از طرح‌های این سازمان مربوط نمی‌باشد و حضور در طرح‌های سازمان تابعیت ایرانی برای مهاجرین ایجاد نمی‌کند. سوال اینجاست که اگر این موضوع به سازمان ملی مهاجرت مربوط نیست به کدام سازمان ارتباط دارد؟ ثبت احوال ، امور اتباع وزارت کشور، اقدامات و اراده افراد و نهادهای خاص، جعل و شایعه، پیام های پیش فرصت برای عادی سازی صدور شناسنامه برای مهاجران افغانی ساکن ایران و یا سایر دلایل؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
اظهارات جدید معاون شورای امنیت روسیه؛
مدودف: آلمان برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
مدودف با اشاره به افشای مکالمات نظامیان ارشد آلمانی که در حال دسیسه‌چینی علیه مسکو بودند، گفت: آلمان برای جنگ با روسیه آماده می‌شود. تاریخ نشان داده که سربازان می‌توانند بدون رایزنی با رهبران مدنی جنگ را آغاز کنند و از جانب آنها تصمیم بگیرند. رهبری آلمان برای این وضعیت کاری نمی‌تواند انجام دهد. هیچکس نمی‌داند که آیا رهبری سیاسی و شخص صدراعظم آلمان از آن مطلع است یا خیر. اما حتی اگر آنها آگاه نباشند و چنین دستوری نداده باشند، تاریخ نمونه‌های زیادی را می‌داند که ارتش قادر است برای فرماندهان غیرنظامی در مورد شروع جنگ تصمیم بگیرد یا آنها را تحریک کند.نخستین بار «مارگاریتا سیمونیان» سردبیر راشاتودی متن گفت‌وگویی که میان افسران ارشد نیروی هوایی آلمان درباره کمک به اوکراین برای هدف قرار دادن پل «تنگه کرچ» منتشر کرده بود.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
در سال ۹۸ برای خیزش اقتصادی به مجلس رفتم؛ امروز برخی می‌پرسند خیزش اقتصادی چه شد؟ مسئولیت من قانون‌گذاری است؟! + نه اخوی مسئولیت تو قانونگذاری و نظارت بود و صد البته با مشارکت اهلش نه محفل گرایی و جمع یاران صمیمی با تفکراتی قدیمی
به در و دیوار می‌زند تا توجیه گر عملکرد ناقص و صد البته زیان بار دوره نمایندگی اش در مجلس و ریاست غیرکارآمدش بر کرسی هیات رئیسه باشد. می‌گوید در سال ۹۸ عرض کردم که اگر در مجلس رفتم به دنبال خیزش اقتصادی هستم و امروز برخی می‌پرسند که خیزش اقتصادی چه شد؟ از این تریبون عرض می‌کنم بنده در جایگاهی هستم که مسئولیتم قانون‌گذاری است و برای یک حرکت اقتصادی که ثبات اقتصادی کشور را به دنبال داشته باشد هر قانونی که باید اصلاح می‌شد، اصلاح شده است و نزدیک به ۵۰ قانون در حوزه مسائل اقتصادی یا مرتبط قطعی با اقتصاد، یا اصلاح شده یا قانون جدید برای آن نوشته شده است و ... متاسفیم این را می‌گوییم آقای قالیباف، تو حتی از وظایف نمایندگی مجلس هم سر در نمی‌آوری. مجلس دو وظیفه قانونگذاری دارد و نظارت بر قانون. در دوره تو بود که این کابینه فشل تشکیل شد. در دوره تو بود که نظارت بر برنامه‌ها به افتضاح امروز رسیده. آقای قالیباف، نمایندگی مجلس در گام اول تفکر می‌خواهد و دوم توان برنامه ریزی و سوم قدرت اجرایی و چهارم مدیریت و سیاست. نمایندگی مجلس، تیم صاحب صلاحیت می‌خواهد نه محفلی بله قربان گو. احتمالا همه چیز خوبان را تو تجمیع شده در خود داری؟ دلمان برای آتش زدن به منابع و منافع ملی پر از خون است. شاید حداقل این عبارت را بتوانی درک کنی.
جرم دانستن حضور افراد فامیل و آشنا در مناصب نظام، از عجایب روزگار است! + نه جرم نیست آقای حداد، اما در هر سوراخی بدون صلاحیت و شایستگی سرک کشیدن ، اصلا خوب نبوده و زیبنده نظام هم نیست
رئیس شورای ائتلاف گفت: این از عجایب روزگار است که هرکسی اگر یک فامیل یا آشنایی در یک جایی یا منصبی از نظام دارد، همین یک مدرک جرم شده است و دیگر نباید به آن فرد میدان داده شود. در پاسخ، باید خدمت آقای حداد عرض شود که خیر، جرم نیست، اما شایسته هم نیست که حضرتعالی همانند آقای ولایتی بنوعی ابوالمشاغل رسمی و غیر رسمی باشید. شایسته نیست که حضور خانوادگی پر رنگ در حوزه های مختلف داشته باشید، از خودتان می پرسیم،آیا برای ریاست فرهنگستان شایسته تر از شما وجود نداشته و ندارد( ما به رای گیری بعنوان اقدام دوم کاری نداریم. منظورمان صلاحیت برای حضور است). آفتابی شدن شدید در موقع انتخابات و پشت ابر بودن و غیبت صغری و کبری داشتن در حالت عادی، پسندیده نیست. جناب حداد، آیا می دانید که عملکر پر سر و صدای فامیل و دوست تان در صداسیما هم به پای شما نوشته می شود. حداقل ما این گونه از افکار عمومی، برداشت می کنیم. گروهی که حضرتعالی در مجلس از انها حمایت می کنید، بعضا توان اداره یک اداره با چند کارمند را ندارند. اگر بی انصاف حرف زدیم ،حلال کنید و اگر درست گفتیم، به حکم امر به معروف و نهی از منکر، تغییر رفتار در برخی امور بدهید.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
دیدار قبل از اعزام سفیر جدید ایران در تایلند با امیرعبداللهیان + تایلند برنامه هسته ای و موشکی دارد؟  انتصابات غیر هدفمند تا به کی؟
بارها و بارها به شیوه انتصاب سفرای کشور و سطح صلاحیت انها اعتراض داشته و داریم. مصادیق عدیده ای را در دولت های گوناگون مورد نقد و بررسی قرار داده ایم و به دوستان متذکر شده ایم که سفارت پارکینگ یا رانت نیست. ولی کو گوش شنوا. آقای امیرعبداللهیان با شما هستیم ، می شنوید یا خیر؟ آیا می دانید تخصص و حوزه تحلیلی ناصرالدین حیدری چیست؟ این تخصص به درد کجای کار کشور ما در تایلند می خورد؟ نکند ، دوستان سفارشش را کرده اند و با نوعی رانت در انتصابات مواجه هستیم؟ برای تنویر افکار عمومی لطفا توضیح داده و شفاف سازی کنید.
جلوگیری از مراجعه تهران به دادگاه داوری بین‌المللی و جریمه احتمالی ۱۸ میلیارد دلاری:
تصمیم پاکستان برای آغاز ساخت بخش ۸۰ کیلومتری خط لوله گازی صلح (ای . پی)
اسلام‌آباد قصد دارد ساخت بخش ۸۰ کیلومتری پروژه خط لوله گاز از مرز ایران تا گوادر را با هزینه ۱۵۸ میلیون دلاری آغاز کند تا در صورت تصمیم تهران برای مراجعه به دادگاه داوری بین‌المللی، جریمه احتمالی ۱۸ میلیارد دلاری را نپردازد.تحت این پروژه ،پاکستان ملزم به احداث ۷۸۱ کیلومتر خط لوله در داخل خاک خود برای دریافت گاز ایران است که تاکنون اقدامی انجام نشده. طبق توافقنامه، قرار بود این پروژه تا ژانویه سال ۲۰۱۵ آغاز شود.شرکت نفت ایران در ۲۱ دسامبر ۲۰۲۳، یک اخطار نقض مادی را به طرف پاکستان صادر کرده و یک مهلت ۱۸۰ روزه به شرکت توسعه زیرساخت گاز این کشور داده است.
هشدار مسکو به غرب درباره تلاش‌ها برای بازگرداندن روسیه به مرز‌های سال ۱۹۹۱:
در صورت جنگ با ما، برلین، لندن و واشنگتن هدف قرار خواهند گرفت + مراقب جنگ جهانی و زرادخانه استراتژیک روسیه باشید
«دیمیتری مدودف»، معاون رئیس شورای امنیت و رئیس جمهور سابق روسیه با انتشار پستی در کانال خود در پیام‌رسان تلگرام هشدار داد، مسکو در صورت ورود به جنگی با غرب «به کی‌یف، برلین، لندن، واشنگتن و دیگر جا‌هایی که از مدت‌ها پیش در فهرست اهداف تسلیحات سه گانه هسته‌ای خود تعیین کرده، حمله خواهد کرد.» تلاش‌ها برای بازگرداندن روسیه به مرز‌های سال ۱۹۹۱ تنها به یک چیز منجر خواهد شد؛ جنگ جهانی با استفاده از کلیت زرادخانه استراتژیک کشور. آیا این احمق‌ها [آلمان و انگلیس]واقعا معتقدند مردم روسیه زیر تجزیه کشورشان خواهند رفت؟ نکته جالب توجه و قابل آموختن برای جمهوری اسلامی ایران در این رویارویی، چند بحث دفاع بازدارنده، حمله به دوستان دشمن و کسانی که نقش غیرمستقیم حمایتی دارند، هدف گزینی پویا و سطح بندی شده از موقعیت‌های حساس قابل حمله و مواردی از این جنس است. در صورت وجود چنین اراده‌ای و تصویب مواضع در شورای عالی امنیت ملی، نیاز به بازی در سطح پایگاه نظامی عین الاسد نخواهد بود.
مدعی ادعای اصرار روحانی برای بخشیدن اروندرود به صدام در سال‌های ۶۹-۱۳۶۷ صرفاً مدیرکل اطلاعات و مطبوعات بود نه عضو هیأت ایرانی مذاکره‌کننده در قطعنامه ۵۹۸
سایت حسن روحانی نوشت: یک کارمند سابق وزارت خارجه (شعار سال: احتمالا منظورشان کامران غضنفری است)چند سالی است خود را عضو ستاد قطعنامه ۵۹۸ در مذاکرات و قبل از آن معرفی می‌کند، درحالی که او در سال‌های ۶۹-۱۳۶۷ صرفاً مدیرکل اطلاعات و مطبوعات بود و اصلاً جایگاه و شایستگی قرار گرفتن در جمع هیأت ایرانی مذاکره‌کننده در کنار آقایان دکتر حسن روحانی، حسن حبیبی، علی‌اکبر ولایتی، محمدجواد ظریف، سیروس ناصری، عباس ملکی، علی شمس اردکانی، جمشید ممتاز و بسیاری از دیپلمات‌های برجسته و وطن‌پرست کشور را نداشت و .. . لازم به توضیح است که اخیرا کامران غضنفری با انتشار کتابی بنام حسن روحانی در یک نگاه ، انتقادات تندی را متوجه مدرک تحصیلی، عملکرد و سوابق حسن روحانی کرده است.
ادعای نماینده مجلس دهم: دلال ها ،برای تایید صلاحیتم ۱۲۰ هزار ‌دلار خواستند!
در سه دوره اخیر انتخابات مجلس ،متاسفانه خبرهای مکرری از حضور دلال ها برای تائید صلاحیت بگوش می رسد. اخباری که اشاره به پیشنهاداتی نسبتا بالا و حتی بعضا حضور دلال ها در فلان هتل دارد( حضور در فلان هتل در سنوات گذشته،رسانه ای هم شد). موضوعی که باید با رویکرد امنیتی- قضایی آنهم یکبار برای همیشه ، ریشه اش را خشکاند. هدایت الله خادمی (نماینده دوره دهم مجلس) که به دلیل ردصلاحیت از شرکت در رقابت‌های انتخاباتی بازمانده است، مدعی شد: دلال‌ها برای تایید صلاحیتم ۱۰ میلیارد تومان خواستند.خادمی گفت: «رقم‌هایی که دلالها برای تأیید صلاحیتم تقاضا می‌کردند تقریباً مشابه بودند کسی ۱۰میلیارد تومان، دیگری ۳۰۰ سکه و بعضی‌ها ۱۲۰هزار دلار آمریکا».
احمدی نژاد پای سخنرانی آملی لاریجانی نماند و رفت:
حضور اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در حرم امام + حاشیه ها
برای دومین بار اعضای مجمع تشخیص در قالب مستقلی برای تجدید میثاق با آرمان های امام به حرم رفتند. اولین بار در دی ماه ۱۳۹۶ بود که اعضا به ریاست مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی در چنین مراسمی شرکت کرده بودند.اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام روز گذشته در سالروز صدور حکم تأسیس این مجمع توسط امام، و البته همزمان با دهه فجر، در حرم امام خمینی حضور یافتند و این حضور با حاشیه هایی چند هم همراه بود. از نکات جالب در این مراسم حضور محمود احمدی نژاد در یک مراسم رسمی پس از مدتها بود. او که ماسک بر صورت داشت و تغییراتی در چهره اش نمایان بود، پس از شنیدن سخنان سید حسن خمینی و پیش از آغاز سخنان آیت الله آملی لاریجانی مراسم را ترک کرد.
انتقاد تند علی جنتی ،جهانگیری و آذری جهرمی از ردصلاحیت روحانی: قانون اساسی را به سخره گرفته اند
پیرو رد صلاحیت روحانی از نامزدی در انتخابات خبرگان رهبری ، علی جنتی ضمن انتقاد تند به این رد صلاحیت بیان داشت که قانون اساسی را به سخره گرفته اند. وزیر پیشین ارشاد نوشت: اقلیت تمامیت خواه حاکم حضور رئیس جمهور سابق را نیز در مجلس خبرگان برنتافت تا این نهاد هم بطورکامل درقبضه آنان قرارگیرد. برخی از منتقدین می پرسند که منظور علی جنتی در این انتقاد کیست؟ چه مقدار و کدام بخش از انتقاد پسر، متوجه پدر می شود؟ اسحاق جهانگیری و آذری جهرمی نیر با قرائتی انتقادی در این موضوع ورود کرده اند.
نیم همت سود ناقابل از جیب نامزد‌های مجلس:
سود ۴۲۳ میلیارد تومانی تلویزیون از انتخابات مجلس!
پیمان جبلی، ۲۰ دی در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران گفته بود، همکاران ما در سازمان تلاش نمودند تا تعداد ۲۰۰ کانال انتخاباتی (به تعداد حوزه‌های انتخابیه) در اختیار نامزد‌ها برای تبلیغ قرار دهند. هر نامزد باید ویدئو‌های خود را در قالب مصوب سازمان صدا و سیما تولید کند. این بسته تصویری که حدود بیست دقیقه خواهد بود، شامل ویدئوی حامیان، سوابق، برنامه‌ها و دیدگاه‌های نامزد خواهد بود. تعداد پخش و بازپخش در هر حوزه انتخابیه متناسب با تعداد نامزد‌هایی است که برای تبلیغات تلویزیونی نام‌نویسی کرده‌اند. چنانچه نامزد نتواند تبلیغات خود را با قواعد مصوب تولید کند یا از تبلیغات تلویزیونی منصرف شود، مبلغ دریافتی برگردانده نخواهد شد. رقم دریافتی از هر نامزد ۵تا ۷۰ میلیون بوده (در تهران به بالای ۱۰۰ میلیون می‌رسد) و بر این اساس به طور میانگین حداقل ۴۲۳ میلیارد تومان درآمد سازمان از انتخابات مجلس دوازدهم خواهد بود.
سید احمد آوایی نماینده مردم دزفول و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی:
نه چیزی از چینی‌ ها دیدیم و نه از روس‌ ها؛ این که نشد دوست
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان داشت که در جریان برجام، روس‌ ها بیشترین کارشکنی را کردند، زیرا خواستند ما درگیر تحریم و مشکلات بسیار شویم که چاره‌ای جز ارتباط با آن‌ها نداشته باشیم و هر آنچه می‌خواهند را به ما تحمیل کنند.چه روس‌ها و چه چینی‌ها تفاوتی ندارند و تنها منافع خود را دیدند. دوست باید در روز سختی و تحریم در مقابل فشار‌هایی که بر ما تحمیل است؛ نفت ما را به قیمت واقعی بخرند و نیاز‌های ما را با قیمت واقعی بفروشند، نه آنکه چند برابر قیمت به ما بدهند! از آن طرف نفت را ما ارزان خریده و کالا را گران بفروشند و چاره‌ای جز این نداری. این که نشد دوست!
وزیر خارجه هند در نشست خبری مشترک با امیرعبداللهیان در تهران:
هند علاقه مند است از موقعیت منحصر به فرد ژئوپلیتیکی ایران در منطقه استفاده کند
وزیر خارجه هند در نشست خبری مشترک با امیرعبداللهیان بیان داشت که هند علاقه مند است که از موقعیت منحصر به فرد ژئوپلیتیکی و جغرافیایی ایران در منطقه استفاده کند . موقعیتی که می تواند هند را به افغانستان و اوراسیا متصل کند. سوبرامانیام جایشانکار همچنین بر موضوع کریدر شمال-جنوب ایران تاکید نمود و مشارکت هند در توسعه یکپارچه نیز مورد گفتگو و رایزنی قرار گرفت. وزیر خارجه هند ضمن تاکید بر علاقه‌مندی دهلی نو به استفاده از موقعیت ژئوپلتیک ایران، گفت که با همتای ایرانی خود درباره کریدور شمال - جنوب و پروژه بندر چابهار رایزنی کرده است.
روسیه یک‌بار دیگر با وتو نکردن قطعنامه شورای امنیت ( مقابله با حمله امریکا در یمن)، نشان داد در مورد بحران خاورمیانه با ایران همراه نیست
هنوز مدت زیادی از اقدام روسیه در حمایت مجدد از ادعای امارات متحده عربی بر سر جزایر سه‌گانه نگذشته است که این بار مسکو در مواجهه با آتش‌افروزی آمریکا و انگلستان نسبت به مواضع انصارالله و حوثی‌ها نیز عملا در تضاد با منافع تهران رفتار کرد. بنظر می رسد که برخی از سیاسیون کشور، اعتقادی به وجود تله و شمشیری روسی نداشته و ان را نوعی ذهنی پردازی منتقدین و تحلیل گران ، می پندارند.
افشاگری نماینده نزدیک به قالیباف درباره محکومیت بیژن نوباوه در نامه به محصولی:
پایداری روشن کند که نطق عصبی اخیر نوباوه ، اقدام تشکیلاتی بود یا عصبانیت ناشی از محکومیت؟
مجتبی توانگر، نماینده مجلس از محکومیت نوباوه نماینده پایداری، در دادگاه خبر داد و در نامه ای خطاب به محصولی ، نوشت: چرا نوباوه به‌دروغ مدعی شده که در دادگاه تبرئه شده است؟ این دروغ‌گویی چه نسبتی با عضویت در جبهه پایداری و التزام عملی به اسلام دارد؟ اگر نطق پر از تهمت و دروغ ایشان در یک هماهنگی تشکیلاتی صورت گرفته است شما به‌عنوان دبیرکل جبهه پایداری که این افراد در لیست تهران منتسب به شما هستند، توضیح دهید که این دست مواردِ غیراخلاقی آیا محلی از اعراب برای شما دارد؟
درخواست علم‌الهدی برای توجیه هنرمندان و ورزشکاران و بهره گیری از آنها برای افزایش مشارکت در انتخابات ؟ + آقای علم الهدی ، شما نیازمند اخذ مشاوره از اتاق های فکر متعهد و متخصص هستید
نماینده ولی فقیه هستند در یکی از حساس ترین استان های کشور( از چند بعد سیاسی، مذهبی و امنیتی) یعنی استان خراسان رضوی. کمترین گفتار و رفتارشان زیر رصد و تحلیل مستمر معاندین و سرویس های امنیتی بیگانه قرار دارد. هرگونه کلی گویی یا گفتار حاشیه دار احتمالی از ایشان و شخصیت هایی از این دست، مورد نقد و تحلیل لایه دار چند سطحی قرار گرفته و سناریوهای عمل متقابل طراحی می شود. حال برای افزایش حضور و مشارکت در انتخابات ( با توجه به فرمایشات و اوامر مستقیم مقام معظم رهبری) جناب علم الهدی درخواست توجیه هنرمندان و ورزشکاران و بهره گیری از آنها برای افزایش مشارکت در انتخابات را دارند. همان هایی که تا چند وقت پیش بشکل غیرمستقیم مورد تکفیر قرار می گرفتند؟! با توجه به جایگاه ایشان ،مشفقانه استدعای بهره گیری از مشاوره اتاق های فکر مستقل ،متعهد و تخصصی را داریم. انتخابات یک تخصص است و افزایش مشارکت در انتخابات نیز همچنین.
با تفکر مصباح و عدم اعتقاد او به رای مردم ، حداقل ۹۰ درصد مردم ایران واجب القتل به حساب می‌آیند + هشدار درباره برداشت های نادرست ، بدعت ،کج اندیشی و ظهور مجدد خوارج
تاریخ معاصر ایران به دلایلی چند دارای عدم وحدت نظر در خصوص رابطه دو رکن جمهوریت و اسلامیت است. از مشروطه گرفته تا مشروطه مشروعه، از حکومت و دولت اسلامی گرفته تا خلیفه گری اسلامی و غیره. هر یک از این ارا هم موافقان و مخالفان خاص خودش را دارد. در بعد از انقلاب اسلامی، بر اساس نص صریح قانون اساسی و تاکیدات حضرت امام، مقرر گردیده که سه رکن جمهوریت، اسلامیت و انقلابی گری، با یکدیگر وحدت منظومه‌ای پیدا کنند. در این بین متاسفانه برخی از قرائت‌ها و روایت‌ها و با کمال صد‌ها تاسف، برخی از جریانات معلوم الحال، قصد برهم زدن تعادل و توازن این سه رکن را دارند. عدم تعادل‌هایی که مسلما از برداشت‌های نادرست و بدعت گذاری‌ها شروع شده (خصوصا در شرایط بحران‌ها، پیچ‌ها و نقاط عطف تاریخی) و به کج کارکردی و ظهور انواع انحرافات ختم می‌شود. بعنوان سربازان دلسوز گام دوم انقلاب، درخصوص ظهور مجدد جوارج و کاسه‌های داغ‌تر از آش هشدار می‌دهیم. در خصوص علم کردن ابوموسی‌ها درباره علی هشدار می‌دهیم. در خصوص تیغ کشیدن‌ها هشدار می‌دهیم. در خصوص جنگ نهروان هشدار می‌دهیم. راه حل، تنها و تنها در تعادل سه رکن جمهوریت، اسلامیت و انقلابی گری با یکدیگر است. زیدآبادی در این خصوص صحبت‌های انتقادی خاصی دارد که توجه به ان‌ها با رویکردی انتقادی، خالی از لطف نیست.
در انقلاب اسلامی نتوانستیم با
صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری گفت: یکی از مشکلاتی که در عالم سیاست وجود دارد، موضوع نفود است و متاسفانه در انقلاب اسلامی نتوانستیم با این موضوع به خوبی مقابله کنیم. یک نمونه همین نفوذ این است که دشمنان به گونه ای عمل می‌کنند که مسئولین کشور دچار اشتباه محاسباتی شوند. به طور مثال برجام یک اشتباه محاسباتی مسئولین آن دوره بود و ... . خدمت آقای محصولی باید عرض شود که در جمهوری اسلامی نتوانستیم با نفوذ ، نفاق و رانت مقابله کنیم که ان شاالله در گام دوم انقلاب، سربازان کوچک علی ، تا جای ممکن ، ریشه هر سه را خواهند کند . بگو آمین آقای محصولی.
واکنش رسمی ایران به حمله آمریکا و انگلیس به یمن + اخبار حملات مجدد و احتمال افزایش قیمت نفت تا ۱۱۰ دلار
سخنگوی وزارت امور خارجه بیان داشت که حملات نظامی بامداد امروز آمریکا و انگلیس به چند شهر یمن را شدیدا محکوم می‌کنیم و آن را اقدامی خودسرانه، نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی یمن و نقض قوانین و مقررات و حقوق بین‌الملل می‌دانیم. پس از حملات بامداد جمعه آمریکا و انگلیس به اهدافی در چهار استان یمن، رسانه‌ها از حمله مجدد آمریکا به صنعاء خبر داده‌اند. اطلاعات اولیه حاکی از آن است که فرودگاه صنعاء و اطراف آن هدف قرار گرفته‌اند. با تداوم حملات به یمن، برخی از منابع گمانه زنی‌هایی برای افزایش قیمت نفت تا ۱۱۰ دلار دارند. برخی از تحلیل گران،حمله آمریکا به یمن را به سود ایران توصیف کرده و معتقدند که تنها چیزی که اکنون تغییر کرده احتمال تبدیل شدن دریای سرخ به یک منطقه جنگی است .
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
آیا زمان اجرای نظارت بر نظرات و عملکرد شورای نگهبان فرا نرسیده است؟
کنایه محمد مهاجری به شورای نگهبان: به قول مرحوم پروین اعتصامی«می‌دانیم و می‌دانی چه شد!»
شورای نگهبان از نظر قانونی به گونه ای متاسفانه شائبه برانگیز و بعضا دارای نقد و نظر، مصون از نظارت و نقد است. این در حالی است که دانشجوی ترم اول حقوق ، علوم سیاسی و علوم اجتماعی می داند که قدرت متمرکز بدور از نظارت بدلیل ماهیت شناخت تکاملی و تدریجی انسان ها و ماهیت وجودی انسان ( ترکیب عقل و نفس ) ، می تواند فسادزا یا دارای سوگیری و جهت داری باشد و در کل ، صاحب عصمت و خالی از اشکال نیست. سوال اینجاست که آیا با وجود گذشت نزدیک به نیم قرن از حیات پر برکت جمهوری اسلامی ایران و حضور در گام دوم انقلاب ، باید اعتقاد به وجود نهادهای مصون از نظارت داشت؟ محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در خصوص شیوه نظارت و تائید صلاحیت ها توسط شورای نگهبان گفته است که به نظر می رسد هیات های نظارت استانی ظاهرا کاره ای نبوده اند و تصمیم درباره ردصلاحیت ها در جای ناشناخته ای صورت گرفته است و ..... . یادمان نرود که اینجا ، جمهوری ، اسلامی ، ایران است و به فرموده حضرت امام(ره) نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر.
یادداشت و دیدگاه ها
کشور را به هر طریق ممکن می بایست از دست افراطی ها نجات داد
نجات کشور از مداخلات تندروها یک الزام شرعی و عقلی است:
عقلانیت سیاسی، پیشتاز تبلیغات انتخاباتی
وقتی عقل مجددا اهمیت می یابد:
پیامد افشاگری ها درباره سفر فرزند قالیباف به کانادا
حمله گازانبری به مشارکت انتخاباتی:
ابوالفضل توکلی بینا:«خلخالی حکم اعدام خودش را هم امضا کرد!»
خاطرۀ گفته نشده یا کمتر گفته شده از انقلاب ۵۷ :
عقلانیت و سیاست عمومی
غلامرضا حداد ، عضو هیئت علمى دانشگاه :
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
خروجی های انتخابات و ارزیابی اولیه از ترکیب مجلس دوازدهم
برندگان و بازندگان انتخابات و میدان نیروی مجلس:
نقد و بررسی
نقدی بر تحلیل انقلابی در جستجوی ناکجاآباد!
نقدی بر آرای مهران صولتی(جامعه شناس و معلم):
زندگی در سایه وحشت؛ حکومت توتالیتر چه بر سر جامعه بشری می‌آورد؟
ویرانه اجتماعی با تداوم فعالیت تمامیت خواهی:
ایران در تله نظامی‌گری
از ادعا تا تحلیل رضا صادقی کارشناس امور راهبردی :
وبلاگستان
تفسیر فرهنگی از اقتصاد سیاسی در انقلاب ۵۷ و نظریه مقاومت شکننده
برداشت ها از کتاب مقاومت شکننده از قاسم خرمی تا نجف لک زایی:
نقدی بر کتاب زن و انتخابات
بازاندیشی های تاریخ محور:
چرا ایرانیان در قدرت، سیاست و حکمرانی دائم شکست می‌خورند؟
کتاب «اقتدار گرایی ایرانی در عهد پهلوی» محمود سریع القلم :
نگاهی به کتاب نبرد مخفی علیه ایران
آزاده جهان‌احمدی ،منتقد ادبی :
عربستان از درون
فاطمه ذکاوتی‌قراگزلو:
خواندنیها-دانستنیها
نظرات وگلایه ها
شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها
نکته ها و گاف ها
پرطرفدارترین